Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Bungalow-Ferienhaus Schaalsee

Biosfeerreservaat Schaalsee - Zarrentin - Wittenburg - Alpincenter - Hagenow Metropoolregio Hamburg

Max.  8   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 8  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 27.04 tot 04.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

56 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 27.04 tot 04.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

56 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online



Beschrijving

Onze vakantiewoning (oppervlakte 120 m²) in moderne bungalowstijl (gebouwd in 2005) is verdeeld in een eetkeuken, een woonkamer, een eetkamer, een badkamer, drie slaapkamers, een gastentoilet en een bijkeuken.
De keuken en de woonkamer zijn bewust open gehouden en vormen samen met een van twee kanten zichtbare open haard een harmonieus geheel. Naast radio en TV staan er ook enkele boeken en een BluRay-speler alsook WLAN (LTE) ter beschikking. De volledig ingerichte keuken bevat moderne apparatuur: vaatwasser, magnetron, fornuis, koelkast en vriezer zijn vanzelfsprekend. De keuken, het woongedeelte en de hal zijn tevens voorzien van vloerverwarming.
Vanuit de eetkamer heeft u via de grote terrasdeur toegang tot een ruim terras (55m²). Vanaf hier kunt u genieten van een fantastisch uitzicht op velden, weilanden en bossen. Er is een barbecuehaard en een zitset met 8 stoelen voor gezellige uurtjes. Een kleine stenen trap leidt naar de tuin, die omheind is op een hoogte van 1,40 tot 1,55 meter en met oude fruitbomen. Het gazon van 500m² biedt voldoende ruimte voor sportieve activiteiten.
Twee slaapkamers zijn elk voorzien van een tweepersoonsbed, met een extra tweepersoons stapelbed in één slaapkamer. Een derde slaapkamer is ingericht met twee eenpersoonsbedden, zodat onze vakantiebungalow voldoende ruimte biedt aan maximaal acht personen.
De hoogwaardige badkamer met douche (gelijkvloers) met talrijke massagedouchekoppen op verschillende hoogtes, een groot ligbad, een toilet en vloerverwarming (ook in de doucheruimte) laat niets te wensen over. Het ingebouwde spanplafond, waarvan de verlichting een dimfunctie heeft, biedt u de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer van een bad te genieten.
In de aangrenzende bijkeuken vindt u een wasmachine en droger en een extra koel-vriescombinatie.
Er is een carport met twee parkeerplaatsen bij het huis. Verdere parkeerplaatsen zijn natuurlijk beschikbaar op het verharde terrein voor het huis. Voor uitgebreide fietstochten hebben we 5 volwassen fietsen en 3 kinderfietsen voor u klaar staan. Een tafeltennistafel nodigt u uit om een paar stevige duels te spelen. Daarna kunt u in een gezellige sfeer op krachten komen met vers gegrild eten van de barbecuehaard, terwijl de kleintjes zich vermaken in de zandbak, op de schommel of op de glijbaan. Een roeiboot, die gratis gebruikt kan worden, wacht op u bij het meer van Neuenkirchen (op ca. 3 km afstand).
De weg met weinig verkeer is ongeveer 30 m van de bungalow verwijderd en door een beplante stenen muur van het terrein gescheiden. Zo is er voldoende vrije ruimte voor het huis om 's avonds van de zonsondergang te genieten of om in de frisse lucht een partijtje badminton te spelen.
Huisdieren zijn over het algemeen toegestaan, maar we vragen u om ons van tevoren te informeren.
Voor de veiligheid van uw viervoeters is de tuin volledig omheind (1,40 meter tot 1,55 meter) - ravotten en spelen kan dus zonder problemen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Stapelbed (90x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Meer 2 km

2 km

Supermarkt 7 km

7 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 80 km Hamburg

80 km

Station 25 km Hagenow

25 km

Snelweg-afrit 10 km Zarrentin

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De omliggende binnenmeren bieden u talrijke zwemmogelijkheden. Bijvoorbeeld de Schaalsee op 8 km afstand, de Neuenkirchener See op 3 km afstand en de Boissower See op 2 km afstand. Bij de Neuenkirchener See heeft u ook de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze roeiboot. Rondom de meren kunt u ons natuurgebied met zijn prachtige flora en fauna verkennen via vele fiets- en wandelpaden. Ook tal van bossen in de nabije omgeving nodigen u uit om de bijna ongerepte natuur van het reservaat te leren kennen.

De vissers in Lassahn en Zarrentin bieden visspecialiteiten als snoekbaars, snoek of snoekbaars, vers of gerookt. Ook de wekelijkse markt in het Pahlhuus in Zarrentin, die elk eerste weekend van de maand plaatsvindt, is interessant en gevarieerd. Regionale ambachten en lekkernijen voor de smaakpapillen nodigen uit tot een wandeling.

De deelstaathoofdstad Schwerin ligt op slechts 35 km afstand en nodigt uit tot een wandeling door het Schlossparkcenter, het Siebenseencenter en de oude binnenstad. Een bezoek aan kasteel Schwerin en een wandeling in de aangrenzende kasteeltuinen zijn een aanrader, evenals een middag in de dierentuin van Schwerin. Op cultureel gebied komt u aan uw trekken in het Mecklenburgse Staatstheater Schwerin en het Staatsmuseum Schwerin.

Het Alpincenter Hamburg-Wittenburg op slechts 10 km afstand, snowboard halfpipe, kartracebaan, quad + off-roadbaan, mountainbike & BMX park, beachvolleybal & voetbal, avonturenspeeltuin, openluchtpodium, hoge touwenparcours, skatepark, biertuin, après-ski feesten, kinderwereld, restaurant mile, sauna en bowlingbaan.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 30 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Honden en katten zijn inbegrepen in de huurprijs. Gratis internettoegang (WLAN / LTE met maximaal 50 Mbit/s - 50,00 GB per week).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei einem Rücktritt nach Vertragsabschluss durch den Mieter gilt folgende Regelung. Erstattung in Höhe von: a) 70 % des Mietpreises => Rücktritt bis 3 Monte vor Mietbeginn b) 50 % des Mietpreises => Rücktritt bis 2 Monate vor Mietbeginn c) 20 % des Mietpreises => Rücktritt bis 1 Monat vor Mietbeginn d) keine Erstattung bei Rücktritt ab 1 Monat vor Rücktritt Bei vorzeitiger Abreise oder bei Nichtanreise ohne vorherige Ankündigung besteht kein Anspruch auf eine Rückerstattung.

meer informatie:

* Voor een zevende of achtste persoon (of 2 kinderen) is er een extra tweepersoons stapelbed in de grote slaapkamer

beschikbaar op aanvraag: linnenset per persoon voor 15,00 €
(incl. 1 laken, 1 kussensloop, 1 dekbedovertrek, 2 grote badhanddoeken)*

Borg: 150,00 € (contant te betalen bij aankomst)
Eindschoonmaak: 75,00 €
Elektriciteit: 0,35 €/KWh
Water: 5,50 € per m³
Verwarming: 0,80 € per liter stookolie - prijs afhankelijk van de huidige marktsituatie (per: 01.07.2021)


Let op: Huis heeft zonnecollectoren, afhankelijk van de intensiteit van de zon wordt warm water geproduceerd door middel van zonne-energie, waardoor het verbruik van stookolie aanzienlijk wordt verminderd. Na een schadevrije huurperiode wordt de borg, minus de kosten voor elektriciteit, water en verwarming, contant terugbetaald.

Opgelet:
Voordat u een boekingsaanvraag doet, dient u kennis te nemen van de geldende contractuele bepalingen incl. de huisregels op onze eigen homepage


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-03-2024


27 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2021

Elke E. uit Bernburg

4,5
4.5 4.5 5 4 4.5
Toon Duits

Dit is hoe welzijn werkt

Aankomen en thuis zijn, dat is het gevoel dat we hier hadden. Onze hond vond het ook heerlijk. Vrijheid van beweging, en het hek hield zijn belofte. Het was hoog genoeg en compleet. Zodat we ontspannen van de tuin konden genieten. Mevrouw Ulbrich is een gastvrouw waar je zelfs nog een keer terecht kunt, die de tijd neemt, vriendelijk en ontspannen is. De nabijheid van bos en water was voor ons ideaal. Rust, dieren kijken, baden, vis eten .... een huis om naar terug te keren!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Oktober 2020

Jacqueline B. uit Halle (Saale)

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Recreatie en ontspanning

Vier van ons, inclusief de hond, brachten een heerlijke, rustgevende en ontspannende vakantie door in dit uitstekend uitgeruste vakantiehuis
Het is zeer goed onderhouden, ruim en alle kamers zijn goed toegankelijk met een rollator en/of rolstoel (oma heeft het getest ;)
Ook de badkamer met een lekker groot bad en een grote douche op de begane grond nodigt uit tot ontspanning. De keuken is perfect uitgerust en het ruime terras met tuin nodigt uit tot koffie drinken bij het mooie herfstweer (wij hadden geluk met het weer). Onze dochter (6 jaar) was dolblij met de "in-house" speeltuin in de tuin met glijbaan, schommel, zandbak, inclusief uitzicht over veld, bos en weiland waar bijna elke dag herten te zien waren.
Elke avond gebruikten we de open haard, brandhout was gratis beschikbaar
5 minuten lopen naar een park met het "Schloss Neuhof" , een grote speeltuin en een hondenren (dus ook iets voor onze 13 jarige hond opa : )
Voor de boodschappen gingen we met de auto rechtstreeks naar Zarrentin (ongeveer 15 minuten rijden), waar we alles haalden wat we nodig hadden voor self-catering.
We hebben erg genoten van onze vakantie en waren in staat om af te schakelen van het dagelijks leven, heel erg bedankt, super verhuurder, super vakantiehuis.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

September 2020

Die D. uit Stahnsdorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfect vakantiehuis met grote tuin

Helaas waren we maar een weekend in dit geweldige vakantiehuis. Er ontbreekt hier echt niets. Het huis is zeer ruim, heeft een open haard, een groot terras en is ook geschikt voor twee gezinnen of meerdere stellen. Kinderen vinden in de tuin een zandbak, glijbaan, schommel en speelgoed. Als u uw viervoeter meeneemt, wordt hij veilig omheind. U bent omgeven door meren, velden, weiden en bossen - gewoonweg prachtig. Zeer aardige en behulpzame hospita. Bedankt

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2020

Katrin W. uit hannover

4,6
4 5 5 5 4
Toon Duits

Zeer mooie accommodatie in landelijke idylle.

We hebben een vakantiehuis gezocht voor onze familie met 8 personen / 3 generaties en zijn uitgekomen bij het huis van de familie Ulbrich, dat perfect is uitgerust voor onze wensen.
De omgeving is prachtig... zonder twijfel!
In het huis was er voor ons 8 gasten echt alles in overvloed aanwezig... een enorme tafel, comfortabele stoelen, goede banken, voldoende servies, zodat we goed konden koken, een grote, goed uitgeruste tuin. Zo'n goede uitrusting hebben we zelden gevonden, en dit tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding! Groot pluspunt: de fietsen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2020

B. S. uit Selbitz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ideaal voor vakanties met honden

Super vakantiehuis, volledig omheinde tuin - mijn 3 honden voelden zich thuis. Alles wat je nodig hebt is er, het heeft ons aan niets ontbroken. Excursies naar de Oostzee, cultuur en winkelen in Schwerin, wandelen aan een van de nabijgelegen meren in de rustige natuur of gewoon luieren op het grote terras - alles is mogelijk. Mevrouw Ulbrich was super aardig en behulpzaam. Wij komen graag terug!!!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Februari 2020

Sabine H. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Erholung pur trotz schlechtem Wetter

Trotz schlechtem Wetter haben wir unseren Rudelurlaub sehr genossen. Am schönsten waren die Abende vor dem Kamin und wir kommen wieder.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Januari 2020

Anke N. uit Brieselang

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een zeer geslaagde vakantie

Gewoon geniaal voor wie rust zoekt en een centrale locatie voor uitstapjes, of het nu de Oostzee, Hamburg, Lübeck is of gewoon fietsen door het bos en bij het meer. Ideaal voor hondenliefhebbers, de geweldige tuin is veilig omheind. Het huis is super schoon en heeft alles wat je nodig hebt. Een geweldige open haard nodigt je uit om te vertoeven. Maar ook de super geweldige badkamer met bad en de geniale douche zijn een droom.
In de keuken is alles wat je nodig hebt.
De verhuurder is erg sympathiek en communicatief zeer meegaand. We mochten eerder arriveren en bij het uitchecken de tijd nemen, hiervoor onze hartelijkste dank ook voor het geweldige aanbod om gratis te verlengen om van het geweldige zonnige weer te genieten. Kortom, het huis aan het Schaalsee en familie Ulbrich zijn meer dan alleen een aanbeveling. Onze hartelijke dank en tot binnenkort.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

December 2019

Christine M. uit Dortmund

4,8
4 5 5 5

Sehr schönes Feriendomizil für Herrchen, Frauchen und Wauzi(s) ;-)

... mit netten Vermietern, einer wunderschönen, eher dünn besiedelten Gegend und Ausflugsmöglichkeiten mit Hund. Wir waren über Silvester dort und haben uns sehr wohl gefühlt, vielen Dank nochmal

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Augustus 2019

Annett T. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Perfekter Sommer-Urlaub - Vielen Dank!

Wir haben in diesem Haus sehr gerne 2 Wochen verbracht und haben uns sehr wohl gefühlt! Es fehlte an nichts, gute Ausstattung und vor allem sehr sauber. Der komplett eingezäunte Garten ist ebenfalls ein großes Plus, insbesondere wenn der Hund mit reisen darf. Es gibt im Haus reichlich Info-Material über die Gegend rund um Zarrentin, Freizeitmöglichkeiten, Sehenswürdigkeiten & Einkaufsgelegenheiten. Danke für die leckeren Bio-Eier & dass wir noch reichlich mit nach Hause nehmen konnten! :-)

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2019

Simone S. uit 06258 Schkopau

5,0
5 5 5 5

erholsamer Urlaub

Wer Ruhe und Erholung sucht ist hier genau richtig. Das Haus ist bestens ausgestattet und ideal für Vierbeiner. Die Vermieter sind sehr nett und hilfsbereit.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2019

Yvonne F. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5

Erholsamer Urlaub

Tolles Ferienhaus, wir waren mit unseren 6 Hunden willkommen. Alles was man so braucht ist vorhanden. Einziehen und einfach Urlaub machen. Ruhe Wald und Seen geniessen. Wir kommen bestimmt wieder.
Lieben Dank Familie Ulbrich für das tolle Ferienhaus und dass man mit vielen Hunden bei Euch Urlaub machen darf

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

April 2019

Isabella uit Hollabrunn

4,8
5 5 5 4

Perfekter Urlaub!

Längere Zeit haben wir, 5 Erwachsene, ein Quartier gesucht, wo 4 Hunde willkommen sind und wurden letztendlich bei Familie Ulbrich fündig! :) Das Haus ist großzügig angelegt, alle Utensilien, die zum Leben benötigt werden sind vorhanden, daher: einziehen und losleben! Ein schöner, umzäunter Garten wartet auf die Hunde. Somit ein gelungener Urlaub, diese Unterkunft können wir mit bestem Gewissen weiterempfehlen!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

December 2018

Sylvia F. uit 16548 Glienicke

5,0
5 5 5 5

Schönes Ferienhaus, ideal für Hundebesitzer

Wir waren mit 4 Hunden in diesem wunderschönen Ferienhaus, was keine Wünsche offen lässt. Der komplett umzäunte Garten und die Umgebung sind ideal für Hundebesitzer. In unmittelbarer Nähe befindet sich der Wald und der See, wo man wunderbar mit den Hunden wandern kann. Vielen Dank an Familie Ulbrich für diesen schönen ruhigen Urlaub, wir kommen gern wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Oktober 2018

Simone L. uit 19055 schwerin

5,0
5 5 5 5

Urlaub...wie gewünscht

Wir können dieses Ferienhaus uneingeschränkt weiterempfehlen. Genau das Richtige für uns zum richtigen Zeitpunkt.Bestens für Mensch und Hund.Perfekt ausgestattet, es war einfach alles vorhanden. Ein großes Dankeschön an die Gastgeber...

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Maart 2018

Harald K. uit 12349 / Berlin

5,0
5 5 5 5

Sehr empfehlenswert

Super eingerichtetes Haus in ruhiger Lage mit allem Komfort, den man sich wünscht.
Idealer Ausgangspunkt zur Erkundung der Schaalsee-Region zu Fuß oder mit dem Fahrrad.
Sehr nette, hilfsbereite Vermieter.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Maart 2018

Martina und Friedhelm uit 27809 Lemwerder

5,0
5 5 5 5

Schöne Urlaubswoche in Neuhof

Ein sehr schönes gemütliches Haus mit einem tollen Weitblick über Felder und einem großen, super für Hund und Kind eingezäuntem Grundstück.Sehr gut ausgestattet und sauber. Auch unsere Hündin Nahla hat sich wohl gefühlt.
Nette hilfsbereite Vermieter.Wir werden garantiert noch mal wieder kommen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Februari 2018

Anne uit 49219 Glandorf

5,0
5 5 5 5

Perfekt für Urlaub mit mehreren Hunden

Wir sind eine Gruppe mit 4 Personen und 5 Hunden und immer wieder auf der Suche nach geeigeneten Unterkünften. Hier fehlte es wirklich an nichts. Super Hundesicherer eingezäunter Garten, tolles Haus mit sehr guter Ausstattung und guter Raumaufteilung, Kamin läd zu gemütlichen Winterabenden ein. Wir wurden sehr herzlich begrüßt mit Tips für lange Hundespaziergänge versorgt, die Familie Ulbrich lässt keine Wünsche offen. Wir haben uns alle sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Januari 2018

Nadin K. uit 07334 Kamsdorf

5,0
5 5 5 5

Wunderschön!

Das Ferienhaus lässt keine Wünsche offen. Es ist sehr großzügig und modern eingerichtet. Ein toller Garten zum toben für unsere Vierbeiner. Absolut Hunde- und Familienfreundlich.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2017

Skadi N. uit 01723 Kesselsdorf

5,0
5 5 5 5

Gerne bald wieder!!

Wir waren in der Nebensaison in diesem schönen Haus.
Preis/Leistung war absolut okay und das Haus einfach nur wunderschön!

Es fehlte an nichts! Super Ausstattung! Besonders toll fanden wir den großen Garten, in dem die Hunde super toben konnten...

Wir kommen sehr gern wieder ins schöne Neuhof/Zarrentin

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

April 2017

Andrea und Thomas uit 12353 Berlin

5,0
5 5 5 5

Großfamilie aus der Stadt

Wir können uns unseren Vorgängern anschließen. Ein Ort zum ruhen und wohlfühlen. Sehr zuvorkommende, nette Vermieter. Drei Generationen haben es genossen. Vielen Dank!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Oktober 2016

Daniela uit Hamburg

5,0
5 5 5 5

Wunschlos glücklich

Wir sind als Familie (6 Erwachsene, zwei Babies, ein Hund) für ein verlängertes Wochenende angereist und sind überglücklich, dieses wunderschöne Ferienhaus gefunden zu haben. Es ließ wirklich keine Wünsche offen: der eingezäunte Garten mit Sandkiste, Schaukel, Rutsche, Tischtennisplatte, vielen Gartenmöbeln aber auch einer beeindruckenden Aussicht, die komplett eingerichtete Küche, das wunderschöne Badezimmer mit riesiger Dusche, usw. Besonders hervorheben möchte ich auch die Sauberkeit des Hauses, es war wirklich grundsauber, so fühlt man sich wirklich wohl!!
Wir können jedem das Haus zu 100% weiterempfehlen! Vielen Dank an die herzliche Familie Ulbrich!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

December 2015

Marcel S. uit Regensburg

5,0
5 5 5 5

Weihnachten am Schaalsee

Weihnachtsurlaub mit sechs Erwachsenen und einem Hund. Waren zum zweiten Mal im Bungalow. Tolle Möglichkeiten für ausgedehnte Spaziergänge/kleinere Wanderungen. Aufgrund der Größe des Hauses und der sinnvollen Zimmeraufteilung kann man sich aber auch bei schlechtem Wetter im Haus beschäftigen. In der Küche läßt sich sogar ein Weihnachtemenue zaubern. Wir kommen gern wieder.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Oktober 2015

Frank uit Kiel

5,0
5 5 5 5

Ruhe und Erholung

Ein wunderschönes Haus, in dem sich alle gleich wohlgefühlt haben. Wir werden gerne wiederkommen.

Augustus 2015

Matthias S. uit Marktleugast

5,0
5 5 5 5

Sehr schönes Anwesen!!!!

Dieses Ferienhaus ist wirklich eine Augenweide! Es war alles vorhanden was man braucht, eine Küche mit Allem Drum und Dran, ein wunderschönes großes Bad, ein eingezäunter Garten, den unser Hund sehr zu schätzen wusste, eine wunderschöne Terrasse etc. Jederzeit werden und würden wir wieder dieses Haus in unsere Urlaubsplanung einbinden!! :-)

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2015

Nicole W. uit Bad Kissingen

5,0
5 5 5 5

immer wieder gerne...

Wir haben uns wieder sehr wohl gefühlt, Empfang und Beratung von Fam. Ulbrich super, sie haben uns sehr geholfen! Wir haben einen Mehrgenerationen-Urlaub mit Hund gemacht und alle waren glücklich!
Mehr brauchen wir nicht zu schreiben, buchen und selbst erleben!!!
VIELEN DANK aus dem schönen Unterfranken

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. M. Ulbrich:

Liebe Familie Weingärtner,

herzlichen Dank für Ihre lieben Worte! Wir haben uns sehr gefreut dass Sie erneut Ihren Urlaub bei uns verbracht und sich wohl gefühlt haben!

Wir wünschen Ihnen & Ihrer Familie alles Gute und vor allem viel Gesundheit!
Vielleicht bis bald mal wieder :)

Viele Grüße
Familie Ulbrich

Augustus 2015

Madlen G. uit Gaimersheim

5,0
5 5 5 5

Ein wunderschöner Urlaub

Das Ferienhaus ist sehr geräumig, schick und modern eingerichtet.
Es ist alles da, was man benötigt.
Die große Terrasse mit Garten ist ideal zum Grillen.
Wenn man einen ruhigen Urlaub verbringen will, dann ist dies das ideale Objekt.

Wir haben den Urlaub sehr genossen und kommen gern wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Augustus 2015

Katrin B. uit Großraum Frankfurt

4,8
5 5 5 4

Sommerurlaub Neuhof

Für Urlaub mit Hund und Ruhesuchende ideal. Grundstück ist sicher eingezäunt. Zum Einkaufen muß man allerdings immer nach Zarrentin und je nach dem wie der Wind steht, hat man den Geruch von der Biogasanlage in der Nase.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. M. Ulbrich:

Liebe Familie Bergmann,

vielen Dank für Ihr positives Feedback. In der Tat ist unser Haus sehr ländlich gelegen und die nächsten Discounter befinden sich ca. 7 km entfernt. Hier in Meck-Pomm ist eben glücklicherweise alles noch recht dünn besiedelt.

Neuhof ist neben Neuenkirchen und Bantin ein Bioenergiedorf im Biosphärenreservat Schaalsee. Hier kommt es tatsächlich mitunter vor dass ein wenig landwirtschaftlicher Geruch in der Luft liegt. Wir Landeier sind daran gewöhnt und haben natürlich vollstes Verständnis dafür dass dies für Stadtmenschen fremd sein kann.

Viele Grüße und alles Gute wünscht Familie Ulbrich


Contactpersoon

Mevr. M. Ulbrich

Mevr. M. Ulbrich

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 8328

Laatst bijgewerkt: 21.04.2024

Advertentie online sinds: 18 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/8328.htm


«Bungalow-Ferienhaus Schaalsee» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 27 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 27.04 tot 04.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven