Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Haus am Anger

Max.  15   gasten
245m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 15  gasten
245m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

90 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

90 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

Dit luxe vakantiehuis is geschikt voor 12-14 personen en ligt aan de rand van het dorp Siedlinghausen op ongeveer 10 km van het bekende skigebied Winterberg. Het pas gerenoveerde huis heeft een grote tuin, dubbele garage.
Op de begane grond heeft het huis een ruime woonkamer met tv hoek en dvd speler. Aan de andere kant van de woonkamer staat een grote eettafel en een houtkachel. In de aangrenzende woonkamer is een speel/zitkamer.

De ruime keuken is van alle gemakken voorzien: vaatwasser, keramische kookplaat, oven, magnetron, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat en Senseo, waterkoker, staafmixer en broodrooster. Tenslotte is er een gastentoilet op de begane grond.
Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers: alle 4 met een tweepersoonsbed 210 cm (losse 1-persoons boxsprings. De badkamer op de eerste verdieping heeft een inloopdouche en een wastafel. Er is een gastentoilet op de overloop.

Op de tweede verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers, beide met tweepersoonsbedden, 210 cm (2x1-persoons boxsprings). Er is een grote badkamer uitgerust met bad, douche, wastafel en toilet.
Het huis is zeer comfortabel en gezellig ingericht en heeft vele extra's, zoals: diverse tijdschriften/boeken, spelletjes voor jong en oud, speelgoed, kinderbedje (3x), kinderstoel (2x), wasmachine, wasdroger, skiruimte, grote dubbele garage voor uw fietsen of motoren.
In de grote tuin rond het huis kunt u in de zomer op het terras zitten. De kinderen vermaken zich op het grote grasveld met speeltuin en trampolines. Het huis is het laatste huis aan het eind van een doodlopende weg.

Siedlinghausen is een mooi dorp, gelegen tussen de heuvels van het Sauerland. Het dorp heeft winkels (bakker, supermarkt, apotheek, bank en toeristische) en restaurants

In Winterberg zijn er verschillende skigebieden met in totaal 40 kilometer aan pistes, van "makkelijk tot moeilijk" Voor langlaufers zijn er verschillende wandelpaden. Rond de "Kahler Asten" ligt een prachtig skigebied met 120 km aan wandelpaden die met elkaar verbonden zijn

Het skigebied Altastenberg ligt ook dicht bij Siedlinghausen en heeft 7 liften. De badplaats Willingen is zeker een bezoekje waard. Willingen ligt op ongeveer 25 kilometer afstand en heeft in totaal 18 kilometer aan pistes.

Ook in de zomer is er genoeg te doen. Er is een zwembad in Siedlinghausen waar u in het voorjaar en de zomer kunt zwemmen
Er is genoeg te doen voor kinderen, "Fort Fun" ligt op slechts 10 kilometer afstand. Golfliefhebbers kunnen terecht op de 9-holes golfbaan in Winterberg (11 km) of op de 18-holes golfbaan in Schmallenberg (18 km).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand over 50 km

over 50 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Skilift 6 km

6 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 100 km Dortmund

100 km

Station 0.4 km Siedlinghausen

0.4 km

Snelweg-afrit 20 km A46

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Winterberg is het El Dorado voor alle wintersporters. Het grootste skigebied van Duitsland ten noorden van de rivier de Main biedt van december tot maart totale sneeuwpret met een groot aantal goed onderhouden skipistes en rustieke après-skihutten. Er is ook een goed onderhouden langlaufnetwerk.

Winterberg is het bekende centrum van het Sauerland met de hoogste bergen en een breed aanbod aan vrijetijdsactiviteiten. Er zijn tal van excursiebestemmingen die de moeite waard zijn: Kahler Asten (841 m), bobslee- en rodelbaan, zomerrodelbaan, fietspark, panorama-avonturenbrug, klimtuin, hoge touwenparcours, ijsbaan, kartbaan, bull racer, tubingbaan, attractiepark Fort Fun, bezoekersmijn, natuurmonument Bruchhauser Steine en niet te vergeten een goed ontwikkeld wandelwegennet met themapaden zoals de Rothaarsteig, Winterberger Hochtour, Bergwanderpark Sauerland. In een van de mooiste valleien van Winterberg ligt het dorp Winterberg - Siedlinghausen. Het huis ligt aan de rand van het dorp en het is een paar minuten lopen naar enkele winkels: Bakkerij, restaurants, winkelcentrum enz. De wandelpaden zijn ook vlakbij, evenals het openluchtzwembad van Siedlinghausen.

Siedlinghausen ligt op ongeveer 10 km van het vakantieoord Winterberg, waar zowel in de winter als in de zomer van alles te doen is. In de winter kunt u genieten van de talrijke wintersporten (skiën, langlaufen en snowboarden) in. Winterberg heeft het grootste wintersportaanbod ten noorden van de Alpen met 5 skigebieden en 30 langlaufloipes!

U heeft in het Sauerland veel mogelijkheden om te wandelen en te mountainbiken en heeft ook gezinnen met kinderen veel te bieden. Fort Fun en de zomerrodelbaan vindt u in Winterberg.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:30
Borg: € 200
Aanbetaling: 200 € bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Prijs is gebaseerd op 8 personen. Voor een weekend of midweek: 45 euro per extra persoon, voor een week is dit 65 euro.

Voor de kerstvakantie: de huurprijs is ongeacht het aantal huurders.

Als de prijs niet duidelijk is, mail ons dan

Bijkomende kosten zijn de schoonmaakkosten en toeristenbelasting (vanaf 16 jaar en ouder €1,30 )
Kinderen onder de 2 jaar zijn gratis.
Het is mogelijk. om bedlinnen en handdoeken te huren (facultatief)

Annuleringsvoorwaarden:

  • Jede Stornierung soll schriftlich oder per Mail an die Eigentümer gemeldet werden. Die Eigentümer berechnet der folgende Betrag, abhängig der Datum der Stornierung durch die Mieter:  Stornierung mehr als 6 Monaten vor Anfang der Mietfrist: 7,5% der Mietpreis  Stornierung zwischen 3 und 6 Monaten vor Anfang der Mietfrist: 15% der Mietpreis.  Stornierung zwischen die 90e und die 60e Tag vor Anfang der Mietfrist: 30% der Mietpreis.  Stornierung zwischen die 59e und die 30e Tag vor Anfang der Mietfrist: 60% der Mietpreis.  Stornierung minder als 30 Tage vor Anfang der Mietfrist: 90% der Mietpreis. Falls der Mieter die Ferienwohnung nicht benutzt oder diese vor Ende der Mietfrist verlasst, wird keine Rückerstattung stattfinden. Der Mieter kann jederzeit vom Vertrag unter folgenden Bedingungen zurücktreten: bis 7 Tage vor Anreise kostenfrei, wenn es Corona Maßnahmen der Regierung gibt. Kostenfreie Stornierung oder Umbuchung für Reisen bis 31.12.2021. Das bedeutet: 100% Erstattung bei einer Stornierung, die spätestens 7 Tage vor Anreise erfolgt.

meer informatie:

-Kinderen onder de 2 jaar zijn gratis
- Incl. energie, water en verwarming voor normaal verbruik
- Incl. hout voor de open haard
- Incl. WLAN
- Beddengoed (€7,- ) en/of handdoeken (€4,- ) op aanvraag
- Borg €200,-
Aankomst vanaf 16.00 uur
Vertrek tot 11.00 uur

Seizoensprijzen zijn voor een bezetting tot 8 personen. Extra personen betalen €17,50 p/nacht


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-03-2024


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2022

Jens M. uit Paderborn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles is gewoon geweldig! :)

Alles werkte geweldig en het was netjes en schoon. Ik kan het ook aanbevelen voor groepen vrienden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juni 2021

Ingrid W. uit Wiesbaden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Charmant huis in Sauerland

We hadden een heerlijke korte familievakantie met 3 generaties in het Haus am Anger. De kinderen waren erg blij met de vele speelmogelijkheden. Peter zorgde voor de juiste timing van regen, bliksem en donder: alleen 's nachts! Goede bakker in het dorp.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2020

Hendryk uit Hübingen

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi vakantiehuis met geweldige faciliteiten

Veel ruimte voor gasten, eenvoudige afhandeling, rustige ligging! Alleen de bedden waren erg zacht. Maar dat is een kwestie van smaak.

We waren met 6 personen en hadden een zeer aangename tijd. De keuken is goed uitgerust, er zijn ook mogelijkheden om te barbecueën en buiten te spelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2020

Rebecca S. uit Hückelhoven

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Altijd weer graag!

Ons verblijf was geweldig. Het huis is groot en van alle gemakken voorzien. Het terrein is een paradijs voor kleine kinderen. Het in- en uitchecken verliep probleemloos.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie

Augustus 2019

Erik D. uit De Pinte, Belgien

5,0
5 5 5 5

Sehr gute Ferienwohnung

Alles is gut in dieser Ferienwohnung.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

September 2017

Susanne L. uit 48727 Billerbeck

4,3
5 4 4 4
Toon Duits

Familieweekend

Het enorme en zeer liefdevol ingerichte vakantiehuis laat niets te wensen over. Elk kind, ongeacht de leeftijd, heeft diverse speelmogelijkheden, zowel in het huis als in de grote tuin. De kamers zijn allemaal erg groot, de boxspringbedden zijn comfortabel. We waren met 9 volwassenen en 2 peuters in het huis en iedereen had veel ruimte. De kinderen waren dolenthousiast over het vele speelgoed in het huis en in de tuin.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2017

Doris P. uit 58455 Witten

5,0
5 5 5 5

sehr empfehlenswert

große, helle, saubere Räume (alles liebevoll dekoriert), riesiger Tisch für 12 Personen im Eßzimmer, sehr große Küche, ausreichend Bäder und WC's (wir waren 10 Personen) vorhanden

großer Garten mit Schaukel und Trampolin für Kinder, Liegestühlen und Sitzgelegenheiten

reichlich Parkmöglichkeiten, ruhige Lage, zu Fuß in 5 Min im Ort (beim Bäcker)

Betreuung durch Verwalter vor Ort, 1 Flasche Wein zur Begrüßung, uns hat es an nichts gefehlt

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. M. Hoedjes:

Herzlichen Dank für die Bewertung.
Sie waren sehr angenehme Gäste und würden uns über ein Wiedersehen freuen. Mit freundlichen Grüßen, Marco und Mariëtte

Juni 2017

Herbert K. uit 52428 Jülich

5,0
5 5 5 5

Haus am Anger, Siedlinghausen

Sehr sauberes, renoviertes Haus auf einem ausgesprochen schönen Grundstück. Für kleinere Gruppen und Familien sehr gut geeignet.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. M. Hoedjes:

Herzlichen Dank für die positive Bewertung. Ihre Rückmeldung freut uns sehr! Beste Grüsse,
Marco und Mariëtte

Februari 2017

Hans-Gerd S. uit 52538 Selfkant

4,5
5 4 5 4

Kurzurlaub mit Familie und Freunden,

Beim Betreten des Hauses haben wir uns direkt wohl gefühlt. Das Haus lässt keine Wünsche offen.
Ob Oma, Opa, Kinder, Enkelkinder und Freunde haben einen wunderbaren Kurzurlaub genossen.
Wir würden immer gerne wieder kommen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Mevr. M. Hoedjes

Mevr. M. Hoedjes

Wij zijn de familie Hoedjes en wonen in Noord Holland in Nederland. We hebben 4 kinderen, de oudste is 16, de jongste 9 jaar. Een paar jaar geleden zochten wij een tweede huis voor ons, maar ook voor familie, vrienden en voor de verhuur. We kochten dit prachtige faachwerk huis in de zomer van '12 en samen met een aannemer, vrienden en familie hebben we het volledig gerenoveerd. Wij zijn trots op het eindresultaat en heten u van harte welkom in ons droomhuis!


meer informatie

Objectnummer: 66104

Laatst bijgewerkt: 07.03.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/66104.htm


«Haus am Anger» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven