Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement Olive Tree

Kroatië - Kvarner - Eiland Krk - Malinska

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Stap in een wereld van hedendaagse luxe bij The Olive Tree, waar elk detail zorgvuldig is ontworpen om u een werkelijk uitzonderlijke vakantie-ervaring te bieden. Dit voortreffelijke appartement is nieuw ingericht met een moderne esthetiek en combineert stijl met comfort om een oase van verfijning te creëren.

Vanaf het moment dat u binnenkomt, wordt u begroet door strak, stijlvol meubilair dat u uitnodigt om te ontspannen en tot rust te komen in ongeëvenaard comfort. De open woonkamer op de begane grond straalt een sfeer van ruimte en verfijning uit, perfect voor het ontvangen van gasten of om gewoon te genieten van rustige avonden. Na een dag vol bezienswaardigheden en ontdekkingen kunt u terugkeren naar de rust van The Olive Tree, waar u kunt ontspannen. in de gezellige woonkamer op de begane grond. Zak weg in de zachte banken en kijk naar uw favoriete programma's op satelliet-tv, of ontspan gewoon en geniet van de vredige sfeer van uw omgeving. Naast de luxe slaapkamers op de bovenverdieping is onze ruime woonkamer voorzien van een bank met bedfunctie, waardoor er een gezellige en comfortabele slaapruimte voor twee ontstaat.

Grenzend aan de woonkamer vindt u een volledig ingerichte keuken, uitgerust met alles wat u nodig heeft om gemakkelijk maaltijden te bereiden. Van verse producten tot lokale delicatessen, je hebt alles wat je nodig hebt om tijdens je verblijf heerlijke maaltijden en snacks te bereiden. Verzamel rond de eettafel voor een ontspannen maaltijd met dierbaren, deel verhalen en lach terwijl u geniet van het comfort van een thuis weg van huis.

Beklim de trap naar de eerste verdieping, waar u een gezellige slaapkamer en badkamer vindt. Hier creëert de eenvoudige maar smaakvolle inrichting een rustig toevluchtsoord, dat u uitnodigt om te ontspannen en op te laden na een dag vol ontdekkingen.

Op de tweede verdieping bieden nog een onberispelijk ingerichte slaapkamer en badkamer een panoramisch uitzicht op de zee, wat een serene achtergrond voor uw verblijf vormt. De slaapkamer op de bovenste verdieping onthult een privéterras met uitzicht op de zee en de betoverende stadslichten van Rijeka.

Na een goede nachtrust in een van de charmante slaapkamers wordt u uitgerust wakker en bent u klaar om uw dag te beginnen. Geniet van een kopje koffie op het privéterras, geniet van de rustige sfeer en plan uw avonturen voor de komende dag. Stap naar buiten in de privétuin, waar u kunt genieten van de zon en kunt genieten van de schoonheid van het mediterrane landschap. Ontspan op chique tuinmeubilair terwijl u geniet van de warme mediterrane zon, of dineer buiten in de speciale eetzaal, waar elke maaltijd een culinair genot wordt. En als de avond valt, kunt u zich verzamelen rond de barbecueplek voor een gedenkwaardig feest onder de fonkelende sterren.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Supermarkt 0.14 km

0.14 km

Restaurant 0.28 km

0.28 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 0.65 km

0.65 km

Luchthaven 16 km Rijeka International Airport

16 km

Station 37 km Kolodvor Rijeka

37 km

Snelweg-afrit 22 km A1

22 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

The Olive Tree ligt op slechts een korte wandeling van het bruisende stadscentrum van Malinska en biedt gemakkelijke toegang tot een scala aan winkels, restaurants, cafés en charmante plekken om te verkennen. Of u nu op zoek bent naar een leuke plek om 's ochtends van een kopje koffie te genieten of zin heeft in een heerlijke maaltijd in een plaatselijk restaurant, u vindt het allemaal binnen handbereik. Uw gemoedsrust is onze prioriteit bij The Olive Tree. Daarom bieden wij u graag twee privéparkeerplaatsen exclusief voor onze gasten aan.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Zwemmen
Zweefvliegen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is inclusief:

Handdoeken, beddengoed, verwarming, internet, airconditioning, toeristenbelasting, parkeerplaats, registratiekosten, schoonmaak bij vertrek, elektriciteit, accommodatie, gebruik babybedje, gebruik kinderstoel, water.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Finden Sie unsere allgemeinen Geschäftsbedingungen auf unserer Websiteoder klicken Sie auf diesen Link ...

meer informatie:

Bij The Olive Tree staan modern en comfort centraal, waardoor een ontspannen en aangenaam verblijf voor iedereen wordt gegarandeerd. Boek vandaag nog uw retraite en ervaar de charme van het leven aan de kust op zijn best, met het levendige stadscentrum van Malinska op slechts korte loopafstand.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een reisbureau dat verhuurdiensten aanbiedt met onze selectie van luxe villa's en appartementen op het eiland Krk in Kroatië. We werken ter plaatse, onderhouden een goede relatie met de eigenaren van onze luxe villa's en appartementen en kennen het gebied goed. Elke woning die we beheren wordt regelmatig geïnspecteerd door ons management om ervoor te zorgen dat je zuurverdiende vakantie aan je verwachtingen voldoet. We doen ons best om je te helpen bij het realiseren en organiseren van je perfecte vakantie. Onze professionaliteit en ervaring staan garant voor een veilige en kwaliteitsvolle vakantie. Tijdens je verblijf in een van de villa's die ons agentschap aanbiedt, staan we altijd tot je beschikking voor vragen of verzoeken. We voldoen graag aan al je wensen.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 4667866

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4667866.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven