Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Camelie

Barban

Max.  8   gasten
300m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
300m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 26.04.2024 tot 11.01.2025
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 26.04.2024 tot 11.01.2025

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in de gloednieuwe Villa Camelie, gelegen in een klein Istrisch dorp, omringd door een weelderig mediterraan bos en geurige weiden.

De villa is geschikt voor gezinnen die een zinvolle vakantie willen. Er is een groot zwembad en diverse sport- en entertainmentfaciliteiten aanwezig die uw vakantie nog specialer maken.

De binnenruimte van 300 m2 is modern ingericht en biedt alle comfort.

De villa is volledig voorzien van airconditioning.

Geniet met uw gezin in deze moderne accommodatie!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Babybedje (50x100 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 25 km Zračna luka Pula

25 km

Station 29 km Željeznički kolodvor Pula

29 km

Snelweg-afrit 13 km Žminj

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Barban is een kleine pittoreske plaats gelegen in het binnenland van Istrië, bekend om zijn rijke culturele erfgoed, natuurlijke schoonheid en gastronomische delicatessen. Omgeven door groen en vruchtbare velden, bieden Barban en omgeving een verscheidenheid aan activiteiten en attracties voor bezoekers van alle profielen.



Een van de beroemdste bezienswaardigheden in Barban is de kerk van St. Nicolaas uit de 11e eeuw, een meesterwerk van sacrale architectuur en een belangrijke culturele plek.



Natuurliefhebbers kunnen de omliggende bossen, heuvels en velden te voet, per fiets of te paard verkennen. Barban en omgeving zijn ook rijk aan bospaden en bergwegen die prachtige mogelijkheden bieden voor buitenactiviteiten.



Het gastronomische aanbod van Barban en omgeving is buitengewoon rijk en divers. Bezoekers kunnen genieten van authentieke Istrische gerechten zoals Istrische prosciutto, truffels, olijfolie en lokale wijn, en restaurants en tavernes in de omgeving bieden uitstekende gastronomische ervaringen.



Wat evenementen betreft, staat Barban bekend om zijn traditionele evenementen, zoals die in augustus, wanneer het spectaculaire ridderspel "Race to the Ring" wordt gehouden, dat bezoekers van over de hele wereld trekt. Daarnaast worden hier in de zomer verschillende concerten, tentoonstellingen en culturele evenementen georganiseerd, die het toeristische aanbod van deze pittoreske Istrische stad verrijken.



Kortom, Barban en zijn omgeving bieden een rijke mix van culturele, natuurlijke en gastronomische attracties die de smaak van elke bezoeker zullen bevredigen en een onvergetelijke ervaring van Istrische sfeer en gastvrijheid zullen bieden.



Istrië, de regio waar Barban ligt, staat bekend om zijn prachtige stranden en de schone Adriatische Zee. Hoewel Barban niet direct aan de kust ligt, heeft het verschillende prachtige stranden en baaien die gemakkelijk met de auto bereikbaar zijn. Hier zijn enkele stranden en locaties aan zee bij Barban:

Duga uvala strand: Dit prachtige kiezelstrand ligt ongeveer 15 kilometer van Barban naar het zuiden. Het heeft een kristalheldere zee en biedt een aangename omgeving om te zwemmen en te zonnebaden.

Krnica-strand: Krnica-strand ligt niet ver van Barban en staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en rust. Het is omgeven door een dennenbos en biedt een prachtig uitzicht op de Adriatische Zee.

Rakalj-strand: Rakalj is een klein vissersdorpje in de buurt van Barban, en het strand biedt een ontspannen omgeving en een kristalheldere zee. Een ideale plek voor een rustige vakantie en genieten van de natuur.

Deze stranden bieden verschillende faciliteiten, van rustige baaien tot levendigere stranden met restaurants en cafés. Gezien de diversiteit van het aanbod kan iedereen een ideale plek vinden om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de Adriatische Zee nabij Barban.

In de omgeving van Barban liggen enkele van de mooiste steden van Istrië, die een rijk cultureel erfgoed, prachtige natuurlijke schoonheid en diverse activiteiten voor bezoekers bieden.



Pula: Gelegen op slechts ongeveer 25 kilometer ten zuiden van Barban, is Pula de grootste stad in Istrië en staat bekend om zijn goed bewaarde Romeinse architectuur, vooral het indrukwekkende amfitheater dat bekend staat als de Arena.

Rovinj: Ongeveer 40 kilometer ten westen van Barban ligt het prachtige vissersplaatsje Rovinj. Bekend om zijn pittoreske smalle straatjes, kleurrijke huizen, prachtige haven en romantische sfeer.

Motovun: Ongeveer 50 kilometer ten noordwesten van Barban ligt Motovun, een middeleeuws stadje dat op de top van een heuvel verrijst en een prachtig panoramisch uitzicht biedt over de omgeving. Het staat ook bekend om het Motovun Filmfestival, dat elk jaar plaatsvindt.

Poreč: Ongeveer 40 kilometer ten noorden van Barban ligt Poreč, een andere populaire toeristische stad in Istrië. Het valt op door de Eufrasiusbasiliek, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en door de prachtige stranden en promenades aan zee.

Brijuni: Het eiland Brijuni, een nationaal park gelegen aan de westkust van Istrië, ligt op ongeveer 40 kilometer van Barban. Deze eilandengroep staat bekend om zijn ongerepte natuur, rijk aan flora en fauna en archeologische vindplaatsen.

Deze steden en locaties bieden een schat aan culturele, historische en natuurlijke bezienswaardigheden die uw bezoek aan dit deel van Istrië zullen verrijken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Tafeltennis
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 30 dana prije planiranog check-in datuma.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. D. Dalip

Mevr. D. Dalip

Echtgenote, moeder van twee volwassen kinderen, grootmoeder van twee kleinkinderen, vrolijk, sociaal


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 475738

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/475738.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 26.04.2024 tot 11.01.2025

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven