Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
60m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom bij het prachtige vakantieappartement LODGE4 aan de kust van Pisa, Toscane! Dit luxueuze en ruime appartement aan zee is perfect voor een ontspannen of romantische vakantie, een familievakantie, een culturele reis of een uitstapje voor singles. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring het hele jaar door.

De accommodatie is volledig gerenoveerd en heeft een ruime buitenruimte, op de begane grond van een prestigieus gebouw van historisch belang tussen de zandduinen van het natuurpark Migliarino San Rossore Massaciuccoli. Directe toegang tot het strand, mogelijkheid tot toegang tot het zwembad in de zomer (dagelijks/wekelijks tegen betaling), commercieel complex met supermarkt en winkels op 50 meter van de structuur.

Voor gezinnen die reizen met baby's onder de 2 jaar, biedt LODGE4 een wieg, een kinderstoel, een aankleedkussen en zelfs babyservies en een voedselwarmer voor uw volledige gemak. De woning beschikt ook over speelgoed, boeken en bordspellen, plus een moderne wasmachine, zodat je alles hebt wat je nodig hebt voor een stressvrije vakantie.

Blijf verbonden met gratis Wifi en ontspan in de prachtig ontworpen woonkamer met een 43" LED Smart TV, Italiaanse vintage vinyls en boeken voor elke leeftijd. De keuken is goed uitgerust en compleet met vaatwasser, inductiekookplaat, oven, koelkast met vriezer en moderne apparatuur: Nespresso-apparaat, Amerikaans koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en andere essentiële apparatuur voor degenen die de essentie van de Italiaanse keuken willen ervaren. Geef uiting aan je passie voor koken en geniet van je maaltijden in de elegante eethoek, compleet met servies en drinkgerei van hoge kwaliteit.

Dompel jezelf onder in de natuurlijke schoonheid van Toscane op elk moment van het jaar: LODGE4 maakt deel uit van een historisch gebouw tussen de zandduinen van een natuurpark en ligt op een steenworp afstand van het brede zandstrand van Calambrone, de perfecte omgeving voor een vakantie aan zee!

POOL OPMERKING: Een mooi zwembad met kiosk open van ontbijt tot na het diner maakt deel uit van het hoofdgebouw, maar toegang tot het zwembad is niet inbegrepen in de huurprijs! Het is een faciliteit waar je ter plaatse toegang toe kunt krijgen door een dagelijkse/wekelijkse vergoeding te betalen aan de beheerder van het zwembad (uit de prijslijst van 2023, een parasol met 2 ligbedden 35€/dag).

Boek vandaag nog je verblijf in LODGE4 in Pisa en ervaar het ultieme in comfort, luxe en ontspanning als je alleen, met je partner of met het hele gezin reist!
Licentie- of registratienummer: 050026LTN0965

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.15 km

0.15 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 0.15 km

0.15 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 20 km Pisa International Airport Galileo Galilei

20 km

Station 12 km Livorno Central Station

12 km

Snelweg-afrit 13 km Pisa centro / Aeroporto / Camp Darby

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het fijne zandstrand ligt op een steenworp afstand en is het hele jaar door toegankelijk via een voetgangerspoort op een paar meter van het appartement, waarbij je kunt kiezen tussen een openbaar strand en etablissementen.

Van half juni tot half september is het ook mogelijk om gebruik te maken van de resortfaciliteit die bestaat uit toegang tot het zwembad met bar en bistro (dagelijkse of wekelijkse toegang tegen betaling, ter plaatse te betalen - vanaf de prijslijst 2023, een parasol met 2 ligbedden 35€/dag).

op 50 meter van het gebouw ligt het Eliopoli Shop Center met een supermarkt (het hele jaar geopend), winkels, bars en restaurants, kapper en schoonheidssalon. In de omgeving vind je ook een apotheek en een katholieke kerk.

Je verblijft op een historische plek! Het hoofdgebouw, met de planimetrische vorm van een vliegtuig met uitzicht op zee, is de voormalige marinekolonie "Principi Umberto en Maria Josè van Piemonte", gebouwd rond 1930 als zomerverblijf voor kinderen van het personeel van de Italiaanse Militaire Luchtmacht uit die tijd. Aan het begin van de jaren 2000 onderging het grote renovaties waardoor het veranderde in een exclusieve woonstructuur aan zee, zonder het originele en bijzondere ontwerp te veranderen.

Calambrone maakt deel uit van de gemeente Pisa, waarvan het centrum op enkele kilometers ligt. Met de auto bereik je binnen enkele minuten het Piazza dei Miracoli en de Scheve Toren, evenals het centrum van Livorno. Snelwegen zijn gemakkelijk bereikbaar, waardoor je met korte autoritten de Versilia, Florence en de beste plekjes van Toscane kunt bezoeken. Geen paniek als je niet met de auto reist: het openbaar vervoer is zeer efficiënt met frequente verbindingen, bushaltes van/naar Pisa en Livorno liggen op slechts een steenworp afstand van de accommodatie! De internationale luchthaven Pisa Galileo Galilei ligt op slechts 18 km afstand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 35 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Minimum verblijf 7 nachten in elk jaargetijde. Check-in dagen: Vrijdag, zaterdag, zondag (16:00/20:00). Check-out elke dag van de week, binnen 11:00.

Basisprijs is vastgesteld voor 2 volwassenen (maximale bezetting 6 personen).
Baby's jonger dan 2 jaar slapen gratis in het kinderbedje dat wij ter beschikking stellen, inclusief beddengoed. Kinderstoel, aankleedkussen, warmers voor babyvoeding en servies zijn ook aanwezig.
Kinderen van elke andere leeftijd worden beschouwd als volbetalenden.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
PayPal

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • You will be refunded the booking amount minus the cancellation fee, if you cancel the booking at least 30 day before the planned check-in. For cancellations which are made less than 30 days before check-in there will be no refund.

meer informatie:

Wat ik mijn gasten wil bieden is een onvergetelijke ervaring met veel comfort, in de fascinerende context van een plek die de geschiedenis van Italië heeft geschreven. Ik had een visie en heb hard gewerkt aan een verfijnde stijl voor LODGE4, van het meubilair tot elk klein accessoire: of je nu alleen reist, met je partner of je gezin, je bent welkom!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. S. Murarotto

Mevr. S. Murarotto

Wat ik mijn gasten wil bieden is een onvergetelijke ervaring met veel comfort, in de fascinerende context van een plek die de geschiedenis van Italië heeft geschreven. Ik had een visie en heb hard gewerkt aan een verfijnde stijl voor LODGE4, van het meubilair tot elk klein accessoire: of je nu alleen reist, met je partner of je gezin, je bent welkom!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 450492

Laatst bijgewerkt: 20.04.2024

Advertentie online sinds: 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/450492.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven