Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Condominio al porto

Gardameer

Max.  6   gasten
160m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
160m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Benvenuto in ons penthouse met uitzicht op het meer in Pai di Sotto, Torri del Benaco !!!!

De flat, reeds gebruikt door de 3e generatie, biedt een prachtig panoramisch uitzicht op het Gardameer op ongeveer 160 m² met 3 slaapkamers en een woonkamer met eethoek en open haard.

De flat is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantie. Fornuis, oven, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat of espressopot, waterkoker, wasmachine, enz. De open keuken met bar en het fantastische uitzicht op het meer creëren een geweldige sfeer voor gezellige kookavonden thuis, mocht u geen gebruik willen maken van de omliggende restaurants.

De achterste kamers kijken uit op het historische dorp Pai di Sopra. Daar zorgt het bergachtige landschap voor een koel briesje in de avond en biedt evenzo geweldige restaurants en wandeltochten naar de "Grotta Tanella" en naar de "Ponte Tibetano", een gigantische hangbrug. Mountainbiketochten in het achterland leiden via Crero naar Monte Baldo.

Direct voor het huis aan het meer ligt de "Taverna da Stefano". Een familierestaurant met een superlekkere keuken. Andere restaurants en pizzeria's liggen direct aan het meer. Een tocht van Pai naar Torri del Benaco is 's avonds de moeite waard. Andere plaatsen zoals het historische Malcesine, Garda of Bardolino kunnen ook met de auto worden bereikt binnen 10/15-20 minuten ... de rit met de auto langs het meer in de avond is gewoonweg fantastisch.

Overdag kunt u genieten van de strandbaaien op loopafstand, of direct voor het huis via een ladder in het water springen! Ook lekker op warme avonden voor een korte afkoeling.

Vanaf het balkon kijkt u in een tuin met olijfbomen en kruiden. Er is ook een stenen houtskoolbarbecue, perfect voor een barbecue-avond.

Op regenachtige dagen, of in de winter/lente tijdens wandel- en skivakanties, kunt u het zich comfortabel maken in de woonkamer op de bank voor de tv met satellietverbinding. De vloerverwarming op gas zorgt voor de nodige warmte, of u kunt de open haard in de woonkamer aansteken.

De bij het appartement behorende garage biedt voldoende ruimte voor grote auto's en fietsen, of watersportuitrusting zoals SUB's, windsurfzeilen, enz. Er is ook een oplaadpunt voor elektrische auto's. Het erf is afgesloten met een code-gecontroleerde elektrische poort. Goed geschikt voor uw spullen en de kleintjes.

Het appartement is gelegen op de 2e verdieping, die kan worden bereikt via de trap. De flat zelf is drempelvrij.

Afhankelijk van het tijdstip van aankomst raden wij aan ofwel de snelweg A22 te nemen tot de afslag Affi (dan verder via Albare, Costermano, Torri del Benaco) of, in de vroege ochtend of late avond, de bijzonder mooie benadering via de A22 naar Casello die Rovereto, Mori, Torbole, Malcesine naar Torri (Pai). In de zomermaanden is het raadzaam om via Affi te reizen als u tussen 09:00 en 19:00 uur aankomt. Tol van de Brenner EUR 15,60 (Affi) anders EUR 12 tot Casello di Rovereto.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 15 km

15 km

Luchthaven 47.5 km Flughafen Verona

47.5 km

Station 48.2 km Verona Porta Nuova

48.2 km

Snelweg-afrit 22.7 km Ausfahrt Affi-Lago di Garda Sud Richtung Affi/Lago di Garda Sud

22.7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze penthouse flat is gelegen in Torri del Benaco, Pai district, 200 meter van het meer. Restaurants op 100 meter en stranden op 300-400 meter
Excursiebestemmingen zoals Monte Baldo, Verona, Sirmione, Bardolino, Garda kunnen in 15 tot 45 minuten worden bereikt. Vanuit Torri del Benaco gaat er regelmatig een veerboot naar de overkant van het meer, naar Toscolano. Dit betekent dat bestemmingen aan de andere kant van het meer ook snel kunnen worden bereikt.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 30 %
Resterend bedrag: 7 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 08-03-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. B. Götz-Evers

Dhr. B. Götz-Evers

SPS Feriendomizile werd in 1994 opgericht door Helmut Scheel. De kennis van lokale en menselijke kenmerken - zowel in Frankrijk als in Duitsland - heeft bijgedragen tot het snelle succes van de onderneming. In diverse perspublicaties, zoals Geo Saison, Journal für die Frau, Zuhause wohnen of andere, werd steeds weer gewezen op de vriendelijke, servicegerichte en vooral hoge kwaliteit van feriendomizil.com (voorheen SPS Feriendomizile). in 1997 was feriendomizil.com stichtend lid van het Verband Deutscher Ferienhausagenturen e.V. (Vereniging van Duitse vakantiehuizenbureaus). Deze vereniging zet zich in voor het vakantietoerisme en dus ook voor de vakantiegangers in vakantiehuizen of vakantiewoningen door kwaliteitsnormen voor haar leden vast te stellen. Helmut Scheel was voorzitter van de vereniging van 1997 tot 2007.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Wandel- en klimvakantie

Objectnummer: 414271

Laatst bijgewerkt: 28.11.2023

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/414271.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven