Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Kom aan in Doldenhorn en voel je thuis

Berner Oberland, Adelboden

Max.  5   gasten
64m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
64m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

96.15% Aanbeveling

32 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 21 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

96.15% Aanbeveling

32 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Welkom in onze vriendelijke gastenflat in een historisch huis. Het is uitgerust met alles - en een beetje meer - dat u nodig heeft voor uw zorgeloze vakantie. De flat bevindt zich op de eerste verdieping van een huis met 5 woningen. Ondanks de hoge ligging is het huis ook in de winter goed bereikbaar, en uw auto is beschermd in een afdak.
De kinderen hebben ook voldoende vrije ruimte, ze kunnen naar hartelust spelen op het schoolplein aan de overkant en er is een kleine speelplaats bij het huis voor gezamenlijk gebruik

De ingerichte keuken heeft een inductiekookplaat, een oven, een koelkast met een klein vriesvak, een vaatwasser, een broodrooster, een Nespresso-apparaat en als alternatief alles wat je nodig hebt voor een filterkoffie. Er is voldoende servies en kookgerei, je hoeft niets van thuis mee te nemen. Azijn/olie/suiker/zout staan ook voor u klaar, evenals afwasmiddel, tabbladen en keukenlinnen

In de woonkamer vindt u een grote eettafel voor 5 personen, tv en dvd en DAB-radio met Bluetooth, een gezellige bank en twee comfortabele fauteuils. Bordspellen voor alle leeftijden staan ook voor u klaar.

De badkamer is uitgerust met een bad met douchewand en biedt voldoende opbergruimte voor uw keukengerei. Toiletpapier is ook aanwezig - althans voor de eerste keer.

De grote slaapkamer heeft drie bedden (een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed), een nachtkastje en een kledingkast. Een kinderreisbed is beschikbaar op aanvraag.

De kleine slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een ruime kledingkast met laden.

Het prachtig gelegen balkon met het onbetaalbare uitzicht heeft een eettafel met stoelen en comfortabele ligstoelen.

In de entree is er een ingebouwde kast met voldoende ruimte voor uw outdoor kleding en schoenen. Hier staan ook twee kinderstoelen, een kleine strijkplank, het waspaard en wasknijpers.

In de gang zijn meer ingebouwde kasten, een voor het schoonmaakgerei, in de andere de caquelon voor kaasfondue en de caquelon voor vleesfondue, de snelkookpan, de raclette- en tafelgrill en het strijkijzer zijn opgeborgen.

Er is een wasruimte met droger in het huis voor gezamenlijk gebruik op afspraak met de beheerder.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 17 km

17 km

Skilift 15 km

15 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 170 km Zürich

170 km

Station 4 km Frutigen

4 km

Snelweg-afrit 16 km Spiez/Kandersteg

16 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Frutigen is het perfecte uitgangspunt voor alle zomer- en winteractiviteiten in het Berner Oberland. Het huis ligt boven het dorp, maar met de auto bent u in vijf minuten in het centrum.

Om te skiën gaat u naar het gezinsvriendelijke skigebied Elsigenalp, voor hogere eisen naar het skigebied Adelboden-Lenk, beide skigebieden zijn met de auto in 20 minuten te bereiken
Elsigenalp biedt ook uitstekende omstandigheden voor langlaufers en wandelaars, en de rodelbaan naar het dalstation is erg populair. Alle skimateriaal en sleeën zijn te huur bij het dalstation.
In Adelboden vindt u skigebieden naar ieders smaak, goed onderhouden langlaufloipes en wandelpaden en het rodelparadijs Tschentenalp. Voor niet-skiërs is er de ijs- en curlingbaan.
Of u rijdt - ook in 20 minuten - naar het rustige Kiental, neemt de gezellige stoeltjeslift naar Ramslauenen en slee weer naar beneden.
In Kandersteg vindt u bij koude temperaturen een bijzonderheid: de bevroren Oeschinensee, een prachtig gelegen bergmeer waar u kunt wandelen, schaatsen of met de kinderwagen op pad kunt.
En na uw sportieve activiteiten kunt u uw spieren ontspannen in het overdekte zwembad Frutigen.

In de zomer zijn de excursiemogelijkheden bijna onbeperkt.
Binnen een straal van niet meer dan 30 minuten met de auto bent u aan het meer van Thun of Brienz, in Interlaken, Spiez, Thun en Bern
Frutigen is de hoofdplaats van het Kandertal met een goede infrastructuur. Naast vele winkels en restaurants is er een binnen- en buitenzwembad met sport- en wellnessfaciliteiten, een midgetgolf- en een pompenbaanfaciliteit, een mooie speeltuin in het dorp en een ondergrondse marmotenspeeltuin in het Frutigresort naast het binnen- en buitenzwembad. Een bezoek aan het tropenhuis is vooral bij minder goed weer een aanrader. Er is een mooie picknickplaats met open haard bij de Engstligenbach onder de vakantiewoning, een andere bij de Tellenburg, die vanuit de vakantiewoning te zien is.
Paardenliefhebbers vinden in Frutigen een manege. Voor wie hoog wil vliegen, is het Kandertal een populair paradijs voor paragliding en parachutespringen.
Zwemmen in de Thunersee, wandelen en hooggebergtetochten van alle moeilijkheidsgraden in de omgeving, boulderen op de Engstligenalp, draven vanaf Sillerenbühl, klimmen, ijs eten in de Hängebrücken Beizli, tot rust komen tijdens een boottocht op de Thunersee of de Brienzersee, Kastelentochten rond de Thunersee, zomerrodelen op de Oeschinen, in de verte staren naar de vele panoramische bergen, winkelen in Thun, Interlaken of Bern, een uitstapje naar de Jungfrauregio, een bezoek aan de romantische Blausee, alles is mogelijk!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 150 € bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting
4,10 CHF per dag en volwassene
1,60 CHF per dag en kind van 6-16 jaar

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 21 dagen voor aankomst mogelijk.
  • bis 21 Tage vor Anreise: kostenlos 21 bis 7 Tage vor Anreise: 50 % des Mietpreises 7 bis 0 Tage vor Anreise: 100 % des Mietpreises Stornierung infolge behördlicher Maßnahmen: kostenlos bis 7 Tage vor Anreise.

meer informatie:

ROND FRUTIGEN
Hangbrug Hohstalden (850 m boven de zeespiegel) Afstand: 5 km - Met een lengte van 153 meter een van de langste voetgangersbruggen van Europa.

Blausee (887 m. boven zeeniveau) Afstand: 7 km - Het fascinerende juweel van de Berner Alpen! Het diepblauwe meer met kristalhelder water ligt idyllisch in ons twintig hectare grote, verkeersvrije natuurpark. Een dag bij ons in de Blausee is een vakantie. Alpine biologische forelkwekerij.

Niesen (2363 m boven zeeniveau) Afstand: 8 km - Neem de langste kabelbaan van Europa naar de top van de piramidevormige berg en geniet van het prachtige uitzicht tot aan het Zwarte Woud.

Elsigenalp-Metschalp (1500 - 2200 m boven zeeniveau) Afstand: 12 km - skigebied van Frutigen - klein maar fijn met altijd top geprepareerde pistes! In de zomer prachtige wandelmogelijkheden naar de Elsighorn of Elsigseeli.

OMRINGENDE DORPEN
Kiental [900 m boven zeeniveau] Afstand: 12 km - UNESCO-werelderfgoed; een geheime tip voor natuurliefhebbers; steilste postbusweg van Europa naar de Griessalp in het gebied van de Blüemlisalp.

Kandersteg [1174 m boven zeeniveau] Afstand: 13 km - Oeschinensee, adembenemend bergmeer, zomerrodelbaan Allmenalp, met de kabelbaan naar het ongerepte landschap Gasterntal, prachtig natuurdal.

Adelboden [1350 m boven zeeniveau] Afstand: 15 km - Topskigebied met 185 km geprepareerde pistes / wereldbekerwedstrijden, paradijs voor wandelaars; alpien natuur- en cultuurlandschap.

Spiez [560 m boven zeeniveau] Afstand: 14 km - Wijnbouw, direct aan het meer van Thun de mooiste baai van Europa; met kasteel Spiez.

VERDERE OMGEVING
Thun [560 m boven zeeniveau] Afstand: 25km - De stad van de Alpen met het kasteel van Thun en de grotten van St. Beatus. Geniet van een culturele ervaring; maak een boottocht omringd door bergen..

Interlaken [567 m a.s.l.] Afstand: 32km - Gelegen tussen de meren Thun en Brienz, aan de voet van de Eiger, Mönch, Jungfrau Alp show dairy; golfbaan..

Lötschental [1300 - 2000 m boven zeeniveau] Afstand: 33 km - UNESCO Werelderfgoed; Het Walliser bergdal op de grens met het kanton Bern met typische Walliser dorpjes. Een compleet andere wereld wacht op je!

Wengen [1274 m boven zeeniveau] Afstand: 46 km - autovrij resort; bergtreinen leiden naar de Jungfraujoch "Top of Europe" [3554 m boven zeeniveau] World Cup race/Lauberhorn afdaling

Mürren [1650 m boven zeeniveau] Afstand: 46 km - Autovrij. Met de kabelbaan naar de wereldattractie Schilthorn "Piz Gloria" op 2973 m hoogte (James Bond - On Her Majesty's Secret Service, 1968)

Grindelwald [1034 m boven zeeniveau] Afstand: 50 km - Het dorp aan de voet van de Eiger, Mönch en Jungfrau. Bergtreinen leiden naar de Jungfraujoch "Top van Europa" [3554 m boven zeeniveau]

Bern [542 m a.s.l.] Afstand: 52 km - De hoofdstad van Zwitserland; prachtige oude stad (UNESCO Werelderfgoed) met veel winkelmogelijkheden in de overdekte arcades.

Gstaad [1050 m a.s.l.] Afstand: 65km - Idyllisch bergdorp; ontmoetingsplaats voor high society; Swiss Open Tennis ATP; Cartier Gold Cup Polo Tournament


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


26 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.8 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Yvonne B. uit Haselbachtal

5,0
5 5 5 5 5

Einfach herrlich

Wir haben uns sehr wohl gefühlt die Wohnung ist top ausgestattet uns hat es an nichts gefehlt. Die Aussicht ist fantastisch.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Familie B.
Wir freuen uns, dass Es Ihnen bei uns so gut gefallen hat , und danken Ihnen auch sehr, dass Sie sich die Zeit für eine Bewertung genommen haben.
Herzliche Grüße nach Haselbachtal!

Juli 2023

Familie O. uit Hendrik-Ido-Ambacht

5,0
5 5 5 5 5

Geweldig verblijf!

Op een mooie locatie in Frutigen in een voormalig hotel hadden we een fijne vakantieweek.
Het huis biedt ruime kamers met prima bedden, een goed uitgeruste keuken, maar vooral een groot balkon met fantastisch uitzicht.
In de regio Frutigen zijn er prachtige wandelingen te maken. We hadden mooi weer en op die ene dag met regen heeft onze gastvrouw een heerlijke appel-abrikozentaart voor ons gebakken!

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Familie O.
Herzlichen Dank für Ihre positive Bewertung!
Wir haben uns sehr gefreut, Sie als Gäste zu haben, und wir hoffen, dass Sie auch Ihren weiteren Urlaub im Süden geniessen konnten.
Wir wünschen der ganzen Familie alles Gute.

April 2022

Eva T. uit Münster

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoonweg dromerig

Wij (gezin van vier, oma en hond) hebben een heerlijke week doorgebracht in deze zeer liefdevol ingerichte flat. Als het mogelijk was, zouden we het minstens 10 sterren geven
Bedankt dat wij uw gasten mochten zijn

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Familie T.
Sie haben uns mit Ihrer Bewertung eine große Freude gemacht! Vielen lieben Dank dafür.
Wir wünschen Ihnen und der Oma alles Gute.

September 2021

Fabienne L. uit Muttenz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie vakantiewoning, centraal gelegen

De flat is centraal gelegen in het prachtige Berner Oberland. Wat er ook aankomt: Wandelen, winkelen of skiën - alles is binnen handbereik

De flat is zeer goed uitgerust, goed onderhouden en heeft een betoverend uitzicht op de bergen.

We hebben erg genoten van ons verblijf en kunnen de flat ten zeerste aanbevelen.

Het appartement is centraal gelegen in het prachtige Berner Oberland. Wat er ook op stapel staat: wandelen, winkelen of skiën - alles is binnen handbereik

Het appartement is zeer goed uitgerust, goed onderhouden en heeft een betoverend uitzicht op de bergen.

We hebben erg genoten van ons verblijf en kunnen de flat ten zeerste aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Fabienne L.
Vielen lieben Dank für die tolle Bewertung. Es ist schön zu wissen, dass sich unsere Gäste wohl fühlen und Frutigen aus Ausgangspunkt für alle möglichen Aktivitäten schätzen.
Alles Gute für Sie und vielleicht auf ein Wiedersehen!

Juli 2021

Joern-Martin B. uit Greifswald

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Er ontbrak niets

We voelden ons zeer goed verzorgd in Haus Doldenhorn. Voor ons plan om Zwitserland goed te verkennen vanuit een centrale locatie in het Berner Oberland, om vele steden en landschappen te bezoeken, was deze vakantiewoning in Frutigen ideaal geschikt. Hoewel we de flat online boekten vanuit het hoge noorden, zorgden de gastheren uitstekend voor ons. Ze reageerden zowel online als persoonlijk op ons - zelfs op korte termijn.
We vonden de flat erg mooi. Alles wat we nodig hadden was er, inclusief een gezellige sfeer. De flat heeft veel ruimte en je hebt het gevoel dat je er echt woont. Het uitzicht op de Doldenhorn, 's morgens bij het ontbijt of 's avonds om te ontspannen, zal een mooie herinnering blijven.
Wij bevelen de vakantiewoning in het huis Doldenhorn van de familie Stöckli graag aan.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Lieber Herr Becker
Ganz herzlichen Dank für Ihre netten Worte und die gute und ausführliche Bewertung. Es freut uns sehr, dass Sie das Berner Oberland und unsere Ferienwohnung in guter Erinnerung behalten werden.
Alles Gute für Sie!

November 2020

Heidi G. uit Boltigen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Als vakantie in Frutigen - dan zeker Doldenhorn

Nogmaals hartelijk bedankt voor een onvergetelijke tijd in het Doldenhorn! Er valt weinig te zeggen, behalve dat gewoon ALLES onze verwachtingen heeft overtroffen. Van de uitrusting tot het adembenemende mooie uitzicht, vriendelijke bewoners van het huis, behulpzame en uiterst attente gastheren en pure natuur! Mocht we ooit weer een "vakantiewoning" in het Oberland zoeken - het Doldenhorn zou ons eerste adres zijn. Absoluut aanbevolen in alle opzichten. Bedankt!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Frau Gufler
Wir haben uns sehr über Ihre Bekanntschaft und so nette Gäste wie Sie gefreut. Herzlichen Dank für die gute Bewertung und alles Gute in Ihrem neuen Zuhause. Vielleicht sehen wir uns ja mal wieder!

September 2020

C W. uit Kuppenheim

5,0
5 5 5 5 5

Tolles Urlaubsdomizil von netten Vermietern

Urlaub in den Schweizer Bergen
Wir hatten eine tolle Woche in einer tollen Wohnung. Alles perfekt und wir kommen gerne wieder.
Danke für gute Vorinformation

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Familie W.
Ganz herzlichen Dank für die gute Bewertung. Wir freuen uns immer, wenn sich unsere Gäste wohl fühlen und auch, wenn wir Sie ein nächstes Mal begrüssen dürfen.

Juli 2020

Stefan uit Dessau-Rosslau

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Doldenhorn een zeer goede tip

Wij, Familie Falkenberg (2 personen) en een Teckel, zijn 10 dagen op vakantie geweest in Frutigen.
Wij verblijven al tientallen jaren in vakantieappartementen, we hebben goede en slechte accommodaties gehad. Het appartement van mevrouw Stöckli heeft ons zeer aangenaam verrast. Het uitzicht is al vaak genoemd, maar het is echt waar. Geweldig!!!
De uitrusting van het hele appartement laat niets te wensen over. Ondanks een handicap van de gastvrouw was de service erg goed.
Toen wij er waren, arriveerden er ook gezinnen met kinderen. Als je wilde en je oren goed open zette, kon je spelende kinderen horen, maar alleen als je wilde.
Nee, het was een zeer mooie, ontspannen en rustige vakantie.
Wij kunnen dit vakantieappartement met een gerust hart aanbevelen.
Bedankt, we komen terug.
Fam. Falkenberg (met hond)

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Familie Falkenberg
Mit Ihrer Bewertung haben Sie uns eine grosse Freude gemacht, herzlichen Dank dafür.
Wir freuen uns sehr, dass es Ihnen bei uns so gut gefallen hat, wir tun unser Möglichstes, damit es unseren Gästen gut geht. Wir freuen uns jetzt schon, Sie ein nächstes Mal in Frutigen willkommen zu heissen!

Juni 2020

Mike R. uit Nähe Hannover

2,0
2 2 2 2 2

unsere Ferien in der Schweiz

Hallo zusammen,
zuerst einmal das positive über unsere Zeit am Doldenhorn. Eigentlich kann ich überhaupt nichts aussetzten, die Gastfamilie ist super freundlich und wirklich in jeder Hinsicht hilfsbereit. Die Wohnung echt tip top in allen Belangen.
Warum ich durchweg 2 Sterne gebe : Man hört wirklich jedes Geräusch der Nachbarn von oben drüber gerade im Wohn und Schlafbereich. Während unserer Zeit waren das 2 versch. Familien und an Entspannung war so nicht zu denken.

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Herr und Frau Rissmann
Ihre Bewertung ist für uns ein kleiner Schock! Schade, dass Sie sich nicht wohl gefühlt haben, obwohl wir alles dafür getan haben.
Dass Sie durchwegs eine 2 vergeben haben, ist unfair, denn an der Ausstattung der Wohnung, der Sauberkeit und dem Service gibt es sicher nichts zu kritisieren. Wir haben im Vorfeld viel für Sie recherchiert und sind Ihnen mit Anreise und Bereitstellung der Bettwäsche entgegen gekommen, die Wohnung ist tiptop sauber und sehr gut ausgestattet, das Preis-Leistungsverhältnis ist sehr gut.
Es tut uns leid, dass Sie Ihren ersten Urlaub in der Schweiz in schlechter Erinnerung behalten werden.
Alles Gute für Sie!

December 2019

Sandra M. uit Therwil

4,5
5 5 5 3
Toon Duits

Zeer mooi appartement

Het appartement in Doldenhorn is erg gezellig en smaakvol ingericht. Ook is de uitrusting bijna perfect, in de keuken is alles aanwezig wat je nodig hebt. Het is ook perfect met kinderen, er zijn veel speelgoed aanwezig dat gebruikt mag worden, er zijn kinderstoelen, een babybed, kinderservies en zelfs een comfortabel bad is geen probleem. Je hoeft echt bijna niets mee te nemen.
Het enige nadeel is misschien dat het huis buiten het dorp ligt en je dus al een auto nodig hebt. Maar het geweldige uitzicht dat je hebt is onbetaalbaar :-) We zouden op elk moment weer onze vakantie daar doorbrengen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Familie Meier
Wir freuen uns sehr, dass Ihnen unsere Wohnung zugesagt hat, und wir danken herzlich für Ihre gute Bewertung.
Leider können wir die Lage nicht ändern, aber, wie Sie selbst bemerken, die Aussicht ist entsprechend grandios.
Wir freuen uns auf Ihren eventuellen nächsten Besuch!

September 2019

Gerdy V. uit Renswoude (Niederlande)

5,0
5 5 5 5

Die Wohnung war im wirklichen Leben noch schöner als auf den Fotos. Het appartement was in het echt nog leuker dan op de foto’s

Van 12 t/m 16 september verbleven wij (moeder 84 en 3 dochters) in het appartement van Claudine.
Het appartement was in het echt nog leuker dan op de foto’s. Alle voorzieningen waren aanwezig. Het uitzicht vanaf ons riante (echt groot) balkon was fenomenaal. Net alsof je naar een ansichtkaart keek.
Claudine had ons allerlei tips gegeven voor uitstapjes in de omgeving ook geschikt voor onze moeder. We zijn naar Murren geweest, een boottocht op de Thunersee vanaf Spiez naar Thun en we hebben het bergmeer in Kandersteg bezocht.
Op aanraden van de benedenbuurman zijn we op zaterdagavond gaan eten bij restaurant Schermtanne in Adelboden. Is ook zeker een aanrader.

Kortom ik zou dit appartement zeker aanraden. Het is wel aan te raden een auto te huren.

Geurie, Gerdy, Jouke en Rina Roelofsen

Vom 12. bis 16. September waren wir (Mutter 84 und 3 Töchter) in Claudines Wohnung.
Die Wohnung war im wirklichen Leben noch schöner als auf den Fotos. Alle Einrichtungen waren vorhanden. Die Aussicht von unserem großen (sehr schöne) Balkon war phänomenal. Als ob Sie eine Postkarte betrachten würden.
Claudine hatte uns alle möglichen Tipps für Ausflüge in die Umgebung gegeben, die auch für unsere Mutter geeignet waren. Wir fuhren nach Mürren, eine Bootsfahrt auf dem Thunersee von Spiez nach Thun und besuchten den Bergsee in Kandersteg.
Auf Anraten des Nachbarn im Erdgeschoss gingen wir am Samstagabend zum Abendessen in das Restaurant Schermtanne in Adelboden. Ist auf jeden Fall zu empfehlen.

Kurz gesagt, ich würde diese Wohnung auf jeden Fall empfehlen. Es ist ratsam, ein Auto zu mieten.

Geurie, Gerdy, Jouke und Rina Roelofsen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Gerdy und Familie
Herzlichen Dank für die tolle und ausführliche Bewertung. Sie hatten ja auch das beste Spätsommerwetter, das man sich wünschen kann.
Alles Gute für Sie und Ihre Mutter und vielleicht auf ein nächstes Mal!

Augustus 2019

Klaus und Birgit K. uit Pahna

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Hartelijk dank

Beste familie Stöckli,

Nogmaals hartelijk bedankt voor het beschikbaar stellen van jullie prachtige vakantiehuis voor onze vakantie. Alles was perfect voor ons, het weer, de unieke natuur en de ontspannen mensen. Ook onze hond was gelukkig, alleen een beetje moe.
We zouden graag terugkomen en blijven

Met vriendelijke groet,

Klaus en Birgit en hond Moritz uit Thüringen

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Herr und Frau K.
Es war wirklich schön, Ihre Bekanntschaft zu machen, und wir freuen uns sehr, dass sie einen erholsamen Urlaub verbringen konnten.
Wir freuen uns auf ein Wiedersehen!

Juli 2019

Isabelle uit Dresden

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Puur genieten!

Het vakantieappartement is echt heel mooi ingericht, het uitzicht vanaf het balkon is prachtig. Alles wat je nodig hebt voor een aangename vakantie was aanwezig in het appartement. Het vakantieappartement en Frutigen zijn zeer geschikt als startpunt voor vele excursies. Ook de verhuurders (waren toevallig ter plaatse, in dezelfde periode) waren zeer vriendelijk en behulpzaam, ze gaven ons talrijke tips voor uitstapjes. Zeer aanbevolen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Familie B.
Wir danken Ihnen herzlich für die gute Bewertung. Auch wir haben die Zeit mit Ihnen als "Nachbarn" genossen, wünschen Ihnen alles Gute und hoffen auf ein Wiedersehen.

Juni 2019

Roland M. uit Remscheid

4,9
4.5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

Wij, 3 volwassenen en een hond, hebben heerlijke vakantiedagen doorgebracht in het Berner Oberland. De familie Stöckli waren zeer vriendelijke en attente verhuurders. Het vakantieappartement overtuigde met een prachtig groot terras met een prachtig uitzicht. De keuken en alle andere kamers waren uitstekend uitgerust en lieten niets te wensen over. We komen graag terug. Hartelijk dank aan de gastheren.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Familie Müller
Wir haben uns sehr gefreut, Ihre Bekanntschaft zu machen und danken Ihnen herzlich für die gute Bewertung. Sehr gerne würden wir Sie ein nächstes Mal in Frutigen begrüßen.

April 2019

Mia uit Neuenbürg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Gewoonweg fantastisch

We brachten de paasdagen door in het Doldenhorn-huis in Frutigen. Al bij het betreden van het vakantiehuis waren we verliefd. We hebben elk moment van onze vakantie genoten en ons helemaal op ons gemak gevoeld. Het appartement is rustig gelegen en uitstekend ingericht. Daar lijkt de wereld nog in orde te zijn. Alleen het uitzicht was genoeg voor ons, we wilden niets anders meer. Dit vakantiehuis en de verhuurders kunnen absoluut worden aanbevolen en we hopen zeer dat we de mogelijkheid zullen hebben om terug te keren naar Frutigen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Frau G.
Herzlichen Dank für die liebe Bewertung; wir würden uns freuen, Sie wieder einmal bei uns begrüssen zu dürfen.

April 2019

Vera V. uit 75331 Engelsbrand-Salmbach

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Prachtig appartement en geweldig uitzicht vanaf het balkon.

Het appartement is gelegen op een perfecte helling met een prachtig uitzicht op de bergen. Familie Stöckli heeft alles liefdevol voorbereid, ons zeer discreet en zeer sympathiek verzorgd. Dit zijn echt hartelijke mensen die zich zeer inzetten voor het welzijn van hun gasten. Aanbevolen om te ontspannen. U moet echter rekening houden met kleine kinderen die mogelijk het balkon boven (gasten) en onder u (daar woonachtig) in een speeltuin veranderen. Een dag luieren in de zon kan dan vermoeiend zijn. Maar als u uw dag doorbrengt met uitstapjes, is het appartement een idyllische plek om naar terug te keren. Ik geef een minpunt omdat je koffie moet bereiden met een capsulemachine - de meest milieuschadelijke manier.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Frau Valtin
Vielen Dank dafür, dass Sie sich Zeit für die Bewertung genommen haben. Wir haben die von Ihnen negativ bewerteten Punkte bereits persönlich besprochen und werden - wo möglich - Alternativen suchen. Wir freuen uns, dass Sie sich trotzdem wohl gefühlt haben und heissen Sie ein nächstes Mal herzlich willkommen.

Februari 2019

Marianne W. uit Herrenschwanden

5,0
5 5 5 5

sehr angenehme Wohnung

Die FeWo war angenehm und sehr kinderfreundlich eingerichtet.
Die Küche war gut ausgestattet und alles war sehr sauber.
Es hat alles was man in den Ferien benötigt.
Eine tolle Wohnung zu einem fairen Preis.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Familie W.
Herzlichen Dank dafür, dass Sie sich Zeit für die Bewertung genommen haben. Sehr gerne würden wir Sie wieder bei uns willkommen heissen.

Oktober 2018

Ulla uit Köln

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Fantastische dagen, zelfs begin november

Zelfs begin november is deze flat nog heerlijk! Hoewel het wandelseizoen (bijna) voorbij was en het skiseizoen nog niet was begonnen - is Haus Doldenhorn een ideaal uitgangspunt voor talrijke activiteiten & recreatie in het Berner Oberland bij elk weer. Het ontbreekt de flat aan niets: kom aan en voel je goed! Het prachtige uitzicht op het dal en de omliggende bergen vanaf het grote terras, de heerlijk gezellige inrichting en last but not least de zeer aardige gastheren - alles gewoon perfect. We plannen nu al onze volgende vakantie met hond in de Doldenhorn en bevelen de flat graag aan bij anderen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Frau G.
Wir freuen uns sehr, dass Sie und Ihr Hund sich auch im Spätherbst bei uns wohl gefühlt haben und freuen uns auf ein eventuelles Wiedersehen!

September 2018

Michael uit 38527 Meine

5,0
5 5 5 5

Super Wohnung in traumhafter Lage

Wunderschöne gemütliche Wohnung, sauber und gut ausgestattet . Panoramablick vom Wohnzimmer, Schlafzimmer und großen Terrasse ins Tal, die umliegenden Berge und das schneebedeckte Doldenhorn, einfach "Spitze" .

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Herr und Frau B.
Ihre super Bewertung freut uns sehr, herzlichen Dank dafür. Schön, dass Sie sich bei uns so wohl gefühlt haben.

Augustus 2018

Mark U. uit 72226 Simmersfeld

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

Volledig uitgerust en zeer gezellig appartement, rustig gelegen en met een prachtig uitzicht op de bergen. Je hebt meteen het gevoel dat je op vakantie bent.
Wakker worden met de ochtendzon, ontbijten op het grote balkonterras, gewoon beginnen met wandelen... Alle attracties zoals Grindelwald, Adelboden, Kandersteg, het meer van Thun enz. binnen handbereik in zomer en winter

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Familie U.
Herzlichen Dank für die positive Bewertung. Es ist schön, Gäste wie Sie zu haben!

Augustus 2018

Andreas P. uit Radevormwald

5,0
5 5 5 5

Absolut zu empfehlen

Sehr saubere und sehr gut ausgestattete Ferienwohnung in hervorragender Lage. Vom Balkon und selbst vom Bett aus die Berge betrachten. Sehr grosser Balkon, fast eine Terrasse. Von Frutigen aus ist man sehr schnell ueberall im.Berner Oberland und im Wallis. Wir kommen auf jeden Fall wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Familie P.
Es ist uns ein Anliegen, dass sich unsere Gäste wohl fühlen, und freuen uns deshalb über die sehr positive Bewertung.
Gerne würden wir Sie ein anderes Mal wieder willkommen heißen.

September 2017

Simone X. uit Radevormwald

5,0
5 5 5 5

Sehr sehr gut erholt

Eine sehr gute Ausstattung der Wohnung. In der Küche ist alles was man benötigt und mehr!!!!
Nach der Wandertour den Kaffee auf der Traumterasse genießen!!!!!

Dem Vermieter ist sehr wichtig das es dem Gast sehr gut geht, und das er sich wohl fühlt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Frau X.
Es freut uns sehr, dass Sie sich trotz des nicht so guten Wetters in unserer Wohnung so wohl gefühlt haben, und danken Ihnen herzlich für die gute Bewertung.

Juli 2017

Andrea S. uit 21614 Buxtehude

5,0
5 5 5 5

Top!

Die Wohnung bietet Alles was das Herz begehrt und mehr! Von der Super ausgestatteten Küche bis hin zu den vielen Schlaf- und Ausruhmöglichkeiten ist man hier Bestens aufgehoben. Die Terrasse bietet täglich einen wunderbaren Ausblick. Das Dorf ist nicht weit und mit dem Auto ist man schnell auf den Autobahnen. Auf jeden Fall empfehlenswert und auch für Kinder super.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Familie S.
Wir freuen uns sehr, dass Sie sich in unserer Wohnung so wohl gefühlt haben, und danken Ihnen herzlich für die super Bewertung.

Maart 2017

Nicole M. uit Muttenz

5,0
5 5 5 5

Wunderschöne Wintersportferien

Wir haben tolle Tage in Frutigen verbracht. Das nahgelegene Skigebiet Elsigalp ist für Familien sehr zu empfehlen! Da es sehr übersichtlich ist, können grössere Kinder auch mal eine Abfahrt alleine machen. Die Fahrzeit von max 20 min ist für uns gut machbar. In der sehr gut ausgestatteten Wohnung, lässt es sich gut verweilen und auch Kochen fällt leicht, da alles und mehr vorhanden ist. Rundum perfekte Tage im Schnee!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Familie M.
Herzlichen Dank für die positive Bewertung; wir freuen uns, dass Sie auch Ihren nächsten Skiurlaub bei uns verbringen werden.

Februari 2017

Sandra S. uit 4055 Basel

5,0
5 5 5 5

Idealer Ausgangspunkt für Ski- und Wandergebiete - Kinderfreundlich!

Die Wohnung ist sehr schön gelegen mit einer wunderschönen Aussicht ins Tal. Die Terrasse ist sehr grosszügig.
Mit dem Auto ist man schnell im Dorf für Besorgungen und Frutigen ist ein idealer Ausgangsort für viele Unternehmungen, egal ob man Ski fährt, gerne wandert oder ein See- und Stadtausflug machen möchte (Thun, Interlaken).
Mit der Schule die gleich gegenüber liegt, haben die Kinder Möglichkeit auf dem Pausenplatz zu toben oder im Sandkasten zu spielen.
Die Wohnung ist sehr gut ausgestattet, auch für den Aufenthalt mit kleinen Kindern.
Wir kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Skivakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Familie S.
Herzlichen Dank für die positive Bewertung. Wir freuen uns sehr, wenn
die Gäste sich so wohl fühlen.

Februari 2017

Claude T. uit Flüh

4,8
5 5 5 4

Erholsame Ferien

Das Doldenhorn liegt auf einer Anhöhe an ruhiger Lage und bietet einen schönen Panoramablick auf die umliegenden Berge. Die Wohnung ist sehr geräumig, geschmackvoll eingerichtet und bietet einen guten Komfort. Auch bei schlechtem Wetter lässt es sich gemütlich wohnen und lädt zum relaxen ein.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Skivakantie

Antwoord van Mevr. C. Stöckli:

Liebe Familie T.
Wir danken herzlich für die positive Bewertung und freuen uns, dass Sie auch Ihren nächsten Skiurlaub bei uns verbringen werden.


Contactpersoon

Mevr. C. Stöckli

Mevr. C. Stöckli

meer informatie

Objectnummer: 88724

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/88724.htm


«Kom aan in Doldenhorn en voel je thuis» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 26 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 21 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven