Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
60m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
60m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in het prachtige vakantiehuis Chalet722 in Renesse, Zeeland. Dit idyllische toevluchtsoord biedt ruimte aan maximaal vier gasten op 60 vierkante meter woonoppervlak en heeft een slaapkamer en twee badkamers.

Chalet722 is de perfecte plek voor een familievakantie. Hier kun je genieten van de vrijheid in een hondvriendelijke omgeving. De tuin is een heerlijke plek om te ontspannen, te spelen of te barbecueën. Een barbecue is beschikbaar en een parkeerplaats staat tot je beschikking.

Binnen vind je een volledig uitgeruste kitchenette met een 4-pits inductiekookplaat, vriezer, vaatwasser, koelkast, magnetron, oven, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster en servies. Een afzuigkap zorgt voor frisse lucht.

Voor je comfort is Chalet722 uitgerust met airconditioning, een wasmachine, Wi-Fi en satelliet-tv. Er zijn ook fietsen beschikbaar om de schilderachtige omgeving te verkennen.

De slaapkamers zijn gezellig en comfortabel, met beddengoed van hoge kwaliteit en zachte kussens voor een goede nachtrust. In de badkamer vind je een haardroger.

Houd er rekening mee dat in Chalet722 niet gerookt mag worden.

Het vakantiehuis Chalet722 wordt omgeven door een adembenemend natuurlandschap dat uitnodigt om te ontspannen en tot rust te komen. Geniet van het uitzicht op de open hemel, de groene planten en het hout van de gebouwen. Ontspan in de schaduw onder de bomen of geniet van de zon op het terras.

We heten je van harte welkom in ons vakantiehuis Chalet722 en wensen je een onvergetelijke vakantie in Renesse, Zeeland.
Licentie- of registratienummer: 1

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Het eiland Schouven-Duiveland is een gevarieerd gebied met veel culturele bezienswaardigheden en natuurgebieden. Het wordt omringd door het Nationaal Park Oosterschelde en het Grevelingenmeer.

Schouwen-Duiveland rond de Boswachterij en Westerschouwen kenmerkt zich door haar bijzondere natuur.

Er zijn duinen, dijken, kwelders en prachtige bossen waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Het 5*Strandpark De Zeeuwse Kust, is een gezinsvriendelijk park op loopafstand (250 meter) van het strand van Renesse. Het stadje Renesse is met de auto in vijf minuten te bereiken. Het park heeft een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Er is een grote, compleet nieuwe klimspeeltuin inclusief audiospeeltuin, een zwembad met kinderpiratenschip met glijbanen en een outdoor aquapark, een indoor kinderspeeltuin, kinderbioscoop, trampoline, voetbalvelden en kinderanimatie.

Catering wordt ook verzorgd. Culinaire hoogstandjes, Italiaanse gerechten en een verscheidenheid aan snacks kunnen worden besteld in de drie restaurants (Strand Café DOK, Italiaans La Costa en de snackbar). Strand Café DOK biedt een smaakvol ingerichte binnenruimte met open haard en een fantastisch zonneterras met loungemeubilair direct naast de speeltuin.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Kitesurfen
Tafeltennis
Voetbal
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Stornierungsbedingungen unterliegen dem Strandpark De Zeeuwse Kust.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 06-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. L. Fettes

Dhr. L. Fettes

Last but not least willen we ons graag aan jullie voorstellen en vertellen hoe we aan het park en het chalet zijn gekomen. Wij zijn een jong gezin uit het Ruhrgebied en hebben met Zeemeeuw 722 onze lang gekoesterde droom om een eigen chalet te bezitten in vervulling laten gaan. In 2020 zijn we voor het eerst op vakantie geweest op Schouwen-Duiveland. We zijn een heel actief gezin en maken graag lange fietstochten. Tijdens een van deze tochten kwamen we langs Strandpark De Zeeuwse Kust en namen we een korte pauze. Onze kinderen en wij waren meteen verliefd op dit fantastische park met zijn prachtige speeltuin en het liefdevol ingerichte terras, dat uitnodigt om te blijven hangen. Vanaf dat moment hadden we de wens om hier een chalet te kopen. Na een lange zoektocht naar het juiste chalet, besloten we Zeemeeuw 722 in juli 2023 te kopen. Vanaf de eerste dag voelden wij en onze kinderen ons comfortabel en thuis. We hebben onze Zeemeeuw met veel liefde, smaak en persoonlijke details ontworpen om een plek te creëren waar jong en oud zich helemaal op hun gemak kunnen voelen. Het gaat ons aan het hart om ons tweede huis zo gezellig en liefdevol mogelijk in te richten. Zodat wij en onze gasten ons op ons gemak voelen en een onvergetelijke vakantie kunnen beleven. We zijn erg dankbaar voor suggesties en natuurlijk kritiek. Wij wensen u allen een heerlijke, ontspannen vakantie in ons Chalet Zeemeeuw 722. Lars en Nina


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 470751

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/470751.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven