Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis hemelsgrijs

Rügen

Max.  5   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

127 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 1 day voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

127 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

De open woonkamer met aangrenzende keuken is royaal bemeten. De in de woonkamer geïntegreerde open haard zorgt voor een gezellige sfeer. In de keuken vindt u een oven, een vriezer, een koelkast, een fornuis met keramische kookplaat, een broodrooster, een waterkoker, etc. Natuurlijk mag de vaatwasser in dit huis niet ontbreken. Er is ook een eettafel met stoelen op de begane grond. U bereikt de bovenverdieping via een gebogen trap, aan het einde waarvan een ruime galerij op u wacht. De open hal leidt naar de aangrenzende slaapkamers, elk voor twee personen. De bedden in de respectieve slaapkamers zijn 1,60m x 2,00m en 1,40m x 2,00m groot. Voor de kleintjes is er een highlight in de vorm van een hoogslaper in een van de slaapkamers, die bereikbaar is via een aparte ladder. Het zeer open ontworpen huis heeft nog een gezellige slaapkamer (1,60m x 2,00m) en een badkamer in het benedengedeelte. In de bijkeuken staat een wasmachine. Het gehele huis wordt voorzien van gasverwarming, waarbij de gehele benedenruimte is voorzien van vloerverwarming.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een prachtig terras ontworpen met Bangkirai hout, waar een grote tafel met bijpassende stoelen u uitnodigt om te blijven hangen. Twee parkeerplaatsen zijn gratis beschikbaar direct voor het huis.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Zolderbed (100x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Meer 3 km

3 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 19 km Güttin a. Rügen

19 km

Station 4 km Putbus

4 km

Snelweg-afrit 20 km Stralsund

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Dit vakantiehuis heeft een totale oppervlakte van 120m² en ligt op een omheind perceel van 1500m² in het centraal gelegen dorp Kasnevitz, niet ver van het witte stadje Putbus. Het huis ligt in de tweede rij, zodat u de nodige rust vindt na uw excursies op het eiland Rügen. Het kleine dorp Kasnevitz, een deelgemeente van de gemeente Putbus, ligt in het zuidwesten van het eiland Rügen bij de Greifswalder Bodden. Het stadje Garz ligt op ca. 7 km afstand in westelijke richting via de Duitse Alleestraße. In het oosten, op ca. 3 km, ligt de oude hoofdstad van het eiland Putbus, met winkelmogelijkheden, gastronomie, station, theater en het wildpark.
Een blikvanger in Kasnevitz is de neogotische Sint-Jacobskerk. In het bijna vlakke landschap van velden en weiden is de kerktoren, gebouwd in 1864, al van verre zichtbaar.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 200 € bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

2,00 Toeristenbelasting /volwassene per dag in het hoogseizoen
1,50Toeristenbelasting /volwassene per dag in het laagseizoen
Energiekosten naar verbruik 39 ct/kWh
Gas naar verbruik 90ct/m³

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 1 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bei einem eventuellen Rücktritt erhält der Mieter den Mietpreis abzüglich einer Aufwandsentschädigung von 10,00 € zurück. Bei einer staatlichen Maßnahme wie: Beherbergungsverbot, drohender Quarantäne oder Sperrung der Insel. Kostenlose Stornierung. Ansonsten gilt folgende Regelung: - bis 50 Tage vor Mietbeginn: 25 % des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 75 % des Mietpreises - bis 10 Tage vor Mietbeginn: 95 % des Mietpreises Bei vorzeitiger Abreise oder bei Nichtanreise besteht kein Anspruch auf Rückerstattung.

meer informatie:

Bij Kasnevitz begint ook het biosfeerreservaat Zuidoost-Rügen, dat in 1990 werd opgericht en in 1991 bij de erkenning door de UNESCO in het wereldnetwerk van het MAB-programma werd opgenomen. Het is een representatief deel van het landschap van het Noordoost-Duitse laagland dat alle landschaps- en kustvormen van het kustgebied van Mecklenburg-Vorpommern in een zeer klein gebied weerspiegelt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-02-2024


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Thorsten K. uit Mülheim an der Ruhr

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer aanbevolen

Een mooi ruim, goed uitgerust huis op een rustige locatie. De grote omheinde tuin is ideaal voor een vakantie met honden. Het huis is gunstig gelegen zodat het een ideaal vertrekpunt is om het eiland met zijn stranden en bezienswaardigheden te verkennen. We verbleven er voor de derde keer op rij :-)
Absolute aanrader

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2021

Heike W. uit Brandenburg

4,6
5 5 4 4 5
Toon Duits

Zeer mooie vakantie

Het huis is mooi en groot, met een grote tuin.
Van daaruit is alles in een paar minuten te bereiken. De dichtstbijzijnde winkelmogelijkheden zijn in Putbus of Garz. Alles is geen probleem met de auto. De Roland trein rijdt ook van Putbus naar de badplaatsen.
We hebben er erg van genoten en zullen het zeker nog eens bezoeken.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2020

Henry R. uit Woltersdorf

4,9
5 5 5 4.5 5
Toon Duits

Mooie vakantiewoning op een geweldig terrein

Het vakantiehuis beviel ons erg goed. Zeer goede uitrusting en alles zeer smaakvol ingericht. Bovendien een grote en vooral omheinde tuin. Mens en hond voelden zich daar thuis. We hadden een geweldige week en hopelijk komen we snel weer terug.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Juni 2020

Jana D. uit Mittweida

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi huis ?

Het huis is modern en zeer comfortabel ingericht. We voelden ons vanaf het eerste moment tot het laatste moment zeer op ons gemak. Er ontbrak niets aan de uitrusting. De verhuurders hechten veel belang aan netheid. Ook het terrein was uitstekend onderhouden en we en onze hond hebben een mooie tijd gehad. We komen graag terug ☀️??. Hartelijk dank ook aan de aardige verhuurders.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Oktober 2019

Sophie W. uit Heiligengrabe, Brandenburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een wellness-oase voor mens en hond.

We mochten meer dan een week doorbrengen in Diana's prachtige vakantiehuis! We hebben twee Spaanse windhonden die vrij groot zijn, maar dit was geen probleem in het huis. Er werd vriendelijk rekening gehouden met onze aankomstwens en de overdracht van de sleutels verliep erg gemakkelijk. Het huis was perfect schoon en verwarmd toen we 's nachts aankwamen, de keuken was fantastisch uitgerust en alles was erg gezellig en stijlvol ingericht. De omheinde tuin (minder dan 1,50 m) beviel onze honden erg goed en ze hadden veel ruimte om te rennen en te snuffelen. De locatie van het huis is gewoon perfect. We komen graag terug. Diana is een geweldige en lieve gastvrouw. Bedankt voor alles ☺️

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2019

Thorsten M. uit Ronnenberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie op Rügen

We konden een volledig ontspannende en verkwikkende vakantie doorbrengen met drie generaties (oma, opa; ouders, kind) in dit prachtig en liefdevol ingerichte huis van de eigenaren! Het was ook weer erg ontspannend, maar ook interessant om in deze moderne, gedigitaliseerde wereld te leven zonder dingen als internet, Netflix of iets dergelijks, omdat dit niet beschikbaar was in dit huis. Maar dat vonden we juist heel goed! De zeer hartelijke eigenaren stonden altijd klaar om ons te helpen met advies en bijstand (bijvoorbeeld bij het zoeken naar een werkplaats voor een kapotte auto), evenals talloze aanbevelingen voor restaurants en bezienswaardigheden. Dat alleen al zou vijf sterren verdienen. Conclusie: we voelden ons op alle mogelijke manieren welkom bij de eigenaren en in het huis! Een zeer geslaagde, ontspannende vakantie in een geweldige omgeving. Heel erg bedankt daarvoor. Alle duimen omhoog en ga vooral zo door. :) Veel liefs uit Ronnenberg

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

Yvonne S. uit 16356 Werneuchen

5,0
5 5 5 5

Urlaub mit 2 Hunden

Wir waren mit 2 Hunden in ein super top eingerichtetes Haus. Sauber, alles an Gerätschaften da, Kamin, eingezäuntes Grundstück, netten Nachbarn, grossem Garten. Alles was das Herz begehrt.
Leider gibt es da kaum Telefonempfang und Internet. Aber wir waren zum erholen da. Nette Mieter.
Einkaufmöglichkeiten unmittelbar in der Nähe. Sehr empfehlenswert für Hundebesitzer.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

April 2017

Catharina K. uit 25474 Hasloh

5,0
5 5 5 5

Wir sind Stammgäste geworden!

Wir waren zum dritten Mal in dem für uns wirklich sehr, sehr schönen Haus und im September kommen wir wieder!
Ein Paradies für Hundemenschen wie uns. Die Vermieter sind sehr tierlieb, und es ist alles hundegerecht. Aber auch für den etwas gehoberenen Anspruch ist alles vorhanden.
Nicht nur in das Häuschen, auch in Rügen mit Hund haben wir uns verliebt.
Absolut empfehlenswert für alle!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

December 2016

Ute L. uit 22846 Norderstedt

5,0
5 5 5 5

So wie Urlaub sein soll

So soll Urlaub und Erholung sein. Wir haben dieses schöne Haus für eine Woche gebucht und uns rund herum super wohl gefühlt. Es fehlt an nichts. Die Ausstattung der Zimmer und der Küche sind wirklich sehr gut. Alles mit viel Liebe zum Details eingerichtet. Besonders klasse ist der große eingezäunte Garten, der für uns als Hundebesitzer der Hit ist. Nach ausgiebigen Toben im Garten, dann am kuscheligen Kamin aufwärmen. Einfach klasse. Einkaufen im nahegelegenen Putbus, Lauterbach oder Bergen. Auch sehr gute Restaurants in der Umgebung. Die umliegende Natur mit sehr gut ausgewiesenen Wanderwegen muss man erleben. Die Lage des Hauses ist perfekt für Ausflüge und sehr gut erreichbar vom Festland. Es war wieder ein unglaublich schöner Urlaub und Jahresstart 2017. Vielen lieben Dank auch an unsere Vermieter , der Familie David, für die liebevolle Betreuung. Wir kommen wieder. Ute und Sven Lowack mit Dalmatiner " Herr Lehmann "

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2016

Nina P. uit 38518 Gifhorn

5,0
5 5 5 5

Liebevolles Zuhause

Wir verbrachten im Spätsommer eine wunderschöne Woche auf der Insel Rügen. Herzlich wurden wir in unserem Ferienhaus "Himmelgrau" empfangen - mit 4 Erwachsenen, einem Kleinkind und unserem Hund.

Der mehr als großzügige Garten ist ideal für Hunde und Kinder. Die offene Terasse lud auch zum Verweilen und Grillabende ein.

Das Haus ist sehr liebevoll eingerichtet und super ausgestattet- eben wie ein Zuhause.
Die Räumlichkeiten waren sehr sauber, freundlich und gemütlich.

Alle Ausflugsmöglichkeiten,Supermärkte und Restaurants sind von Kasnevitz aus gut erreichbar.

Wir kommen nun regelmäßig wieder, es war ein wunderbarer Familienurlaub.
Wobei wir noch nicht sicher sind, ob sich unser Hund nicht von uns allen am allerwohlsten gefühlt hat. :)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

December 2015

Diana D. uit Kasnevitz, Rügen

5,0
5 5 5 5

Absolut empfehlenswert

Wir haben eine sehr schöne Zeit in diesem toll eingerichteten Ferienhaus verbracht. Wir und unsere zwei Australian Shepherds haben uns sofort wohl gefühlt. Der große, eingezäunte Garten ist ideal für einen gelungenen Urlaub mit Hunden und die ganze Insel lädt zu langen Spaziergängen ein. Supernette Vermieter, die uns sehr schöne Empfehlungen geben konnten. Top!!!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Juni 2015

uit Berlin

4,8
5 5 5 4

volle Punktanzahl

Sehr liebevoll eingerichtetes Haus mit gepflegten Garten. Man fühlt sich gleich heimisch. Gute Lage für sämtliche Unternehmungen auf der Insel. Unbedingt und ausnahmelos zu Empfehlen.
Werden bestimmt wiederkommen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2015

Kristina W. uit Wittenberge

4,8
5 5 4 5

Super Haus

Sehr tierfreundliches Haus mit viel Auslauf für den Hund. Putbus, Stralsund und Binz sind in wenigen Minuten erreichbar. Tolle Einrichtung im Haus. Da kann man überlegen nochmal hin zu fahren.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2015

Daniel K. uit Aschaffenburg

4,8
5 5 5 4

Perfekter Urlaub im Haus Himmelgrau

Wir ( 2 Erwachsene + 1 Baby) haben eine knappe Woche im Haus Himmelgrau verbracht. Das Ferienhaus hat alle Annehmlichkeiten die man von daheim kennt. Die Ausstattung ist modern und vollständig. Das Haus ist sehr liebevoll eingerichtet, das hebt es positiv von anderen Ferienhäuser ab. Die Vermieter standen uns mit Rat und Tat und zur Seite und gaben uns noch tolle Ausflugstipps mit auf den Weg.
Die wunderschönen Seebäder von Rügen (Binz, Selin,...) sind sehr gut mit dem Auto erreichbar. Auch findet man ca. 4 km entfernt (in Putbus) mehrere Supermärkte, Bäcker etc..
Fazit: Ein wunderschöner Urlaub auf einer tollen Insel in einem super Ferienhaus. Wir kommen wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. D. Dawid

Mevr. D. Dawid

Al meer dan 10 jaar is de glimlach van onze gasten onze grootste drijfveer Aankomen en je thuis voelen is ons motto Het zuiden van het eiland heeft ons betoverd en fascineert ons elke dag opnieuw met zijn ongerepte natuur en originaliteit die wij graag met onze gasten delen Klaar voor het eiland? Dan heten wij u van harte welkom. Je familie Dawid en Border Tilda


Andere accommodaties van Mevr. D. Dawid

Alle accommodaties weergeven van Mevr. D. Dawid

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 64930

Laatst bijgewerkt: 09.02.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/64930.htm


«Huis hemelsgrijs» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 1 day voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven