Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis in het historische centrum

Zuidelijke Languedoc-Roussillon: Dorp tussen Carcassonne, Narbonne, in de buurt van de Middellandse

Max.  4   gasten
150m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
150m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Corona: Desinfectiesprays en -doekjes, vloeibare desinfectie voor de was, enz. zijn beschikbaar. Als u vragen heeft over dit onderwerp, bel ons dan!

Bij de renovatie van de twee met elkaar verbonden huizen (zie foto) zijn ramen, deuren en tegelvloeren van rond 1900 gedeeltelijk bewaard gebleven. Het huis is smaakvol ingericht.
Op de begane grond vindt u de entree met rieten fauteuils, daarachter de keuken met gemetselde bank, stoelen, fornuis, oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser en alles wat bij een huishouden hoort. In het gastentoilet bevindt zich een douche en de wasmachine. De keuken komt uit op een binnenplaats met grind en 3 ligbedden, 1 houten tafel plus stoelen en planten in grote potten.

2 open haarden beschikbaar, die pas weer gebruikt kunnen worden na schoorsteenreiniging (najaar 2023). Verhuur in voor- en najaar momenteel alleen met gebruik van elektrische verwarming. Geen verhuur van het huis in de winter.

Op de 1e verdieping is er een zitkamer met 2 fauteuils, een wand met boeken, een plank met lectuur over de streek, wandelkaarten enz. Hier is ook de grote slaapkamer met tweepersoonsbed (2mx2m) en 2 zevenzone koudschuimmatrassen op lattenbodems. Daarnaast is de badkamer met 2 wastafels en een grote douche en toilet. Op deze verdieping is ook de doorgang naar de "muziekkamer" met stereo, cd's aanwezig, een bank en comfortabele fauteuils om ontspannen naar muziek te luisteren.

Op de 2e verdieping is een grote salon die de hele verdieping beslaat met een monopitch dak en wit geschilderde muren en plafondbalken. Gasten kunnen het zich gemakkelijk maken op de bank en de fauteuils. Op de plank staat een kleine tafel voor spelletjes. Bovendien grenst hier de 2e slaapkamer aan. Bed ook 2mx2m, koudschuimmatrassen op lattenbodems. Op deze verdieping is er ook toegang tot het dakterras met tropisch houten meubilair en een hangmat.

Vanwege het sterke mobiele telefoonnetwerk van Orange en andere providers bieden wij geen WLAN meer aan. Smartphones en ook tablets kunnen in Fabrezan worden gebruikt via het mobiele netwerk van o.a. "Orange" uit onze ervaring en die van gasten. Wij ontvangen onze e-mails, surfen op het net of gebruiken onze messenger diensten ook zonder WLAN. Vanwege de vele verschillende contracten die beschikbaar zijn, kunt u ook met uw Duitse provider overleggen over de kosten. Op veel plaatsen in stad en land zijn gratis WiFi-spots beschikbaar.
TV-programma's worden via de satelliet ontvangen. Er worden Duitstalige programma's geprogrammeerd.
Licentie- of registratienummer: n f 13 07 045 842 ...

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 30 km

30 km

Meer 10 km

10 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 125 km Blagnac Toulouse

125 km

Station 7 km Lézignan

7 km

Snelweg-afrit 5 km Lézignan

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons huis is gelegen in het oude dorp van Fabrezan op de Place Charles Cros, die is bekleed met hoge lindebomen.
Hier kunt u uw auto parkeren. De garage is gevuld met hout voor de kachel en planken met gereedschap enz. Fietsen kunnen daar worden geparkeerd.
WLAN is beschikbaar vanaf het Grand Café 200 meter.
2 woontorens uit de 12e eeuw die behoren tot het beeld van het dorp, waarvan de kern is omgeven door een Platanenallee. Het dorp ligt aan de rivier de Orbieu. Restauratie maatregelen hebben geleid tot een ongerept rivierlandschap, omzoomd door wijngaarden en moestuinen. De kerkklokken kondigen matig elk half en heel uur.
Het dorp heeft een kleine supermarkt, een tabakswinkel met kranten, ansichtkaarten, een apotheek, twee bars met warm eten, een pizzeria, een restaurant aanbevolen door onze gasten "Clos de Souquet" en "Le Caliquot".


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 100 € bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

bijkomende kosten: € 5,00 per lingerie (lakens, matras, theedoeken)
bijkomende kosten: € 10,00 Water, en elektriciteit compteur
Deze bedragen moeten de totale bepaald door de computer bedrag worden toegevoegd.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Wir machen mit Gästen einen Mietvertrag, den Sie unverbindlich vorab erhalten können.

meer informatie:

Fabrezan ligt ingebed in het landschap van de zuidelijke Languedoc-Roussillon. De economische regio heet Occitanië, en het departement waarin Fabrezan ligt heet Aude. Traditioneel worden hier verschillende druivensoorten verbouwd, maar nu ook granen, olijf- en fruitbomen. Ook worden er nieuwe wijngaarden aangeplant. In sommige jaren bloeien de zonnebloemen op enorme bebouwde oppervlakten.
Het heuvelachtige landschap wordt ook gekenmerkt door pijnbomen, cipressen, struiken als laurier en rozemarijn. Bezem ruikt in mei op sommige berghellingen bedwelmend. Als u door de Corbières naar het zuiden gaat, naar de Pyreneeën, rijzen de kalksteenrotsen steeds weer op uit het landschap, rijdt u door kloven (met de auto of de fiets), wandelen op gemarkeerde paden is ook mogelijk.
U kunt boottochten maken op het "Canal du Midi" of fietsen huren in Homps of Narbonne en onder het bladerdak van platanen of pijnbomen langs het kanaal rijden.
Niet ver van Homps ligt het zoetwatermeer "Lac de Jouarres" als u wilt zwemmen of zeilen in zoet water.
De dichtstbijzijnde mediterrane stranden zijn die van Gruissan, op 30 km afstand. Vele sporten zijn daar mogelijk (duiken, surfen, stand-up paddling of gewoon zwemmen).
Met de "petit train jaune", een in 1910 ingehuldigd smalspoor, kunnen bezoekers vanuit Villefranche de Conflent (bij Perpignan) een klein deel van de Pyreneeën leren kennen tijdens een dagtocht. U rijdt over viaducten en heeft een adembenemend uitzicht op de Pyreneese valleien.
In Tautavel (op weg naar Perpignan) zijn tientallen jaren geleden zo'n 450.000 jaar oude menselijke botresten gevonden. Dit betekent dat Roussillon een van de oudste bevolkte gebieden van Europa is. Een museum illustreert het leven van de vroege mens.
Het Romeinse erfgoed van de regio in Narbonne en Carcassonne zal ook degenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis aanspreken. Narbonne heeft nu het Narbo Via museum. Vondsten uit de Romeinse tijd worden er gepresenteerd. Bezienswaardig!
Katharenkastelen uit de 11e en 12e eeuw wachten op een bezoek op luchtige rotshoogten. Bij mooi weer bieden sommige kastelen een prachtig uitzicht tot aan de Middellandse Zee, waarvan de kusten populair zijn bij zonaanbidders of watersporters (windsurfen, kitesurfen, zeilen, duiken, enz.).
Wie wil golfen kan dat doen in de buurt van Carcassonne. De golfbaan werd speciaal aanbevolen door een gast.
Schilderijen en beeldhouwwerken uit de 20e eeuw zijn te vinden in Cérét, op de noordelijke hellingen van de Pyreneeën, in het Museum voor Moderne Kunst.
In de bezienswaardige stad Albi bevindt zich het Toulouse-Lautrec Museum. Het geeft een overzicht van het gehele oeuvre van de kunstenaar, die lang niet alleen affiches ontwierp voor de Vaudeville theaters in Parijs.
In Béziers, Carcassonne en Avignon worden in juli en augustus beroemde zomerfestivals gehouden met theater, dans, rock-pop en klassieke muziek. Bestel tickets op internet. Al met al zijn er in de zomer veel kleine festivals in de dorpen, en de deelname is gratis.
In oktober en november zijn er jazzconcerten in Perpignan en het nabijgelegen Conhilac. Kijk op internet!
Zeer populair bij kinderen is een pretpark met wilde dieren in Sigean (Réserve africaine).


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

Wolfgang G. uit Gelenau

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie september 2020 in Fabrezan

Bij aankomst in het vakantiehuis in Fabrezan, klaar voor een vakantie, voelden we ons meteen thuis. Onze eerste indruk - de bewoners zijn slechts korte tijd uit het huis. Zeer stijlvol ingericht met alles voor elke vakantiewens. De foto's van de oorspronkelijke staat van het huis geven je een idee hoeveel moeite er is gedaan om het huis te renoveren en in te richten met behoud van de historische bouwstof. Hier kan men alleen maar "Chapeau" zeggen.
De vita en de foto's op de website laten het vakantiehuis zeer authentiek zien. De mogelijkheden voor recreatie, activiteiten in het huis met een ontelbaar aantal boeken, CD's, spelletjes voor jong en oud bij minder mooi weer is uitzonderlijk.
Ondanks de centrale ligging is het huis zeer rustig. S Avonds kunt u de dag afsluiten op het terras met kaarslicht en naar de sterren kijken.
De Corbieres met zijn vele wijngaarden, kleine dorpjes, valleien met interessante rotsformaties en flora kan heel goed per fiets worden verkend langs de kleine zijwegen (nauwelijks autoverkeer). Het Canal du Midi is erg mooi om te fietsen. De sluizen voor de boten waren voor ons interessant.
We hebben genoten van het zwemmen in de Middellandse Zee na een fietstocht langs het Canal de la Robine van La Nouvelle naar Narbonne.
Voor wandelaars is er een rijk aanbod, bijvoorbeeld de Kathaarse kastelen van Peyrepertuse en Quéribus met uitzicht op de Pyreneeën en de Middellandse Zee. Wandelschoenen zijn aanbevolen.
Bezienswaardig is de abdij van Sainte-Marie de Lagrasse niet ver van Fabrezan. Wij combineerden het bezoek met een bad in de rivier L'Orbieu in Ribaute - prachtig en zeer goed om te ontspannen.
We willen een zeer grote pluim geven aan de verhuurders, die ons goed hebben geholpen tijdens de wat moeilijke Corona tijd.
Het was een heerlijke vakantie, nogmaals veel dank aan de verhuurders voor het grote vertrouwen.
Christine en Wolfgang Gester, Gelenau

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2019

Christian und Elke I. uit 50825 Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Men zou eigenlijk niet verder moeten vertellen!

Eindelijk, na weken van anticipatie en een rit van 1260 km:
La Place Charles Gros in Fabrezan.
De deur ontgrendeld, de eerste blik in het huis - WOW!!
Bagage naar binnen - de eerste stap in de achtertuin - wat een rust!
De trap op, een poging tot oriëntatie: badkamer, slaapkamer en muziekkamer, voorhal met bureau en boeken...
Verder omhoog: de gezellige woonkamer met zijn indrukwekkende sfeer. Van daaruit de voor ons beslissende stap naar het dakterras: wat een uitzicht!!
Niet zichtbaar van buitenaf en een enorme hemel als bekroning.
Alle getoonde foto's liegen niet, ze worden hooguit overtroffen door de werkelijkheid.
Het bed: enorm groot, uitnodigend, beste matrassen, we hebben heerlijk geslapen in alle stilte.
De keuken heeft alles wat je nodig hebt, we hebben bijna elke dag gekookt en niets gemist.
Dubbele wastafel in de badkamer, grote douche, haardroger - in geen enkel vakantiehuis hebben we ooit zo praktisch en smaakvol ingericht gevonden.
Het huis is gevuld met literatuur, muziek, kunst, fotoboeken, smaakvolle details en kleinigheden, met het leven en de ziel van de eigenaren. (Zeg me hoe je woont en ik zeg je wie je bent).
Kortom: we bedanken voor deze buitengewoon mooie accommodatie en het vertrouwen van de verhuurders om ons toe te laten in hun zeer privé-omgeving.
Veel is al gezegd over de omgeving en het land in de beoordelingen, er valt weinig aan toe te voegen.
Maar: de roep om weer op bezoek te komen klinkt in onze oren, er valt nog veel te ontdekken, nog veel te beleven.
Fabrezan zal ons zeker weer zien!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Familie U. Funke-Siebert:

Sie sind herzlich willkommen in unserem Haus in Fabrezan! Uns macht es Freude, dass Sie in der Region so viel Neues entdecken konnten und viele Menschen kennengelernt haben. So soll es sein!
Also dann, auf Ihren zweiten Urlaub in Fabrezan!
Grüße von U. Funke und D. Siebert

Juli 2019

Anja und Volker uit Rodenberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Landelijke idylle

We zijn twee keer met onze tieners (14 en 16 jaar) te gast geweest in dit zeer liefdevolle en perfect uitgeruste dorpshuis (10/2018 en 07/2019). De gezelligheid en netheid van het huis, de open dorpsgemeenschap en de sfeer van het oorspronkelijke Frankrijk hebben ons elke dag opnieuw enthousiast gemaakt. De verhuurders hadden ons van tevoren al voorzien van veel interessante tips en waren voor, tijdens en na onze vakantie zeer sympathieke en betrouwbare aanspreekpartners. Ter plaatse is alles beschikbaar voor de dagelijkse behoeften. We hadden veel plezier tijdens onze uitstapjes naar de Middellandse Zee, het dunbevolkte achterland en de omliggende steden zoals Carcassonne, Narbonne, Toulouse en Perpignan. Zeker een bezoek waard is het pittoreske Lagrasse en in de zomer de natuurlijke zwemplek aan de rivier de Orbieu in Ribault. We hebben ook genoten van de talrijke muziekfestivals in de omgeving. Het mooie dakterras nodigde uit voor ontspanning aan het einde van de dag. De perfecte plek voor wie ontspanning zonder verveling zoekt. We kunnen het dorpshuis zeker aanbevelen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2019

Christian K. uit 10825 Berlin

5,0
5 5 5 5 5

La France- at its best

Wer kultivierte Briten treffen will, findet sie hier. Die Gegend ist einfach zu bezaubernd, ein gr0ßer naturbelassener Park, durchzogen von kleinen Flüsschen oder je nach Wetter von Flussbetten durch die sich Bächlien winden. Wer Ohren hat zu hören, hört hier auf der Dachterrasse Vögel, Zikaden und was selten geworden ist, die Glocken der beiden Dorfkirchen, nicht laut aber mir aus Kindertagen vertraut. Unsere Familie, die in Berlin lebt, ist dankbar für das Idyll. Dennoch, nach zwei drei Tagen muss Urbanität her. Narbonne, Perpignan, Bézier und Montpellier, alle mit dem Auto schnell erreicht- So wie auch das Meer und das Fischerstädtchen Gruissan in ner guten halben Stunde. Eigentlich wartet man auf schlechteres Wetter, um die Vielzahl der Vorzüge der Unterkunft ( Musik in jeder Form, Filme, Bücher, Reiselektüre, TV und Internet) zu nutzen, aber meistens ist man doch draußen. In 5 Minuten sitzt man in oder vor der Dorfkneipe, in der sich die Landarbeiter treffen. Es lohnt vorbeizuschauen. nicht wegen der Küche sondern wegen der Athmosphäre und der riesigen Platanen. Wer will, kann hier schon morgens seinen Café nehmen, wenn er gegenüber im Dorfladen sein Baguette oder die Croissants gekauft hat. Wir kommen immer wieder, weil wir uns jeden Tag das Frankreich auswählen können, nachdem uns der Sinn steht.

Antwoord van Familie U. Funke-Siebert:

Bedingt durch die Unwägbarkeiten des Brexits verkaufen immer mehr britische Familien ihre Häuser auf dem europäischen Festland, also auch in Südfrankreich. Für unsere netten englischen Nachbarn ist und bleibt Frankreich das bevorzugte Urlaubsland, künftig als Mieter von Ferienhäusern oder Hotelzimmern im vielfältigen Süden Frankreichs.

Mei 2019

Maria B. uit 60433 Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie vakantie in de Corbières!

Liefdevol gerestaureerd, smaakvol ingericht en zeer goed uitgerust huis op een rustige maar centrale locatie in het charmante Fabrezan; erg schoon en goed onderhouden. Speciale highlight voor ons: de gezellige muziekkamer met een goede geluidsinstallatie en honderden cd's. Restaurants en kleine winkels op loopafstand. Veel bezienswaardigheden zijn goed bereikbaar met de auto. Bijzonder behulpzame en zorgzame verhuurders die zich intensief bezighouden met alles soepel laten verlopen en ervoor zorgen dat de gasten zich prettig voelen. We waren helemaal tevreden.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2018

Petra und Thomas W. uit 38176 Wendeburg

5,0
5 5 5 5 5

wunderschönes französisches Haus

Die Gestaltung und Ausstattung des Hauses ist sehr geschmackvoll und ermöglicht ein Eintauschen in die französiche Lebensart. Darüber hinaus verrät das Haus sehr viel über seine Besitzer, für die ein gepflegtes und sauberes Feriendomizil wichtig ist.
Durch die Vielfalt an Literatur und Musik ist auch für Regentage gesorgt. Wir bedanken uns herzlich für die fürsorgliche Betreuung vor und während unseres Aufenthaltes .

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

Christian R. uit 63505 Langenselbold

5,0
5 5 5 5 5

Geschmackvolles Haus mit schöner Dachterrasse

Diese Haus ist äußerst geschmackvoll renoviert und eingerichtet. Auf zwei Etagen befinden sich zwei Schlafzimmer, sowie eine gemütliche Küche, Musikzimmer, großes Wohnzimmer. Am Abend kann man herrlich auf der Terrasse über den Dächern von Fabrezan einen Wein genießen. Die Vermieter haben hier wirklich ein wunderschönes Domizil erschaffen, von dem aus man herrliche Touren in die Pyrenen, das Meer oder die verschiedenen herrlichen Städte machen kann. Hier gibt es soviel zu erleben, und wenn man abends nach Hause kommt, erwartet einen dieses wohlige Zuhause.Die Vermieter versorgen einen sehr liebevoll mit sehr viel nützlichen Tipps und sind immer ansprechbar. Wir werden nicht das letzte Mal dort gewesen sein

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2018

Achim und Monika S. uit 52382 Niederzier

4,8
5 5 5 4 5

Wohlfühlurlaub

Vor- während- und auch nach dem Urlaub: tolle und herzliche Begleitung durch die Vermieter. Liebe Frau Funke, vielen Dank dafür. Bei schlechtem Wetter oder einfach so zum Entspannen: Sofa und Sessel im Musikzimmer und ausgestattet mit einem der zahlreichen (Kriminal)Romane - herrlich. Bei Sonne: Frühstück und / oder lauer Frühsommerabend auf der Dachterrasse: was will man mehr?! Im Haus zahlreiche liebevolle Details, die viel über ihre Besitzer sagen! UND: eine Landschaft mit ihrer Natur, Kultur und Geschichte, die uns immer wieder ins Staunen versetzte. Rundum ein wunderbarer Wohlfühlurlaub. Gerne wieder, auch zu dieser Jahreszeit.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2017

Ulla G. uit 79346 Endingen/Kaiserstuhl

5,0
5 5 5 5 5

Wunder volles Ferienhaus

Zu Gast im Oktober 2017 als Familie mit meiner erwachsenen Tochter zum Erholungsurlaub:

Mein Körper ist mit dem Auto schon zuhause, ein Teil meiner Seele verweilt jedoch noch immer in diesem traumhaften Haus, Heim von Uli Funke und Detlef Siebert, in Fabrezan.
Selten, nie zuvor sah ich ein Domizil mit solch einer Persönlichkeit, Individualität, Liebe und Wärme ausgestattet. Nie Gastgeber, die ihre Gäste mit so vielen Hinweisen auf Kultur, Landschaft, Bauliches, Unternehmungen, auch das Haus selbst betreffend, bereichert haben, wie hier. Dann noch die Landschaft, welche uns durch ihre Düfte nach Rosmarin und Thymian betörte und uns durch ihre Kargheit stille werden ließ. Auch ist das Meer und die Etangs nicht weit entfernt; so hatten wir alles. Und konnten auch wunderbare Städte und Bauten genießen. Nur, leider war die Zeit, mit einer Woche, für uns zu kurz; eine längere Ferienzeit im Hause Funke-Siebert ist angesagt. Wir freuen uns darauf - und dann werde ich auch einen Teil meiner Seele wiederholen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2017

Claudia u. Christian uit Bremen

5,0
5 5 5 5 5

Fantastischer Urlaub in Fabrezan, Dept. Aude, Les Corbières

Das liebevoll renovierte Dorfhaus im Kern von Fabrezan verwöhnt durch großzügige, lichtdurchflutete Räume mit einem gemütlich-wohnlichen Charakter und zugleich sommerlichen Flair entstehend aus wohlgesetzten modernen und ursprünglichen Details. Eine sonnige Dachterrasse lädt sowohl zum Sonnenbaden wie auch zum abkühlenden Abendausklang ein. Die weitreichende Bibliothek umfasst Literatur, Musik und Filme aus allen Bereichen und lässt so auch Tage mit mäßigem Wetter oder ruhige Abende nicht langweilig werden.
Möblierung sowie Ausstattung inkl. elektr. Haushaltsgräte ist in allen Bereichen sehr gut. Schlafzimmerklima und Betten ebenfalls. Alle Räumlichkeiten sind sehr gepflegt. Parkplatz vor dem Haus, in der Garage Unterstellmöglichkeit für Fahrräder o.ä.
Kommunikation/Betreuung mit/durch die Vermieter Funke/Siebert ist vorbildlich und sehr freundlich über den gesamten Buchungs- und Urlaubszeitraum. Info- und Kartenmaterial wie auch persönliche Zusammenfassungen von Fabrezan und Umgebung wird in ausreichender Menge zur Verfügung gestellt.
Fabrezan am Nordrand der Corbières liegt zentral zwischen dem nördlich anschließenden sanftwelligen Minervois, den spektakulären höheren Corbières im Süden und Westen und dem abwechslungsreichen Küstenstreifen mit seinen Seen, Salinen und langen Stränden im Osten. Herrliche Wander-, Fahrrad- oder Autotouren mit kulturellem Inhalt wie Burgen der Katharer (z.B. Queribus), Abteien (z.B. Fontfroide), mittelalterliche Dörfer (z.B. Lagrasse) und Städte (z.B. Cacassonne) oder auch ohne (z.B. am Canal du Midi oder in die Berge) sind unauffwendig erreichbar möglich, die Strände von Narbonne Plage über Gruissan, Port-la-Nouvelle (weiter Autostrand) oder Leucate (schöner Strand) sind leicht in gut einer halben bis dreiviertel Stunde erreichbar. Interessante Städte wie Narbonne, Perpignan und sogar Toulouse sind bequem über die Autobahn erreichbar.
Insgesamt höchst empfehlenswert!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Christian K. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Douce France

Douce France, das süße Frankreich von Charles Trenet, der im nahen Narbonne geboren wurde, in Fabrezan existiert es immer noch. Wer eintauchen mag ins romantische, bäuerliche Frankreich kann das hier wunderbar tun. Wer vor die Tür tritt, ist schon auf dem Dorfplatz, immer noch Plaudertreffpunkt der "mamies", der Großmütter, die unter Platanen ihren Erinnerungen nachgehen. Wer mag, kann auf der Dachterrasse in der Hängematte dösen und dem Rauschen der Blätter lauschen. Im Inneren des Hauses geht moderner Komfort (Flachbild-TV, Spül-, Waschmaschine, Stereoanlage) einher mit geschmackvoller Einrichtung und wunderbaren verarbeiteten Naturmaterialien. Bücher, Filme, Musik und dort die Großen des Jazz, Rocks und Blues warten darauf entdeckt zu werden. Kamin und Heizung, die wir nicht brauchten, lassen das Haus "Ganzjahrestauglich" sein. Wer sich fußläufig selbst versorgen mag, der findet einen Dorfladen, kann aber auch vor Ort Essen gehen. Wer hier nicht "chillen" kann, der kann es nirgends. Wer dann wieder raus ins Leben will, für den sind Strände und Städte innerhalb einer knappen Autostunde erreichbar.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Michael R. uit 88690 Uhldingen

5,0
5 5 5 5 5

Ein sehr schönes Paradies für Freunde eines schönen Urlaubs ...

Die Vermieter bieten ihr persönliches Ferienhaus an: Man merkt auf Schritt und Tritt, dass hier sehr liebevoll ausgestaltet wurde, von der Einrichtung über die Dekoration bis zur Musik, die man hier genießen darf. Das Haus liegt an einem ruhigen Dorfplatz und nahe der Autobahn, man kann also sowohl die Ruhe genießen, als auch viele schöne Ausflüge unternehmen. Ich habe mit meiner Frau hier eine Woche Urlaub gemacht und ich muss sagen, mir ist das Haus und die freundliche Art, wie man von den Eigentümern betreut wird, sehr ans Herz gewachsen. Ein ganz herzliches Dankeschön.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Familie U. Funke-Siebert:

Vielen Dank für den freundlichen und hilfreichen Kommentar. Was die Autobahn betrifft, so ist der Zubringer 5 km entfernt und es gibt keine Geräusche verursacht durch Fahrlärm.
Gruss U. Funke

Mei 2017

K & L uit Kelkheim

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschöner Urlaub

Das schöne Ferienhaus mit Flair, sehr sehr sauber und aufgeräumt, war die beste Vorraussetzung für einen gelungenen Urlaub. Es war alles perfekt von einer riesigen Buchauswahl für uns Lesefans über eine unglaubliche Auswahl an Musik und allen Dinge fürs tägliche Leben. Die Sehenswürdigkeiten im Umfeld sind so zahlreich, dass wir in zwei Wochen nicht alle besuchen konnten. Wir werden wiederkommen! Die Vermieter sind sehr nett und fürsorglich.

Augustus 2016

Ute V. uit 64367 Mühltal

5,0
5 5 5 5 5

Ferienhaus zum Wohlfühlen, Frankreich original

Wir haben bisher 2 mal unseren Sommerurlaub in diesem Haus verbracht und uns sehr wohl gefühlt.
Es liegt im alten Ortskern von Fabrezan, davor befindet sich ein von alten Bäumen verschatteter Platz und Bänke.
Uns hat die Atmosphäre von dem Ort, wie auch die Ausflugsmöglichkeiten gefallen.
Wandern und Radfahren, Märkte und Meer, ... alles ist möglich, nichts muss.....

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Familie U. Funke-Siebert:

Vielen Dank für Ihre Beurteilung unseres Hauses, in dem die Gäste sich wohlfüllen können und die Hinweise auf die vielfältigen Aktivitäten, die von Fabrezan aus möglich sind!
Grüße von Ulrike Funke

Juli 2016

Johanna D. uit 6489 Darmstadt

5,0
5 5 5 5 5

Zauber des Longuedoc

Mitten im dörflichen Zentrum bietet das Haus viel Komfort und individuellen Charme in malerischer Atmosphäre. Von hier aus haben wir viel unternommen: wandern in den Corbières, Fahrradfahrten entlang des Canal du midis, Wassersport, Weinproben, Sommerfeste in den umliegenden Dörfern und, und, und...

Juni 2016

Christian uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Bijou im Langedoc

Wer das authentische, ländliche und verträumte Südfrankreich sucht ist in Fabrezan richtig und kann kein passenderes Domizil finden. Geschmackssicher eingerichtet am Dorfplatz gelegen mangelt es an nichts. Bücher, Platten, Filme- wenn man Zeit hätte. Denn draußen lockt das Land der Katharer. Wer Kontemplation sucht,findet sie. Wer Trubel mag ist in einer guten halben Stunde am Meer und wer die legendären Markthallen liebt. findet sie in den Städten des Umlands. Wir freuen uns aufs Wiederkommen

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Familie U. Funke-Siebert

Familie U. Funke-Siebert

Al meer dan 20 jaar, hebben mijn man en ik in het Rijn-Main gebied en in de zuidelijke Languedoc-Roussillon thuis, de regio reisde in alle seizoenen en houden van de Corbières, de Pyreneeën en de mediterrane stranden. We hebben veel mensen van verschillende nationaliteiten ontmoet en we houden deze contacten. Ik in mijn professionele leven belegd met de opleiding en de studie van de jongeren, mijn man is een onafhankelijke stad planner en werkt in zijn eigen kantoor. De liefde van Frankrijk heeft in ons leven altijd een rol, in eerste instantie veroorzaakt door weekend trips met vrienden naar de Elzas of Lorraine gespeeld, later ook tot Bourgondië en de Côte d'Azur. Over uw interesse in ons huis in Fabrezan kijken we uit. Ulrike Funke en Detlef Siebert


meer informatie

Objectnummer: 95196

Laatst bijgewerkt: 01.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/95196.htm


«Huis in het historische centrum» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven