Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Beach House Northern Lights Appartement 3

Noord-Friesland Sleeswijk-Holstein Noord-Fries eiland Sylt

Max.  2   gasten
36m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
36m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Het "Haus Nordlicht" is een eenheid van drie huisdelen, waarvan in het midden en aan de rechterkant onze appartementen 2-5 liggen, aan de linkerkant kan het laatste huisdeel als geheel gehuurd worden. Flat 3 bevindt zich op de begane grond van het middelste gedeelte van het huis en biedt plaats aan 2 personen op 36 vierkante meter (DIN-meting). Alle appartementen in het "Nordlicht" zijn hoogwaardig gebouwd en kind- en hondvriendelijk. Netheid is erg belangrijk voor ons, dus u kunt er zeker van zijn dat u een grondig schoongemaakte flat aantreft. Zie ook onze Corona beschermingsmaatregelen onder "aanvullende informatie".

De details: Het appartement biedt u een slaapkamer, een badkamer met gelijkvloerse douche en WC, haardroger en make-up spiegel, vaatwasser en natuurlijk gratis WLAN. Wasmachine en droger zijn beschikbaar voor onze gasten in de garage, strijkijzer en strijkplank vindt u in de berging in de flat. Er is ook een contactgrill, zitkussens voor het tuinmeubilair, de stofzuiger enz. en er is ruimte voor uw koffers. Wij zorgen voor een kinderstoel en een babybedje indien nodig zonder extra kosten. In de ladenkast van de woonkamer vindt u enkele gezelschapsspellen voor volwassenen en kinderen.
Als u een hond wilt meenemen, zorgen wij voor een hondenbed en twee voerbakken met onderlegger

Gelieve te begrijpen dat we geen verblijf met twee volwassenen en een kind toestaan, zelfs niet met een hond, aangezien we slechte ervaringen hebben gehad door veelvuldige schade. De flat is goed geschikt voor twee personen. Met een peuter tot twee jaar in een babybedje kan het ook nog, maar daarna is het helaas te krap en is er geen slaapruimte meer beschikbaar.

De flat is voorzien van wit geoliede eiken vloerdelen en betegeld in de badkamer. In de slaapkamer vindt u ingebouwd meubilair van hoge kwaliteit: het gezellige alkoofbed (140x200 cm) met leeslamp en de ruime kledingkast. U kunt het raam verduisteren met plisségordijnen.
In de badkamer vindt u een gelijkvloerse douche, het toilet, een verlichte vergrootspiegel en een haardroger. Net als de rest van het appartement is de badkamer van hoge kwaliteit.
De woonkamer biedt u een prachtige hoekhaard met natuurstenen rand en glazen deuren (helaas momenteel buiten gebruik wegens fijnstofvervuiling), een flatscreen-tv en een comfortabele fluwelen bank met chaise longue en leeslamp. In deze ruime woonkamer vindt u ook de goed uitgeruste kitchenette met filterkoffie- en koffiepadmachine, oven-microcombi, koelkast met vriesvak, 2-pits keramische kookplaat, elektrische waterkoker, eierkoker, broodrooster, elektrische melkopschuimer en werkelijk alles wat u nodig heeft aan huishoudelijke artikelen, serviesgoed en glazen.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het op het zuiden gelegen terras van houten vloerdelen. Hier kunt u ontspannen in de strandstoel of aan tafel zitten op comfortabele tuinstoelen

Optioneel kunt u beddengoed en handdoekenpakketten boeken: per persoon kost het beddengoed 11,- € en het handdoekenpakket 11,- €.
Wij stellen graag gratis een babybedje met een matrasje en een kinderstoel ter beschikking.
Als u uw hond mee wilt nemen, is dat geen probleem. U betaalt slechts een eenmalig bedrag van 15,- € voor de extra schoonmaakinspanning. De omgeving leent zich uitstekend voor lange hondenwandelingen vanaf de voordeur. Een grote weide ligt direct voor het huis en via paden kunt u van hieruit het wandel- en fietspad naar Wenningstedt/ Kampen bereiken. Vlakbij is een brug die leidt naar het tegenoverliggende heidelandschap - veel lange wandelingen, perfecte omstandigheden voor hondenbezitters!

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 2.3 km

2.3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 2.5 km GWT

2.5 km

Station 2.3 km AWLA Westerland

2.3 km

Snelweg-afrit 70 km Handewitt

70 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De rust en het directe uitzicht op de weilanden maken deze woning zo bijzonder. Het is gelegen aan een rustige woonstraat aan de rand van Westerland richting Wenningstedt, omgeven door grote weiden en velden. Op de kaart ziet u de drukke ringweg, maar u merkt hem eigenlijk nauwelijks en, afhankelijk van de windsituatie, helemaal niet, omdat hij veel lager ligt dan het huis. De ligging van het huis wordt ook niet bijzonder beïnvloed door de luchthaven, aangezien er alleen overdag wordt gevlogen en er geen noemenswaardig luchtverkeer is, iets meer in het weekend. Het vluchtschema houdt zich ook aan de burgertijden.
Dus lekker op de fiets de natuur in, of vanuit het huis mooie lange wandelingen maken met je hond. Het dichtstbijzijnde strand ligt op minder dan een kilometer afstand bij de Nordseeklinik, waar u ook met uw hond naar het strand kunt gaan. Er is ook een strandstoelenverhuur en als u links aanhoudt en de volgende trap opgaat, is er een leuk strandcafé voor de kleine honger tussendoor (toevallig heet het ook "Strandhaus").
Westerland, als hoofdstad van het eiland, biedt natuurlijk de grootste verscheidenheid aan vermaak. Hier kunt u uw vakantie doorbrengen als natuurliefhebber, maar ook lifestyle, cultuur, culinaire hoogstandjes, nachtleven en lekker winkelen ervaren

Het is 1 km naar de dichtstbijzijnde strandovergang in Westerland en 2,5 km naar het centrum aan de Friedrichstraße. De bakker en de volgende kleine supermarkt zijn in de buurt van de Nordseeklinik in ongeveer 500 m, anders rijdt u naar Wenningstedt naar Spar Feinkostmarkt Meyer 2 km of naar Tinnum naar Aldi, Lidl en Co. 3 km
In Westerland bent u centraal gelegen op het eiland, want van hieruit zijn de wegen in alle richtingen niet ver.
U kunt op veel plaatsen fietsen huren, de dichtstbijzijnde is misschien wel in Wenningstedt aan de hoofdweg. Veel fietsverhuurders bezorgen de fietsen ook, u kunt bij ons een lijst krijgen. Het eiland per fiets verkennen is een prachtige ervaring vanuit Strandhaus "Nordlicht", de fietspaden zijn zeer goed ontwikkeld. Fiets via Wenningstedt-Braderup en Munkmarsch naar Keitum - het oudste Friese dorp op het eiland. Van daaruit via Tinnum en Westerland terug is een prachtige tocht, die u kunt uitbreiden naar de weilanden van Tinnum, of de landweg van Keitum kunt nemen
Op Sylt wordt u culinair goed verzorgd. Dat maakt deze vakantie zo speciaal. We hebben wat aanbevelingen voor u achtergelaten in onze huismap in de flat. Naast bekende namen als Gosch's "Alte Bootshalle" in List en de "Sansibar" in Rantum, vindt u ook een handvol "insiders". Het wordt elk jaar bijgewerkt :)


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

een verplichte bijkomende dienst is de bezoekersbelasting
3,50 € per volwassene en overnachting in het hoogseizoen (mei tot eind oktober) vanaf 2023 3,70 €
1,75 € per volwassene en nacht in het laagseizoen (november tot eind april) vanaf 2023 1,85 €

Uw hond is ook welkom (1 hond). Wij rekenen slechts een vast tarief van 20,- € vanwege de verhoogde inspanning voor meubelverzorging. Wij zorgen voor een hondenbed, twee voerbakken en een onderlegger.

Optioneel bieden wij u
Beddengoed met hoeslakens: per persoon 12,- €
Handdoekenpakket (2 handdoeken, 1 douchehanddoek, 1 douchematje): per persoon 12,- €

Buiten de feestdagen zijn ook andere aankomstdagen mogelijk, behalve zondag. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Gemäß §651i BGB kann der Mieter jederzeit gegen Zahlung einer angemessenen Entschädigung vom Vertrag zurücktreten. Dies sind gestaffelte Rücktrittsgebühren, die Sie bitte unseren AGB (Geschäftsbedingungen) auf unserer Website unter `Rücktritt des Mieters` entnehmen.

meer informatie:

Er is een verlichte make-upspiegel in de badkamer en er is ook een haardroger beschikbaar.
U vindt het WLAN-wachtwoord in onze map met gasteninformatie.

Helaas is de open haard momenteel buiten gebruik vanwege fijnstofvervuiling.

Let op onze informatie over Corona beschermingsmaatregelen:
Vakantie in Corona is anders. Het daagt u en ons uit. Wij verzoeken u de gebruikelijke afstands- en hygiënemaatregelen in acht te nemen. Gelieve een mond-neus bescherming en eventueel ontsmettingsmiddel en rubberen handschoenen mee te nemen. De sleutels worden contactloos overhandigd: wij hebben een sleutelkastje bij de voordeur, waarvoor u kort voor aankomst telefonisch een cijfercode aanvraagt bij onze huisverzorging. Voor uw aankomst zijn het sleutelkastje, de deurkrukken, raamkrukken, leuningen, afstandsbedieningen en alle apparaten gedesinfecteerd. In de flat wordt een ontsmettingsmiddel gebruikt en aan het dweilwater voor de vloer wordt ook een ontsmettingsadditief toegevoegd. De was die u bij ons boekt is altijd op 90°C gereinigd in de wasserij. De schalen werden gewassen bij ten minste 60°C. Gebruik alleen spoelprogramma's met een minimumtemperatuur van 60°C.
Regelmatig handen wassen - gedurende ten minste 20 seconden - is een zeer doeltreffende bescherming. Wij zullen u voorzien van handwasmiddel.
Om ons personeel niet onnodig in gevaar te brengen, verzoeken wij u alle afval voor uw vertrek weg te gooien en geopende etenswaren mee te nemen.
Bedankt voor uw medewerking en begrip!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.2 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.7 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2022

K. B. uit N

4,2
4 4 4 4 5
Toon Duits

Parkeren

De parkeerplaatsen zijn erg krap - helaas is er ook kruisparkeren op straat, zodat je moeite hebt om overal uit te komen.

De rolluiken in de slaapkamer zijn te smal, zodat je van buiten naar binnen kunt kijken.
Je houdt er niet van om 's avonds het licht aan te doen

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Juni 2022

M. P. uit Vörde

2,0
1 1 1 4 3

Enttäuschend der Ferienwohnung

Bestätigt wurde eine WE 5, bezogen haben wir WE 3. Die Einladungskladde war im Schrank verlegt.
Der Küchenabfluss ist so gut wie verstopft. Die Lampe über Küchenarbeitsplatte war defekt.
In der Dusche fällt der Ablagekorb fast von der Wand. Die Gartenmöbel brauchten dringend einen neuen Anstrich, unansehnlicher Anblick. Die Aussicht auf eine in der Himmel wachssende Hecke, dunkel und enttäuschend. Terrasse vorhanden aber nicht zum verbleiben, nur noch weit weg laufen.
Parkplatz super eng beim befahren. Bei kompletter Vermietung nicht zumutbar.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

September 2020

Anke und Stefan W. uit Oberhausen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We komen graag terug

We verbleven voor de derde keer in appartement 3 en komen graag terug.Zoals gewoonlijk was alles super schoon en goed onderhouden.Alles wat je nodig hebt is aanwezig.Zelfs de hondenmand en -bakken zijn ter plaatse.De locatie is perfect, rustig maar tegelijkertijd op loopafstand.Een ochtendwandeling is mogelijk direct in de tegenoverliggende weilanden. Wij vonden de locatie perfect, rustig, maar tegelijkertijd is het strand op loopafstand. Een ochtendwandeling is mogelijk direct in de tegenoverliggende weilanden.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2020

Marion W. uit Brodersby

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Ferienwohnung

5 Sterne.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie

Juli 2020

Günter H. uit 24576 Bad Bramstedt

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gepflegte Ferienwohnung.

Sehr gepflegte, ruhige Wohnung. Das Mobiliar in Ordnung. Besteck und Geschirr vollständig und einwandfrei. Gesamte Insel mit dem Fahrrad gut erreichbar. Parkplatz und Fahrradplatz direkt am Haus.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Maart 2020

Heinrich S. uit Bottrop

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Opnieuw en opnieuw

Dit is de 5e keer dat ik in dit prachtige appartement verbleef. Helaas met Corona onderbreking dit jaar. Alles was prima en ik kom zeker terug. Ik heb vooral genoten van de gezellige avonden bij de open haard. De wandeling van 800 m naar de bakker door het aangrenzende bos is ook 's ochtends aangenaam. Ook de centrale ligging bevalt me, d.w.z. ca. 2 km naar Gosch in Wenningstedt of ca. 2 km naar het centrum van Westerland. Het strand ligt ook op slechts ongeveer 1 km afstand. Altijd weer Sylt

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie

Mei 2019

Lutz L. uit 46539 Dinslaken

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Korte vakantie met hond

Hallo allemaal, dit was onze eerste vakantie op Sylt. We zijn enthousiast en komen terug. We kunnen het appartement Strandhaus Nordlicht 3 van harte aanbevelen. Van de vriendelijke reservering tot de inrichting en de service tot aan de netheid in het hele pand. We hadden voor het eerst onze mopshond Emma bij ons en ook Emma geeft 5 botten voor de beoordeling. Al met al een geslaagde zaak. Bedankt daarvoor.

Met vriendelijke groet,

Echtpaar Labacher met Emma

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie

Oktober 2018

Diana B. uit 48477 Hörstel

4,8
4 5 5 5

Toll

Tolle gemütliche Wohnung ganz super gelegen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

September 2018

Ramona N. uit 45711 Datteln

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Noorderlicht Appartement 3

De flat was erg schoon.
De flat is zeer goed uitgerust, alles wat je nodig hebt is aanwezig.
De locatie is zeer goed.
Winkelmogelijkheden zijn in een paar minuten te bereiken.
Het winkelcentrum en het strand zijn op loopafstand.
De hospita was altijd telefonisch bereikbaar voor vragen.
Top service.
Geweldige vakantie, altijd blij om terug te komen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Strandhaus B.V.
Mevr. M. Plätke

Mevr. M. Plätke

Strandhaus-Vermietung is een aanbieder van eigen vakantiewoningen en appartementen die ook aan de eisen van het hogere segment voldoen. Wij streven er voortdurend naar ons aanbod van exclusieve eigendommen uit te breiden. In dit verband is het altijd de moeite waard om een kijkje te nemen op onze website. Aangezien de eigendommen door ons als eigenaar worden beheerd, kunt u vertrouwen op een goede staat van de eigendommen. Ons doel is dat u zich helemaal thuis voelt in onze accommodatie. Onze wens is om u steeds weer als gast te mogen verwelkomen. Onze motivatie is dat u ons bij anderen aanbeveelt.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 117863

Laatst bijgewerkt: 09.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/117863.htm


«Beach House Northern Lights Appartement 3» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven