Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

In Toscana

Max.  4   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
50m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het vakantiehuis "In Toscane" is gelegen in een van de mooiste regio's van Toscane. Er zijn vier comfortabele appartementen beschikbaar voor de gasten, alle ingericht in traditionele, regionale stijl. De bouwwijze, bijvoorbeeld met gewelfde open plafonds en houten balken, de dieprode terracotta vloeren en de muren van natuursteen of baksteen, draagt ook bij aan een authentiek Toscaans woongevoel en een sfeer van welzijn voor de gasten.

Het Francesca appartement in het bijzonder wordt hier gepresenteerd: het is een 2-kamerappartement met een eigen balkon en tuinmeubilair. De woonkamer is verdeeld in een woonkamer met kitchenette en slaapbank, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, dat indien nodig kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden, en een badkamer met douche

Grond en tuin
De vakantiewoning is gelegen in het midden van een 6000m² groot landgoed, dat volledig omheind is. De parkachtige tuin biedt een verscheidenheid aan flora. Naast een olijfgaard en dennenbos groeien hier ook kersen-, perzik- en citroenbomen. Een kleurrijke bloemenpracht en kruiden zijn een genot voor de zintuigen.

Zwembad
In de tuin is er een ruim zwembad (6 m x 12 m.), beveiligd door een houten hek dat u uitnodigt om een verfrissende duik te nemen. Het is omgeven door een 3 m breed terracotta terras uitgerust met ligstoelen, houten tafels en parasols. Het zwembad is geopend van begin mei tot eind september.

Gemeenschappelijk terras
Op de begane grond is er een overdekt terras van ca. 100 m² beschikbaar voor de gasten. Het is ingericht met houten tafels, Hollywood schommel en stoelen en nodigt u uit om te blijven hangen. Hier kunt u ontspannen met een glas wijn en het uitzicht laten glijden over het zwembad en de tuin naar de omliggende heuvels. Een tafeltennistafel en een kicker dagen je uit tot een wedstrijd! Voor de sportliefhebbers is er een fitnesshoek met apparatuur beschikbaar.



Soelaas
Alle appartementen zijn uitgerust met verwarming, warm water, vaatwasser en SAT-TV. Een wasmachine/wasruimte is beschikbaar voor gemeenschappelijk gebruik. Internet Wi-Fi is zowel in het FeWos als in de buitenruimte beschikbaar.


Buiten:

- Tuin: 6000 m², volledig omheind en omheind
- Zwembad: 6 m x 12 m, in gebruik: (bij mooi weer)
- Gemeenschappelijk terras met loggia (ca. 100 m²), steenoven, fitnessruimte met apparatuur, tafelvoetbal, tafeltennistafel, Hollywood schommel.
- Internet Wi-Fi (in de FeWo's en in de buitenruimte)
- Wasruimte met wasmachine
- Barbecue, houten tuinmeubelen (tafel en stoelen)
- elektrische toegangspoort met afstandsbediening
- Parkeren in de schaduw binnen het pand


Speciaal voor kinderen en tieners:

- 1 klein voetbalveldje met 2 x voetbaldoelen
- 1 x trampoline
- 1 x tafeltennis
- 1 x tafelvoetbalspel
- 1 x Hollywood-schommel
- 1-2 x waaiers (of iets dergelijks)
- 1 x kleine fiets
- 1 x plastic miniplaatje van kunststof
- 1 x houten dubbele schommel. Nieuws 2014
- 1 x kabelbaan met houten masten. Nieuws 2014
- Speelgoed voor kleine kinderen

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 40 km

40 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 0.7 km

0.7 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 40 km Pisa

40 km

Station 18 km Pontedera

18 km

Snelweg-afrit 15 km Ponsacco

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Dit vrijstaande vakantiehuis ligt op een panoramische positie op een heuvel, op slechts 700 m of 7 minuten lopen van het middeleeuwse wijnstadje Terricciola. Vanaf het balkon gaat het uitzicht ver over het heuvelachtige landschap van de Chianti-Pisano tot Volterra
De geografische ligging in het hart van Toscane tussen Pisa en Volterra is ideaal!
Verheug u op een vakantie in een groen heuvellandschap, met ontelbare wijngaarden, olijfbomen en meer dan 25 uitgelezen wijnmakerijen die uw mooie wijnen voor een proeverij aanbieden. De Etruskische kust, met zijn zandstranden voor zorgeloos strandplezier - bijvoorbeeld in de buurt van San Vincenzo, ligt op slechts 50 minuten rijden met de auto. Geïnteresseerden in kunst en cultuur bevinden zich in het midden van de driehoek tussen de Toscaanse magneten Pisa, Florence en Siena. Lucca, San Gimignano en vele andere mooie steden zijn ook gemakkelijk bereikbaar met de auto tijdens een dagtocht en nodigen u uit om ze te ontdekken.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Als extra bieden wij u de volgende vouchers aan in geval van een boeking via ons:
(de vouchers zijn geldig voor alle medereizigers)

- 1 x waardebon voor 1 gratis wijnproeverij voor alle medereizigers in een wijnmakerij in Terricciola
- 1 x waardebon voor 1 gratis wijnproeverij voor alle medereizigers in een wijnmakerij in Riparbella
- 1 x voucher voor het boeken van een tennisbaan in een gerenommeerde tennisclub tegen een speciale prijs
- 1 x waardebon voor het boeken van massages direct in uw vakantiehuis tegen een speciale prijs
- 1 x waardebon voor het boeken van een bezoek aan de Ferrari wijngaarden in Trento met een proeverij van mousserende wijn tegen een speciale prijs
- diverse permanente kortingsbonnen voor het winkelen bij geselecteerde &34;Tante Emma winkels & producenten in en rond Terricciola (biodynamische kaasmakerij, slagerij, delicatessenzaak, koffiebrander, groentewinkel, bakkerij)

Annuleringsvoorwaarden:

  • Datum der Rücktrittsmeldung Rücktrittsbelastung Mehr als 30 Tage vor Mietbeginn 100% von der Anzahlung ist fällig 30-15 Tage vor Mietbeginn 100% von der Anzahlung + 60% der Restzahlung 14-7 Tage vor Mietbeginn 100% von der Anzahlung + 80% der Restzahlung weniger als 7 Tage vor Mietbeginn 100% von der Anzahlung + 90% der Restzahlung im Falle des Nichterscheinens des Mieters 100% von der Anzahlung + 90% der Restzahlung im Falle der vorzeitigen Abreise des Mieters 100% von der Anzahlung + 100% der Restzahlung

meer informatie:

De oorsprong van het stadje Terricciola gaat terug tot de Etruskische tijd. Dankzij de heuvelachtige ligging in het midden van de vallei van de Era, is de stad ontstaan voor de wijnbouw, zoals de inwoners al lang geleden erkenden. Beetje bij beetje werd de oude stad steeds belangrijker voor de productie van druivensap. Tegenwoordig is Terricciola het centrum van de wijnproductie van de Valdera (= vallei van de rivier de Era). Een groot evenement rond wijn is het traditionele wijn- en druivenfestival "Festa dell' Uva e del Vino" in Terricciola, dat elk 3e weekend van september plaatsvindt. Al in augustus vinden wijnproeverijen en proeverijen plaats onder de naam "Calici di stelle" (vallende sterren).

Ook het gelukkige aardbeienfestival in mei verdient bijzondere aandacht. Andere evenementen zijn onder andere een lentefestival in La Rosa, gevierd in april, en het dorpsfeest "Fiera di San Donato".

Dit ooit nogal feodale dorpje geeft nog steeds een typisch beeld van het Toscaanse leven van vandaag. Laat u inspireren door het gezellige levensritme van de "Vita Toscana". Langs de witte paden kunt u de vele indrukwekkende wijngaarden in de omgeving van Terricciola ontdekken. Het is heerlijk om door wijngaarden en olijfgaarden te wandelen. Ze kunnen ook met de fiets of comfortabeler met de mountainbike worden verkend
Tegenwoordig staat Terricciola symbool voor de wijnbouw in de regio, die daardoor een sterke invloed heeft op het landschap eromheen.

Wijnproeverijen worden het hele jaar door aangeboden in de 25 professionele en unieke wijnmakerijen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Toscana Forum, die Toskana-Spezialisten
Bedrijf E. Internetreisebüro

Bedrijf E. Internetreisebüro

Geachte gasten mijn familie en ik willen dat je je thuis voelt bij ons! We pendelen tussen ons geboortedorp Terricciola en ons geadopteerde huis München Maar mijn ouders wonen het hele jaar door in Terricciola in het huis. Als u op zoek bent naar rust en kalmte midden in een betoverend landschap en houdt van de natuur, goede wijnen en een echte gastronomische keuken, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bezoek de middeleeuwse dorpjes van onze regio, duik in een eeuwenoude traditie of ontdek de culturele schatten en schoonheden van de Toscaanse cultuursteden! Pisa, Florence, Siena, Volterra, San Gimignano, Lucca etc. wachten op uw bezoek. Ons vakantiehuis biedt het hele jaar door echte gastvrijheid en we kijken ernaar uit u te verwelkomen! Met zonnige groeten uit Toscane en de weilanden van de Isar! Uw Elisa Santoni


Andere accommodaties van Bedrijf E. Internetreisebüro

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf E. Internetreisebüro

meer informatie

Objectnummer: 251752

Laatst bijgewerkt: 04.04.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/251752.htm

Bedrijf Elisa Santoni Internetreisebüro

Münchenerstr. 18

85774 Unterföhring

+49 (0)89 12392998

+49 (0)89 324 50 816

DE183667067

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven