Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa nel Paese

Prelá Castello

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 01.06 tot 30.06.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 01.06 tot 30.06.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 84 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het vakantiehuis ligt verscholen in een smal steegje in het pittoreske dorpje Prelá Castello, dat alleen bereikbaar is via deze pittoreske doorgaande weg. Het belichaamt de charme van een typisch Ligurisch natuurstenen huis. Het huis is het resultaat van de creativiteit van een kunstenaar en een ontwerper die hier een uniek toevluchtsoord hebben gecreëerd. Elke kamer ademt zijn eigen speciale sfeer uit en alle meubels en details vertellen boeiende verhalen, omdat het unieke stukken zijn die in de loop der jaren zijn verzameld. Tijdens de verbouwing en restauratie zijn hoogwaardige materialen gebruikt en zijn antieke elementen op smaakvolle wijze geïntegreerd. Door deze harmonieuze combinatie van moderne voorzieningen en historische charme kunnen gasten zich onderdompelen in de rijke geschiedenis van het huis zonder aan comfort in te boeten. Het grote huis bestaat uit drie verdiepingen die met elkaar verbonden zijn door een steile trap. Op de eerste verdieping is er een ruime badkamer met douche, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een woonkamer met een bank. Op de tweede verdieping vind je een tweede slaapkamer met een toilet en suite en een grote, lichte woonkeuken. Deze is zeer goed uitgerust, zodat hobbykoks enthousiast zullen zijn. Naast het keukentje is er een eethoek. Vanuit de keuken leidt een open houten trap naar de loggia, het overdekte terras. Hier kun je genieten van het verre uitzicht over de hele vallei. Het dak beschermt tegen de zon in de zomermaanden en tegen de regen in de winter. Het terras kan het hele jaar door worden gebruikt, ongeacht het weer. Digitale tv en onbeperkt internet zijn beschikbaar voor de gasten. De keuken is zeer goed uitgerust, er is natuurlijk ook een wasmachine. In de koudere seizoenen wordt het huis verwarmd met gasverwarming, die naar verbruik wordt betaald. Parkeren kan op de gratis openbare parkeerplaatsen in het dorp; het is ongeveer 80 m naar het huis. Casa nel Paese is een woning voor gasten die op zoek zijn naar rust en afzondering, maar ook willen genieten van de echte Italianità. Je woont midden in het dorp, er zijn maar 10 inwoners, en er is maar één weg die naar het zonnige piazza leidt. Vanwege de bouwstructuur, zoals steile trappen en deels open ruimtes, achten wij het huis niet geschikt voor kleine kinderen
Het vakantiehuis ligt verscholen in een smal steegje in het pittoreske dorpje Prelá Castello, dat alleen bereikbaar is via deze pittoreske doorgaande weg. Het belichaamt de charme van een typisch Ligurisch stenen huis. Het huis is het resultaat van de creativiteit van een kunstenaar en een ontwerper die hier een uniek toevluchtsoord hebben gecreëerd. Elke kamer ademt zijn eigen speciale sfeer uit en alle meubels en details vertellen boeiende verhalen, omdat het unieke stukken zijn die in de loop der jaren zijn verzameld. Tijdens de verbouwing en restauratie zijn hoogwaardige materialen gebruikt en zijn antieke elementen op smaakvolle wijze geïntegreerd. Door deze harmonieuze combinatie van moderne voorzieningen en historische charme kunnen gasten zich onderdompelen in de rijke geschiedenis van het huis zonder aan comfort in te boeten. Het grote huis bestaat uit drie verdiepingen die met elkaar verbonden zijn door een steile trap. Op de eerste verdieping is er een ruime badkamer met douche, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een woonkamer met een bank. Op de tweede verdieping vind je een tweede slaapkamer met een toilet en suite en een grote, lichte woonkeuken. Deze is zeer goed uitgerust, zodat hobbykoks enthousiast zullen zijn. Naast het keukentje is er een eethoek. Vanuit de keuken leidt een open houten trap naar de loggia, het overdekte terras. Hier kun je genieten van het verre uitzicht over de hele vallei. Het dak beschermt tegen de zon in de zomermaanden en tegen de regen in de winter. Het terras kan het hele jaar door worden gebruikt, ongeacht het weer. Digitale tv en onbeperkt internet zijn beschikbaar voor de gasten. De keuken is zeer goed uitgerust, er is natuurlijk ook een wasmachine. In de koudere seizoenen wordt het huis verwarmd met gasverwarming, die naar verbruik wordt betaald. Parkeren kan op de gratis openbare parkeerplaatsen in het dorp; het is ongeveer 80 m naar het huis. Casa nel Paese is een woning voor gasten die op zoek zijn naar rust en afzondering, maar ook willen genieten van de echte Italianità. Je woont midden in het dorp, er zijn maar 10 inwoners, en er is maar één weg die naar het zonnige piazza leidt. Vanwege de bouwstructuur, zoals steile trappen en deels open ruimtes, achten wij het huis niet geschikt voor kleine kinderen
Licentie- of registratienummer: CODICE CITR: 008064-AGR-0004

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 12 km

12 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 4 km

4 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 100 km Nizza

100 km

Station 15 km Imperia

15 km

Snelweg-afrit 10 km Imperia Ovest

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Prelá Castello is een idyllisch, beschermd dorp met ruïnes van een XIIe eeuws kasteel te midden van olijfgaarden. Het dorp heeft een lange en bewogen geschiedenis. In de middeleeuwen woonden de heersers die de hele Prino vallei beheersten in het kasteel van Prelá. De huizen in het dorp zijn deels net zo oud als het kasteel of zijn gebouwd van de stenen van het kasteel. De Renaissance kerk met de barokke gevel weerspiegelt de vergane glorie en rijkdom van het dorp. Nu wonen er nog maar 15 mensen in Prelá, allemaal erg ruimdenkend en behulpzaam. De olijventeelt wordt nog steeds intensief beoefend in Prelá, de heerlijke olijfolie van de zeldzame Taggiasca olijf kan rechtstreeks van de landeigenaren worden gekocht.

De enige weg door het dorp loopt dood en eindigt op het zonnige piazza. Tijdens de zomermaanden worden hier af en toe dorpsfeesten gehouden en toeristen zijn altijd welkom. De dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkels zijn in Vasia (2 km) en Pantasina (1,9 km), het dichtstbijzijnde restaurant is in Molini di Prelá "Il Charlie"


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:20
Uitchecken: 08:10
Borg: € 150
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 84 dagen voor aankomst mogelijk.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf ExtraVergine
Mevr. M. Klaus

Mevr. M. Klaus

Ik ken alle verhuurders persoonlijk, het zijn mijn buren en vrienden. Alleen zo kan ik je individuele aandacht en een familiaire sfeer garanderen. De eigenaren wonen meestal in het dorp en helpen altijd met raad en daad als dat nodig is, en in de zomermaanden krijg je vaak verse groenten van eigen teelt. De smaak van de zongerijpte tomaten zal je het hele jaar bijblijven. Dat kan ik je beloven! Ik bied je vakantiewoningen en -huizen die sterk variëren in prijs en uitrusting. Er is voor elk wat wils, of je nu met een groot gezin bent, met z'n tweeën of alleen op zoek bent naar rust en ontspanning. Als je op zoek bent naar iets ver weg van het massatoerisme, dan ben je bij mij aan het juiste adres!


Andere accommodaties van Mevr. M. Klaus

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. Klaus

meer informatie

Objectnummer: 446906

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/446906.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 01.06 tot 30.06.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 84 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven