Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis Silberdistel Appartement Viola

Todtmoos

Max.  2   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
50m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Rustieke bossen, ruisende watervallen en mysterieuze heidevelden: welkom in het mooie kuuroord Todtmoos in het zuidelijke Zwarte Woud. Ons huis Silberdistel is rustig en toch centraal gelegen naast de kleine bedevaartskerk "Unserer lieben Frau" en biedt in totaal drie vakantiewoningen voor elk twee personen.
Ons appartement Viola van 40 vierkante meter bevindt zich op de begane grond van ons huis. De inrichting omvat de woonkamer met comfortabele banken en satelliet-tv, evenals een slaapkamer met een tweepersoonsbed en de doucheruimte met haardroger. Van het fornuis met oven en kookplaat, tot de vaatwasser, broodrooster en waterkoker, onze keuken herbergt alle voorzieningen voor uw dagelijkse behoeften. Geniet van uw rustplaats op het balkon en het uitzicht op de weelderige natuur. Wi-Fi, beddengoed, handdoeken en uw parkeerplaats direct voor de deur van het vakantiehuis zijn inbegrepen.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 20 km

20 km

Skilift 15 km

15 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 50 km Basel

50 km

Station 20 km Wehr

20 km

Snelweg-afrit 30 km Lörrach

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Todtmoos heeft een uitstekende infrastructuur: cafés, restaurants en winkels liggen op slechts enkele minuten lopen. Ook artsen, apotheken en de skiverhuurshop zijn binnen handbereik. De regio Zuid-Schwarzwald is een paradijs voor wandelaars, cultuurliefhebbers en levensgenieters. Verken het natuurpark, ontspan in een van de thermale baden in de omgeving en proef regionale gerechten in een van de omliggende herbergen.
Omdat we een hart hebben voor viervoeters, is uw hond welkom om u te vergezellen en samen met u spannende avonturen te beleven. Nergens is het Zwarte Woud zo wild en ongerept als in het zuiden, waar gletsjers uit de ijstijd de natuur hebben gevormd en de hoogste toppen van de regio thuis zijn. Todtmoos is het perfecte uitgangspunt voor afwisselende wandelingen en mountainbiketochten met fantastische uitzichten op weiden, meren en bossen. Het streekmuseum in Todtmoos geeft inzicht in de tradities van voorbije eeuwen en u kunt op eigen houtje de hoopgalerij verkennen.
De Lebküchlerweg leidt u van de Rabenschlucht-kloof over een panoramapad naar de Todtmoos-watervallen. Onder deskundige leiding leert u op de 7-Moore-Weg in het natuurpark Ober Hotzenwald alles over het hoog- en laagveenlandschap van het Zwarte Woud.
Na een ontspannende rit bereikt u het 30 km verderop gelegen Feldberg met zijn eersteklas wandelpaden. Maak ook een stop bij de Todtnau waterval, de hoogste natuurlijke waterval in Baden-Württemberg. Surfers, zeilers en roeiers genieten van ontspannende vakanties op het water aan de Schluchsee of aan de iets verderop gelegen Titisee. Vanwege de nabijheid van de Franse en Zwitserse grens is een stedentrip naar Straatsburg, Basel en Zürich de moeite waard. Als bestemming voor het hele jaar is het zuidelijke Zwarte Woud ook in de winter een populaire bestemming. Als de sneeuwcondities goed zijn, nodigt het acht kilometer verderop gelegen skiliftcentrum Todtmoos-Herrenschwand uit tot skiën.
In het Revital Bad in Menzenschwand kunt u ontspannen in het borrelende warme thermaalwater tegen een prachtig decor. In het subtropische zwemparadijs in het Zwarte Woud wacht u een uitstekend wellnessaanbod. Hier kunt u zwemmen onder palmbomen, zweten in een van de twaalf sauna's of ontspannen in het stoombad.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-06-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. C. Walter

Dhr. C. Walter

Ornella, Lucy en Christoph heten u welkom in hun gezellige vakantiewoning. Omdat we graag de wereld rondreizen en altijd gebruik maken van het aanbod van vakantiewoningen, hebben we alles geregeld om u een stressvrije en ontspannende vakantie te bezorgen. Met veel liefde, plezier en Italiaanse flair hebben we een feel-good oase gecreëerd. We hebben lang in Italië gewoond en gewerkt en hebben geleerd dat niet alles perfect hoeft te zijn om je prettig te voelen. Als u op zoek bent naar een hoekje waar u in alle rust kunt genieten, dan zal het Dolce Vita in Haus Silberdistel u inspireren. Ik zal al uw vragen en suggesties persoonlijk beantwoorden: Of bel 0152 08269658 Wij wensen u alvast een heerlijke vakantie in Todtmoos.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Wandel- en klimvakantie

Objectnummer: 431467

Laatst bijgewerkt: 23.09.2023

Advertentie online sinds: 1 Jaar

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/431467.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven