Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxurioeses Bauernhaus, Pool

Max.  4   gasten
120m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
120m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

71 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

71 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

Maison Cypres heeft 2 verdiepingen. De studio grenst aan de rechterkant
Begane grond:
De woon/eetkamer is ingericht met een mix van antiek en modern meubilair van hoge kwaliteit, een flatscreen-tv en een oven. 2 grote glazen deuren komen uit op de twee terrassen
De keuken bestaat uit een ontbijtbar, inductiekookplaat, oven, grote koelkast/vriezer, magnetron, koffiezetapparaat, afwasmachine, wasmachine en voldoende kookgerei
De badkamer bevat bad, douche met kiezelvloer, 2 wastafels en toilet. Een tweede toilet bevindt zich naast de badkamer.
Eerste verdieping:
Hier zijn de twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed, de andere met 2 eenpersoonsbedden
Buitenruimte:
Het overdekte terras is ingericht met een supergezellige buitenlounge en biedt een adembenemend uitzicht op het meer dan 1000 jaar oude kasteelachtige kasteel van Roquetaillade en onze koikarpervijver. Er is ook een eettafel en een gasbarbecue
Voor meer info en foto's, bezoek onze website, zie contact hieronder.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand over 50 km

over 50 km

Meer 30 km

30 km

Skilift 50 km

50 km

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 8 km

8 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 8 km

8 km

Luchthaven 30 km Carcassonne

30 km

Station 9 km Limoux

9 km

Snelweg-afrit 30 km Carcassonne Ouest

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Maison Cypres is het hoofdgebouw van ons Domaine du Moulin en zijn 4 vakantiewoningen. Het ligt vlakbij Limoux in een schilderachtige vallei. Het Domaine, gebouwd rond 1800, is omgeven door meer dan twee hectare grond met een prachtig uitzicht op het middeleeuwse heuveldorp Roquetaillade en de omliggende heuvels. Op slechts 30 minuten van Carcassonne en zijn luchthaven en op ongeveer een uur van Toulouse is het een ideale locatie om de Kathaarse kastelen, de Pyreneeën, de Montagne Noire en de Middellandse Zee te verkennen - of gewoon te ontspannen bij het zwembad en te genieten van het uitzicht. Domaine du Moulin is gelegen in een gehucht van 4 huizen, onderdeel van het middeleeuwse bergdorp Roquetaillade. Inkoopmogelijkheden, restaurants en winkels zijn te vinden in Limoux, op 8 km afstand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Buiten het hoogseizoen, voor juli en na augustus, is de huur aangegeven voor 2 personen. Voor elke extra persoon wordt 10 E per nacht en persoon toegevoegd.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Keine Rueckerstattung moeglich. Schliessen Sie bitte eine Reiseruecktrittsversicherung ab.

meer informatie:

Roquetaillade, ons dorp, ligt midden in het wijngebied van de Limoux en is omgeven door heuvels. Het is een goed bewaard gebleven middeleeuws bergdorp met mooie, smalle straatjes waar bijna alle huizen uit natuursteen zijn opgetrokken. Vanaf de kerk, een van de hoogste punten van het dorp, is er een prachtig uitzicht op de omliggende wijngaarden met het Domaine du Moulin op de achtergrond op de dalbodem
Limoux is beroemd om het langste carnaval van Europa (en het wordt elk jaar langer) en "Blanquette de Limoux", een uitstekende mousserende wijn gemaakt volgens de champagne-methode. Kookliefhebbers moeten vrijdag noteren, de marktdag, waarop veel regionale lekkernijen worden aangeboden. Limoux heeft ook een scala aan winkels en restaurants in verschillende prijsklassen.
La Cité, het prachtige middeleeuwse fort van Carcassonne, staat op de Werelderfgoedlijst, inspireerde Walt Disney en was het decor voor vele films, waaronder Kevin Costners Robin Hood. Binnen de vestingmuren bevinden zich talrijke middeleeuwse gebouwen, waarvan de meeste nu helaas winkels en restaurants huisvesten. De beste manier om de meest middeleeuwse indruk te krijgen is een wandeling rond de vestingmuren met prachtig uitzicht op Carcassonne en het Canal du Midi, ook een Werelderfgoed, ligt vlakbij en kan per fiets of boot worden verkend.
Toulouse, met zijn kathedraal en andere historische bezienswaardigheden, heeft ook een schilderachtig oud stadscentrum met mooie parken, vlooienmarkten en designerboetieks, zo aantrekkelijk dat u uiteindelijk misschien niets meer over hebt om een van de vele uitnodigende restaurants te proberen. Aan de rand van de stad bevindt zich het Musée Spatiale, met amusement en educatie voor astronauten van alle leeftijden.
Narbonne, het oude maritieme centrum, met zijn bisschoppelijk paleis en pittoreske smalle straatjes is een juweeltje om te ontdekken tussen de kunstmatige vakantieoorden van deze kuststrook.
Het marktplein van Mirepoix, met zijn houten arcades uit de 13e eeuw, nodigt uit tot verpozen en genieten van de middeleeuwse sfeer.
Een selectie van dorpen die een bezoek waard zijn: Minerve - een klein dorp gelegen op een schiereiland van een diepe riviervallei met twee enorme tunnels die door de rivier zijn uitgespoeld. Alet-les-Bains, een middeleeuws dorp omringd door een oude stadsmuur met vele vakwerkhuizen en Rennes-le-Chateau, beroemd om zijn mysterieuze priester en de nog steeds niet gevonden en Gruissan - de meest originele dorpen in de buurt - een prachtig voormalig vissersdorp met drie baaien, een kasteel, molen en smalle straatjes met het kleurrijke la Clape - gewoon mooi rotslandschap en wijngaarden.
De Katharenkastelen, die meestal als adelaarsnesten tegen de rotsachtige bergen kleven, bieden een fantastisch uitzicht en getuigen van de macht van deze middeleeuwse religieuze sekte, die tot op de dag van vandaag volgelingen heeft behouden. Peyrepertuse is het grootste en Lastour het mooiste kasteel. Een opsomming van de bezienswaardigheden en activiteiten in de Pyreneeën zou te ver voeren. De Middellandse Zee met haar eindeloze stranden ligt op iets meer dan een uur afstand
Ons favoriete strand is La Franqui met zijn pijnboombos dat bijna tot aan de kust reikt, zijn lagune en de kleine strandhuisjes.
Er zijn ook vele kloven en grotten te ontdekken in de Languedoc. Een van de indrukwekkendste kloven is Gorges de Galamus, met zijn kronkelige weg die in de rotsen is uitgehouwen. Aan het eind van de kloof is een kluizenaarshut die zich vastklampt aan de steile rotswand. Het gebied van de Aude is rijk aan prehistorische fossielen. Daarom is er in Espéraza (vlak naast het hoedenmuseum) een uitstekend dinosaurussenmuseum, waar u vele fossielen en reconstructies van plaatselijke vondsten kunt bewonderen. Er worden ook schoolreisjes georganiseerd naar een niet meer gebruikte steengroeve naast het Domaine du Moulin om fossielen te bekijken, de Grotte de Niaux zou na de Grotte de Lascaux de beste prehistorische schilderingen hebben en het nabijgelegen prehistorische park illustreert het leven in de steentijd voor kinderen van jong tot oud op een zeer aantrekkelijk aangelegd terrein. Wijnproeven - we zitten hier in het meest productieve wijnbouwgebied ter wereld. Voor wie actief bezig wil zijn, zijn er bijvoorbeeld de volgende aanbiedingen in de streek Limoux: wandelen, fietsen/mountainbiken, kanoën/kajakken, wildwatervaren (alleen in het voorjaar), zwemmen, canyoning, speleologie, vissen, paragliding, luchtballonvaren, klimmen, abseilen, avonturenspeeltuinen, paardrijden, boogschieten, tennis, golf en skiën (ja echt, de dichtstbijzijnde skilift ligt op ongeveer een uur rijden).


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-03-2024


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2022

Simone und Manfred mit Marley X. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5

großartiges Ferienhaus mit Pool

Vielen Dank für den tollen Urlaub, wir haben uns sehr wohl gefühlt!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2021

Monika Z. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Langdurige vakantie

We brachten 5 weken door in Haus Cypres en voelden ons zeer comfortabel. Het huis is prachtig, de keuken super goed uitgerust en je kunt heel goed slapen in de bedden. Het terrein en het zwembad nodigen uit tot vertoeven. De gastheren Ariane en David zijn erg aardig, altijd beschikbaar en geven graag informatie voor excursies in de omgeving. Hartelijk dank voor een geweldige tijd!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. A. Summa-Duncan:

Vielen Dank fuer die schoene Bewertung. Sie waren sehr nette Gaeste!

April 2021

Michael R. uit D Düsseldorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het spijt ons .....

...., dat we niet van dit landgoed konden genieten zoals het ons werd aangeboden. Maar onze "speciale missie" gaf ons te weinig gelegenheid om het huis en het landgoed ontspannen te kunnen genieten, zoals het hoorde. Vanuit ons perspectief kunnen we het huis en de andere objecten van de verhuurder op het terrein alleen maar aanbevelen. Alleen de klimrek boven op het weiland bij de schuur heeft wat aandacht nodig van David. We zullen het bijna vriendschappelijke verblijf niet snel vergeten, evenals de (beperkte vanwege corona) koffiemiddag in Magrie. Respect voor de binnenhuisarchitectonische ideeën van Ariane en aan David, die deze uitvoert en ons zeer hebben geïnspireerd.

Kun je ze boeken?

In ieder geval kijken we uit naar ons nieuwe huis in de ruimere omgeving van Roquetaillade en we zijn er zeker van dat we terug zullen komen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. A. Summa-Duncan:

Vielen Dank fuer die nette Bewertung. Viel Spass im neuen Heim. Vielleicht duerfen wir es ja mal besichtigen!
Das Klettergeruest kriegt sehr bald das fehlende Brett zurueck.

Augustus 2020

Dirk W. uit 72810 Gomaringen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig verblijf

Wie rust zoekt, vindt het hier! We hebben hier een geweldige week gehad. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam, eigenlijk altijd bereikbaar. Het huis is erg mooi ingericht. Perfect om te ontspannen en tot rust te komen. Accommodatie is een echte aanrader! Veel groeten.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. A. Summa-Duncan:

Vielen lieben Dank fuer die tolle Bewertung. Sie waren auch sehr nett und sind jederzeit wieder herzlich willkommen.

September 2019

Antje B. uit München

5,0
5 5 5 5

Ruhiges tolles Bauernhaus mit Pool

Wir waren als Familie mit unserem Baby in dem schönen, liebevoll eingerichteten Bauernhaus mit tollem Flair. Es ist herrlich ruhig dort und man kann am Pool relaxen. Frau Summa-Duncan war immer erreichbar und hat sich um alles gekümmert, was man braucht. Wir werden sicher mal wieder kommen. Sehr zu empfehlen, wer mal Ruhe braucht, und in der Umgebung kann man einiges unternehmen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2019

Maik S. uit 10965 Berlin

5,0
5 5 5 5

Tolle Unterkunft

Wir, Familie mit zwei Kindern und Hund, haben hier zwei großartige Wochen verbracht. Die Unterkunft bietet alles, was man braucht, und die Lage ist auch prima. Die Vermieter sind freundlich und hilfsbereit. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2018

Karl W. uit Tutzing

5,0
5 5 5 5

Tolles Feriendomizil

Wir haben hier zu Zweit eine wunderschöne Urlaubszeit verlebt! Das Ferienhaus ist super ausgestattet, das Grundstück mit Pool ein Traum und die Vermieter super nett und zuvorkommend! Mit anderen Worten: jederzeit empfehlenswert!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. A. Summa-Duncan:

Vielen herzlichen Dank fuer die Bewertung. Sie sind auch toll und gerne wieder willkommen!

April 2017

Thomas uit 63856 Bessenbach

5,0
5 5 5 5

Rundherum zufrieden

Wir haben uns sehr wohl gefühlt.
Es gab gabe jeden Tag etwas neues auf dem riesigen Grundstück zu entdecken.
Auch wenn der Pool geheizt war, so erlaubte das schöne aber kühle Wetter leider keine ausgiebigen Badetage.
Wir würden gerne wiederkommen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2015

P. uit Pfinztal

4,8
5 5 5 4

Angenehmer Aufenthalt, sehr nette Vermieter

Das waren zwei schöne Wochen in äußerst angenehmer Umgebung. Das Haus läßt keine Wünche offen, komfortabel eingerichtet , von der perfekten Küchenausstattung angefangen bs zur gemütlichen überdachten Sitzecke. Und der Swimmingpool mit bequemen Liegestühlen bietet die richtige Erfrischung nach anstrengenden Wandertouren.
Wir waren vier Erwachsene, ein Aufenthalt mit Familie ist dank des großzügigen Grundstücks aber gut denkbar.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Mevr. A. Summa-Duncan

Mevr. A. Summa-Duncan

Wij zijn een Duits-Engels gezin met dochter, katten, hond en paard. Wij wonen al 14 jaar in dit prachtige gebied en runnen onze mooie vakantiehuizen.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 63220

Laatst bijgewerkt: 10.03.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/63220.htm


«Luxurioeses Bauernhaus, Pool» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven