Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  8   gasten
108m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
108m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

149 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

149 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Het huis werd gebouwd in 1906 en gerenoveerd in 2014. Het huis heeft twee verdiepingen, die extern zijn aangesloten. Op de begane grond bevinden zich 2 slaapkamers en 1 badkamer. Op de eerste verdieping is er een keuken met eetkamer, woonkamer, badkamer, toilet en een slaapkamer. Voor het huis een groot terras bedekt met wijnstokken. Achter het huis is een prachtig uitzicht over de Golf van Kvarner en de eilanden en de stad Rijeka. Voor kinderen is er een glijbaan en een schommel.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 60 km Rijeka

60 km

Station 17 km Opatija

17 km

Snelweg-afrit 25 km Opatija

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Zoals de naam al doet vermoeden, is het huis gelegen in Sveta Jelena. De stad is ongeveer de helft van de stad Mošćenička Draga, Mošćenice en in de buurt van Opatija. De Sveta Jelena ligt tussen de magische en prachtige d'Istrië schiereiland tussen Quarnero- elegant en is gelegen in ons huis, heb je de mogelijkheid om te genieten "Montemaggiore", de kiezelstranden en de ongerepte natuur van het natuurpark .De kiezelstranden in de buurt van Sveta Jelena behoren terecht tot de mooiste stranden van de kust. Hier zijn de stranden "Mošćenička Draga" en "Medveja", die op natuurlijke wijze worden gevormd door v gravel van de stroom die afkomstig is van de hellingen van de Monte Maggiore. In aanvulling op de kristalheldere zee en de stranden, zijn er volop vermaak voor het hele gezin: bars, pizzeria's, restaurants, speeltuinen, excursies, een duikschool, verschillende charter huren boten, jetski's, boten en andere. Beyond the Sea "Mošćenička Draga" is een klein strand Sv. Ivan. Er ligt ook vlak bij een naaktstrand, in een kleine baai. Dan zijn er twee intieme en prachtige stranden "Uboka" en "Jelenšćica", vanwaar wandelpaden leiden van de straat. Een bijzondere ervaring wacht u wanneer u naar deze stranden te komen met de boot. Vlakbij is het beroemde strand van Brseč.

Voor gasten die willen de natuur te voelen, stellen wij een aantal routes van Motel en fietspaden in de directe omgeving van Sv. Jelena. Aan de ene kant het uitzicht over de hele Kvarner met zijn eilanden, en aan de andere kant, Montemaggiore met zijn groene schoonheid, het creëren van een harmonie idyllisch naar de juiste locatie van uw meest ontspannen en onvergetelijke vakantie. Zoals de naam al doet vermoeden, is het huis gelegen in Sveta Jelena. De stad is ongeveer de helft van de stad Mošćenička Draga, Mošćenice en in de buurt van Opatija. De Sveta Jelena ligt tussen de magische en prachtige d'Istrië schiereiland tussen Quarnero- elegant en is gelegen in ons huis, heb je de mogelijkheid om te genieten "Montemaggiore", de kiezelstranden en de ongerepte natuur van het natuurpark .De kiezelstranden in de buurt van Sveta Jelena behoren terecht tot de mooiste stranden van de kust. Hier zijn de stranden "Mošćenička Draga" en "Medveja", die op natuurlijke wijze worden gevormd door v gravel van de stroom die afkomstig is van de hellingen van de Monte Maggiore. In aanvulling op de kristalheldere zee en de stranden, zijn er volop vermaak voor het hele gezin: bars, pizzeria's, restaurants, speeltuinen, excursies, een duikschool, verschillende charter huren boten, jetski's, boten en andere. Beyond the Sea "Mošćenička Draga" is een klein strand Sv. Ivan. Er ligt ook vlak bij een naaktstrand, in een kleine baai. Dan zijn er twee intieme en prachtige stranden "Uboka" en "Jelenšćica", vanwaar wandelpaden leiden van de straat. Een bijzondere ervaring wacht u wanneer u naar deze stranden te komen met de boot. Vlakbij is het beroemde strand van Brseč.

Voor gasten die willen de natuur te voelen, stellen wij een aantal routes van Motel en fietspaden in de directe omgeving van Sv. Jelena. Aan de ene kant het uitzicht over de hele Kvarner met zijn eilanden, en aan de andere kant, Montemaggiore met zijn groene schoonheid, het creëren van een harmonie idyllisch naar de juiste locatie van uw meest ontspannen en onvergetelijke vakantie.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Mountainbiken
Zwemmen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs wordt berekend Toeristenbelasting, die dagelijks wordt berekend voor elke persoon.

Gerelateerde items KOSTEN
Administratieve kosten en 5, oo € per persoon bij aankomst.
Huisdieren (hond, kat of iets dergelijks): 8, oo euro per dag.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 05-08-2023


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Josephine A. uit Griebenow

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig

We boekten het vakantiehuis voor 2 weken met 8 personen. Alles was perfect, van communicatie tot vragen en ook de plek is heel idyllisch. De kusten aan de Kvarner-baai zijn niet allemaal even gemakkelijk te bereiken, maar de inspanning is de moeite waard, we hebben een onvergetelijke vakantie gehad. We eindigden elke avond op het grote terras. Het ontbreekt het huis aan niets, geweldige faciliteiten, alles wat je nodig hebt. Een heerlijk toevluchtsoord uit de drukte van de grotere steden, maar toch waren we met de auto overal snel. Absoluut een aanrader en we zouden zo weer komen. Hartelijke groeten aan de familie Skalamera en hartelijk dank voor hun gastvrijheid

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2016

Adolf R. uit 8580 Koeflach

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Landelijke idylle

Mooie rustige locatie op de berg met prachtig uitzicht op de zee vanuit de woonruimte. Zeer ruim en schoon met stijlvol modern meubilair. Volledig uitgeruste keuken met alle benodigde utensils en basis kruiden. Romantische grote slaapkamers met kingsize bedden en zeer comfortabele matrassen. De eigenaren wonen naast de deur en zijn zeer behulpzaam en ongecompliceerd. Het gevarieerde landschap tussen de mediterrane kust en bijna alpine bergtoppen biedt vele mogelijkheden voor buitensportactiviteiten. In de buurt zijn talloze idyllische stranden met kristalhelder water. Op cultureel gebied zijn er talloze pittoreske dorpen en kleine steden te bezoeken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2016

Kathy R. uit 79618 Rheinfelden/Deutschland

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig, rustig huis met zeezicht en pergola

We hebben hier 10 rustige en ontspannende dagen doorgebracht. Elke dag genoten we van prachtige zonsopgangen over de spelonkachtige baai en ontdekten we elke dag een ander strand. Sommige liggen een beetje verborgen en zijn alleen bereikbaar via steile paden (stevige schoenen vereist, maar wel te doen), maar je wordt beloond met een geweldig uitzicht en adembenemende snorkelmogelijkheden. Het huis ligt op 10 minuten afstand van alle belangrijke zaken zoals winkels, restaurants en stranden of de veerbootterminal, en toch bent u weg van alles en kunt u ontsnappen aan de drukte. We hebben ook genoten van de met wijnranken overdekte pergola en wie wil kan ook contact hebben met de vriendelijke bewoners of verhuurders. Het huis is zeer schoon en biedt retraite mogelijkheden op twee aparte verdiepingen. Het was ideaal voor ons omdat we ook op verkenning wilden gaan en de plaatselijke bevolking wilden leren kennen
We kwamen aan en waren meteen op vakantie, dat krijg je niet overal!
Elk moment opnieuw!
Met dank aan de familie Škalamera.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf privato
Mevr. S. Skalamera

Mevr. S. Skalamera

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 80109

Laatst bijgewerkt: 31.03.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/80109.htm


«Sveta Jelena» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven