Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
50m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ons vakantiehuis met 3 wooneenheden op slechts 600m van het Oostzeestrand ligt ten westen van de Hanzestad Wismar (2 km) aan de Wismarbaai.

De woon- en bruikbare ruimte van de volledig uitgeruste vakantiehuishelften Boje 1 en Boje 2 zijn 50m² groot en zijn ideaal voor gezinnen met maximaal 4 personen & 1 baby. Het middelpunt van de vakantiehuishelften is de open keuken/woonkamer met uitzicht op het terras. De ingebouwde oven, Ceran
Kookplaat, gootsteen, koelkast met vriesvak en vaatwasser maken zelf koken kinderspel. De vakantiehuizen Boje 1 en Boje 2 hebben een gemeubileerd terras en een parkeerplaats.

In het appartement voor 'twee' vinden jonge en jonge vakantiegangers gezellige accommodatie op 28 m² voor een lage prijs. De flat heeft een volledig uitgeruste kitchenette met vaatwasser, keramische kookplaat en koelkast met vriesvak.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 100 km Hamburg

100 km

Station 8 km Wismar

8 km

Snelweg-afrit 6 km Wismar Mitte

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Een surfschool, een manege en uitgebreide wandelmogelijkheden naar de Fliemsdorfer Huk, het voormalige vissersdorp Hoben of het Eggersdorfer Moor maken het vrijetijdsaanbod in en rond Zierow compleet. Het brede netwerk van Europese fietsroutes nodigt uit tot uitgebreide fietstochten.
Twee grote winkelcentra zijn binnen enkele kilometers bereikbaar

De middeleeuwse Hanzestad Wismar met zijn 3 bakstenen megakerken en oude haven, bruisende binnenstad en recreatiebad ligt op slechts 8 km afstand. De zustersteden Lübeck en Rostock liggen op een half uur rijden, evenals de deelstaathoofdstad Schwerin.

De badplaatsen Boltenhagen, Rerik en Kühlungsborn nodigen uit tot dagtochten, evenals het natuurpark Sternberger Seenlandschaft en het biosfeerreservaat Schaalsee.
Talrijke landhuizen en statige huizen bieden het hele jaar door evenementen met uitgebreide programma's aan.

Dankzij de centrale ligging en de aansluiting op de snelweg A20 Oostzee zijn excursiebestemmingen snel te bereiken.
Het kindvriendelijke, ongerepte natuurlijke strand ligt op 600 m afstand en biedt 's zomers veel zwemplezier. Ons Oostzee-fietspad leidt direct langs het Oostzee-vakantiedorp Zierow en nodigt uit tot prachtige fietstochten.

Het kleine Baltische vakantiedorp biedt u winkelmogelijkheden, recreatiemogelijkheden, een kinderboerderij op de nabijgelegen camping en twee restaurants. Er is een midgetgolfbaan, een kinderspeelplaats en een café op het strand.

Activiteiten

Wendorf pier
Wie het vooruitzicht van een prachtige wandeling over de brede Wismarbaai niet kan weerstaan, moet een uitstapje maken naar het nabijgelegen Wendorf. Hier nodigt de ongeveer 350 meter lange pier uit tot een ontspannen wandeling: Begeleid door de licht zilte zeebries kunt u onder het genot van een broodje vis of een ijsje genieten van een adembenemend uitzicht op de wijde horizon en de vele zeil- en motorboten. Tijdens het seizoen meert een excursieboot aan bij het hoofd van de brug en neemt u mee voor een rondvaart door de haven

Dierentuin Wismar
De dierentuin van Wismar ligt direct aan het Bürgerpark, ten zuidwesten van de oude binnenstad van Wismar. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 17 hectare en herbergt een representatieve selectie van wilde en gedomesticeerde dieren. De dierentuin herbergt inheemse dieren of dieren die inheems waren in de regio.

Een bijzondere attractie is het apeneiland, waar u de apen van dichtbij kunt zien. Veel van de dieren van het park kunnen nu worden geobserveerd zonder storende omheining. De kinderboerderij met geiten en schapen is een leuke ervaring, vooral voor kinderen.

Voor de kleine bezoekers bieden de avonturenspeeltuin, de kabelbanen en de kindertrein veel speelplezier. Ook de waterbobslee, de gondelbaan, verschillende trampolines en de waterspeeltuin in de zomer zijn populair.
Het caféterras en de nabijgelegen boerenschuur zorgen voor uw lichamelijk welzijn.

Vlinderpark Klütz
Wat dacht je van een excursie in de wereld van de vlinders? In Klütz, bij de Oostzeebadplaats Boltenhagen, ligt het op twee na grootste en momenteel modernste vlinderpark van Duitsland.

In een vlieghal van ongeveer 700 vierkante meter kunt u kleurrijke vlinders bewonderen - in de zomermaanden tot 600 volwassen vlinders van wel 100 soorten

Piraten Openlucht in Grevesmühlen
Ga mee met Capt'n Flint van juni tot september met kanongebulder, vuur en barstende planken in het Caribisch gebied van de 17e eeuw!
60 acteurs, stuntmannen en figuranten in prachtige kostuums veranderen het podium in een decor voor een onvergetelijk actiespektakel met adembenemende schermscènes en vele gewaagde stunts

Boottocht Wismar - Eiland Poel
Op een steenworp afstand van Wismar ligt het eiland Poel, dat slechts 37 vierkante kilometer groot is.
Maritieme flair in de drie kleine havens, prachtige stranden en een goed ontwikkeld netwerk van fietspaden doen het hart van elke natuurliefhebber sneller kloppen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Linnenpakket per persoon, per boeking 25,- Euro (2 handdoeken, 1 douchehanddoek, 2x badmat, 2x theedoeken + bedlinnen dekbedovertrek, kussensloop + hoeslakens)
Internet is beschikbaar, maar alleen voor toeristische doeleinden.

Spa kaarten 1,- per dag/per persoon kinderen tot 5 jaar uitgesloten
De betaling van de linnenpakketten en de kuurbelasting gebeurt ter plaatse bij de servicepartner.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

In het hart van Zierow ligt het Toeristisch Informatie- en Gemeenschapscentrum, dat het hele jaar door van maandag tot zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur en van mei tot augustus ook op zondag van 12.00 tot 14.00 uur geopend is voor alle gasten en bewoners van het resort. Hier kunnen alle bezoekers interessante en belangrijke informatie krijgen over het dorp en de omgeving en interessante feiten over de regio Klützer Winkel. Brochures en informatie over actuele evenementen zijn ook beschikbaar. Bezoek ons kleine dorpsmuseum in het buurthuis en snuffel in onze boekenruilhoek.

HotSpot

Draadloze internettoegang is gratis beschikbaar in ons Tourist Information and Community Centre. Een andere HotSpot is opgezet bij het badstrand van Zierow. Log in via het WLAN-netwerk "Ostseehotspot" en surf onbeperkt op het net.

Het district Zierow van de gemeente is een door de staat erkend vakantieoord. Deze status vormt de wettelijke basis voor de heffing van een kuurbelasting, die een belangrijke bijdrage levert aan de instandhouding of uitbreiding van een breed scala aan toeristische diensten.

De kuurbelasting wordt geheven in de periode van 1 april tot 30 september van elk jaar. Overnachtende gasten ontvangen hun kuurkaart van hun huisbaas. Naast de kuurkaart ontvangt iedere overnachtende gast de flyer "Erholungsort Zierow" met waardebonnen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 08-01-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. A. Kaphengst

Dhr. A. Kaphengst

Andere accommodaties van Dhr. A. Kaphengst


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 57213

Laatst bijgewerkt: 17.03.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/57213.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven