Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Mala Skala

Reichenberg - Romeins Paradijs

Max.  5   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

94.12% Aanbeveling

70 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

94.12% Aanbeveling

70 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

Het kleine huis biedt de mogelijkheid van accommodatie voor één tot vier personen in totaal twee slaapkamers. Slaapkamers en kamers: de slaapkamer - een tweepersoonsbed, een kamer - twee onafhankelijke bedden, woonkamer - een uittrekbare bank. Badkamer/WC: een hoekbad, een wastafel, WC. Verwarming: een houtkachel, elektrische verwarming. Parkeren: een parkeerplaats voor twee auto's voor het pand. Een volledig uitgeruste keuken met koelkast, elektrisch fornuis met oven, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. In de woonkamer TV, SAT, DVD, ook gratis WLAN.
Een nieuw verbouwd huis op een heuvel met een prachtig uitzicht op de omgeving. De aantrekkelijke ligging op de meest gelegen plaats van de gemeente, nabij een bos, biedt privacy en recreatie.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 3 km

3 km

Skilift 5 km

5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 100 km Praha

100 km

Station 3 km Hodkovice nad Mohelkou

3 km

Snelweg-afrit 3 km Hodkovice nad Mohelkou

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is gelegen aan de rand van een bos, in een zeer rustig uitzicht op valleien en bergen van de omgeving, het panorama naar Ještěd en naar het kasteel Frýdštejn. Op het terras, naast een kleine vijver, is er een barbecueplaats met meubilair. Wie graag zijn eigen hout hakt voor de barbecue en de kachel kan dat doen in de kleine schuur naast het huis. Een parkeerplaats voor twee auto's voor het pand. In de winter is er de mogelijkheid om direct voor het huis te sleeën en te genieten van de winterpret in de natuur, of om skigebieden te bereiken (Javornik, Jested, Bedrichov) in 10 minuten rijden

Malá Skála is, samen met Hrubá Skála en Prachovské Skály, een prachtig wandelgebied, waar u veel bosbessen en paddenstoelen kunt zien en prachtige vergezichten. Uitstapjes, attracties, entertainment: - Kastelen en kasteelruïnes - Frýdštejn, Vranov, Kost, Trosky, Valdštejn, Rotštejn enz. - Kastelen - Sychrov, Hrubý Rohozec, Hrubá Skála, Lemberk, Nové hrady, Zákupy, Frýdlant enz. - Toerisme - rotssteden Klokočské skály, Besedické skály, Hruboskalsko, Prachovské skály enz. - Uitkijktorens en plaatsen - Kopanina, Bramberk, Ještěd, Kozákov, Císařský kámen enz. - Zwemmen - het openluchtzwembad Frýdštejn, de stuw van Jizera, het natuurzwembad Příšovice, enz. - Andere uitstapjes en attracties - Malá Skála rafting, Javorník bobsleebaan, Roller Český ráj, Pěnčín geitenboerderij, Babylon Liberec Aquapark, Harrachov glasfabriek, Ritten Turnov, Šťastná země Radvánovice kinderpretpark bij Turnov, enz. - nabijgelegen skicentra: Turnov - Struhy, Líšný, Jeřmanice - Javorník, Nová Ves (nad Nisou), Zásada enz.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 70
Aanbetaling: 70 €

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Elektriciteitskosten naar gebruik

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-08-2023


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2021

Robert E. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Idyllisch gelegen vakantiehuis!

We verbleven in dit prachtige vakantiehuis voor 2 weken in september 2021.
De locatie is perfect voor uitstapjes en wandelingen naar het Boheems Paradijs, maar ook verder gelegen bestemmingen zijn snel te bereiken.
Het huis ligt in een zeer klein en rustig dorp.
Zowel het huis als de tuin zijn zeer goed onderhouden en schoon. De keuken is volledig uitgerust en er is ook wifi beschikbaar.
De gastheren zijn super vriendelijk en zeer behulpzaam.
Wij kunnen het huis van harte aanbevelen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2019

Wolfram uit Sachsen

5,0
5 5 5 5

Herrliches gemütliches Ferienhaus

Sehr zu empfehlendes Ferienhaus, gemütliches freundliches Ambiente, Vermieterin freundlich und aufgeschlossen, Top-Lage als Ausgangspunkt für Wanderungen und Ausflüge!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2019

Mario uit Obergebra

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

prachtig gebied, prachtig huis, geweldige verhuurders

Een prachtige plek op aarde die wacht om verkend te worden. Bovendien een superuitgeruste vakantiewoning die vooral geschikt is voor gezinnen en wandelliefhebbers.
Wij kunnen deze accommodatie alleen maar van harte aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

December 2018

Tamara uit 8842 Unteriberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een paar mooie dagen

Toen we het vakantiehuis ontdekten vonden we het meteen mooi. Het huis is nog mooier dan op de foto's, alles was perfect. Het is comfortabel ingericht, alles wat je nodig hebt is aanwezig. We werden vriendelijk ontvangen door de gastvrouw, die altijd beschikbaar was voor vragen en tips voor uitstapjes.
Het huis ligt een beetje buiten in een klein rustig dorpje en toch ben je in 10 minuten in Turnov of Liberec. Er is veel moois te zien in de omgeving, de nationale parken zijn goed bereikbaar. Ook zijn er veel goede restaurants in de omgeving.

De reis was zeker de moeite waard, we waren graag een paar dagen langer gebleven en komen graag terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

Nadine H. uit 04610 Meuselwitz

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige accommodatie, zeer aan te bevelen.

Ik heb lang gezocht om een mooi vakantiehuis op internet te vinden en was meteen enthousiast toen ik dit object zag. Toen we aankwamen en het huis en de geweldige locatie zagen, waren we helemaal weg, zelfs beter dan op foto's. Het huis en alles eromheen zijn goed onderhouden, met oog voor detail, alles was erg schoon en nodigde meteen uit tot ontspanning. Verse bloemen en een fles champagne als welkom maakten het helemaal af, schattig versierde kinderbedden maakten het nog perfecter. De gastheren, vooral de gastvrouw, zijn hartelijk en echt sympathiek, je voelt je erg op je gemak bij hen. Voor eventuele vragen en uitstapjes heeft ze altijd een luisterend oor en goede aanbevelingen. We waren hier met een baby en een 7-jarige, er zijn zoveel leuke activiteiten in de omgeving dat we helaas niet alles hebben kunnen bezoeken. Daarom komen we terug, omdat echt alles klopt. Nogmaals bedankt en tot snel.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2018

Julia uit 76131 Karlsruhe

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Voor de tweede keer hier

Een paar jaar geleden behoorde ik tot de eerste gasten die in dit gerenoveerde huisje mochten verblijven. Omdat het mij zo goed bevallen is, was ik nu voor de tweede keer hier. Ik ben weer enthousiast over de locatie en gezelligheid van het huisje. Hier kun je je gewoon thuis voelen. Op tafel stonden verse bloemen te wachten, het brandhout was klaargemaakt en alles was er voor een eerste kopje koffie op het mooie terras. Het terrein is zeer goed onderhouden, vol met bloemen en nu in mei kon ik al kersen direct bij het huis plukken!

Voor zonaanbidders en schaduw liefhebbers zijn er inmiddels twee terrassen bij het huis, waarvan er één overdekt is. Ook geweldig: Ondanks de vroegzomerse hitte van 30°C bleef het in het huis altijd aangenaam koel.

Overigens heb ik de steengroeve aan de overkant nooit als storend ervaren. Af en toe waait de wind wat geluiden hierheen, maar luider dan een van de weinige auto's in de vallei is het niet.

Ik kom terug :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

September 2017

Karin S. uit Frydstejn

4,9
5 5 5 4.5
Toon Duits

Afgelegen vakantie

De gastheren zijn erg aardig. Ze geven goede tips voor het verkennen van de omgeving. Er is veel natuur te ervaren in de omgeving. Turnov is de dichtstbijzijnde, zij het kleine stad en snel te bereiken. Voor ons was de stad groot genoeg.
Het huis is redelijk goed uitgerust. Koken ging goed, er is ook een barbecue beschikbaar.
Er is slechts een klein minpuntje aan de locatie - aan de andere kant van de vallei bevindt zich een steengroeve. Als je met ramen open slaapt, kun je doordeweeks rond zes uur gewekt worden door de steenmolens.
Maar dat deed geen afbreuk aan onze vakantie. We kunnen het huis met een gerust hart aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2017

Ulrich F. uit 03048 Cottbus

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

droomvakantie

We hebben een droomweek doorgebracht in een perfect huis met een adembenemende locatie en uitzicht. Vriendelijke, Duitstalige gastheren die dagelijks veel tijd nemen voor hun gasten. Bij het huis is er een passend terras voor elk moment van de dag. Smaakvol ingericht, niets ontbreekt. Ideaal voor maximaal 4 personen, een gezin met 2 kinderen of 2x2. Op koudere dagen individueel verwarmbaar met een oven of vloerverwarming. Absolute aanbeveling - hier kom je graag terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

April 2017

Peggy uit Deutschland

4,8
4 5 5 5

Herzliche Gastgeber und eine tolles Haus in schöner Lage

Wir waren über Ostern mit Kleinkind zu Besuch. Die Begrüßung durch das Gastgeberpaar war herzlich und freundlich, man fühlte sich gleich willkommen.

Der Eindruck des Hauses stimmt zu 100 % mit den Bildern überein und ist durchweg positiv. Es ist gemütlich, modern eingerichet und alles sehr gepflegt. Ein frischer Blumenstrauß auf dem Küchentisch unterstrich die behagliche Wohnatmosphäre. Auch Die Küche ist mit allen Utensilien ausgestattet. Wir vermissten im Schlafzimmer lediglich Rollos oder Vorhänge zur Verdunklung, wie wir es von zu Hause gewohnt sind. Wer mit kleinen Kindern anreist, sollte bedenken, dass die Schlafzimmer nur über eine schmale, steile Treppe ohne Geländer zu erreichen sind.

Im Haus liegen einige Infomaterialien für Ausflüge in der Umgebung zur Recherche bereit, aber auch die Gastgeberin hat uns mit ihrem guten Deutsch viele Tipps gegeben und half auch mal mit Kaffee aus, den wir vergessen hatten und morgens unbedingt brauchen:-) Der W-LAN Empfang war sehr gut, wenn man doch mal etwas recherchieren wollte. Wirklich ein sehr nettes Paar.

Wir würden diese Unterkunft besten Gewissens weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. K. Sircova:

Danke für nette Bewertung , immer helfen uns Tips um Haus zu verbessern - Rollos im Schlafzimmer und Kinderzimmer haben wir eingebaut. Danke u Aufwiedersehen.

Januari 2017

Simone S. uit 14558 Nuthetal

4,8
4 5 5 5

Winterurlaub

Das Haus war gut zu finden .Als wir die Tür öffneten,waren wir alle hell auf begeistert! Es war sehr sauber ,gemütlich und warm , einfach zum wohlfühlen.
Das Holz im Kamin,wartete angezündet zu werden.Es war alles sehr gut und mit viel Liebe vorbereitet .Denn es strahlten uns ein frischer Strauch Tulpen entgegen.Der schmale Weg zum Haus wurde jeden Tag von Schnee geräumt. Die Anreisezeit war völlig unkompliziert und flexibel .Das am Hang gelegene Haus biete einen sehr schönen Blick ins Tal und die im tiefen Schnee bedeckte Terasse läßt vermuten ,das man im Sommer sehr schön draußen sitzen kann.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

December 2016

Antje N. uit Dresden

4,8
5 5 5 4

Gemütliches Häuschen mit guter Ausstattung

Während unseres Silvester-Urlaubes haben wir uns in dem Haus sehr wohl gefühlt. Besonders die umfangreiche Ausstattung ist lobenswert. Von vielen Küchenutensilien über Spielen bis zu Kinderausstattung (z.B. Kinderbett) ist alles vorhanden. Ein weiterer Pluspunkt ist die sehr zuvorkommende Vermieterin, von der wir auch eine Wanderkarte und Ausflugstipps erhalten haben.

In der näheren Umgebung gibt es viel zu entdecken: Burgen, Schlösser, tolle Landschaften, ... Für Natur-Freunde ein guter Startpunkt zu Unternehmungen. Und lt. der Vermieterin sind viele Ziele auch bequem per öffentlichen Verkehrsmitteln erreichbar (z.B. Liberec, Prag) , was wir allerdings nicht ausprobiert haben.

Für körperlich sehr eingeschränkte Gäste ist das Haus nicht zu empfehlen, da vom Auto bis zum Haus ein kleines Stück Berg zu Fuß zu bewältigen ist und die Treppe zu den Schlafräumen im 1. OG sehr steil ist.

Insgesamt ein toller Aufenthalt!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juni 2016

Ingrid P. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Ankommen und wohlfühlen

Ein sehr, sehr schönes Haus in traumhafter Lage.
Total geschmackvoll, hochwertig und liebevoll eingerichtet. " Wunderbare Sitzplätze im Aussenbereich, schöner Garten.... alles perfekt.
Die Gastgeber sehr freundlich und hilfsbereit.
Absolut empfehlenswert.

April 2016

R. uit Sachsen

5,0
5 5 5 5

Immer wieder gerne!!

Sehr schönes kleines Ferienhaus mit guter Ausstattung. Die Vermieter sind sehr freundlich und geben viele Tips für Ausflüge. Ruhige Lage sehr gut zum Erholen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Januari 2016

S & K uit Sachsen

5,0
5 5 5 5

Wer die Ruhe sucht ....

Für unsere Ansprüche das Beste. Wer ganz weit draußen sein möchte, findet hier das Gesuchte. Da zu unserer Zeit kein Schnee für Aktivitäten vorhanden war, gingen wir wandern. Tschechisches Paradies ! Für aktive Menschen außerhalb der Saison genau das Richtige. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

December 2015

Franz uit Landshut

5,0
5 5 5 5

Super Haus

Das Haus ist perfekt um zu entspannen und die Ruhe zu genießen. Die Gastgeber Familie ist sehr lieb!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Augustus 2015

Katrin B. uit Aus dem Westerwald

3,4
3 5 3 2.5

Ferien im Böhmischen Paradies

Das Haus liegt sehr schön an einem Hang. Der Blick von 180 Grad reicht von Frydstein bis zum Jested . Die Nähe zu den Wanderwegen rund um Mala Skala erfreuen das Wanderherz. Die besondere Ruhe in der Nacht und der Blick in den nächtlichen Sternenhimmel lassen besonders romantische Stimmung aufkommen. Das Ferienhaus ist schön aufgeteilt und bietet guten Komfort. Eine Eckbadewanne (auch für zwei) rundet das Badevergnügen ab.
Der Kontakt zur Vermieterin ist angenehm und alle Absprache haben hervorragend geklappt. Uns hat es sehr gut gefallen.
Wir würden gerne wieder kommen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2013

R. uit Heidelberg

5,0
5 5 5 5

Ein Häuschen zum Wohlfühlen

Ein wunderhübsch hergerichtetes Häuschen mit tollem Ausblick in die Landschaft. Innen findet man alles, um sich wie zuhause zu fühlen, alles ist sauber und gepflegt. Die Gastgeberin ist sehr herzlich und hilft mit Rat und Tat (auch in gutem Deutsch!).
Diese Gegend von Tschechien ist in Deutschland noch ziemlich unbekannt, bietet aber für jeden Geschmack etwas, egal ob Wandern, Kanufahren, Hochseilgarten, Burgen & Schlösser, Städtebesichtigung, Brauereien… im Winter kann man in der Gegend auch Skifahren. Zwar liegt Frydstein in einem ruhigen Tal und man sollte mit dem Auto anreisen, aber man kommt von dort auch schnell überall hin, sei es ins schöne Prag oder an die deutsche Grenze nach Liberec und Görlitz.

Hier kann man es sich einfach gut gehen lassen! Wir hatten wunderbare Sommertage dort und können uns auch gut vorstellen, im Winter wiederzukommen, wenn alles schön verschneit ist.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. K. Sircova

Mevr. K. Sircova

Ik spreek goed Duits, u kunt mij bereiken op de mobiele telefoon, ik beantwoord graag uw vragen


meer informatie

Objectnummer: 66685

Laatst bijgewerkt: 15.01.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/66685.htm


«Vakantiehuis Mala Skala» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven