Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Apartamento para ver y sentir el Mediterráneo

Torrox Costa

Max.  6   gasten
102m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
102m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

ontdek het paradijs aan de Costa del Sol! Wij presenteren u onze charmante flat "Appartement om de Middellandse Zee te zien en te voelen", gelegen in Torrox Costa, aan de oostelijke Costa del Sol. Deze ruime en lichte flat van 102 vierkante meter woonruimte biedt plaats aan maximaal 6 personen in 3 comfortabele slaapkamers en 1 complete badkamer.

Vanaf het ruime balkon heb je een spectaculair uitzicht op de lucht, de zee en de architectuur van de omgeving. Daarnaast heeft de flat een prachtige tuin en een verfrissend gemeenschappelijk zwembad, ideaal om te genieten van de zon en te ontspannen tijdens je vakantie.

Blijf koel en comfortabel dankzij de airconditioning en geniet van alle moderne gemakken zoals TV, Wifi, wasmachine, strijkijzer en een kinderbedje voor de kleintjes. Als je op zoek bent naar een langer verblijf, aarzel dan niet om te vragen naar onze opties voor lange termijn verhuur.

Het interieur van het appartement is ontworpen in een moderne en gezellige stijl, met kwaliteitsmeubilair, houten vloeren en een volledig uitgeruste keuken met de modernste apparatuur zoals een gasfornuis, oven, magnetron en vaatwasser. De woonkamer heeft een comfortabele bank en een flatscreen-tv om van je favoriete programma's te genieten.

De slaapkamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van kwaliteitsbeddengoed en gordijnen, evenals voldoende kledingkasten om je spullen in op te bergen. De badkamer is uitgerust met een moderne douche, wastafel en toilet, evenals schone handdoeken.

De flat is omgeven door een verscheidenheid aan voorzieningen, zoals winkels, restaurants en bars, evenals prachtige stranden en kustlandschappen. Mis de kans niet om te genieten van een onvergetelijke vakantie in dit prachtige appartement in Torrox Costa, boek nu en kom genieten van de zon, de zee en de gastvrijheid van de Costa del Sol!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (150x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (150x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

De urbanisatie Laguna Beach, waar het appartement zich bevindt, is misschien wel een van de best uitgeruste aan de Costa del Sol. Dit, samen met het klimaat van Torrox Costa en de stranden, creëert de perfecte omgeving om het hele jaar door van te genieten.
Genieten van de stranden en de boulevard zal een van de activiteiten zijn die je het meest zullen boeien.
In de bars, restaurants en strandtenten kun je genieten van de beroemde gastronomie van Málaga. De meest opmerkelijke gerechten zijn de espetos, de gazpacho, de ajoblanco of de pescaitos fritos (gebakken vis).

Als je van wandelen of fietsen houdt, kun je zo lang als je wilt wandelen langs de boulevard of het kustpad. Als je met de auto wilt reizen, kun je je gemakkelijk verplaatsen via de snelweg A-7.
En voor het geval je je afvraagt hoe je hier komt, hoef ik je er alleen maar aan te herinneren dat we maar zo'n 50 km. van de stad Malaga liggen. Vanaf hier zijn we verbonden met bijna overal ter wereld via het vliegveld of het AVE-station voor hogesnelheidstreinen.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-09-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Quintamar Inmobiliaria
Mevr. M. Rico Arrebola

Mevr. M. Rico Arrebola

Onze wens is dat je maximaal geniet van je verblijf. Of je er nu een week of zes maanden verblijft, we willen dat je het gevoel hebt dat dit jouw droomvakantiehuis is. De meer dan 333 dagen zon, de schoonheid van de zee en de rust die de nabijheid biedt, maken ons werk een stuk gemakkelijker. Als je op zoek bent naar een plek om te ontspannen en te genieten van de zee, dan heb je die gevonden.


meer informatie

Objectnummer: 451764

Laatst bijgewerkt: 13.11.2023

Advertentie online sinds: 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/451764.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven