Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casatavolara

Costa Smeralda Noord-Sardinië Porto San Paolo, Porto Taverna

Max.  12   gasten
240m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 12  gasten
240m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

243 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

243 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

De villa is omgeven door het Parco Marino Tavolara in dromerige idyllische rustige afgelegen locatie, smaakvol gebouwd in de lokale stijl en mediterrane inrichting. Ingebed in een oude olijfgaard op een heuvel met prachtig uitzicht op zee. In de ruim 5000 vierkante geur sinaasappels en 35 Zitronenbäühen Bouganvillen, Sterlizia veel palmen, bananen en zuidelijke bloeit lust voor het oog. Omgeven door oude Olivenbä oase voor geest en ziel-2 terrassen bij het huis groot zonneterras bij het zwembad met een hot tub gigantische hangmat lounge en onder schaduwrijke pergola. De zonne-energie verwarmd zwembad met bubbelbad (32-37 C) kleine waterval, een prachtig uitzicht op zee zijn meer plaatsen van ontspanning. Veel van de mooiste stranden van Sardinië, Cala Brandinchi, Porto Taverna en La Cinta met Caribische flair en afgelegen baaien van de Costa Dorata in de buurt.

Pool werkt zonne-energie verwarmd van april tot half november, Zwembad hoogtepunt object

Verhuur van voertuigen / ULM / motortour: huurauto's vanaf 250 € / week: Ford Galaxy 7-zitter, Cabrios- 2 BMW 325i. Huurfiets vanaf 59 € / dag: 1100 Drag Star, enduro BMW 1150 GS Honda Africa Twin .Verleih Andere: Jet ski's en fietsen. Motorcycle Vervoer van eigen machines, Duitsland- Sard. Round-trip transport en de ferry en vliegtuig tickets. Pendeldienst naar de luchthaven Olbia (50 euro) en Info-CD mogelijk. Iedereen die de schoonheid van het eiland te ervaren vanuit de lucht kan een UL-vlucht bij de verhuurder (vlieginstructeur) in het nabijgelegen vliegveld in San Teodoro, of ultralight vliegen licentie (in het Duits en het Italiaans) boek .Fotografieren en films mogelijk .. Alle UL- types beschikbaar. Flight School Skyrider Duitsland. Motortochten en Quad -ATV Offroad Tours: individueel ontworpen en afgestemd op de behoeften en vaardigheden van de rijder voor groepen tot 10 motorfietsen. Zelfs op als naast de weg mogelijk te maken.

Highlight helikoptervluchten mogelijk rechtstreeks uit de villa.

Sport & Wellness: Wil je doen op een mentale of fysieke niveau van uw conditie, dan kunt u profiteren van onze spa-diensten. Zo kunt u deelnemen aan z. B. aan begeleide nordic walking-tochten of begeleide wandelingen. Ook Aqua Fitness sportschool in het prive-zwembad of de zee wordt aangeboden. (Wellness en gezondheid trainer van de Duitse Gymnastiek Vereniging, nordic walking-instructeur van de Beierse Gymnastiek Vereniging en de INWA, aqua fitness instructeur / Beierse Gymnastiek Federatie). Op verzoek massages door fysiotherapeuten. Ideaal, vooral voor sport groepen of clubs die willen een wellness vakantie samen.
Boottocht naar Tavolara of Molara, puur natuur - de flamingo's en zeldzame vogels op Stagno van San Teodoro, paardrijden tour op het strand van San Teodoro of natuurlijke omgeving in Padru met Gorges en de rivier oversteken als een cowboy, wandelen in gigantische landschap met waterval, voor Monte Nieddu met prachtige watervallen, begeleide Schnorcel en duiken tours / duikbrevet in de Porto Taverna, marktactiviteit in Porto San Paolo en San Teodoro, nachtleven in San Teodoro (zomermaanden), een aantal populaire festivals en kostuum parades, grote motorfiets bijeenkomst in San Teodoro mei, een wandeling in Olbia , dagtochten naar de Costa Smeralda, Porto Cervo, Palau, Arzachena / reuzen ernstig en nuraghi. Southern dagtochten naar Cala Gonnone de eigenn boot naar de grotten en de droom stranden van Cala Luna, Cala Sisine, Cala Goloritze wij hen om een ​​40 HP boot boeken voor maximaal 8 personen, die u zelf kunt rijden zonder vergunning van 80 € dagtarief. Een unieke vakantie HOOGTEPUNT !!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 18 km Olbia Costa Smeralda

18 km

Station 22 km Olbia

22 km

Snelweg-afrit 5 km Porto San Paolo,Vaccileddi

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Casa Tavolara 20 min naar het zuiden. Olbia is gelegen in het Nationaal Park Tavolara slechts 5 minuten. van de zee bij Porto Taverna strand, een van de mooiste stranden van Sardinië. De Marine National Park biedt vele mogelijkheden voor watersport, geweldig snorkelen en duiken gebieden, afgelegen baaien en wandelpaden met een fantastisch uitzicht door de ongerepte natuur, te beginnen in de directe omgeving villa met smaakvol ingerichte kamers, een grote woonkamer, themakamers en exclusieve badkamers, gelegen aan de rand van het park met een soepele overgang in de Sardijnse het verkennen van de spectaculaire Gallura uw imposante granieten rotsen, kurkeiken bossen, Wasserfä Costa Smeralda met exclusieve jachthavens en möndanen Porto Cervo, Porto Rotondo, speeltuin van de film beroemdheden en high society. in de Supramonte massief met Tiscali en Cala Gonone, Cala Luna, Sisine afgelegen stranden en Tropfsteinhölen, een paradijs voor wandelaars en klimmers.

Wij bieden auto huren bij Olbia Airport (combi converteerbare motorfiets) tegen gunstige voorwaarden / voertuig wordt sterk aanbevolen.

Andere activiteiten: Ultralight vliegen / opleiding, Aqua Fitness, Nordic Walking, motortochten

Golf: Golfbaan Puntaldia met 9 holes geweldige plek aan zee-Beach en de jachthaven gelegen op 8 km

Golfbaan Pevero Golf de 'IN' golfbaan in de Costa Smeralda speelt en de high society van de wereld TFFT aan gevestigd bij het Hotel Cala di Volpe.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 500
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Let op: De week basisprijs is gebaseerd op 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen. Meer volwassenen (ouder dan 18 jaar) worden toegevoegd met 250 € per week / persoon, extra kinderen € 100 per week / kind. met een bezetting van maximaal 8 personen
Gas, elektriciteit, water en het gebruik van beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen in de prijs.
Aankomst is meestal tussen 17 en 18 uur, vertrek tussen 9 en 10 uur. Het zal alleen in rekening worden gebracht de nachten, aankomst en vertrek zijn gratis. In het algemeen is de aankomst en vertrek dagen voor elke gast overlap neemt daarmee 10 tot 18 uur, het huis en het waterlandschap.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

3 Badkamers
Bathroom 2 - toilet,
Bathroom 1 - toilet, bad met douche, jacuzzi, bidet, jacuzzi Bath Spa en een hot-water buitendouche
Bathroom 3 - toilet, bad met douche, bad, douche, jacuzzi, bidet, buitendouche
Casa Tavolara heeft 2 badkamers De grote badkamer fascineert met een oversized 300 l bubbelbad voor 2 met massagestralen en lichttherapie lucht jets en verwarming. Hoge rustieke bar houten plafond, is de hele badkamer ingericht in ship-zee stijl. 2 grote wastafels en grote spiegel, uitgerust met toilet en bidet biedt u een groot comfort. De antieke plafondlamp met dimmer licht en rustieke kandelaar op de muur nodigen u uit voor een romantische spa avond met prosecco of een goede rode. geniet van een ideale spa om te ontspannen en. De tweede badkamer ook Maritim en smaakvol ingericht met douche tempel en een stoombad en lichttherapie wastafel met spiegel en toilet buiten de overdekte wijn laat warm water is waterval douche erg vaak gebruikt.
5 slaapkamers
slaapt 14
Poppy - 1 tweepersoonsbed (groot), queen size bed 1,6x2m
Afrika - 1 tweepersoonsbed (groot), Frans bed 1,6x2m
Pirate kamer - 4 eenpersoonsbed, een stapelbed
Moon Room - 1 tweepersoonsbed (groot), queen size bed 1,6x2m
Woonkamer - 1 slaapbank of matrassen
Houten chalet met veranda en een slaapbank Liegefläche2,2x1,4m

Casa Tavolara heeft 4 romantische kamers, allemaal ingericht volgens een thema. Alle slaapkamers met rustieke houten plafond. Poppy-slaapkamer mediterrane stijl, walk-in closet, grote queen size bed, grote ramen met uitzicht op de bergen. Afrika-seaview- slaapkamer met gezellige massief houten meubels, grote kast met spiegel, tafel en 2 stoelen in warme kleuren, Gosses raam met uitzicht op de zee. Pirates -Bedrooms het piratenschip stijl met massief houten meubilair, 2 stapelbedden, een bureau en een kledingkast 5türigen de slaapkamer van de kinderen favoriet. Moon - slaapkamer met queen size bed en spiegelkast in de gezellige oranje toon de kamer van Langschläfer slaapbank voor 2 personen in de vestibule met uitzicht op terras en in de tuin lounge-bed in de woonkamer biedt voldoende ruimte om te ontspannen en slapen 2 volwassenen
de keuken
is volledig uitgerust, magnetron, vaatwasser koffie, pizza-oven, etc. Het gas oven heeft een oversized met 5 kookplaten. In de buis, kunt u zelfs de rotisserie grill een biggetje. Een pizza elektrische oven wordt vaak gebruikt. Wie niets heeft om te koken, grote draagbare gas grill station beschikbaar missen. De ruime lichte woon-eetkamer met rustieke houten balken aan het plafond (ca. 50 m²) nodigt u uit voor een gezellige maaltijd en saamhorigheid. Een romantische open haard met grote glazen scherm levert ook de 'wintermaanden voor gezellige sfeer. Een tweede kleine keuken bevindt zich in het voorportaal. Het tweede terras is beschut tegen de wind, op touwen wijn bladeren en nodigt zelfs in de wintermaanden tot gezellige zonnebaden. rechtstreeks vanuit dit terras een trap leidt naar het zwembad (16x5,5x1,5 tot 2m diep) en de SPA en hot tub met waterval, werkte in het wit, Sardijnse marmer. Prachtig uitzicht op zee vanaf het terras, zonnige en schaduwrijke ligplaatsen


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-03-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

Susan, Alex, Linn, Carsten und die Kinder uit Kusterdingen

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Een onvergetelijke vakantie

Wij willen Evi en Fritz bedanken voor hun grote gastvrijheid en waardevolle tips. Bedankt voor de geweldige ervaringen, vooral voor de rondvluchten en de geheime standtips. We voelden ons erg op ons gemak bij jullie en hadden een droomvakantie!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2019

Susanna und Markus F. uit CH-5502 Hunzenschwil

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Eiland droom

We hadden het genoegen om eind september 2019 kennis te maken met Casa Tavolara. Een huis met alles erop en eraan, een prachtige tuin en zwembad. Een kindvriendelijke oase van welzijn in een landelijke omgeving.
Een fantastische kustvlucht met Fritz en een boottocht naar de Grotte del bue Marino en de turkooisblauwe stranden maakten onze vakantie onvergetelijk. Veel dank aan Evi en Fritz.
We kijken er nu al naar uit je weer te zien.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2019

Corinna H. uit 04289 Leipzig

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie op Sardinië

In augustus waren we voor de eerste keer voor 12 dagen op Sardinië. We hadden de meest fantastische accommodatie ooit (we houden ervan om huizen te huren). De villa Casa Tavolara heeft alles overtroffen wat we ooit hebben meegemaakt. Het landgoed is ruim en met ongelooflijk veel liefde ingericht, zowel binnen als buiten. Er is een enorm zwembad en 2 whirlpools. Het uitzicht is zo prachtig dat het je niet loslaat. De hartelijkheid van de twee verhuurders was de kers op de taart. Alles was georganiseerd, zowel bij aankomst als vertrek. We kregen ook nog een cabriolet bij het huis, waardoor we ongedwongen de stranden en de omgeving konden verkennen.
We komen absoluut terug, want we hebben nog lang niet alles interessante gezien. Heel erg bedankt voor de onvergetelijke 12 dagen!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2019

Roman B. uit 41747 Viersen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super huis, met alle luxe, perfect!

We hebben twee fantastische weken gehad in dit zeer mooie, absoluut perfect uitgeruste huis. Er ontbreekt echt niets! Een groot zwembad, verschillende bubbelbaden en een geweldig uitzicht. Hier heb je rust en ben je toch snel bij de mooiste stranden van het eiland! Evi en Fritz geven geweldige tips en zorgen echt top voor het huis, het zwembad en de hele tuin. Nogmaals bedankt voor de mooie tijd, we komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Oktober 2017

Kathrin und Bernd Z. uit 22926 Ahrensburg

5,0
5 5 5 5

Kurztrip in die Sonne,wenn in Norddeutschland Herbst ist

Relativ kurzentschlossen buchten wir dieses Feriendomizil ,um dem Herbstgrau in Hamburg für einige Tage zu entkommen. Alle Erwartungen wurden mindestens erfüllt, oder sogar übertroffen: Schon der erste telefonische Kontakt mit dem Vermieter, Fritz, war hilfreich und persönlich. Alle Fragen die Anreise vom Flughafen betreffend ,sowie sonstige Unklarheiten unsererseits wurden hinreichend beantwortet und geklärt. Vor Ort wurden wir vom Vermieterehepaar Evi und Fritz herzlich in Empfang genommen und in die Gegebenheiten des Hauses eingeführt.
Es folgten erholsame Tage in einer gemütlichen Umgebung. Die Ausstattung des Domizils ließ keine Wünsche offen und entsprach den Ausführungen in der Offerte. Für Tipps vor Ort standen die beiden stets zur Verfügung.
Alles in allem ein gelungener Urlaub , bei liebgewonnenen Vermietern.

Vielen Dank an Evi und Fritz ,dass ihr uns den Aufenthalt so angenehm gemacht habt !
Wir kommen wieder !
Liebste Grüße von den Nordlichtern
Kathrin und Bernd

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Patric T. R. uit 78464 Konstanz

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub im kleinen Paradies

Wir, 6 Erwachsene und 3 Kinder, durften während 2 Wochen in der Casa Tavolara unsere Urlaub verbringen. Bei unserer Ankunft wurden wir von Evi und Fritz sehr herzlich mit einem kühlen Glas Wein, sardischer Wurst und Käse empfangen. Die Vermieter Evi und Fritz wohnen am anderen Ende des sehr großzügigen Grundstücks, da sie aber den ganzen Tag ihrer Arbeit nachgehen, bekommt man sie eher selten zu Gesicht und man kann Haus, Pool und Garten für sich alleine genießen Evi und Fritz sind sehr sympatisch, freundlich und vor allem hilfsbereit. Wenn man will, stehen sie sofort mit super Tipps (einsame Buchten, Restaurants, Ausflüge usw.) zur Stelle, ebenfalls übernehmen sie auch die Reservationen. Die Lage ist abseits des touristischen Trubels und man hat seine absolute Ruhe, und trotzdem ist man mit dem Auto in 10-15 min. an diversen Topstränden Sardiniens mit Glasklarem Wasser. Einfach perfekt. Das Haus ist liebevoll mit diversen Details eingerichtet und bietet genügen Platz, es ist sehr gepflegt, bietet alles was man braucht und man fühlt sich sofort zu Hause. Der Pool ist genial, groß sauber (wird von Fritz täglich gereinigt), großer Lounge, genügend Liegeflächen und einfach wunderschön. Der Garten ist riesig und mit diversen Pflanzen (von Palmen bis Zitronenbäumen) angelegt. Auch dieser wir täglich von Fritz gepflegt, und es ist alles schön grün. Alles in allem, ein Traum, was will man mehr? Ein wirklich perfekter Urlaub. Wir freuen uns schon jetzt wieder zu kommen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Freunde aus der Schweiz uit 8640 Rapperswil

4,5
4.5 4 5 4.5

A kent annos - uingestörtes Ichnusa Paradies

Wir (9 Junge Leute) wurden bereits am ersten Tage herzlich Willkommen geheissen von Fritz und Evi.
Die Übergabe der Mietautos verlief bereits am Flughafen reibungslos.
Da unsere Ankunft relativ früh Morgens war, gab uns Fritz ein paar TIpps, was wir bis zur Hausübergabe machen konnten. Als wir dann zum Haus fanden, überraschte uns das Gastgeber-Paar mit einem Lokalen Apero.
Fritz und Evi erklärten uns währenddessen die notwendigen Infos über Haus, Entsorgung und Umgebung.
Das Haus war in einem sauberen und ordentlichen Zustand. Wir fühlten uns sofort Wohl in dem geschmackvollen eingerichteten Haus. Besonders zu erwähnen sind die vielen zur Verfügung gestellten Utensilien wie Badetücher, Kühltruhe, Sonnenschirme, Sitz- und Liegepolster. Der schöne Sitzplatz mit traumhafter Aussicht über die Landschaft von Sardinien lädt zum gemütlichen Abendessen und verweilen ein. Generell ist der gepflegte Garten und das Grün rundherum hervorzuheben.
In der Küche war alles zweckmässige vorhanden und sauber. Geschirr war mehr als genügend vor Ort.
Die drei Doppelzimmer und das Piraten-Vierbett-Zimmer waren mit viel Liebe eingerichtet.
Nun kommen wir zum absoluten Highlight des Objektes:
Die Poolanlage mit Lounge, genügend Liegestühlen und dem Jacuzzi. Alles war vorbildlich gepflegt und in einem Top Zustand. Herzlichen Dank hierfür an Bademeister Fritz.
Das Besitzer Ehepaar hatte zwei Hunde und eine Katze die sich frei auf dem Gelände bewegten.
Da das Haus in naturbelassener Landschaft war, hatte es viele Insekten wie Wespen, Ameisen, etc.

Wir danken Evi und Fritz für unseren tollen Urlaub auf Sardinien. Besonders geschätzt haben wir die tolerante, herzliche und hilfsbereite Art und die Möglichkeit bei Bier und Wein die eine oder andere Party zu feiern. Wir haben uns während dieser Zeit in die Insel, das Feeling und ganz besonders in das Ichnusa verliebt.

Drustige Grüsse aus der Schweiz

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2016

Peter S. uit CH-2575 Täuffelen

5,0
5 5 5 5

Ein Paradies zur Entspannung

Im September/Oktober 2016 durften wir zwei wunderbare Ferienwochen in der Casa Tavolara verbringen! Gleich bei unserer Ankunft wurden wir von Fritz mit sardischem Pane carasau, Fleisch, Käse und einem Gläschen Vermentino begrüsst und mit den nötigen Infos zu Haus und Umgebung versehen.

Evi und Fritz haben mit viel Liebe ein kleines Paradies erschaffen, in dem es sich wunderbar leben und entspannen lässt. Obwohl in der näheren und weiteren Umgebung viel zu sehen und zu unternehmen ist, bleibt man doch gerne auch mal zuhause am Pool, geniesst die Ruhe, die wunderbare frische Luft, das süsse Dolcefarniente... Das Haus ist mit allem erdenklichen Komfort ausgestattet; vor allem die Ausrüstung der Küche lässt kaum etwas vermissen.

Evi und Fritz haben ein sehr gutes Gefühl für Nähe und Distanz und obwohl sie auf demselben Grundstück leben, haben sie sich nie aufgedrängt. Haben wir ihre Hilfe oder Rat gebraucht, waren sie stets zur Stelle und haben alles geregelt. Durch ihren langen Aufenthalt in Sardinien sind sie bestens mit den lokalen Gepflogenheiten vertraut, haben unzählige Tipps und Ratschläge und können bei fast allen Wünschen weiterhelfen.

Ein ganz besonderes, unvergessliches Erlebnis ist sicher ein Insel- oder Küstenrundflug mit Fritz in dessen Leichtflugzeug. Das kann ich allen nur empfehlen!

Wir haben uns bei Evi und Fritz sehr wohl gefühlt und wir hoffen alle auf ein Wiedersehen!

Macht weiter so - es ist sehr schön bei und mit euch!

Peter, Christina, Jonas & Elias

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Familie F. Federico

Familie F. Federico

salvo Ik ben Federico en wonen hier al vele jaren op dit prachtige eiland, die ook mijn nieuwe thuis een Sardijnse vriend we een klein vliegveld rond en foto vluchten, vlucht school en ook werken bij San er om flamingo's te zien. ook in menig gids voor mij te vinden, bijvoorbeeld. de TRAVEL KNOW HOW -de beste gids van organiseer ik motortochten en motorboten reizen en vakantie huizen, auto's en motorfietsen huren om jou Ik weet het eiland zeer goed, alleen van boven en altijd kan u helpen met tips en ideeën wanneer ze boeken door mij, u altijd een goed contact persoon die hen kan helpen.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 88213

Laatst bijgewerkt: 11.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/88213.htm


«Casatavolara» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven