Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Laguna

Costa Blanca

Max.  6   gasten
200m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 6  gasten
200m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Op zoek naar een luxueuze retraite? Zoek niet verder dan Laguna, een 4-sterrenvilla in het populaire Sierra Helada gebergte in L'Albir, op slechts een korte loopafstand van het gezellige centrum en strand.

Geniet van 3 ruime slaapkamers met en-suite badkamers en airconditioning, een grote woonkamer, en een volledig uitgeruste keuken, plus een bar met een grote biljarttafel. Ontspan in de sauna en het bubbelbad, of neem een duik in het zwembad met strandtoegang (zout water) en tropische waterval. Het buitengebied heeft een Tiki-bar met echt strandzand en een grote overdekte buitenruimte met barbecue - perfect om te genieten van het mediterrane klimaat.

Golfbanen, winkelcentra, restaurants en culturele attracties bevinden zich allemaal in de buurt. Boek nu en ervaar het beste van Costa Blanca in deze exclusieve villa.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x210 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x210 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.6 km

1.6 km

Supermarkt 1.2 km

1.2 km

Restaurant 1.2 km

1.2 km

Stadscentrum 1.2 km

1.2 km

Bus 1.2 km

1.2 km

Luchthaven 61.5 km Alicante

61.5 km

Station 2.5 km TRAM Albir

2.5 km

Snelweg-afrit 7 km Benidorm (65)

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Albir is een charmante en moderne vakantiebestemming, genesteld in de pittoreske Costa Blanca-regio in het zuidoosten van Spanje. Het maakt deel uit van de gemeente L’Alfas del Pi, gelegen in de provincie Alicante binnen de autonome gemeenschap Valencia. Deze prachtige kustplaats is strategisch gelegen tussen de bruisende stad Alicante en het levendige Valencia en biedt bezoekers een perfecte mix van ontspanning en cultuur.

Gelegen te midden van de schilderachtige landschappen van de Sierra Helada en de Bernia-bergen, profiteert Albir van een uniek beschermd microklimaat. Deze gunstige geografische ligging beschermt Albir niet alleen tegen extreme weersomstandigheden, maar zorgt ook voor een benijdenswaardig patroon van 320 zonnige dagen per jaar en aangenaam milde temperaturen het hele jaar door. De aanwezigheid van deze bergketens rond Albir draagt ook bij aan de schoonheid en rust van dit kustparadijs, waardoor het een uitzonderlijke bestemming is voor ontspanning en landschappelijk genot.

Met betrekking tot toegankelijkheid is Albir goed verbonden met de belangrijkste transportnetwerken van de regio. Voor degenen die met de auto reizen, is de stad gemakkelijk te bereiken via de A7-snelweg, die langs de oostkust van Spanje loopt en een directe route biedt naar zowel Alicante als Valencia. Dit maakt het gemakkelijker voor bezoekers en bewoners om de bredere Costa Blanca-regio en de vele pittoreske dorpen en steden die langs dit deel van de Middellandse Zee zijn verspreid, te verkennen.

Voor luchtreizigers is de dichtstbijzijnde luchthaven de luchthaven van Alicante, die op minder dan een uur rijden van Albir ligt. De luchthaven van Alicante dient als een belangrijke toegangspoort tot de Costa Blanca en biedt een breed scala aan binnenlandse en internationale vluchten. Deze nabijheid van de luchthaven maakt Albir een gemakkelijk toegankelijke bestemming voor toeristen uit heel Europa en daarbuiten. Als alternatief, voor bezoekers die van verder weg komen of misschien een ander toegangspunt tot Spanje verkiezen, biedt de luchthaven van Valencia een andere optie. Hoewel het iets verder weg is, met een geschatte rijtijd van 1,5 uur van Albir, blijft het toch een redelijke afstand voor reizigers.

Bovendien zijn de omgevingen van Albir bezaaid met charmante dorpen en steden, elk met hun eigen attracties en culturen. Opmerkelijke nabijgelegen steden zijn Altea met zijn adembenemende oude stad en prachtige uitzichten op de Middellandse Zee; Benidorm, bekend om zijn levendige nachtleven en zandstranden; en L'Alfàs del Pi, dat een rustiger toevluchtsoord biedt met weelderige dennenbossen en sinaasappelboomgaarden. Andere interessante plaatsen binnen bereik zijn Denia, Vilajoyosa, Alcoy, Oliva, en Guadalest, die allen bijdragen aan de rijke reeks ervaringen die in en rond Albir beschikbaar zijn.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 12:00
Borg: € 1000
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Informatie

De villa wordt alleen in zijn geheel verhuurd. Minimaal verblijf is een week. Check-in & Check-out alleen op ZATERDAGEN. Inchecken na 17:00 uur, uitchecken voor 12:00 uur.

Borg

Bij aankomst is een borg van €1.000 vereist. Deze borg wordt volledig terugbetaald bij het uitchecken, onder voorbehoud van een inspectie van de accommodatie.

Beste Prijs Aanbod

Direct van de eigenaar, geen bemiddelingskosten of extra kosten! Alle prijzen zijn vast en niet onderhandelbaar.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Wij willen u vriendelijk herinneren dat, mocht u uw boeking moeten annuleren, de aanbetaling helaas niet gerestitueerd kan worden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-02-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. P. Giesbers

Dhr. P. Giesbers

Mijn naam is Peter Giesbers. Oorspronkelijk kom ik uit Nederland, maar sinds 2008 woon ik met mijn Duitse vrouw Heike in Spanje. We wonen al 8 jaar in het prachtige kuststadje Albir aan de Costa Blanca. In 2021 hebben we een mediterraanse villa gekocht met als doel deze aan te bieden als vakantiewoning. Na een uitgebreide renovatie van meer dan 3 jaar, waarbij elk detail is vernieuwd, is de villa vanaf begin 2024 klaar om vakantiegangers te ontvangen. We heten u van harte welkom in ons zonnige paradijs en garanderen u een luxueus verblijf met alle voorzieningen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen. We kijken ernaar uit u als gast in ons huis te mogen verwelkomen. Een kleine opmerking: Let op, wij verhuren onze villa niet aan groepen jongeren, vrijgezellenfeestgasten of soortgelijke feestgroepen. Onze vakantieaccommodatie is ontworpen om een rustig en ontspannen verblijf te bieden voor families en koppels.


meer informatie

Objectnummer: 469043

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/469043.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven