Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Wellness House Branzez met overdekt zwembad

Boheems Paradijs - tussen Praag en het Jizera - Reuzengebergte

Max.  12   gasten
260m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 12  gasten
260m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

244 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

244 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Het Branzez huis bestaat uit drie vakantiewoningen A,B en C
De eerste twee flats A en B worden alleen samen verhuurd, dus de prijs is altijd voor deze twee flats samen. Appartement A is voor max. 5 personen, appartement B ook voor max. 5 personen. Deze twee appartementen worden ALLEEN samen verhuurd.
De genoemde prijs is dus voor de twee appartementen A en B TOTAAL, dus in dit geval voor maximaal 10 personen, precies 8 volwassenen en 2 kinderen. In dit geval heeft het huis 4 slaapkamers, 2x2BZ en 2x3BZ.
Deze twee appartementen zijn verbonden door de bovenste serre met een grote eettafel

Als er meer mensen zijn dan 8 volwassenen en 2 kinderen, of als de gasten meer ruimte willen, moeten ze het appartement C voor 2 personen boeken, zodat het huis voor maximaal 12 personen is, d.w.z. 10 volwassenen en 2 kinderen. In dit geval heeft het huis 5 slaapkamers, 3x2BZ en 2x3BZ. Maar als u deze platte C niet nodig heeft, blijft hij leeg en gesloten. Het kan dus niet gebeuren dat er iemand anders in het huis woont die niet tot de groep in appartement A en appartement B behoort.

Uiteraard zijn alle faciliteiten van het huis, zoals het binnenzwembad, de sauna en het stoombad, alleen toegankelijk voor de gasten die in het huis verblijven.

Het huis heeft een groot terras met een bovenste serre, verbonden met beide appartementen, waar een grote eettafel staat en waar iedereen elkaar kan ontmoeten, de tuin heeft m , er groeien coniferen op het terrein, het goed onderhouden gazon aan de zuidkant is prachtig.

In alle appartementen: aparte ingang, eigen douche en toilet, ingerichte keuken, koelkast, fornuis, magnetron, elektrische centrale verwarming, nieuwe en uitgebreide apparatuur, SAT-TV

De appartementen A en B zijn identiek in uitrusting en uiterlijk, in elk appartement A of B: 60m2 leefruimte, 1x gecombineerde woon-eetkamer. De bovenste wintertuin heeft een prachtig uitzicht in de natuur en is via de trap verbonden met de onderste wintertuin / zwembad, stoombad , sauna , ontspanningsruimte /. De tweede helft van het bovenste terras blijft open - ook met zithoek. Verder zijn er 2x slaapkamers in elke flat / 1x 3BZ, 1x2BZ/, dus in totaal 4 slaapkamers in zowel FeWos A als B .

Vakantiewoning C - 30m2 woonoppervlak - is op de begane grond, de ingang is aan de andere kant, met gecombineerde woon- en eetkamer, met slaapkamer gescheiden door een gordijn, maar alleen voor max. 2 personen, zeer geschikt voor ouderen die slecht ter been zijn - alles is gelijkvloers. Natuurlijk ook met douche/WC . Maar als je deze platte C niet nodig hebt, blijft hij leeg en gesloten. Huis werd verbouwd in het najaar van 2012, nieuwe badkamers en veel nieuwe interieurs vanaf augustus 2017.

Appartementen A en B hebben in totaal 2 badkamers en 4 toiletten, appartement C heeft nog een badkamer en 1 toilet

Het binnenzwembad is verwarmbaar, dus het hele jaar door ook in de sauna en het stoombad. Er is ook een WALLBOX, vermogen tot 22 kW !

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.5 km

0.5 km

Skilift 18 km

18 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 80 km PRG

80 km

Station 9 km Mnichovo Hradiste

9 km

Snelweg-afrit 9 km Autobahn D10 m Abfahrt 57 oder 53

9 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het wellness vakantiehuis BRANZEZ is gelegen in het dorp Branzez, direct in het zogenaamde Boheemse Paradijs op een rustige locatie op het platteland ongeveer 70 km ten noordoosten van Praag, niet ver van het Jizera- en Reuzengebergte. Branzez is een vakantieoord met een zwemmeer, rotsen, bossen en talrijke goed gemarkeerde wandelpaden

Het huisje is ideaal als uitgangspunt voor verschillende uitstapjes - Boheems Paradijs ter plaatse, naar Praag - 40 min, naar het Reuzengebergte - 1 u en naar het Jizeragebergte - 30 min. In ongeveer 20 minuten met de auto bereikt u een nieuw skicentrum dat geschikt is voor gezinnen, een groot skicentrum van Jeschken met pistes van alle moeilijkheidsgraden ligt nog ongeveer 10 minuten verder, skiën kan ook in de buurt of ook ter plaatse.

Ter plaatse: Zwemmeer met strand - 300 m, restaurants, wandelpaden, vissen, paardrijden, tennis, tennishal, Branzez is een vakantieoord met een meer, rondom zijn bossen, wandelpaden, rotssteden en ligt tussen Praag en het gebergte Jizera en Reuzengebergte, waar ook wintersport mogelijk is, zoals skiën, skiën en rodelen. Het skigebied kan worden bereikt in 20-35 minuten met de auto. Er is een zwemmeer met een strand ter plaatse. Het gebied heet Boheems Paradijs. Paardrijden en vissen in de buurt, zwemmen, tennis, golf, wandelen, bergbeklimmen: Vissen, zwemmen, bergbeklimmen, fietsen, golfen, mountainbiken, paardrijden, skiën, tennis, wandelen, zeilen, squash


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 450

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Dit zijn de prijzen per week plus energie, eindschoonmaak en toeristenbelasting. Prijzen van 690 EUR tot 1440 EUR per week, oudejaarsweek 2450 EUR - al met flat C,
Veel data kosten tussen 690,- en 860,- EUR per week, deze prijs geldt tot max. 3 personen, daarna moet een toeslag van 49,-EUr per week betaald worden. Wij willen het huis betaalbaar maken voor kleine groepen. In het hogere seizoen zijn de prijzen hoger, maar hier gelden de prijzen voor 8 volwassenen en 2 kinderen, bijv. wintervakantie, paasweek en herfstvakantie 1150,- EUR, zomervakantie en kerstweek 1440 EUR. De eindschoonmaak kost 90,-EUR per verblijf met max. 6 personen, elke extra persoon kost 8,-EUR extra. Vraag ons naar het exacte aanbod
. Zijn er 2 personen meer, dan moet u de flat C boeken, voor 190,-EUR per week, dan is er een complete flat, badkamer en toilet. We sturen u de foto's na uw verzoek. Dit appartement bevindt zich op de begane grond, heeft een eigen ingang en kan niet apart worden geboekt!
Flat C kan niet afzonderlijk worden geboekt, alleen samen met het hoofdgebouw BRANZEZ. Dit betekent dat er niemand anders woont !!! Energiekosten, eindschoonmaak en lokale belasting worden bij de prijs opgeteld.
Wij sturen u onmiddellijk de prijslijst met beschikbare data. Op verzoek sturen wij u onmiddellijk gedetailleerde informatie over hoeveel energie u in een bepaald seizoen kunt verwachten, evenals alle andere belangrijke details.
Belangrijk - Met betrekking tot de beschikbaarheidskalender: Omdat de status van boekingen en vooral opties relatief vaak verandert, en wij ons huis ook op veel andere websites adverteren, houden wij deze kalender hier niet actueel, maar wij beloven u dat wij u, nadat wij een aanvraag van u hebben ontvangen, ZEER SNEL de HUIDIGE BOEKKALENDER met de CONCRETE PRIJZEN EN MET VEEL FOTO'S VAN HET HUIS EN DE OMGEVING; MET EXCURSIE TIPS!!! WE KIJKEN UIT NAAR UW AANVRAAG

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Stornobedingungen erhalten Sie in unseren AGB , die wir Ihnen nach Ihrer Anfrage bekannt geben

meer informatie:

BELANGRIJK - LEES VERDER !!!!!Bezoekerswisseldag is meestal zaterdag, minimum verblijf is meestal een week. U kunt ook op andere dagen aankomen en vertrekken, maar meestal alleen als last minute, als de datum natuurlijk beschikbaar is U kunt ook voor een kortere periode komen in het laagseizoen, maar die mag meestal niet over de zaterdag lopen. Het gaat bijvoorbeeld van zaterdag tot woensdag, maar meestal niet van donderdag tot zondag. Dit is alleen echt mogelijk als last minute.

Over de prijzen: De prijs is voor de twee geschakelde flats A en B samen, de maximale capaciteit is 10 personen, als u ook flat C boekt, is de capaciteit 12 personen. Als de hoofdgasten niet boeken, blijft flat C leeg en gesloten. De prijzen zijn afhankelijk van het seizoen en in het laagseizoen zijn kortingen mogelijk bij aankomst van maximaal 2 personen en 1 kind.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 06-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2021

Stefan S. uit Rietz-Neuendorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wellness Huis Branzez

Een prachtig huis en een geweldige omgeving. We hebben een ontspannende week gehad en het contact met de verhuurder was erg prettig. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. J. Jecny:

Vielen Dank für die freundliche Bewertung..Wir würden uns über Ihren nächsten Besuch freuen..

Januari 2019

Irene G. uit 13591 Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

tOP kan alleen maar aanbevelen !!!!!

Een super vakantiehuis enorm schoon en top uitgerust niet alleen de omgeving is een leuke factor maar het huis zelf met het zwembad en de sauna's we hebben een heerlijke week gehad zelfs met veel mensen is genoeg ruimte om je tijden terug te trekken.
Onze kinderen wilden niet gaan skiën of schaatsen bij het meer. Top top top top
We zullen weer komen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie, Strandvakantie

Februari 2018

Paul N. uit Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende skivakantie in Branzez

We waren hier ongeveer 2 jaar geleden, deze keer besloten we op skivakantie te gaan.Verrassing meteen in het begin:gloednieuwe badkamers en toiletten . Het huis is schoon en gezellig, prachtig gelegen op het platteland, mooie tuin - onze teckel kan verhalen vertellen. Skiën is niet direct vanuit het huis mogelijk, maar kort voor onze aankomst werd een nieuw, gezinsvriendelijk skicentrum geopend, genaamd Javorniik, op ongeveer 30 minuten rijden, met stoeltjeslift, kinderlift . De tweede familie die bij ons was ging een paar minuten verder, naar een groot skigebied, maar voor ons was Javornik het. S Avonds probeerden we het binnenzwembad, de sauna en het stoombad in ons vakantiehuis uit. Geweldig. Op een dag waren we in Praag, de Tsjechische hoofdstad is gemakkelijk te bereiken via de snelweg. Mijn ouders zijn geen skiërs, ze gingen elke dag enkele uren wandelen in het gebied. Er is een eenvoudige pub op het terrein, maar met een goede thuiskeuken en een zeer goede prijs. Een aanrader is ook het restaurant Klokotschka, de historische kroeg met jongleurs, dansers en nog veel meer was een belevenis. Vanwege de prachtige omgeving bevelen wij het huis niet alleen in de winter aan.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Ing. Josef Jecny
Dhr. J. Jecny

Dhr. J. Jecny

Beste toekomstige gasten! Mijn naam is Josef Jecny en ik nodig u graag uit voor een bezoek aan mijn wellness vakantiehuizen in Tsjechië. Over mij: Als jonge jongen kwam ik vaak in de voormalige DDR, in kindervakantiekampen en later als conciërge, zo heb ik Duits geleerd Sinds 1994 verhuur ik mijn eigen vakantiehuizen, Huis BRANZEZ, later Villa JOSKA en nu Design Villa KARETA. In de loop van de tijd heb ik in beide huizen BRANZEZ en JOSKA talrijke moderniseringen uitgevoerd en voorzieningen toegevoegd zoals een overdekt zwembad, sauna en stoombad. Mijn familieleden in Slowakije in het prachtige gebied van Liptov, Hoge en Lage Tatra - bezitten ook vakantiehuizen Bernadeta en Kristina, als u geïnteresseerd bent zal ik uw verzoek rechtstreeks aan hen doorsturen Ik hoop dat u van uw verblijf bij ons zult genieten en wij heten u graag welkom Jouw Josef Jecny


Andere accommodaties van Dhr. J. Jecny


meer informatie

Objectnummer: 102968

Laatst bijgewerkt: 29.02.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/102968.htm

Dhr. Josef Jecny

Gorkeho 182

29301 Mlada Boleslav

+420 603456750

CZ5903290921


«Wellness House Branzez met overdekt zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven