Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienwohnung im Schwarzwald

Oberkirch

Max.  2   gasten
79m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
79m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek de prachtige natuur, veelzijdige kunst en cultuur, plezier en wijn van het Zwarte Woud tijdens een verblijf in onze gezellige, modern ingerichte vakantiewoning in Oberkirch. De flat biedt 66,5 vierkante meter ruimte voor maximaal twee gasten.

Je vakantiewoning (eigen ingang) bevindt zich op de eerste verdieping van een 180 jaar oud huis. Je vakantiewoning werd volledig gerenoveerd in 2023. Het is zeer stijlvol, modern en gezellig ingericht en uitgerust met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. In de hele flat liggen hoogwaardige vinylvloeren of stenen tegels.

Je slaapt in een comfortabel tweepersoonsbed (160 x 200 cm) en kunt direct vanuit de slaapkamer op het balkon genieten van de ochtendzon en het uitzicht op de omliggende tuinen. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, koelkast met vriesvak, waterkoker en een uitgebreid assortiment keukengerei en kookgerei. Je vindt er ook olie en azijn van lokale producenten en een assortiment kruiden en specerijen. Beddengoed, handdoeken en theedoeken zijn aanwezig en een haardroger is beschikbaar in de badkamer (! Let op: plafondhoogte in de douche 2,00 m,). De woonkamer is uitgerust met comfortabele meubels en een flatscreen-tv, je maakt gebruik van WLAN en digitale tv. Houd er rekening mee dat dit een niet-roken appartement is.

Je vindt een parkeerplaats tegenover het huis voor onze garage.

Je bent welkom om je fietsen mee te nemen en ze daar te stallen. We bieden je ook de mogelijkheid om 2 e-bikes (26 en 28 inch) te huren (vraag naar de voorwaarden).

Het huis ligt direct in het centrum van Oberkirch, maar toch woon je heel rustig, zonder verkeerslawaai 's nachts. Ontspan op het balkon of maak een wandeling door de nabijgelegen weiden, wijngaarden en bossen (1 km van het huis). Alle inkoopmogelijkheden, bakker, slager (beste ham uit het Zwarte Woud), supermarkt, biologische supermarkt, restaurants, cafés en winkels liggen op loopafstand (max. 1 km). Je kunt ook een bezoek brengen aan het mediacentrum van Oberkirch, het zwembad (mei - oktober) en het plaatselijke historische museum.

Je vakantiewoning in Oberkirch in het Zwarte Woud is het perfecte uitgangspunt voor je vakantie. Wij verheugen ons op je boeking en staan tot je beschikking als competente excursiegids en kunnen je insidertips geven.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
niet geschikt voor kinderen niet geschikt voor kinderen
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 16 km

16 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.01 km

0.01 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 48 km Karlsruhe - Baden-Baden

48 km

Station 0.7 km Oberkirch

0.7 km

Snelweg-afrit 8.5 km Appenweier

8.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Welkom in de warmste regio van Duitsland - Baden en het Zwarte Woud. Offenburg, de stad met de meeste zonuren per jaar, ligt op slechts 15 kilometer afstand. En in het centrum van Baden ligt het stadje Oberkirch, op 192 m boven zeeniveau, aan de voet van het Zwarte Woud. Dit was jarenlang de geadopteerde woonplaats van de beroemde barokdichter Hans Jakob Christoffel von Grimmelshausen (Der abenteuerliche Simplicissimus Teutsch).

Het Zwarte Woud, de wijn- en gastronomische regio Ortenau, de uitlopers met hun wijngaarden, de brede Rijnsloot met zijn vertakkingen van de Oude Rijn, de naburige Elzas, de metropool Straatsburg en de Franse Vogezen maken onze regio tot een unieke culturele, gastronomische en sportieve ervaring.

Festivals, markten, gebruiken, genieten - dit alles maakt integraal deel uit van de levenskwaliteit in Baden. In Oberkirch vind je dit alles het hele jaar door. Enkele hoogtepunten: Lente - de fontein staat in bloei, aardbeienfeest, zomeravonden met muziek bij het kasteel, wijnfeest, idyllische adventsmagie met kerstmarkt op het kerkplein, Fasent / carnaval ..

Je vindt talloze activiteiten en attracties direct ter plaatse of binnen handbereik. Maak een wandeling door het charmante stadje Oberkirch, bekijk "die Litt" (de mensen) onder het genot van een espresso in de voetgangerszone of bezoek de plaatselijke wijnmakerijen en proef de beste wijnen van de regio.

Verken de vele wandel- en fietspaden die door het Zwarte Woud lopen. Ze worden direct vanaf de voordeur goed aangegeven. Of je nu wilt genieten van de prachtige natuur van de boom- en wijngaarden, de uitlopers met hun prachtige uitzichten of de hoogste toppen in de regio en in het Nationaal Park Zwarte Woud wilt beklimmen en wilt genieten van een uitzicht tot aan de Alpen met goed zicht - je vindt het hier allemaal. Hier zijn enkele evenementopties: Klim- en evenementenpark (Mehliskopf, 30 km), fietsarena en downhillpark (Sasbachwalden, 15 km), boomtoppenpad en hangbrug (Bad Wildbad, 99 km), hoogste top van het centrale Zwarte Woud, de Hornisgrinde (29 km met de auto, 34 km met de mountainbike, 21 km te voet).

Kunst- en cultuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Bezoek cultuurrijke steden als Karlsruhe (80 km) Baden-Baden (55 km), Freudenstadt (45 km), Straatsburg (28 km), Freiburg (85 km). Ze zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Of je kunt een van de juweeltjes van kleine steden ontdekken, zoals Gengenbach, Ettenheim, Zell am Harmersbach ...

Het Europapark Rust (50 km) ligt binnen handbereik, net als het openluchtmuseum Vogtsbauernhof (Gutach, 60 km), het Frieder Burda Museum (Baden-Baden, 50 km) .. Er zijn unieke en merkwaardige attracties zoals het Dwaze Museum (Gengenbach), het Museum voor Mineralen en Wiskunde (Wolfach), de Gasometer (Pforzheim), 's werelds grootste koekoeksklok, een van de hoogste watervallen van Duitsland in Triberg, kanovaren op de Oude Rijn, boogschieten, overdekte e-kartbaan .....

En als je iets goeds wilt doen voor jezelf na een bewogen of inspannende dag: Of het nu gaat om een rustieke snackbar, internationale keuken, chique lokale gastronomie, kasteelrestaurants of wijnhuizen met uitzicht, uitstekende sterrenkeuken - je vindt gegarandeerd je favoriete plek om te genieten in de regio.

We onthullen graag een van onze favoriete plekken, een van onze mooiste excursiebestemmingen - en misschien zelfs een of twee geheime plekjes - speciaal voor jou.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 50 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle bijkomende kosten (elektriciteit, water, verwarming) zijn inbegrepen in de huurprijs.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 09-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. B. Reinfarth

Mevr. B. Reinfarth

Ik ben zelf graag actief, wandel en fiets - en ken bijna elke boom en elk pad in de regio, in het Zwarte Woud en de Elzas. Omdat ik ook een plezierzoeker ben met een grote interesse in kunst en cultuur, ken ik veel leuke excursiebestemmingen en veel insidertips binnen een straal van 150 kilometer in elke richting.


meer informatie

Objectnummer: 4670281

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4670281.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven