Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Chalet Mirabelle

4-Vallais-Les Masses-Verbier Skigebied

Max.  8   gasten
120m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
120m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

22 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

22 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online


Beschrijving

"Mirabelle" - Chalet au grand comfort - Ons chalet "Mirabelle" is gelegen in het skigebied 4 Vallées in Valais in Zwitserland. We zien het als het perfecte huis in de bergen. Het nestelt zich op een helling met een fantastisch uitzicht op de Heremence vallei en de Matterhorn op een zeer rustige locatie op 1630 m hoogte. Toch kunt u rechtstreeks naar het chalet rijden.

Direct voor de deur liggen de hellingen van het wereldberoemde skigebied Verbier - 4 Vallées (skipiste in de directe omgeving). Het typische bergdorpje Hérémence kan na ongeveer 2 km over de weg of prachtige voetpaden worden bereikt. Het vrijstaande Lariks-chalet met enkele lariks werd voltooid op een perceel van 1000 m² in 2005.

"Mirabelle" is compleet nieuw, comfortabel en stijlvol. U hoeft niet te doen zonder een goede voorziening, zoals: Open haard, vloerverwarming, sauna, meubilair van hoge kwaliteit, flatscreen-tv, dvd-speler en telefoon- en internetaansluiting. Het is met name geschikt voor gezinnen met kinderen of een groep vrienden die comfort op prijs stellen. Twee slaapkamers zijn ingericht met tweepersoonsbedden en hebben toegang tot het balkon met een prachtig uitzicht, een is met twee eenpersoonsbedden en een andere (beperkte hoofdruimte) ook met een tweepersoonsbed en twee optionele slaapmogelijkheden (kinderen). U hoeft natuurlijk geen lakens, handdoeken of iets dergelijks mee te nemen.

Interieurindeling:
Beneden: inkomhal, skiruimte, woonkamer met openhaard, ruime eethoek en open keuken, toilet plus douche, sauna, berging, terras, twee parkeerplaatsen.
Boven: vier slaapkamers, badkamer en toilet, hal, groot balkon.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.8 km

0.8 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 15 km Sion

15 km

Station 15 km Sion

15 km

Snelweg-afrit 15 km Sion-Est

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

omer: Wallis heeft een netwerk van meer dan 6000 km bewegwijzerde routes. Deze routes leiden naar gevarieerde wandelingen tussen de Rhône-gletsjer en het Meer van Genève. Waar vind je zoveel contrasten: 51 ijsreuzen van meer dan 4000 meter, gletsjertongen, kristalheldere bergmeren, maar ook wijngaarden en tropische vruchten in het Rhônedal. Hoge Alpen en Middellandse zee dus binnen een paar kilometer. De Transportvereniging van Wallis heeft wandelingen van slechts enkele uren tot tours van 7 dagen ontwikkeld. Bijzondere nadruk ligt op een rondwandeling rond het Val d'Hérens (langs het Lac des Dix, de hoogste dam in Europa, verschillende gletsjers en betoverende landschap) en de "Haute Summer Route" van Chamonix naar Zermatt (langs vele vierduizend: Mont Blanc, Grand-Combin, Dent-Blanche, Matterhorn, Monte Rosa). Het chalet ligt aan de rand van deze routes; Het biedt een ideaal startpunt. Wandel- en tourbeschrijvingen zijn beschikbaar in het chalet. In de zomer kunnen de frisse berglucht, de bovengemiddelde zonneschijn en de ontspannende rust in Wallis het best worden genoten. De atleet mountainbiken (oa 145 km-race "Grand Raid Cristalp" 4000 deelnemers), worden aangeboden tennis, paragliding, raften, paardrijden en andere activiteiten. Voor zwemmen, binnenzwembaden (Thyon / Sion) en zwembaden / meren in de Rhône-vallei uit te nodigen. De Mont-Fort-gletsjer is open van eind juni tot begin / half augustus voor zomerskiën. Sion is eigenaar van een golfbaan. Indrukwekkend zijn ook uitstapjes naar de Rhône-gletsjer, door de wijngaarden aan de noordkant van het Rhônedal of in de Val d`Hérens.

Winkels, restaurants en bars bevinden zich in Les Collons en Thyon 2000. Sion heeft een sportcentrum en de infrastructuur van een idyllisch Zwitsers stadje; Het biedt een aantal musea, een kasteel en andere bezienswaardigheden. Tijdens de zomervakantie vinden hier elk jaar muziekfestivals en andere culturele evenementen plaats.

Winter in Wallis: skiën begint op 150 meter van de voordeur op een helling die kunstmatig gesneeuwd is, halverwege een stoeltjeslift (rode helling). De stoeltjeslift brengt u naar Les Collons, hier directe verbindingen naar de skigebieden Thyon 2000, Veysonnaz, Nendaz en Siviez (Super-Nendaz). Met de doorlopende skipas kunt u het hele skigebied van de Quatre Vallées tot Verbier gebruiken. De hellingen van Les Collons / Thyon 2000 zijn meestal eenvoudig tot gemiddeld, maar bieden ook goede skiërs de beste kansen. Speciale attracties zijn de opnieuw en opnieuw te ontdekken diepe sneeuw hellingen van de Mont-Fort gletsjer (3300 m, zomerskiën) en Mont Gelé speciaal gemaakt voor de gevorderden. Een groot aantal andere zeer veeleisende pistes zijn te vinden in Haute-Nendaz en Verbier. Interessante skitours zijn mogelijk vanaf Mont Fort en Greppon Blanc. Een attractie is 's nachts skiën onder schijnwerpers in Les Collons. In december / januari organiseert Veysonnaz de meeste ski-professionals voor een of twee weekenden die World Cup-punten verzamelen in slalom, downhill en hier gecombineerd. Er zijn geen beperkingen voor snowboarders; In Les Collons is zelfs een halfpipe gebouwd. Snowboard races worden regelmatig georganiseerd. Het skigebied is meestal sneeuwzeker van Kerstmis tot Pasen door het gebruik van sneeuwkanonnen. De gletsjer is open van Siviez meestal al vanaf november; de rest van het skigebied wordt begin december geopend, afhankelijk van de sneeuwomstandigheden. De planten sluiten een tot twee weken na Pasen, in Siviez alleen in mei. Tijdens de zomervakantie is skiën op de Mont-Fort-gletsjer mogelijk. Wandelen in de bijna ongerepte natuur, de frisse berglucht en bovengemiddelde zonnestraling maken het Wallis ook voor niet-skiërs interessante wandelpaden, ski-pistes en sneeuwschoentrails zijn anfgelegt. Les Collons en Thyon 2000 bieden een binnenzwembad en winkels, restaurants en bars. Sion heeft een sportcentrum en de infrastructuur van een idyllisch Zwitsers stadje


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 800
Aanbetaling: 500 € bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

de extra kosten per persoon omvatten verwarming, water, elektriciteit, sneeuwruimen, WLAN, toeristenbelasting, opgeslagen brandhout
optioneel beddengoed en handdoeken € 36 per persoon per week,
Aankomstdag buiten het winterseizoen flexibel,
Vroegboekkorting op aanvraag

Annuleringsvoorwaarden:

  • Ausfallkosten von Euro 500.- bei einem Rücktritt bis 8 Wochen vor Mietbeginn, danach akzeptieren beide Vertragspartner ohne Nachweis eines konkreten Schadens eine pauschalierte Rücktrittsgebühr von 75 % des Mietpreises unabhängig von den Rücktrittsgründen


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-02-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

November 2021

Ralf T. uit Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het perfecte chalet voor wandelen, skiën en excursies in Wallis

Het Chalet Mirabell is de perfecte basis voor een droomvakantie in Wallis, zowel om te wandelen als om te skiën. Beide activiteiten kunnen direct vanuit het chalet worden gestart. De ligging op 1600 meter boven de zeespiegel biedt een fantastisch uitzicht op de Walliser Alpen. We voelden ons zeer comfortabel in het moderne en superschone chalet. Geen enkele wens bleef onvervuld. Het chalet heeft een perfect uitgeruste keuken, een grote eet- en woonkamer met open haard en zeer mooi ingerichte slaapkamers boven. Ik zou ook de super schone badkamers en de sauna willen benadrukken, die je uitnodigt om te blijven hangen na uitgebreide wandelingen. Vanuit de keuken heeft u direct toegang tot een prachtig zonneterras, dat perfect is om te ontbijten of te zonnebaden
Onze samenvatting na ons eerste verblijf is duidelijk - we zouden zeker graag terugkomen en hebben dit chalet als "favoriet" in onze administratie genoteerd.
Meneer Weber: Zo stel je je een vakantie voor! Voel je uitstekend als "super gastheer"!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier

Mei 2021

Eugen S. uit Nehren

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig verblijf met de familie!

Het chalet kan alleen maar worden aanbevolen!!!
Alles was perfect van voor tot achter! De kamers waren erg schoon en mooi ingericht met een prachtig uitzicht op de bergen!
Alles is tot in het kleinste detail doordacht!
De vriendelijkheid van de eigenaren Tatjana en Robert is een aanrader!
We komen graag nog eens terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. R. Weber

Dhr. R. Weber

Beste vrienden van Wallis, mijn familie en ik zijn enthousiaste globetrotters en bieden u ons single chalet aan op een bijzonder aantrekkelijke locatie dicht bij de pistes met directe toegang. Het terras op het zuiden biedt een spectaculair uitzicht op de Matterhorn. De zomer nodigt uit tot prachtige gemakkelijke en hoge alpiene wandelingen. Wij hebben de kamers zorgvuldig naar onze smaak ingericht, zodat ook wij ons er altijd thuis voelen. Hoogwaardige inrichting was voor ons erg belangrijk. Robert


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie in de bergen

Objectnummer: 9017

Laatst bijgewerkt: 26.02.2024

Advertentie online sinds: 18 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/9017.htm

Dhr. Robert Weber

Platanenweg 22

72144 Dussligen

0049 7072 505710

0049 7072 505711


«Chalet Mirabelle» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven