Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vista Mare

Costa Smeralda North Sardinië National Park Tavolara Italië

Max.  8   gasten
75m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
75m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

146 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

146 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

De Villetta Pontecino is een vakantiehuis in Sardijnse stijl met idyllische stroom, royaal terras / tuin met volwassen bomen en een grote tuin. De Villetta is in 'Lu Fraili' di Sopra een mooi vakantiedorp upscale. Het pand is prachtig verbouwd door eeuwenoude olijfbomen en prachtige bloeiende oleanders, zodat het bijna niet waar te nemen vanaf de buitenkant en u kunt allemaal naar jezelf. De liefdevol ingerichte Villetta is omgeven door een romantische tuin (1000 m²), oude vijgen en olijfbomen en biedt 3 ruime terrassen. De ene bedekt met uitzicht op zee naar het oosten, de andere met een gezellige barbecue in westelijke richting, buitendouche en een prachtig uitzicht in de Sardijnse bergen. Zo kunt u de hele dag genieten van de zon of liever dommelen ontspannen in een hangmat tussen de bomen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 22 km Olbia Costa Smeralda

22 km

Station 26 km Olbia

26 km

Snelweg-afrit 6 km San Teodoro Ottiolu

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De keuken is volledig uitgerust met magnetron, grote koelkast / vriezer, gasfornuis met 4 kookplaten,
Elektrische pizza oven voor het bakken en braden, elektrische mini-oven, grote koffiezetapparaat met espresso deel, eierkoker, broodsnijmachine, etc.
De lichte woonkamer en eetkamer met houten plafond en rustieke houten meubelen nodigt u uit om ontspannen maaltijd, TV (Duitse zenders) en een samenzijn.
De romantische kachel voorziet in de 'winter' voor gemütlicheAtmosphäre.
De woonkamer is verbonden door een grote glazen dubbele deur direct naar het oosten terras en de tuin. Over de achterste deur van de woonkamer brengt u naar het westen terras en de achterkant van de
Tuin met barbecue. Van daaruit rechtstreeks naar de 3 terrassen, zonneterras. Zowel het Oosten en het Westen terras met comfortabele stoelen en een tafel en stoelen om te ontspannen. Indirecte verlichting apparatuur in de tuin omgeving lekker warm tintje en benadrukken het karakter van de oude olijfbomen

De Villetta heeft 1 badkamer en een buitendouche .Ausgestattet met een bad, die is uitgerust met een douchewand ook vaak gebruikt voor het douchen. Functioneel voorzien van spoelbak .WC grote muur spiegel en wasmachine.

De Villetta heeft 1 slaapkamer met tweepersoonsbed. De slaapkamer is in een vriendelijke warm
Kleur set heeft een grote 3türigen kledingkast. Direct vanuit de slaapkamer leidt een
Deur naar de tuin. Window ook uitzicht op de tuin.

De chalet is een paar meter afstand van het huis te zien en biedt een goede gelegenheid om iets unabhängjg zijn.
Zeer populair met reizende koppels en jongeren.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 500
Aanbetaling: 500 € bij aankomst
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De tarieven zijn vermeld voor 4 personen en beschikken over 2 volwassenen en 2 kinderen tot 18 jaar nog steeds studenten ouder dan 18 volwassenen, dus al 18 jaar € 150 per week en € 75 kinderen naar de pre-season u kunt verwachten kortingen bespreekbaar. We hebben een aantal huurauto's Speziel alleen voor onze Gä, Roadster Combi 7-seater bestelwagens en motorfietsen bij het boeken van een of meer van onze voertuigen kunnen ze met kortingen op de huur houten chalet is niet inbegrepen in de huur en moet apart geboekt maar verrekend met de extra mensen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-03-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2021

Michael B. uit Freiburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een droomvakantie

Om de Corona-blues te vermijden, boekten we op korte termijn onze eerste vakantie op Sardinië bij Evi en Fritz in Villa Vista Mare.
Alles was zeer ongecompliceerd. Nadat we 's ochtends vroeg met de veerboot waren aangekomen, konden we de villa al vroeg betrekken. We werden vriendelijk begroet door Evi en zij liet ons het huis en de bijzonderheden zien. (De afvalscheiding, bijvoorbeeld, wordt zeer serieus genomen en is niet gemakkelijk te begrijpen) We waren meteen onder de indruk van de buitenruimte. Een overdekt voorplein met uitzicht op het verhoogde zwembad. Daarvoor de zeer comfortabele oversized hangmat. Daarachter de trap naar de eigen diepe put van het huis, liefdevol versierd met bloemen en twee beelden. De kamers van het huis zijn modern en stijlvol ingericht. TV met alle Duitse zenders en een Bluetooth-ontvanger voor de muziek die we hadden meegenomen. Het ontbreekt de keuken aan niets. Een supercomfortabel tweepersoonsbed staat in de slaapkamer, samen met een ruime spiegelkast. In onze "leeskamer" een uitschuifbare bank, een grote tafel en een boekenkast. Door de ingebouwde schuifdeuren konden we het huis bijna volledig openen. En daarbovenop een groot bad, een warmtekamer en een whirlpool. We hebben erg genoten van de 14 dagen hier. En als we hier niet aan het relaxen waren, was de plek voor ons het centrum om het noordelijke deel van dit prachtige eiland te verkennen. De mooiste stranden zijn in een paar minuten te bereiken en een kruidenierswinkel ligt op de weg naar huis.
Evi en Fritz hebben hier echt een feel-good oase gecreëerd. Het was moeilijk voor ons om afscheid te nemen. Wij danken hen en zien hen graag terug.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2020

Ulrike H. uit Lüerdissen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure recreatie

Het huis is gewoon een droom en we waren meteen verliefd. Het huisje is stijlvol ingericht met aandacht voor detail. Er zijn natuurlijke materialen gebruikt, die een aangenaam klimaat scheppen. U heeft rust in het huis en onder de olijfbomen en u bereikt de vele verschillende stranden en baaien in een paar minuten met de auto. Evi en Fritz zijn echt aardige, sympathieke en behulpzame gastheren. Mijn persoonlijke hoogtepunt was het prachtige zwembad en het terrein dat van buitenaf niet zichtbaar is, waar je je ziel kunt laten bungelen. Om 's avonds iets te zien en te beleven kunt u het beste naar San Teodoro gaan, dat op ongeveer 5 minuten rijden ligt. De keuken is super uitgerust en biedt veel mogelijkheden. Ga gewoon naar de markt, koop de heerlijke producten van Sardinië en kook en proef ze zelf. Vooral in de Coronaperiode is dit een geweldige manier om Sardinië te ervaren en toch een onvergetelijke vakantie te hebben - zonder stress. Een kleine maar leuke supermarkt is dichtbij en laat niets te wensen over.

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

Frank uit Nürnberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

Deze villa was gewoon een droom op een prachtige locatie.

De perfecte wellness-oase om te ontspannen en tot rust te komen.

Door de perfecte ligging kunt u ook snel de prachtige baaien en stranden met het kristalheldere water van Sardinië bereiken.

Fritz en Evi waren zeer goede gastheren die altijd voor ons klaar stonden met hulp en advies

Conclusie: We komen zeker nog een keer! :-)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2019

Karin V. uit Zürich

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Fantastische vakantie in een geweldige villa

Wij waren een van de eerste gasten die in de geheel vernieuwde Villa Vista Mare verbleven. Na de hartelijke ontvangst door Eva en Fritz, die ons dankzij hun jarenlange ervaring in Sardinië goede tips konden geven voor restaurants, stranden, excursies, enz. namen we onze intrek in de perfect uitgeruste en zeer stijlvol ingerichte villa in natuurlijke tinten en materialen. Er ontbreekt werkelijk niets, serviesgoed, keukengerei, handdoeken, beddengoed etc alles in super kwaliteit en meer dan voldoende aanwezig.
Het heeft veel geweldige stranden die in 5-15 minuten te bereiken zijn, San Teodoro in 15 minuten, een supermarkt met alles wat je nodig hebt ligt op 5 minuten afstand. We maakten vaak gebruik van het zwembad, de jacuzzi en de prachtige tuin en gingen alleen 's middags naar het strand. Onze kinderen en wij waren opgewonden.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Familie F. Federico

Familie F. Federico

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 88234

Laatst bijgewerkt: 12.02.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/88234.htm


«Vista Mare» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven