Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Amazing view 2-bedroom countyr house

Dogliani

Max.  4   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
50m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom bij Cascina Nomade, een prachtig landhuis gelegen in Dogliani, perfect voor een vakantie gewijd aan ontspanning en het ontdekken van de schoonheid van de omgeving. Het huis, met een woonoppervlakte van 50 vierkante meter, is geschikt voor maximaal 4 personen in 2 comfortabele slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en de andere met een tweepersoonsbed of twee grote eenpersoonsbedden. Er is Wi-Fi in het hele huis, een badkamer met douche, haardroger en bidet, een volledig uitgeruste keuken en een privéterras met tuintafel waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de heuvels en bergen.

Ondergedompeld in het groen en omgeven door een prachtige tuin, biedt het huis een ideale sfeer voor een vakantie met familie of vrienden, een culturele en sightseeing vakantie, een sportieve vakantie met de fiets of e-bike, een wandeling in de bergen of een vakantie op het platteland. In de gemeenschappelijke tuin vind je een barbecue om heerlijk buiten te grillen, een terras met tuinmeubilair en een ontspanningsruimte met comfortabele ligstoelen.

Het huis is uitgerust met een oplaadpunt voor elektrische auto's (wallbox) en een centraal verwarmingssysteem voor je comfort in elk seizoen.

De keuken is volledig uitgerust met een romantisch houtkacheltje, inductiekookplaat, koelkast, magnetron, potten, bestek, messen, messenslijper, waterkoker, nespresso apparaat, Italiaans koffiezetapparaat. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Voor de kleintjes is er een kinderbedje en kinderstoel beschikbaar.

Binnen in het huis in de gemeenschappelijke ruimte vind je ook een wasmachine, een vriezer, tuinmeubilair, gratis Wi-Fi en een gezellige ontspanningsruimte met hangmatten tussen de bomen. Het huis is omgeven door een adembenemend landschap met spectaculaire uitzichten op de lucht, planten, wolken en bergen, zoals te zien is op de foto's.

In de omgeving kun je tal van culturele en toeristische bezienswaardigheden bezoeken, zoals oude dorpjes en kastelen, en sportieve activiteiten ondernemen zoals fietsen, wandelen en wielrennen. Mis de kans niet om een onvergetelijke vakantie door te brengen in onze fantastische Cascina Nomade in Dogliani, we wachten op je!

Maria en Gerri

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 65 km

65 km

Meer 15 km

15 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 5 km

5 km

Luchthaven 106 km Torino Caselle

106 km

Station 29 km Mondovì

29 km

Snelweg-afrit 16 km Carrù

16 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Dogliani is een charmant Piemontese dorp beroemd om zijn wijn en natuurlijke schoonheid, gelegen in de beroemde wijn en spijs context van de Langhe, een Unesco erfgoed. Cascina Nomade ligt op een heuvel vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op de omliggende heuvels en de hele Alpenketen, in het bijzonder het beroemde Monviso. Cascina Nomade ligt in een landelijke omgeving in een typisch en gerestaureerd gehucht, vlakbij een kerk uit het einde van de 19e eeuw. Vanaf de Cascina is het mogelijk om te voet of met de fiets de omliggende gehuchten te bezoeken, hoewel het voor restaurants en de supermarkt beter is om de auto te nemen.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Elk seizoen is ideaal voor een bezoek aan onze Cascina, om deze reden zullen er geen zomer prijsstijgingen zijn en zullen we de prijs het hele jaar door handhaven van 150€ per nacht, 800€ per week met 50€ schoonmaakkosten op de boekingsprijs. De prijs is inclusief de toeristenbelasting van 1,50€ per persoon per nacht, die we afdragen aan de gemeente Dogliani.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Ontspan met het hele gezin in dit rustige verblijf.
Vergeet de vibes van de stad en kom naar Cascina Nomade voor een heerlijk verblijf op het platteland. Het zal een eer zijn om je thuis te laten voelen, of je hier nu op vakantie bent of aan het werk als Digital Nomads. We wonen hier en vertellen je graag alles over de Langhe, een prachtig Unesco erfgoed wijngebied om ons heen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 31-07-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Cascina Nomade
Dhr. G. Busseni

Dhr. G. Busseni

Wij zijn Maria en Gerri, twee jonge mensen die, na een paar jaar over de hele wereld te hebben gereisd, besloten om terug te gaan naar onze roots en op het platteland te gaan wonen, ons wijden aan gasten, het langzame leven en tradities. Cascina Nomade is een prachtig landhuis gelegen op de kam van een heuvel op 8 minuten rijden van Dogliani. Er is een spectaculair uitzicht, je kunt er genieten van rust en stilte volledig ondergedompeld in de natuur. We hebben uitstekende wi-fi voor persoonlijke ontspanning en voor eventueel werk op afstand. We hebben een jonge wijngaard die we verzorgen en we bieden de mogelijkheid om mee te helpen op het platteland voor degenen die dat willen. We organiseren wijn- en streekproeverijen voor onze gasten, we houden van gezelschap en delen graag. Er zijn grote open en gedeelde ruimtes: de hangmatruimte, de barbecueplaats, de moestuin en de wijngaard. We geven je graag advies over de belangrijkste attracties die je kunt bezoeken vanaf de boerderij: bezoeken aan de wijnmakerij, trekking, wandelingen in de omgeving, uitstapjes naar Barolo, La Morra, Monforte, Serralunga, Mondovì, Turijn, Alba, maar ook Savona en Ligurië in het algemeen.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 449368

Laatst bijgewerkt: 31.10.2023

Advertentie online sinds: 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/449368.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven