Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vila Boavista, Lagos-Algarve

Lagos

Max.  16   gasten
322m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers (+1)
6  Badkamer
Max. 16  gasten
322m²
6 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het ideale vakantierecept!

Neem Portugese lekkernijen uit de zuidelijke keuken, comfort, goede service, de gemakken van een hotel en meng ze met de vrijheden van een vakantiehuis. Om het af te maken, breng het op smaak met het gevoel van thuis zijn in een mediterrane omgeving. Het resultaat is uw droomvakantie in de Vila Boavista.

Plant u binnenkort een jubileum, een ronde verjaardag of een ander heuglijk feit? Nodig dan uw gasten uit om samen met u onvergetelijke dagen te beleven in de Portugese Algarve. En met dit zonnige avontuur bezorgt u geselecteerde vrienden gegarandeerd unieke ervaringen waar iedereen nog jaren over zal praten en tieren!

De marmeren keuken van de Vila Boavista is volledig en zeer royaal uitgerust. Uiteraard met een XXL koffiezetapparaat, een vaatwasser, een koelkast en een elektrisch fornuis. Servies voor 20 hongerige gasten is aanwezig en zelfs ijskoffieglazen ontbreken niet.
Een grote Smart TV waarmee muziek en radiozenders ontvangen kunnen worden is ook aanwezig, evenals een AirPlay systeem.

Onze gasten vinden het erg leuk om zelf te koken of te barbecueën in de tuin. Dit alles is mogelijk dankzij de royaal uitgeruste keuken en een (verlichte) tuinbarbecue!

Een marmeren aanrecht verbindt de keuken met de eetkamer, die twee glazen deuren heeft die direct naar de grote terrassen in de tuin leiden. Uiteraard is er een stereo-installatie aanwezig voor muzikaal vermaak.


Een prachtige palmentuin met oleanderstruiken, sinaasappel-, vijgen-, citroen- en amandelbomen rond het zwembad is een genot van geuren, kleuren en beelden. In deze tuin wordt het duidelijk: u bent in de Algarve van Portugal!

Het zwembad van 6m x 12m begint met een brede trap naar het zwembad, dat aanvankelijk slechts 1m diep is. Ideaal om in alle gezelligheid een cocktail te drinken op de trap omringd door water, een praatje te maken met de zwemmers of met de kinderen te spelen op de brede trap. Het zwembad loopt langzaam af in diepte van 1m tot 2,20m. Kinderen of zwakke zwemmers kunnen dus veel plezier beleven in het eerste deel van het zwembad.

Onze zwemtip: neem wat zwembad- en waterspelletjes mee. De een of andere "pool lounge", of zwemeiland, is ook erg leuk en staat garant voor veel waterfeestfoto's!

Met de Boavista barbecue kun je echt zeggen: deze brandweerkazerne is van steen.

En zo was het ook: een grote grill staat ter beschikking van onze gasten voor een schitterend barbecuefeest met sappige steaks en vers gevangen vis voor maximaal 20 personen! En mocht het te warm worden: Het zwembad ligt op slechts zo'n 10 meter afstand; een sprong in het verfrissende water... en dan is het op!

De Vila Boavista biedt vrienden, families en alle groepen die samen naar de zonnige Algarve in Portugal willen reizen een bijzonder concept: een vakantiehuis met 6 tweepersoonskamers, 7 badkamers, een prachtige tuin met zwembad. Een vakantie zonder verplichtingen, pure ontspanning en genieten in Lagos, Algarve-Portugal!

"Welkom"! Zon, zee en palmbomen, gegrilde zeedromen en een glas Vinho Verde wachten ..
Licentie- of registratienummer: 116625/AL

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

LAGOS ligt in het hart van de Algarve. Een beetje dromerig en mooi, Vila Boavista ligt midden in het natuurgebied op een heuvel en grenst direct aan de golfbaan "Boavistagolf" Lagos.

Het prachtige "Vila Boavista uitzicht" op Lagos, de zee, de uitgestrektheid van het golfpark en het Monchique gebergte bevestigt het besluit van de eigenaren om niet direct in het centrum te hebben gebouwd, maar een beetje weg van de toeristische drukte.

Onze gasten zijn binnen een paar minuten in de stad om de levendige drukte, de kunstenaars, jongleurs, muzikanten, talloze winkels en boetieks, handwerk en natuurlijk een bijna onhandelbaar aanbod aan viscafés en restaurants te bezoeken.

Maar ook de vele baaien, grotten en stranden zijn gemakkelijk te bereiken; vele daarvan zijn bereikbaar via fascinerende wandelroutes over de klifpaden van Lagos.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Eva-Maria en Uwe Schwaninger leerden de Algarve kennen en waarderen tijdens een vakantie.

De Algarve van Portugal - het land achter de kust - de Serra, de bergen van de Algarve, charmante kleine dorpjes en stadjes die lijken op geen enkele plaats waar we ooit geweest kunnen zijn.

De Algarve als een land vol geschiedenis en verhalen, waar niets dat van belang kan zijn in een mum van tijd gebeurt. Deze onvergetelijke indrukken versterkten het besluit in 1992 om een kleine vakantie-oase te stichten aan het zonnige uiteinde van Europa. Vandaag de dag nodigt een vakantiehuis voor families en vrienden al onze gasten uit om de "hectiek en drukte" van het dagelijks leven achter zich te laten.

Onze Boavista aan het zonnige uiteinde van Europa is in de loop der jaren een familiebedrijf geworden. En als we allemaal samenkomen aan het zonnige uiteinde van Europa om samen te genieten van ons juweeltje, maar ook om het te onderhouden en te verfraaien, dan zijn we eensgezind als we zeggen: "Dit is een ronde zaak!"


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 442012

Laatst bijgewerkt: 24.09.2023

Advertentie online sinds: 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/442012.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven