Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  7   gasten
210m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
210m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

64 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

64 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Wij willen graag ons huis "Il pino blu" bieden heeft met ongeveer 250 vierkante meter en 1500 vierkante meter grond voor een ontspannen en rustige vakantie in Cipressa.

Onze echt heel mooi, elegant en licht gevulde vakantie woning is gelegen tussen hemel en zee, ingebed in onze typische Ligurische cultuurlandschap - een unieke en ongelooflijk divers planten paradijs. Olijfgaarden, zeer oude, enorme pijnbomen, palmen en mediterrane aromatische en geneeskrachtige planten zo ver als het oog reikt. Het blauw van de lucht en de zee en het groen van de bomen te combineren samen om een ​​onbeschrijfelijk symfonie vormen

Ons huis is omgeven door een grote tuin plot, die is gemaakt met liefde en tuinbouw finesse. De tuinen met hun kleurrijke struiken en bloemen is perfect voor een rustige uren van het eenvoudig bekijken. Onze tuin is echter niet alleen een plek voor rust en contemplatie: ons eigen zwembad en in-house bowlingbaan bieden ook de mogelijkheid om fysiek actief te zijn.

Bij het betreden van het gebied dat u onmiddellijk een gevoel van rust en ontspanning te voelen en wanneer je het huis binnen, gewikkeld in een licht en de warmte van het mediterrane licht.

De villa bestaat uit twee onafhankelijke verdiepingen, zodat ze zowel grote gezinnen en families die samen reizen of een multi-generatie vakantie is ideaal.

De bovenste verdieping, met zijn grote ramen met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee die binnen bereik verschijnt, en de tuinen. De onderste verdieping komt uit op het terras in de tuin met 3 x 12 meter prive-zwembad en in de tuin waar u heerlijk kunt genieten van uw maaltijden. Hun barbecues er is geen obstakel.

Het privé zwembad past perfect in het mediterrane landschap, en displays op de zee, net als de boeg van een zeilschip. 'S nachts om een ​​duik nemen in de verlichte zwembad en te kijken naar de sterrenhemel is echt een heel bijzonder genoegen.

De harmonieuze samenspel van elegante design elementen en warme mediterrane kleuren geeft onze villa een allure die je niet kan weerstaan.

Beide verdiepingen hebben een aparte ingang, een eigen keuken, elk een badkamer, een woonkamer en directe toegang tot de tuin.

Alle kamers zijn modern en vriendelijk. Op de bovenste verdieping zijn er twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met een stapelbed en een dag bed dat kan worden gebruikt als een enkele of dubbele bed. Beide kamers geven toegang tot het grote panoramische terras met uitzicht op de zee.

Beneden is een slaapkamer met een tweepersoonsbed, met een ruime walk-in closet. De woonkamer is nog een slaapbank. zijn natuurlijk een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar voor de kleintjes.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Stapelbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3.9 km

3.9 km

Skilift 50 km

50 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 96 km Nice Côte d'Azur

96 km

Station 14.2 km Imperia

14.2 km

Snelweg-afrit 12 km Imperia Ovest

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De "Il pino blu" huis is gelegen in een mooie, rustige en goed onderhouden woonwijk van Cipressa.

Cipressa, een kleine, pittoreske Ligurische bergdorp, is gelegen op een heuvel 240 meter boven de zee, tussen San Remo en Imperia.

Cipressa, is er een kleine supermarkt, een tabakswinkel met kiosk, een klein postkantoor met pinautomaat, een café, twee restaurants, een apotheek en een kapsalon.

In een paar minuten rijden met de auto, de kust en de prachtige zand- en kiezelstranden van San Lorenzo al Mare. Dit is waar de zogenaamde "pista ciclabile" een ongelooflijk mooie en unieke fietsroute, dat ongeveer 24 kilometer langs de zee leidt tot de oude spoorlijn tot Ospedaletti begint. Langs het fietspad zijn er altijd mogelijkheden om de wielen te lenen. Wie krijgt om een ​​duik in het koele zee tijdens de fietstocht wilt, kunt u rijden naar de prachtige stranden van de kleine vissersdorpjes langs de "Pista ciclabile".

Cipressa zijn er een hele reeks van mountainbiketochten en wandelpaden. Sanremo - In maart Cipressa zal het toneel van de beroemde wielerwedstrijd Milano zijn.

Bovendien, twee jachthavens (de kleine en mooie haven van San Lorenzo al Mare, de grootste van Aregai in Santo Stefano al Mare) en een golfbaan in Castellaro in de buurt.

Van Gallinaro toren uit de 16e eeuw, heeft een spectaculair uitzicht op de zee. Op een heldere dag kun je zelfs het eiland Corsica en de vuurtoren van Antibes.

Vanaf de voordeur kun je direct beginnen met lopen en in een paar minuten je de middeleeuwse sfeer van Lingueglietta, "een van de mooiste dorpen van Italië" te bereiken.
Lingueglietta kunt u in de zomer is het beeldenpark "Tra i Due Mondi" (tussen twee werelden) door de kunstenaar Carin Grudda bezoek.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijs is inclusief alle verbruik (water, gas, elektriciteit), onbeperkt internet, beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen. Er zijn geen extra kosten aan u voor.
In de koude maanden, berekenen we de stookkosten naar verbruik (= tellen).
De borg deponeren bij aankomst. Het zal weer worden terugbetaald aan u bij vertrek.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Het milde, mediterrane klimaat van de Côte d'Azur maken dit gebied nagenoeg het hele jaar voor een grote recreatieve activiteiten aantrekkelijk. Dat is de reden waarom ons huis met een open haard en zijn kachel is het hele jaar door een perfecte vakantiebestemming voor alle leeftijden en smaken.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2017

Harald P. uit 53619 Rheinbreitbach

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

een kwalitatief hoogwaardig en goed onderhouden vakantiehuis

Een geweldig huis, dat hoogwaardig, zinvol en liefdevol is ingericht. Het huis, het zwembad en de tuin zijn zeer schoon en goed onderhouden. Zelden hebben we zo'n perfect uitgerust huis gehad. Alles is aanwezig in de keuken en badkamer. De gastheren zijn altijd aanspreekbaar en zeer behulpzaam. Ze spreken uitstekend Duits en Engels. Vanuit bijna alle delen van het huis en de tuin heeft u een adembenemend uitzicht op de zee en de bergen. We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2017

Michael uit Milano

5,0
5 5 5 5
Toon Engels

Awsome juweel!

De week in "Il Pino Blu" was een geweldige tijd voor ons allemaal. Wij, 4 volwassenen en 2 kinderen, genoten niet alleen van het ongelooflijke uitzicht over de oceaan en het zo plezierige zwembad, maar ook van de ruimte, het comfort en het mooie interieur tot in de kleinste details van het huis...! Anna en Guido hebben eenvoudigweg aan alles gedacht om van uw vakantie de ontspannende tijd te maken die het zou moeten zijn. We komen zeker terug! Grazie mille per tutti Anna e Guido!

Juli 2017

Daniel B. uit 34474 Breuna

4,8
5 4 5 5
Toon Duits

Gewoonweg fantastisch!

We waren daar met 2 families, oftewel 4 volwassenen en 3 kinderen. Aan de indeling van de kamers was het gewoon perfect! Alles is zeer modern en met veel liefde voor detail ingericht. Het buitenterrein is prachtig met een adembenemend uitzicht op zee! Ook het zwembad is een droom! Het is zeer centraal gelegen voor veel interessante activiteiten! Familie Varaldo, de eigenaars van het huis, zijn ook zeer aardige mensen! De communicatie verliep van begin tot eind erg goed! Mevrouw Varaldo spreekt zeer goed Duits. Er is echt niets op aan te merken en we zullen zeker terugkomen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

April 2017

Alberto uit 20151

5,0
5 5 5 5

Paradiso in terra

Vista bellissima, mozzafiato. Piscina e natura a 2 passi dal mare.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. A. Varaldo

Mevr. A. Varaldo

Mijn naam is Anna Varaldo. Ik studeerde Duits en Engels aan de universiteit in Milaan en het werk als leraar. Mijn Mann Guido is al jaren een kunstgalerie in Imperia voorbij. We hebben twee kinderen: Francesco en Linda. Voordat we zijn 50, hebben we besloten om mee te gaan met een nieuw avontuur in het toerisme en ons motto is: "Wij zijn pas tevreden als je er bent" We zijn blij u te mogen verwelkomen als onze gasten in ons huis in Cipressa!


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 96098

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/96098.htm


«Il Pino blu» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven