Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Willingen

Max.  6   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De appartementen, praktisch en functioneel ontworpen tot in het kleinste detail, bieden plaats aan maximaal 6 personen. Royale kamerindeling op max. 70 m² woonoppervlakte (woonkamer, compleet ingerichte keukenhoek, 1 of 2 slaapkamers, douche/toilet, satelliet-tv met sky Cinema, sky Sport 1, sky Fußball Bundesliga ontvangst, aparte bergruimte, met telefoon). Bijna alle appartementen hebben ruime balkons of terrassen met een fantastisch uitzicht over Willingen en het Ittertal. Elk appartement heeft een parkeerplaats in de ondergrondse garage of in de parkeergarage. Het verhuurkantoor bevindt zich in het middelste verblijfsgebied. Berging voor fietsen, ski's en sleeën in de ondergrondse garage. Coin-operated wasmachine / droger.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze Mühlenberg-residentie ligt direct in het centrum van Willingen. De 5 vrijstaande gebouwen, gebouwd op een zuidhelling, passen harmonieus in het stadsbeeld van Willingen. In het complex vindt u 28 moderne en volledig ingerichte vakantiewoningen voor 1-6 personen.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Prijssectie

Minimum verblijf 2 nachten (ÜN) in het hoogseizoen 7 nachten. Voor boekingen in het weekend, skispringen en feestdagen prijzen op aanvraag.

Kortingen voor boekingen van minder dan een week:
2 dagen = 45% van de weekprijs
3 dagen= 56% van de weekprijs
4 dagen= 67% van de weekprijs
5 dagen= 78% van de weekprijs
6 dagen= 89% van de weekprijs

Prijzen tijdens het weekend op aanvraag.

Extra diensten
Beddengoed (12,00 EURO per stuk), handdoekenpakket (6,00 EURO per stuk) en keukenpakket (5,00 EURO per stuk) kunnen tegen een toeslag worden bijgeboekt. Indien u het hele pakket wenst en de bedden moeten opgemaakt zijn bij aankomst, bedraagt de prijs per persoon 24,00 EURO. Wilt u uw huisdier meenemen? Geen probleem met ons. De prijs is 6,00 EURO per dag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sie können jederzeit vor Mietbeginn vom Mietvertrag zurücktreten. In diesem Fall wird sich die H&P Touristik GmbH, Bonn, bemühen, die Ferienwohnung anderweitig zu vermieten. Gelingt dies jedoch nicht, haben Sie eine angemessene Entschädigung (Rücktrittsgebühren) gemäß nachfolgender Aufstellung zu entrichten. Rücktrittsfristen: bis 10 Tage nach Erhalt der Bestätigung - kostenlos bis 45 Tage vor Mietbeginn - 20% der Gesamtmiete ab 44 Tage vor Mietbeginn - 50% der Gesamtmiete ab 21 Tage vor Mietbeginn - 80% der Gesamtmiete

meer informatie:

De omgeving
Willingen ligt in het hart van het Hochsauerland, omgeven door schijnbaar eindeloze bossen, de hoogste bergen van het Sauerland, valleien, weiden en Europa's enige hooggelegen heide op de Ettelsberg. Willingen is nu het adres voor een aantrekkelijke vakantie in het middelgebergte: of u nu op zoek bent naar een actieve vakantie of gewoon de stress en het leven van alledag achter u wilt laten. Willingen in het Sauerland, wilde schoonheid, prachtig landschap, land van duizend bergen, puur natuur, hartelijk en gezellig, sneeuwparadijs, kuuroord voor jong en oud. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de meningen van degenen die Willingen hebben bezocht.

Goed vermaak
Willingen biedt een breed scala aan evenementen: begeleide picknick- of fakkelwandelingen, concerten, bijv. van de Willinger Alpenhoornblazers, Ohnsorg Theater, schaatsgala, Kneipp- & kruidenmarkt, dansavonden, berg-avonturentochten, huifkar- en paardensleetochten, mat skispringen, wereld- en continentaalcup skispringen, noordse kampioenschappen, internationale rolskiwedstrijden, kinderfeesten, een stop bij Siggi's Hut,...

Sport en plezier - Wellness:
Twee tennis- en een badmintonschool, talrijke binnen- en buitenbanen. Fietsverhuur en georganiseerde mountainbiketochten in zomer en winter. Paardrijfaciliteiten en drie vliegscholen voor deltavliegen en paragliding. Het hele jaar door gratis vrijetijds- en sportprogramma voor gerichte fitnesstraining: aqua-training, jogging, body shaping, stretching en aerobics. Veel plezier ook met rolschaatsen, vrij klimmen, klimhal, hoog touwenparcours, beachvolleybal, streetball of in de fitnessstudio. Indoor karting en bowling centrum. De nabijgelegen Diemelsee biedt zwem-, surf- en zeilplezier.

Sneeuwcircus - op volle toeren: sneeuw in overvloed
s Nachts bedekt een zachte sneeuwdeken het bos, de weiden, de huizen en de paden. Nu is het beroemde World Cup skigebied in volle bloei: De Ettelsberg op met zijn nieuwe 8-persoons gondellift, sleepliften, rodelhellingen, langlaufloipes en afdalingen. Skiërs wedelen van de steile zonnige helling of oefenen snowboarden in de skischool. Anderen genieten van de kristalheldere winterlucht tijdens een wandeling op de geruimde paden, terwijl anderen zich uitleven op de ijsbaan. De nieuwe 7 km lange besneeuwingsinstallatie in Willingen garandeert de hele winter door constant de beste pistes, ook 's avonds onder floodlight.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf H&P Touristik GmbH
Mevr. J. Walbröl

Mevr. J. Walbröl

Uw vakantiehuis, vakantiewoning of vakantiewoning vindt u bij H&P Touristik, uw partner voor comfortabele vakantiehuizen, vakantiewoningen, vakantieparken en vakantiedorpen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 92517

Laatst bijgewerkt: 30.08.2023

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/92517.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven