Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

A CA' DE ROSETTA

ITALIË - LIGURIË - IMPERIA

Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Als je op zoek bent naar rust, natuur en Ligurische traditie, maar toch op slechts 5 minuten rijden van de Blauwe Vlag stranden van Imperia en het centrum van de movida met bars, restaurants, winkels en nog veel meer, dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben dit appartement van grootouders, in een typisch Ligurische cottage, gerenoveerd en ingericht op een functionele manier voor reizigers van over de hele wereld, met behoud van de authenticiteit en het terugbrengen van de belangrijkste tradities van een 'boers' Ligurië in de details/accessoires van de individuele ruimtes.

Je verblijft in een prachtige villa op de begane grond met aan de ene kant een tuin met een kleine citrusboomgaard en aan de andere kant bloemperken en typische planten die je bij mooi weer zullen verrassen met hun magische kleuren.
De woning beschikt over ruime en handige parkeergelegenheid binnen een omheinde binnenplaats met een hek. Aan de achterkant ligt een kleine boomgaard, omringd door typische Ligurische muren van droge stenen, waar jij en je gezin kunnen zonnebaden, aperitieven en ontspannen met een open uitzicht op de omliggende heuvels.

Het lichte appartement is voorzien van alle comfort en meerdere bedden.
Bij de ingang vind je een comfortabele hal, met hangruimte en opbergruimte voor bagage, zodat je na het uitpakken in alle lichtheid en maximale orde van je vakantie kunt genieten!
Het slaapgedeelte bestaat uit twee slaapkamers met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, allemaal ruim en licht en voorzien van op maat gemaakte kasten voor je persoonlijke spullen.
De grote woonkamer is een lichte en gezellige ruimte met een bank en twee comfortabele rieten fauteuils om samen te ontspannen voor een film. Het is ook uitgerust met een 40" 4K Ultra HD Smart TV.
De keuken is voorzien van al het nodige comfort; een tafel met 6 stoelen, een 5-pits kookplaat, een vaatwasser, een comfortabele traditionele oven en magnetron, een grote koelkast met vriesvak, een complete set potten, pannen, borden en bestek en al het verschillende keukengerei dat je nodig hebt om in alle rust te koken. Er is een broodrooster, Lavazza koffiezetapparaat en waterkoker, evenals capsules en verschillende soorten thee om aan elke smaak te voldoen.
De badkamer biedt een douchecabine, compleet sanitair en een welkomstpakket met shampoo, conditioner en douchegel. Er is ook een handige haardroger en opbergvakken voor je persoonlijke spullen.

De hele flat is pas gerenoveerd en gloednieuw ingericht, en verrijkt met accessoires, waaronder handwerk, typisch voor de Ligurische traditie. We vragen je daarom om er zo goed mogelijk voor te zorgen, zodat de mensen die na jou komen van dezelfde kwaliteit kunnen genieten.

Je hebt gemakkelijk toegang tot het voorplein waar je je auto in alle rust kunt parkeren: je beschikt over 2/3 overdekte en schaduwrijke parkeerplaatsen.
Je hebt ook volledige toegang tot de tuin, een aan de achterkant van het huis (uitgerust met een schaduwrijke eethoek) en de andere aan de achterkant van de parkeerplaats (uitgerust met een ontspanningsruimte en solarium).

Het verblijf omvat de betaling van een gemeentebelasting van 2 Euro per dag, te betalen bij aankomst, uitsluitend contant en per persoon ouder dan 14 jaar, voor een maximum van 10 nachten.
Geldige documenten zijn strikt vereist bij aankomst.
Gelieve mee te werken aan het beheer van de afvalinzameling: de eenvoudige maar strikte procedure zal worden uitgelegd bij het inchecken.
In geval van verlies van sleutels wordt een vergoeding van 25 Euro in rekening gebracht.
Licentie- of registratienummer: 008031-LT-1069

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 0.27 km

0.27 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.05 km

0.05 km

Luchthaven 116 km GENOVA

116 km

Station 6 km IMPERIA

6 km

Snelweg-afrit 3.8 km IMPERIA OVEST

3.8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het middeleeuwse dorp Caramagna, aan de voet waarvan de villa ligt, ligt aan de rand van Imperia, op slechts een paar minuten rijden van de eerste stranden met blauwe vlag, het stadscentrum en het gloednieuwe Imperia-Ospedaletti fietspad, dat 27 km langs de zee loopt.
Op een paar meter van het huis, en dus op loopafstand, vind je een apotheek, bar, tabakswinkel, kruidenier/bakker en restaurant/pizzeria.
Er is ook een stadsbus die op een paar minuten van het huis stopt, voor een gemakkelijke toegang tot het stadscentrum en de nabijgelegen gebieden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Tafeltennis
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

PayPal

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. S. ANSALDI

Mevr. S. ANSALDI

Ik ben Sara, een reiziger, liefhebber van het leven en van vrijheid. Reizen heeft me de kans gegeven om te begrijpen hoe fijn het is om verwelkomd te worden en geholpen te worden door de lokale bevolking tijdens het reizen. Ik hoop je snel te mogen ontvangen en je reis naar Imperia onvergetelijk te maken! Je verblijft in een prachtig traditioneel Ligurisch huisje, het huis van mijn grootouders, waar je wordt omringd door de typische geuren, kleuren en smaken van dit prachtige land. Tot snel!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 465803

Laatst bijgewerkt: 23.04.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/465803.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven