Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Anna

Ligurië, Riviera di Ponente, Riviera dei Fiori, Riviera, Imperia, Porto Maurizio

Max.  5   gasten
120m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
120m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

56 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 84 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

56 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

De elegante Holiday Villa Anna Rosa is gelegen op de eerste verdieping van een nieuw gebouwde villa in het achterland van Imperia, aan de rand van het kleine bergdorpje Artallo.
Na een korte maar bochtige rit van de zee naar de bergen, wordt u beloond met een adembenemend uitzicht op zee. Deze kleine vallei opent als een amfitheater in de richting van de Middellandse Zee, dit glinstert aan de voet van de berg dicht genoeg aan te raken. Het is een droom: geen beeld kan spelen, je moet het zien. De lichtshow is overweldigend elk moment van de dag, op een heldere dag kunt u zelfs Corsica zien.
Het huis is omgeven op een zonnige helling met een open, vrij uitzicht op een aangelegde tuin. Op de 4000 m² groot, afgesloten terrein zijn 3 huizen van familie uitsluitend verspreid voor Villa Anna Rosa heeft een tuin van 150 m² met een eigen poort.
U bereikt het appartement via een aparte, gelijkvloerse ingang. De ruime, lichte gevulde woonkamer bestaat uit een veranda-achtige eetzaal van waaruit je de zee op elk gewenst moment kunnen zien door de grote ramen. Op de veranda aangrenzend een open woonkamer met een open haard en twee comfortabele banken. Hier kunt u ontspannen, lezen en breng de lange avonden in de koudere maanden.
Er is een televisie met internationale kanalen en een goed werkende internetverbinding.

De ene slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed (160 x 200 cm) en heeft toegang tot het balkon. Hier kunt u genieten van de eerste zonnestralen en drinken het eerste kopje koffie, terwijl de rest van de familie is nog steeds in slaap.
In de tweede slaapkamer vindt u een pull-out bed, die kan worden gebruikt als een eenpersoonsbed en een tweepersoonsbed (180 x 200) te vinden. Daarnaast is er een opklapbed, kan in elke ruimte, zoals gewenst, heeft getroffen.

In beide slaapkamers zijn er voldoende kasten en dressoirs voor uw persoonlijke bezittingen.

In het uitzonderlijk goed uitgeruste keuken vindt u een fornuis, een vaatwasser en een grote koelkast, behalve het vinden van een hele reeks van huishoudelijke apparaten: zoals een blender, waterkoker, citruspers etc. De amateur-koks zullen blij zijn.

In de badkamer vindt u een douche en bad vinden, is er ook een wasmachine.
Het huis wordt geleverd met een verwarming op gas, zal de verwarming in rekening worden gebracht op basis van verbruik.

U beschikt over een prachtige eigen tuin beschikbaar. Deze is uitgerust met zon competities en tuinmeubelen. In kleine Pavilion beschikt over een houtskoolgrill en een pizza-oven.
Het pand is verhuurd voor jaren door de wereldberoemde agentschap "Inter Chalet", scoren alleen de beste beoordelingen.
Villa Anna Rosa is de enige appartement in het huis. U kunt maximaal rijden naar het huis en parkeer uw auto op de private, omheinde terrein.

Op de 4000 vierkante meter perceel gelegen in naburige huizen ook 2 andere appartementen: Casetta Sofia en Casa Alessia. Het is een ideale manier om de vakantie met een grote familie of een groep vrienden door te brengen zonder dat de privacy.
Licentie- of registratienummer: 008031-LT-0447

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 90 km Nizza

90 km

Station 6 km Imperia Porto Maurzio

6 km

Snelweg-afrit 4 km Imperia Est

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het appartement is gelegen in een vrijstaand huis in de buurt van het pittoreske dorpje Artallo, in het achterland van Imperia Porto Maurizio. Het nieuw gebouwde huis ligt op een afgelegen locatie in het midden van een grote tuin met een prachtig uitzicht op de zee. Artallo is een zeer mooie, liggend op een zonnige heuvel dorp. De oude huizen zijn gelegen in een imposante barokke kerk. De centrale ligging van deze voorstad van Imperia kan zowel het binnenland en de kust zeer snel worden bereikt.
De nabijgelegen stranden van Porto Maurizio in de wijk Borgo Prince zijn overwegend publieke Sandstä Imperial Oneglia zal pittoreske stranden Kiel te zien.
Imperia bestaat uit twee districten, die waren eeuwenlang onafhankelijk steden. Eén Porto Maurizio, werd gekenmerkt door de landelijke cultuur, handel en de adel, de ander Oneglia door de industrie en de haven. De oude stad van Porto Maurizio, Parasio, heeft een bijna volledig bewaard gebleven middeleeuwse structuur, een berg huizen met labyrintische steegjes, trappen en metro's. Allemaal heel romantisch, authentiek en niet "totrestauriert" gelukkig. Porto Maurizio heeft ook een leuke kleine haven en de prachtige zandstranden. Op donderdag is er op de belangrijkste straat Via Cascione een markt.
Oneglia doorgegeven echter langzaam uit het industriële verleden en wordt het een trendy, chique stad. Sluit de fabrieken, in de haven ontwikkelen zich snel zeer goede restaurants en bars. In aanvulling op de vissersboten, waar u nog steeds verse vis kunt kopen, zijn steeds meer luxe jachten. De prachtige Via Bonfante met zijn arcades is altijd interessant. Er zijn zeer goed eten winkels, boetiekjes en bars. Twee keer per week op woensdag en zaterdag is er een grote markt in Oneglia. Hier vindt u alles van tafelkleden, bloemen en handtassen naar Palma ham te vinden.
Van het Imperial, is het niet ver naar Monaco, Monte Carlo en Genua, Bordighera en Sanremo.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De kosten van gas, water, elektriciteit en beddengoed is 10, - per nacht.
De verwarming wordt in rekening gebracht op basis van verbruik, volgens meterstand. 1 m3 gas kost in Ligurië ongeveer 6, - Euro.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 84 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Er zijn twee manieren om het huis te bereiken: een beetje smalle straat van Imperia Porto Maurizio en een veel handiger van het Imperial Oneglia. Het huis staat op een heuvel halverwege tussen de twee takken van Imperia.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-03-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2018

Axel D. uit 58636 Iserlohn

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Villa Anna, dichtbij Artallo (Imperia - Porto Maurizio)

Te midden van een ruime tuin met olijfbomen, citrusvruchten en tal van andere goed onderhouden planten bevindt zich het huis met het vakantieappartement Villa Anna. De afspraak met de eigenares verliep uitstekend; de ontvangst en de uitleg over het object waren duidelijk en voldoende. De verhuurster is altijd bereikbaar via mobiel. Alles is netjes, goed onderhouden en schoon en komt overeen met de beschrijving. De toegang via een lang stuk van een zeer smalle, steile weg is - eenmaal gewend - verbonden met een spectaculair uitzicht op Porto Maurizio en de Ligurische Zee. Het gehele gebied van het appartement, inclusief de tuin, is op een niveau gelegen (alleen de toegang tot de voordeur en de overdekte barbecueplaats hebben elk een trede), en is daarom ook geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. In het pand en de tuin zijn open haarden aanwezig - helaas heeft de te kleine hoeveelheid te grote olijfbomen het gebruik van deze open haarden bemoeilijkt. Het is ons helaas niet gelukt om 'normaal' haardhout te vinden. Men moet zich ervan bewust zijn dat men absoluut een voertuig nodig heeft bij de keuze voor dit object, want er zijn geen openbaar vervoer naar deze berglocatie. Daar staat tegenover dat men wel rust heeft, maar ook binnen enkele minuten bij de supermarkt (bijvoorbeeld Conad) is, waar men in het café op de parkeerplaats een heerlijke koffie voor €1 kan krijgen, evenals bij de stranden in Porto Maurizio (Borgo Marina of Borgo Foce). Omdat het zo mooi was, viel het afscheid des te zwaarder. We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Oktober 2017

Stock B. uit 40163

5,0
5 5 5 5

Great Location for your Holidays

We stayed in Villa Anna for a week and enyoyed every minute. It is a calm place on a hill overlooking the olive trees and with a magnificent view of San Maurizio and the Mediterranian Sea. The house itself is well equipped with everything you need for a cosy stay and good cooking. The lady of the house was very friendly and offered help to meet our wishes.
We will remember our first visit to Liguria and will definitely come back.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2017

Conrad uit 8632 Tann

5,0
5 5 5 5

Wunderbarer Blick auf Porto Maurizio und aufs Meer

Grosszügige Wohnung mit wunderbarer Aussicht und sehr gepflegtem Garten, bestens ausgestattet. Für uns gute Basis für Ausflüge und Wanderungen in der näheren und weiteren Umgebung.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2017

Herbert A. uit Wien

4,8
4 5 5 5

Haben uns sehr wohl gefühlt

Das Haus war sehr sauber und die Eigentümerin sehr bemüht uns alle Wünsche zu erfüllen.
Wir können mit guten Gewissen, das Haus jederzeit weiter empfehlen.
Die Aussicht und die Lage ist ausgezeichnet.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Jonas uit 77933

5,0
5 5 5 5

Herrlich !

Wir haben in der Villa Anna zwei wundervolle Wochen verbracht.

Super schöne Wohnung mit unbeschreiblichem Blick über die Olivenberge aufs Meer.

Alles sehr großzügig und sauber. Tolle Küche mit allem was man braucht.

Das absolute Highlight ist der riesige Garten. Hier auf den Liegestuhl abends einen Vino Bianco zu trinken ist einfach herrlich.

Wir waren schon oft in Ferienwohnungen, aber eine so tolle und herzliche Gastgeberin hatten wir bis jetzt noch nicht. Kinderlieb und hilfsbereit. Wir hatten einen Motorschaden an unserem Auto und Anna hat sich um alles gekümmert. Viele herzlichen Dank für die tolle Zeit.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2017

Tanja S. uit 02791 Oderwitz

5,0
5 5 5 5

Herrliche Unterkunft für die ganze Familie!

Die Wohnung ist sehr gut ausgestattet und geräumig. Mit der Gartenfläche inklusive Grillplatz kann man auch einen angenehmen Abend verbringen, ohne bis in die Stadt zu fahren. Das Grundstück ist nur mit Schlüssel zugängig und abgesichert.
Anna, die Vermieterin, ist äußerst zuverlässig, pünktlich und flexibel, sodass wir schon zum zweiten Mal unseren Urlaub bei ihr verbracht haben. Nachts ist es ruhig und es kühlt sich auch etwas ab, sodass man angenehm schlafen kann.
Von der Wohnung aus ist man mit Auto in kuzer Zeit am Strand, auf der Autobahn oder bei der nächsten Sehenswürdigkeit. Die Altstadt von Imperia, Porto Maurizio, ist sehr romantisch, wer es moderner mag und shoppen will, sollte sich den Stadtteil Oneglia anschauen.
Die Auffahrt zur Wohnung ist typisch italienisch und am Anfang abenteuerlich. Zu empfehlen ist die Zufahrt von Oneglia her, so wie es auch Anna beschreiben wird.
Wir haben uns sehr wohlgefühlt und werden mit Sicherheit nicht zum letzten Mal in der Villa Anna Urlaub gemacht haben!
Nochmals vielen Dank für die schöne Zeit :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

April 2016

Katja W. uit Düsseldorf

4,8
5 5 5 4

Sehr schöne Wohnung mit Meerblick

Wir waren sehr zufrieden. Die Wohnung ist sauber und gepflegt, die Vermieterin sehr nett.
Die Lage ist ruhig, die Anfartsstraße etwas eng.
Idealer Ausgangspunkt für die Touren durch Ligurien, auch nach Monaco ist es nicht weit.
Sehr zu empfehlen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf ExtraVergine
Mevr. M. Klaus

Mevr. M. Klaus

Andere accommodaties van Mevr. M. Klaus

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. Klaus

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 90390

Laatst bijgewerkt: 25.10.2023

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/90390.htm


«Villa Anna» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 84 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven