Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Landhaus Ciriella "Lavanda"

Castelletto Uzzone

Max.  8   gasten
180m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
180m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 46 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

CIRIELLA 'LAVANDA' ***HEROPENING JULI 2022***
Uw nieuwe droomvakantiebestemming

Ons huis Ciriella Lavanda is het vierde huis in ons ruim opgezette resort in de Piemontese heuvels rond het dorpje Castelletto Uzzone. Een klein weggetje leidt u de heuvel op, door bossen en weiden, langs onze twee huizen Stella, Pigna en Peppola, naar de voorkant van het huis. Het complex, met zijn ruime betegelde terras en zoutwater overloopzwembad, verwelkomt u midden in een oase tussen kastanjebomen die een wijds uitzicht bieden over de heuvels en de vallei. Het huis is geïsoleerd van de andere huizen. Het is qua constructie identiek aan ons huis Pigna en Peppola, maar heeft 2 extra slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 8 personen over 2 verdiepingen en een galerij. Het huis, het zwembad en de volledig omheinde tuin staan tot uw exclusieve beschikking (geen andere gasten).

Het huis "Lavanda" ligt op ruime afstand van het huis "Peppola", bomen en planten maken de huizen van elkaar afgeschermd. De toegang tot de huizen is onafhankelijk van elkaar.

Beneden zijn er 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en een grote badkamer met douche, ligbad, wastafel, WC en bidet, evenals de wasruimte met wasmachine.

De begane grond is licht en open met zijn ca. 50 m², de moderne woonkamer is een met de moderne en volledig uitgeruste keuken. Grote schuiframen aan beide zijden bieden een fantastisch uitzicht op de vallei met zijn heuvels. Van hieruit heeft u toegang tot het ca. 50 m² grote terras met zoutwater overloopzwembad (ca. 8x4m, diepte ca. 1.40m). Op deze verdieping is nog een slaapkamer met een tweepersoonsbed.

Vanaf de begane grond leidt een trap naar de galerij (ca. 30 m²) en nog een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche.

Het hele huis is betegeld en heeft vloerverwarming, behalve de galerij (houten vloer). Het ruime terras loopt rondom het huis en is geheel betegeld. Op het terras kunt u de zwoele zomeravonden doorbrengen in onze loungehoek, zonneschermen kunnen worden uitgeschoven als bescherming tegen de zon. Geniet van gezellige barbecues, een elektrische barbecue staat tot uw beschikking. Het huis is voorzien van airconditioning.

WiFi gratis beschikbaar in het huis en bij het zwembad. Keuken met afwasmachine, oven, koelkast, vriezer, keramische kookplaat, koffiezetapparaat, serviesgoed, bestek, glazen, potten. Open woonkamer met Duitstalige satelliet TV, geluidsinstallatie, relax bank en grote ramen met uitzicht op de heuvels en valleien.

Ciriella 'Lavanda' is een niet-rokers woning, roken is niet toegestaan in het hele huis en op de terrassen.

Het overloopzwembad met zout water is exclusief toegankelijk voor gasten van Peppola.

De auto kan comfortabel geparkeerd worden voor de volledig overdekte kelder, en koffers en boodschappen kunnen handig worden uitgeladen. Het terrein is afgesloten met een hek.
Licentie- of registratienummer: 004050-CIM-00001

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 50 km

50 km

Meer 35 km

35 km

Skilift 80 km

80 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 7 km

7 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 90 km Genua

90 km

Station 20 km Cairo Montenotte Stazione

20 km

Snelweg-afrit 30 km Ceva

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ciriella "Lavanda" is het vierde huis in ons ruime resort. Het is gelegen in een gebied nabij het dorp Castelletto Uzzone te midden van bossen en weiden op ongeveer 630 m boven de zeespiegel. U bereikt "Lavanda" via een geasfalteerde weg, aan het einde goed geasfalteerd, die rechtstreeks naar het huis leidt.

Ciriella "Lavanda" is gelegen op ongeveer 630 m boven de zeespiegel in de gemeente Castelletto Uzzone in de provincie Cuneo, regio Piemonte. Van Cortemilia, de dichtstbijzijnde grotere stad, is het ongeveer 10 km. Vanaf Strada Provinciale 52 volgt u de weg ongeveer drie kilometer bergopwaarts tot u aan het eind Ciriella bereikt. Er zijn uitgebreide wandelpaden direct vanuit het huis. Een fantastisch gebied met fantastische motorroutes door kleine dorpjes met veel bochten en weinig verkeer.
Dagtochten naar Cinque Terre, naar zee (het idyllische Noli), naar het wijngebied rond Barolo, motortocht Ligurische grens bergkam weg (Strada del Sale) of naar de thermale bronnen in Acqui Terme. In de herfst vindt in Alba elk jaar de wereldberoemde truffelbeurs plaats met een geweldig programma. Wandel door de ongerepte natuur, ontdek de heerlijke keuken van Piemonte of kom tot rust met een glas wijn in de gezellige sfeer van Ciriella

Nabijgelegen steden: Alba (45km), Acqui Terme (48km), Savona (50km), Cuneo (88km), Genua (95km)


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting EUR 1,50 (kinderen tot 10 jaar gratis) contant bij vertrek.
Storting contant bij aankomst.

Aanvullende informatie over de huurprijs:
De prijzen hebben betrekking op een gebruik van een huis met maximaal 8 personen.
Prijzen voor 6 personen op aanvraag.

Bij een bezetting van meerdere weken, vindt na 1 week een verschoning van beddengoed en handdoeken plaats, evenals het schoonmaken van de badkamers (verplicht) - EUR 20,- p.p./week.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 46 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bei Buchungen mit einer Anreise von weniger als 6 Wochen wird der Gesamtbetrag sofort fällig. Wird der Aufenthalt storniert und das Ferienhaus kann nicht weitervermietet werden, entstehen Ihnen als Gast folgende Kosten: - bis 46 Tage vor Mietbeginn kostenlose Stornierung und Rückerstattung der geleisteten Anzahlung - ab 45 Tage vor Mietbeginn: 30% des Mietpreises - ab 21 Tage vor Mietbeginn: 60% des Mietpreises - ab 14 Tage vor Mietbeginn: 90% des Mietpreises Wir empfehlen den Abschluss einer Reisekostenrücktrittversicherung.

meer informatie:

Wij overhandigen u de sleutels bij aankomst en geven u een briefing over de woning. Wij geven u graag tips en informatie en staan tijdens uw verblijf in Ciriella persoonlijk voor u klaar als u problemen ondervindt.

Ciriella is een niet-roken residentie. Roken is niet toegestaan in het gehele huis of op de balkons.

Wij hechten veel belang aan hygiëne en netheid. Zelfs voor de Corona-pandemie hadden we al een bovengemiddelde hygiënestandaard. Dat willen we zo houden.
Al ons beddengoed en handdoeken worden gereinigd en gedesinfecteerd in een wasserij. Al het keukengerei wordt bij elke wisseling van de gasten op hoge temperatuur in de afwasmachine gewassen, badkamers en oppervlakken worden extra gedesinfecteerd
We verheugen ons op uw komst. Verheugt u zich op een ontspannen vakantie.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

Birgit W. uit Kempten

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon een droom!!!

Een van onze mooiste vakanties in Italië ??!!!

Het huis is een droom, de uitrusting is van topkwaliteit, het perceel is meer dan royaal.

Een grote nadruk wordt hier gelegd op netheid.

Het huis is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht op de vallei, absoluut rustig gelegen in een prachtige natuur.

We voelden ons waanzinnig hartelijk ontvangen door Melanie en Babette, elke wens werd vervuld en ze hadden voor alles een luisterend oor. Je voelt de passie voor hun werk in elk detail. Het was geweldig en geruststellend om te weten dat we Duitstalige contactpersonen hadden, omdat er twee oudere dames van 78 en 83 aanwezig waren ?

Het terrein is geweldig voor honden, voldoende ruimte om vrij te bewegen en alles is veilig omheind.

Het zwembad was veruit de beste die we ooit hebben gehad, het is verwarmd en het zoutgehalte was optimaal afgesteld. We hebben nog nooit zoveel in het water gezeten ?

Alles was meer dan schoon, de airconditioning en de muggenramen zijn een grote meerwaarde!

In het nabijgelegen dorpje Castelletto Uzzone is er een zeer goede bakker, lekker ijs en heerlijke gebakjes. Ook zijn daar de noodzakelijke boodschappen verkrijgbaar. Slechts ongeveer 10 minuten met de auto.

De dichtstbijzijnde grotere stad Cortemilia is leuk om uit eten te gaan of te winkelen. Er is een slager en twee supermarkten waar alles verkrijgbaar is zoals in Duitsland.

Het hoogtepunt was de pizzanacht die Melanie en Babette hadden georganiseerd bij de receptie. Geweldige sfeer en uitstekende pizza's vers uit de oven.

Eén ding is zeker, volgend jaar zullen we weer op vakantie gaan en we kijken er nu al naar uit!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. M. Fararuni:

Wow, vielen Dank für die begeisterte Bewertung! Wir freuen uns sehr, dass ihr zufrieden wart - und freuen uns auf euch, wenn ihr wiederkommen möchtet.


Contactpersoon

Bedrijf Ciriella Village Ferienhäuser
Mevr. M. Fararuni

Mevr. M. Fararuni

Sinds 2015 verhuren wij met groot succes moderne vakantiewoningen met chique inrichting. Wij hechten veel belang aan netheid, individualiteit en afzondering - en zijn blij u het huis "Lavanda" in Ciriella te kunnen voorstellen, nog een droombestemming voor uw vakantie. Wij staan tot uw beschikking als contactpersonen tijdens uw verblijf en wij verheugen ons erop u spoedig als onze gasten in Ciriella te mogen verwelkomen.


Andere accommodaties van Mevr. M. Fararuni

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. Fararuni

meer informatie

Objectnummer: 374774

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/374774.htm


«Landhaus Ciriella "Lavanda"» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 46 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven