Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Grankärr

West-Zweden, Göteborg/Trollhättan

Max.  4   gasten
45m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
45m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

92.86% Aanbeveling

47 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

92.86% Aanbeveling

47 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Ons nieuw gebouwde vakantiehuis is voor 4 personen en is modern ingericht. Toch straalt het nog steeds de charme uit van een landelijke idylle in het bos. Hier vindt u zowel rust en ontspanning als ervaringen midden in de natuur.
Woonkamer met ruime kitchenette, airconditioning, vaatwasser, magnetron, koelkast/vriezer, ingebouwd fornuis met keramische kookplaat, wasmachine, enz.

Flatscreen TV (Duitse, Zweedse en andere satellietzenders), WLAN internet op aanvraag, slaapkamer met 2 (nieuwe) bedden, slaapzolder met 2 (nieuwe) bedden, betegelde badkamer met vloerverwarming, WC en douche. Airconditioning zorgt voor een aangename temperatuur. Groot terras met barbecue en tuinmeubelen. Gezinsvriendelijk. Groot perceel - 4500 m². Tips voor het organiseren van uw vakantie zijn gratis!

Milieuvriendelijke bouw, ook geschikt voor mensen met een allergie dus geen huisdieren
Rookvrij huis

Huurprijzen
Laagseizoen oktober tot april 330 Euro/week, 70 Euro/nacht min. 3 nachten
Hoogseizoen 1 mei, juni en september 450 Euro/week, 90 Euro/nacht min. 3 nachten
Hoogseizoen 2 juli en augustus 490 Euro/week, 90 Euro/nacht min. 1 week

Elektriciteitsverbruik 0,35 €/Kwh

Beddengoed/handdoeken kunnen worden meegebracht of gehuurd
Eindschoonmaak kunt u zelf doen of aan ons overlaten voor 55 Euro


Dit is wat onze gasten zeggen:

Andreas, Bautzen - Ooit stond het land tussen Göteborg en Stockholm na de ijstijd onder water. Nadat het land omhoog kwam, vormden zich idyllische nissen in de natuur, waar ook het zeer comfortabele vakantiehuis Lilla Grankärr staat. De naam is dus geen toeval. Want vertaald betekent het Kleine Sparrenmoerassen - een verwijzing naar de geologische periode (?) De zeer vriendelijke verhuurders hebben hier wellicht een antwoord op. Eigenlijk kunnen zij alle vragen beantwoorden die men wil weten... meer nog, ze doen onderzoek voor extra wensen, bieden boekingen aan als een bezienswaardigheid erg druk is en zouden zelfs kleine rondleidingen doen. Zeer aangenaam waren ook de kleine vrolijke praatjes en de diepgaande gesprekken over God en de wereld. Ze zorgen goed voor de familie in het vakantiehuis. Het huis is uitgerust zoals elke moderne flat - grote flatscreen-tv, airconditioning, vaatwasser, LED-verlichting... enz. En alles is doordacht geïnstalleerd of geplaatst - zelfs het terras. De omgeving nodigt uit tot fietsen en korte uitstapjes naar het meer. Als u (innerlijke) rust wilt vinden, is Lilla Grankärr de plek voor u. Maar spannende uitstapjes naar Trollhättan, het Vänernmeer, Göteborg ... etc. bieden de nodige actieve afwisseling. Ook zijn er veel mogelijkheden voor zwemplezier. Het huis en de regio is absoluut een aanrader - het huis is absoluut schoon en netjes. Ik zal zeker weer naar Lilla Grankärr gaan. Ik denk dat ik nieuwe vrienden heb gemaakt - ik zou ze graag weer zien.

Brigitta en Rainer Wackernagel, Jena - Voor de reis: Wat staat ons te wachten in Zweden? En dat was het: Een klein, fijn huis met alles wat je nodig hebt om te ontspannen. En vriendelijke en attente gastheren. En niet te vergeten, de zeer mooie nabije en (iets) verdere omgeving. We voelden ons hier erg op ons gemak!

Karin, Eulenbis - Een heel leuk en gezellig huis. Goed uitgerust en zeer schoon - je voelde je meteen thuis. De gastvrouw heeft zelfs paaseieren voor ons in het huis verstopt. De verhuurders waren erg vriendelijk en behulpzaam. Je kon je welkom en thuis voelen. Wij komen graag terug en kunnen het huis alleen maar aanbevelen.

Christian en Melanie, Hamburg. 2013
Het huis is fantastisch. We voelden ons er echt op ons gemak midden in de natuur. We waren er de laatste week van december en kregen zelfs een kerstboom :-) Het ontbrak ons aan niets in het huis. De verhuurders zijn erg aardig. Ze zorgden goed voor ons voor en tijdens de reis. We kregen veel goede tips voor uitstapjes in de omgeving. We kunnen het huis zeker aanbevelen!

Mario en Ramona, Regensburg. 2013
We verbleven half september in het vakantiehuis en het was gewoonweg geweldig! Een leuk huisje, dat zeer goed was uitgerust en zeer schoon - precies goed om je thuis te voelen. De gastheren waren zeer betrokken en je kon veel leren dat je in geen enkele reisgids vindt. Absoluut een aanrader!

Rüdiger S., Leipzig /Duitsland. 2013
Waren super tevreden over het vakantiehuis ! Van netheid, netheid en een zeer mooi interieur tot lieve en aardige gastheren waren de basis voor een fijne vakantie !Een aanrader !!!!

Liane B., Erfurt. 2013
Het huis is super. We voelden ons zeer comfortabel. Het was een heerlijke tijd. We komen graag nog een keer. Heel fijn contact met de verhuurders. We waren helemaal tevreden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.7 km

0.7 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 20 km

20 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 5 km

5 km

Luchthaven 90 km Göteborg

90 km

Station 20 km Trollhättan

20 km

Snelweg-afrit 22 km Lödöse/Nygård

22 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ben je op zoek naar straatlawaai en het hectische leven van een grote stad? Dan ben je op de verkeerde plaats!

Maar bent u op zoek naar rust van de dagelijkse stress, ontspanning en welzijn? Dan bent u hier aan het juiste adres! Het vakantiehuis ligt op een open plek in het bos, geen doorgaande weg, 200 m tot de dichtstbijzijnde buurman, wij wonen ook in de buurt. Wij geven u tips voor uitstapjes, winkelen, restaurants, bezienswaardigheden ...

Het huisje ligt tussen Göteborg en Trollhättan ongeveer 70 km ten noorden van Göteborg. Hier kunt u midden in de natuur leven tussen herten, elanden en elanden, bessen plukken, paddenstoelen plukken, wandelen en nog veel meer. Dit is de perfecte plek voor natuur- en wildfotografen en alle andere natuurliefhebbers. Andere vrijetijdsactiviteiten zijn golfen, vissen, zwemmen, uitstapjes naar Trollhättan, het Vänernmeer, oude vissersdorpjes aan de westkust, enz.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Minimum verblijf 3 nachten,
Inclusief nutsvoorzieningen, exclusief elektriciteitsverbruik ,
Beddengoed/handdoeken kunnen gehuurd worden voor 11 euro/bed,
Dag van aankomst: Zaterdag of in overleg

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 1 dag voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 1 dag voor de check-in aangevraagd is, wordt het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Het huis is populair bij golfers vanwege de nabijheid van de Koberg golfbaan.
Neem contact op voor prijsaanvragen voor langere periodes, maandelijkse huur - neem contact op of bel 0046 707 20 81 30. Wij spreken Duits.
Wij bellen u ook graag op een vast nummer als er nog vragen zijn. Als u wilt dat wij u bellen, laat ons dan via de mail uw telefoonnummer weten. Een telefoontje kan handig zijn voor een beschrijving van de locatie voordat u aankomt. Meer foto's en informatie vindt u op onze homepage.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 05-02-2024


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2019

Ilona/ Ariane uit Neudietendorf/ Ilmenau

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie

Ik heb een heerlijke, ontspannende vakantie doorgebracht met mijn nichtje (37/61). We werden hartelijk ontvangen en er waren geen problemen toen we nog een paar dagen ter plaatse boekten
Het huisje met terras heeft alles wat je nodig hebt op vakantie
Brigitte en Manfred waren er altijd om vragen te beantwoorden en suggesties te geven. Ik zou zeggen dat het voor ons een geslaagde vakantie was. Veel duimen omhoog. I. en A. uit Thüringen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juli 2019

Marie M. uit 41836

2,8
4 3 2 2

Nicht gür junge leute

An sich ist es ein sehr schönes und gemütliches Haus, mit ausreichend Ausstattung für alles was man braucht, leider haben die Vermieter, die am Anfang sehr nett und hilfsbereit schienen, keine Lust auf etwas jüngere Mieter (18/19 Jahre), und haben auf uns sehr unfreundlich reagiert und uns sehr beobachtet bzw bemuttert. Leider wurde uns auch ein Haus mit Ruhe und ohne Nachbarn versprochen, was aber nicht der Fall ist wenn die Vermieter direkt nebenan wohnen. Die nächtlichen und täglichen kontrollrundgänge, haben den Aufenthalt sehr unangenehm gemacht.Der See der angeblich nur 700m entfernt sollte ist unzugänglich, da ein unzumutbarer Weg durch den Wald bezwungen werden muss der durch Seile angezeigt werden sollen, diese leider verschwinden mitten im Wald, auch mit gps ist er nicht zu finden, was den Kauf von sehr teuren Angelsachen unnötig gemacht hat.
Auch der dort verhandene Grill, dient nur der Deko da in Schweden ein grillverbot herrschte, was die Vermieter uns erst gesagt haben nachdem wir Lebensmittel im Wert von 150€ gekauft haben, was wir weg schmeißen konnten. Ebenfalls haben wir die entreinigung selbst übernommen, beim Haus wurde bei der Übergabe nichts bemängelt, nachdem wir zuhause ankamen kam eine sehr unfreundliche E-Mail mit Mängeln die aufeinmal dort aufgetaucht sind. Mehrmals hat die Vermieterin auf unser junges Alter angespielt. Das Haus ist an Leute unter 30 scheinbar nicht zu empfehlen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2019

Juliane uit Flensburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspanning in het bos

We hebben met z'n tweeën genoten van een zeer ontspannende tijd in het gezellige en goed onderhouden huisje. De enigszins afgelegen ligging in het bos en het mooie, licht beschaduwde terras bieden een uitstekende gelegenheid om te ontspannen. In het omringende bos kun je herten tegenkomen die zich soms dichter bij het huis wagen, evenals de uil die ons af en toe 's nachts bezocht. Een klein, goed gemarkeerd pad leidt door het bos naar het meer Vanderydsvattnet. De oever is enigszins overwoekerd, maar de avonturiers kunnen hier zelfs een plek vinden om te zwemmen. Voor de avonturiers heeft de omgeving een aantal mooie zwemplekken aan grote en kleine meren, niet in de laatste plaats aan het grote Vänernmeer. In Eko-Park Halle- en Hunneberg kunt u heerlijk wandelen, en in Vänersborg of Trollhättan kunt u een beetje van het stadsleven genieten. Er is dus eigenlijk voor elk wat wils en het huis heeft een perfecte ligging als startpunt voor verschillende activiteiten. De verhuurders zijn erg vriendelijk en zijn altijd bereid om op verzoek tips te geven voor activiteiten. Ondanks de nabijheid vonden wij dat zij een goed gevoel voor privacy toonden en slechts af en toe vroegen of alles in orde was
Al met al hebben we een geweldige tijd gehad en raden we het huis ten zeerste aan!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2018

Caro uit Zürich

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Herfstvakantie in uppharäd

We hebben genoten van een geweldige familievakantie. Als u houdt van rust, ontspanning, boswandelingen, natuur en een zeer gezellig, schoon en stijlvol ingericht huisje, dan bent u bij hübners aan het juiste adres
Het is leuk als je 's morgens uit het raam kijkt en een familie herten ziet

De verhuurders zijn erg aardig en behulpzaam
Hartelijk dank.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Augustus 2018

Josua M. uit 6422 Steinen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Wat een waanzinnig mooie plek!

De locatie is absoluut top! Het ligt een beetje afgelegen in het bos en toch heel snel in de volgende stad, met de auto. Door de rustige ligging in het bos is 100% ontspanning gegarandeerd, de geluiden van de natuur zingen je mooi in slaap en zijn een inspirerende metgezel tijdens wandelingen en wandelingen. Het vakantiehuis heeft alles wat je maar kunt wensen, van tv en meerdere zeer comfortabele bedden en kamers, tot een volledig functionele keuken en een prachtig buitenterras. De familie Hübner, die het vakantiehuisje bezit, is ontzettend gastvrij, open-minded en erg aardig. Ik raad deze vakantieplek absoluut aan als je een vakantietrip naar Zweden maakt. De familie Hübner is uiterst behulpzaam als je tips nodig hebt voor reisbestemmingen of het bereiken van je doelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2018

Michael A. uit 06502 Thale

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie vanaf het begin!

Eindelijk een vakantiehuis waar je je vanaf de eerste dag helemaal thuis voelt. Het is liefdevol ingericht met Zweedse accessoires en is zeer schoon. De verhuurders zijn onopvallend begaan met het welzijn van hun gasten en zijn uiterst behulpzaam
Er zijn genoeg plaatsen om naartoe te gaan, zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens uw vakantie.
Wanneer u terugkeert naar het vakantiehuis, wordt u begroet door een aangename rust. Het terras is gezellig en biedt op elk moment van de dag een schaduwrijke plek. We hebben erg genoten van ons verblijf.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2018

Liane B. uit Erfurt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in het bos - Puur ontspanning

Na vier keer vakantie bij de familie Hübner hebben we nog steeds niet genoeg en daarom hebben we al geboekt voor volgend jaar. Want wie het eerst komt, maalt het eerst.

Omdat het vakantiehuis idyllisch midden in het bos ligt, konden we vossen, herten, elanden en zelfs een uil zien die we meerdere keren vanaf ons terras konden observeren.

Het was zoals altijd een mooie, ontspannende en interessante vakantie. Deze keer hebben we ons verblijf gecombineerd met een cruise naar Helsinki. We kunnen dit alleen maar aanbevelen. Onze verhuurders hebben deze reis vooraf voor ons geboekt. Omdat de verhuurders beide Duits spreken, was de communicatie op alle gebieden weer uitstekend. Het is fijn als je in een vreemd en prachtig land wordt geïnformeerd over de gebruiken, want niet iedereen kan Zweeds.

Het weer was geweldig en tijdens onze uitstapjes hebben we weer nieuwe plekjes leren kennen. Bijvoorbeeld na een succesvol bezoek aan de zee (Skärhamn) reden we op de terugweg langs een sluis in Trollhättan, waar op dat moment twee grote vrachtschepen uit Nederland en Noorwegen werden geschut.

We kunnen het vakantiehuis met de aardige verhuurders alleen maar aanbevelen, omdat de familie zeer gastvrij is ten opzichte van Duitse gasten.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2018

Helga M. uit Erfurt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ten zeerste aanbevolen.

Zeer gezellig vakantiehuisje voor een ontspannen tijd in West-Zweden. Je kunt daar echt genieten van de rust tussen de uilen en herten. Fantastische mogelijkheden voor uitstapjes, je bent snel aan de westkust en in Göteborg. De verhuurders zijn super aardige mensen, ze zijn altijd bezorgd om het welzijn van de gast en proberen de vakantieganger tevreden te stellen. Ik kijk al uit naar mijn volgende vakantie daar.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2017

Ulf W. uit 25348 Glückstadt

4,8
5 5 4 5
Toon Duits

Zeer mooi, klein Zweeds huis met Duitse standaard.

We hadden twee mooie weken bij Hübeners. Altijd behulpzaam en aardig. Het huis is klein maar fijn en voldoende voor twee kinderen. Vanuit het keukenraam kijk je rechtstreeks het bos in. Er is veel te doen in de omgeving. Geen meer, maar ook weinig muggen. Geweldig terras, gezellige hangmat en een barbecue nodigen uit om je op je gemak te voelen. De verhuurders zijn op het terrein, wat een beetje veiligheid biedt in het bos. We komen met oud en nieuw terug... De kinderen vonden het ook erg leuk!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juli 2017

Maria & Peter uit Tettnang (Bodensee)

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Rustig gelegen comfortabel huis

In dit mooie, rustig gelegen vakantiehuis hebben mijn man en ik genoten van onze 15 dagen zomervakantie. Brigitte en Manfred Hübner hebben het liefdevol en praktisch ingericht en we vonden het klimaat van het houten huis zeer aangenaam bij temperaturen tussen de 15 en 20 graden. De keuken is functioneel en goed uitgerust en in de bedden konden we comfortabel slapen. Alles is zeer goed onderhouden, perfect ontworpen en schoon. Niet alleen in het huis voel je je goed, maar ook buiten op het grote, verhoogde terras. We kregen veel waardevolle informatie en suggesties voor excursies en wat ook te overwegen, zoals de tol in Göteborg en nog veel meer. Zeer aanbevolen! We bedanken Brigitte en Manfred hartelijk voor hun gastvrijheid!

April 2016

Karin S. uit Eulenbis

5,0
5 5 5 5

Top!

Das Haus bietet alles was man zu einem erholsamen Aufenthalt braucht und die Vermieter sind sehr freundlich und hilfsbereit. Man fühlt sich rundum betreut und kann mit jeder Frage zu ihnen kommen. Mein Aufenthalt war zwar nur kurz, aber ich habe die Ruhe, die friedlichen Abende mit viel Wild direkt vor dem Haus und die Gemütlichkeit des Häuschens sehr genossen. Danke!!!

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Oktober 2015

Ingrid W. uit Hennef

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Leuk vakantiehuis en super aardige gastheren

We hebben een zeer mooie vakantieweek gehad. Ook al was het weer wisselvallig en regenachtig - maakt niet uit. Dankzij geweldige uitstaptips en het perfect ingerichte vakantiehuis voelden we ons super comfortabel. Hartelijk bedankt !!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juli 2015

Frank V. uit Einbeck

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zomer 2015

Zeer mooi vakantiehuis, midden in het bos, met de garantie om dagelijks wild te kunnen observeren. Zeer aangename gastheren die kunnen pronken met veel nuttige informatie en tips. Mooie nabije en verre omgeving, die uitnodigt tot wandelen en fietsen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Februari 2015

Stephan H. uit Erfurt

5,0
5 5 5 5

Wir kommen wieder

Tolles Haus! Absolut komfortabel und kinderfreundlich. Traumhaft schöne Landschaft, zahlreiche Ausflugsmöglichkeiten. Sehr freundliche Gastgeber. Ideal für einen entspannten Familienurlaub. Wir waren rundum zufrieden und kommen gern wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. M. Hübner

Dhr. M. Hübner

Dicht bij de natuur, is graag in het bos, natuurfotograaf. Ik probeer met plezier te helpen om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken!


meer informatie

Objectnummer: 57506

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/57506.htm


«Grankärr» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven