Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Can Alba

Ibiza, South Coast, Porroig schiereiland, Es Cubells

Max.  8   gasten
260m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
260m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De villa:

Het huis lijkt niet in het geringst op de sneeuwwitte, postmoderne mainstream huizen, zoals u ze in de glossy catalogi tegenkomt. De villa is een synthese tussen Podenco schoenendooshuizen en Bauhaus. Haar warme terracotta tint mengt zich subliem met het blauw van de lucht en het groen van de pijnbomen. Het is een villa voor individualisten die hun persoonlijkheid ook tijdens de vakantie willen behouden en zich niet het dictaat van een hippe en vervluchtigde smaak willen laten opleggen. Deze villa is pretentieloos, mensvriendelijk en tijdloos. Gelaten laat de villa haar bewoners de hoofdrol spelen. Het huis vormt het podium waarop de aarde en haar bewoners de belangrijkste spelers zijn.

Het interieur:

Er is louter gebruik gemaakt van edele materialen, die met het vestrijken van de tijd alleen maar mooier worden. Natuursteen, beton, teak, hout en leder. De vormgeving is zuiver en ziet af van decoratieve elementen. Er heerst een discrete elegantie en natuurlijke nonchalance met daarbij een volkomen comfort.

De verlichting:

Het idee is dat je de lichtbron niet hoeft te zien, maar wel het lichtruim dat ze creëert. Volgens lichtdesigners ontstaat het mooiste licht als het door dun rijstpapier valt en de kamers onderdompelt in een warm en helder licht zonder te verblinden.

De slaapkamers:

Een van de mooie eigenschappen van het huis is de alom aanwezige relatie met de natuur waarnaar u vanuit elke kamer in het huis door middel van een grote glazen deur kunt ontsnappen. De brede tweepersoonsbedden, evenals de (boeken)planken en schrijftafels zijn vervaardigd van teakhout dat zijn heerlijke karakteristieke geur verspreidt. Omdat elke kamer een eigen, exclusieve badkamer heeft, kunt u zichzelf ten allen tijde ongestoord verzorgen in uw eigen rijk .

De badkamers:

Om ze bewust puristisch en functioneel te houden, is er is alleen gebruikt gemaakt van natuurlijke materialen zoals mat zandsteen, kalksteen en glas. Het design is eenvoudig en doelgericht, de accessoires zijn van Fanatici, de baden van Philip Stack, puur Design van Dravik.

De keuken:

In de ultramoderne, open keuken kijkt de kok uit over de zee, terwijl hij zijn mediterrane gerechten op de grote gaskookplaat bereidt. De ruime countertops, ontworpen door betondesigner Max Kant hebben een magnetische aantrekking op onze gasten, die onder het genot van een glas wijn zich graag in een gesprek verwikkelen met de kok.

Het zwembad:

Met een lengte van 12 meter biedt het niet alleen een plek voor de badderaars, maar ook voor de echte zwemmers.
Licentie- of registratienummer: 020140682905

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 4 km

4 km

Luchthaven 12 km Ibiza Airport

12 km

Station 12 km Ibiza Airport

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De omgeving:

Vanaf het terras kijkt u uit over de 'Es Xarcu' baai, een populaire ankerplaats voor de prominenten van onze planeet. Gelukkig heeft de baai heeft zijn oorspronkelijke charme weten te behouden. Inmiddels heeft de op discreet verwijderde afstand gelegen vissershut zich ontwikkeld tot een van de geheime toprestaurants van het eilandTina Onassis woont op een paar meter afstand, filmsterren en beroemdheden uit de muziek scène lopen op blote voeten volledig incognito bij zonsondergang over het zand, terwijl u geniet van de uitstekende vis van 'Al Horno'.

De aangrenzende 'Cala Jondal' baai is bekend, vanwege het inmiddels wereldberoemd geworden 'Blue Marlin', de hotspot van de Hollywood beroemdheden en alle daarbij behorende insiders. Hier kunt u aan het nachtleven meedoen, dat al in de middag begint. Zien en worden gezien is het motto. Aan de andere kant van de baai zijn ook restaurants en bars aan het strand, waar u kunt genieten van deze prachtige plek in alle rust. Een klein zandstrand is ook voor kinderen geschikt om te zwemmen.

Heel dichtbij is de baai 'Es torrent', waar u in 2 minuten bent. Er is een uitstekend restaurant met top serviceVeel jachteigenaars meren af in de baai om er ’s ochtends of ’s avonds een hapje te eten. Het strand heeft een intieme sfeer. U kunt zich door Iban laten masseren, of een kijkje nemen tussen het aanbod van sieraden en zomerkleding. Snorkelaars kunnen naar de voor de kust liggende rotsen zwemmen en er duiken. Voor wie graag van een klif in een glasheldere zee springt, zijn er meerdere opties. Laten we eens kijken of u de toegang tot de onderwater grot kunt ontdekken. Als u geluk hebt vindt u misschien een Rolex of wat bankbiljetten op de bodem van de zee.

Binnen 15 minuten rijdt u naar Ibiza-stad voor een bezoek aan deze charmante oude stad. Een ideale plek om te winkelen, eten en mensen te ontmoeten. Alle beroemde discotheken zoals Pacha, Amnesia, Privilege,Space, Es Paradis, DC10, of kleinere clubs zoals KM5 zijn binnen een kwartier per taxi bereikbaar.



Sport:

Voor klimmers is er de freeclimbing-area, een prachtig gebied vlak boven de zee, met uitzicht op het eiland is 'Es Vedra' binnen 10 minuten te bereiken.
Ruiters kunnen bij de manage om de hoek paardrijlessen nemen of een ’s avonds een rit maken door de pijnboombossen.
Direct vanaf de voordeur liggen bewegwijzerde paden voor de mountainbikers.
Voor de duikers, adviseer ik de 'Cala Vadella' baai, waar u ook ’s nachts kunt duiken en spelen met de nieuwsgierig zeepaardjes en octopussen. Of bezoek de vele kreeften op een diepte van 40 meter.
De ochtend- en avonduren zijn ideaal voor joggers. U kunt meteen vanuit het huis van start gaan.
Voor wie graag wandelt liggen er in de directe omgeving van het huis vele prachtige paden, die u door schaduwrijke pijnboombossen naar afgelegen baaien voeren.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 1500
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Schoonmaak 2 keer per week inbegrepen

Annuleringsvoorwaarden:

  • If the tenant terminates the contract before the rental period starts they are responsible for paying the following percentages of the rental price, as long as a further rental is not possible: Termination -up to 60 days before rental period: 35 % of rental price -up to 30 days before rental period: 50 % of rental price -less than 30 days before rental per 100 % of rental price

meer informatie:

auto: aanbevolen. Taxis

Met de coördinaten N38 E1 ligt Villa-Ibiza resort ver verwijderd van toeristische centra, midden in een vredig pijnbomenbos.
De kust van Porroig is in het zuiden van Ibiza, tussen de stranden Es Torrent, Es Xarcu en Cala Jondal. U kunt over de zee uitkijken naar Formentera. In 15 minuten bent u met de auto op de luchthaven en op loopafstand van het hotel. Naar de stad Ibiza is het 10 minuten en 20 minuten naar San Jose. Het dichtstbijzijnde strand bereikt u in 3 minuten met de auto.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. M. Greiling

Dhr. M. Greiling

Ik had het pand in een dennenbos in 1992 verworven, in de komende 20 jaar, heb ik gebouwd in mijn vrije de villa met hun eigen handen. de plaats door de jaren heen meer en meer bekend geworden en ik erin geslaagd om het huis perfect te integreren met de natuur, waar ik zat voor licht en zon en overal herkende je graag zou willen zien. Dit alles is consistent en voelt u zich ontspannen en aangekomen.


meer informatie

Objectnummer: 96867

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/96867.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven