Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Strandhuis Huis Noorderlicht

Noord-Friesland Sleeswijk-Holstein Noord-Friese eilanden Sylt

Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

23 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

23 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Het kleine maar fijne strandhuis "Haus Nordlicht" is een eindhuis dat deel uitmaakt van een groep van drie en biedt plaats aan zes personen op 90 m². Het is gebouwd volgens een hoge standaard en we hebben ook veel belang gehecht aan een kind- en hondvriendelijke inrichting. Netheid is ook belangrijk voor ons, dus u kunt er zeker van zijn dat u een grondig schoongemaakt huis aantreft. U vindt onze Corona beschermingsmaatregelen onder "aanvullende informatie".

De details: Het huis biedt u drie slaapkamers, twee badkamers (elk met WC), vaatwasser, gratis WLAN, en natuurlijk haardroger (2x) en strijkijzer/strijkplank. Wasmachine en droger zijn beschikbaar voor onze gasten in de garage. Indien gewenst kunnen wij zonder extra kosten een kinderstoel en een babybedje ter beschikking stellen. De kinderuitrusting omvat ook een opstapkrukje om "groter te worden" voor de wastafel, een kleine toiletbril en hoogwaardige melamine schalen en bekers. U kunt de trap op de bovenverdieping beveiligen met twee beschermroosters (rolgordijnen), zodat de bovenverdieping veilig is om te spelen.
Als u een hond wilt meenemen, zorgen wij voor een hondenbed en twee voerbakken met een onderlegger.

Twee van de slaapkamers zijn ruim, met tweepersoonsbedden, grote kledingkasten en een aan de muur gemonteerde flatscreen-tv in elk (eerste verdieping en bovenste verdieping). De derde slaapkamer (eerste verdieping) heeft een zeer gezellig alkoofbed van 140 x 200 cm ingebouwd onder het schuine dak, moet het doen zonder kledingkast, maar er is opbergruimte in een ladekast, onder kleppen aan het voeteneind en in de ingebouwde laden onder het bed
Er is een doucheruimte op de begane grond en een grotere badruimte op de eerste verdieping, waar u dankzij een vaste glazen wand ook zeer goed kunt douchen. De badkamers zijn van hoge kwaliteit.
De woonkamer, die grenst aan de ruime keuken op de begane grond, biedt u een prachtige hoekhaard met natuurstenen rand en glazen deuren (helaas momenteel buiten gebruik vanwege fijnstofvervuiling), een tv aan de muur, een comfortabel bankstel met chaise longue en bijpassende fauteuil. De eettafel voor maximaal zes personen staat tegen de muur, indien gewenst voor 6 personen ook vrijstaand in de kamer.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het op het zuiden gelegen terras van houten vloerdelen. Hier kunt u de dag comfortabel afsluiten in een strandstoel voor twee of comfortabel eten aan een tafel voor vier of vijf. Alle vloerbedekkingen in het huis zijn wit geoliede eiken vloerdelen, in de badkamers is de vloer betegeld.
Ons strandhuis "Haus Nordlicht" heeft ook veel hoogwaardig wit schrijnwerk - niet alleen het alkoofbed! Inbouwkasten, de trap naar de zolder, de tweepersoonsbedden, alles in typisch Friese landhuisstijl!
Keukenapparatuur:
Koelkast met aparte, grote vriezer, oven, magnetron, E-ceran kookplaat, filterkoffiezetapparaat, Senseo koffiepadapparaat, melkopschuimer (stand-alone), waterkoker, broodrooster, mixer en veel gebruikelijke keukengadgets zoals borden, brood- en groentemessen, pizzasnijder, knoflookpers, flesopener, enz

Optioneel kunt u beddengoed en handdoekenpakketten boeken: per persoon kost het beddengoed 11,- € en het handdoekenpakket 11,- €.
Wij stellen graag gratis een babybedje met een matrasje en een kinderstoel ter beschikking.
Als u uw hond mee wilt nemen, is dat geen probleem. U betaalt slechts een eenmalig bedrag van 15,- € voor de extra schoonmaakinspanning. De omgeving leent zich uitstekend voor lange hondenwandelingen vanaf de voordeur. Een grote weide ligt direct voor het huis en via paden kunt u van hieruit het wandel- en fietspad naar Wenningstedt/ Kampen bereiken. Vlakbij is een brug die leidt naar het tegenoverliggende heidelandschap - veel lange wandelingen, perfecte omstandigheden voor hondenbezitters!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 2.4 km

2.4 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 2 km Sylt

2 km

Station 2.3 km Westerland

2.3 km

Snelweg-afrit 80 km Handewitt

80 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De rust en het directe uitzicht op de weilanden maken dit vakantiehuis zo bijzonder. Het is gelegen aan een rustige woonstraat aan de rand van Westerland richting Wenningstedt, omgeven door grote weiden en velden. Op de kaart ziet u de drukke ringweg, maar in feite zult u hem nauwelijks of, afhankelijk van de windsituatie, helemaal niet opmerken. De ligging van het huis wordt ook niet bijzonder beïnvloed door de luchthaven, aangezien er alleen overdag wordt gevlogen en er geen noemenswaardig luchtverkeer is, iets meer in het weekend.
Dus lekker op de fiets direct de natuur in, of vanuit het huis mooie, lange wandelingen maken met je hond. Westerland, als hoofdstad van het eiland, biedt natuurlijk de grootste verscheidenheid aan vermaak. Hier kunt u uw vakantie doorbrengen als natuurliefhebber, maar ook lifestyle, cultuur, culinaire hoogstandjes, uitgaansleven en heerlijk winkelen ervaren


Het is 1 km naar de dichtstbijzijnde strandovergang in Westerland (Nordseeklinik) en 2,5 km naar het centrum aan de Friedrichstraße. De bakker en de volgende kleine supermarkt zijn dicht bij de Nordseeklinik in ongeveer 400 m, anders rijdt u naar Wenningstedt naar Spar Feinkost Meyer 2 km of naar Tinnum naar Aldi, Lidl en Co. 3 km
In Westerland bent u centraal gelegen op het eiland, want van hieruit zijn de wegen in alle richtingen niet ver.
U kunt op veel plaatsen fietsen huren, de dichtstbijzijnde is misschien wel in Wenningstedt aan de hoofdweg. Het eiland per fiets verkennen vanaf Strandhaus 2 is een prachtige ervaring, de fietspaden zijn zeer goed ontwikkeld. Fiets via Wenningstedt-Braderup en Munkmarsch naar Keitum - het oudste Friese dorp op het eiland. Vandaar via Tinnum en Westerland terug is een prachtige tocht, die u kunt verlengen tot in de weilanden van Tinnum of inkorten via de landweg van Keitum
Op Sylt bent u meestal goed voorzien op culinair gebied. We hebben enkele aanbevelingen voor u achtergelaten in onze informatiemap in het vakantiehuis. Naast bekende namen als de "Alte Bootshalle" van Gosch in List en de "Sansibar" in Rantum, vindt u ook enkele "insiders".


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

een verplichte bijkomende dienst is de bezoekersbelasting
3,50 € per volwassene en overnachting in het hoogseizoen (mei tot eind oktober) vanaf 2023 3,70 €
1,75 € per volwassene en nacht in het laagseizoen (november tot eind april) vanaf 2023 1,85 €

Uw hond is ook welkom (1 hond). Wij rekenen slechts een vast tarief van 20,- € vanwege de grotere inspanning voor de meubelverzorging. Wij zorgen voor een hondenbed, twee voerbakken en een onderlegger.

Optioneel bieden wij u
Beddengoed met hoeslakens: per persoon 12,- €
Handdoekenpakket (2 handdoeken, 1 douchehanddoek, 1 douchematje): per persoon 12,- €

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Gemäß §651i BGB kann der Mieter jederzeit gegen Zahlung einer angemessenen Entschädigung vom Vertrag zurücktreten. Dies sind gestaffelte Rücktrittsgebühren, die Sie bitte unseren AGB (Geschäftsbedingungen) auf unserer Website unter `Rücktritt des Mieters` entnehmen.

meer informatie:

Er is een verlichte make-up spiegel in beide badkamers, 2 haardrogers zijn ook beschikbaar.
U vindt het WLAN-wachtwoord in onze map met gasteninformatie.

Helaas is de open haard momenteel buiten gebruik vanwege fijnstofvervuiling.

Let op onze informatie over Corona beschermingsmaatregelen:
Vakantie in Corona is anders. Het daagt u en ons uit. Wij verzoeken u de gebruikelijke afstands- en hygiënemaatregelen in acht te nemen. Gelieve een mond-neus bescherming en eventueel ontsmettingsmiddel en rubberen handschoenen mee te nemen. De sleutels worden contactloos overhandigd: wij hebben een sleutelkastje bij de voordeur, waarvoor u kort voor uw aankomst telefonisch een cijfercode aan onze housekeeping vraagt. Voor uw aankomst zijn het sleutelkastje, de deurkrukken, raamkrukken, leuningen, afstandsbedieningen en alle apparaten gedesinfecteerd. In het hele huis wordt een ontsmettingsmiddel gebruikt en aan het dweilwater voor de vloer wordt ook een ontsmettingsadditief toegevoegd. De was die u bij ons boekt wordt altijd op 90°C gereinigd in de wasserij. De schalen werden gewassen bij ten minste 60°C. Gebruik alleen spoelprogramma's met een minimumtemperatuur van 60°C.
Regelmatig handen wassen - gedurende ten minste 20 seconden - is een zeer doeltreffende bescherming. Wij zullen u voorzien van handwasmiddel.
Om ons personeel niet onnodig in gevaar te brengen, verzoeken wij u alle afval voor uw vertrek weg te gooien en geopende etenswaren mee te nemen.
Bedankt voor uw medewerking en begrip!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2021

Ewald Z. uit Baierbrunn

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Super mooi vakantiehuis

Schitterende vakantie. Welterusten. Aangename vakantiewoning. Vriendelijk tegen de linde. Mooie Scandinavische inrichting. Alles wat je nodig hebt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Augustus 2020

Nicole uit Hannover

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Strandhuis Noorderlicht

Het huis biedt alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. Zeer goed uitgerust, goede bedden, veel rust. Fiets- en wandelpaden liggen voor de deur. Ideaal voor honden
Helaas ontbreekt op het terras een grote tafel met stoelen om buiten te eten

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Mei 2018

Detlef T. uit 24850 Schuby

4,5
5 4 5 4
Toon Duits

Mooi, schoon, comfortabel

Het strandhuis "Haus Nordlicht" ligt weg van de drukte aan de rand van Westerland. Meteen in het groen kunt u heerlijk wandelen met kinderen en/of honden. Het duurt ongeveer 25 minuten om naar het strand te lopen, en ongeveer 10 minuten naar de bakker en de kruidenier.
Het huis zelf is gezellig, heeft een sfeer waarin we ons meteen op ons gemak voelden. Het is zeer goed uitgerust, functioneel en praktisch.
Het kleine terras is voldoende om te ontspannen en u kunt ook heel goed uw eten bereiden met de elektrische grill en ervan genieten in de strandstoel. De andere zitplaatsen op het terras, vooral de bank, zouden comfortabeler kunnen zijn - maar dat is klagen op hoog niveau.
Wasmachine en droger zijn goed en belangrijk met kinderen. Speciale uitrusting voor kinderen was beschikbaar of werd op verzoek gratis verstrekt.
We zouden het huis zo weer huren.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Mei 2018

Edith S. uit Rosenthal

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Alles zoals beschreven

We hebben echt genoten van onze korte vakantie op Sylt. Het huis is top. Zeer goede voorzieningen. Het ligt een beetje buiten, maar heeft een goede openbaar vervoer verbinding. Bakker en supermarkt in de buurt.


Contactpersoon

Bedrijf Strandhaus B.V.
Mevr. M. Plätke

Mevr. M. Plätke

Strandhaus-Vermietung is een aanbieder van eigen vakantiewoningen en appartementen die ook aan de eisen van het hogere segment voldoen. Wij streven er voortdurend naar ons aanbod van exclusieve woningen uit te breiden. In dit verband is het altijd de moeite waard om een kijkje te nemen op onze website. Aangezien de eigendommen door ons als eigenaar worden beheerd, kunt u vertrouwen op een goede staat van de eigendommen. Ons doel is dat u zich helemaal thuis voelt in onze accommodatie. Onze wens is om u steeds weer als gast te mogen verwelkomen. Onze motivatie is dat u ons bij anderen aanbeveelt.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 57768

Laatst bijgewerkt: 15.03.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/57768.htm


«Strandhuis Huis Noorderlicht» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven