Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Moulin d'Ibure, Moulin

Atlantische kust, Frankrijk, Aquitaine, Baskenland, Biarritz, de Pyreneeën uitlopers

Max.  7   gasten
105m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
105m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De Moulin d'Ibure is een voormalige watermolen. Het is gelegen in de buurt van de Atlantische kust slechts 30 km ten oosten van Biarritz in een zeer rustige landelijke omgeving aan de rand van het dorp Bardos direct aan een beekje Lihoury op een 2,4 hectare groot landgoed. De woning is omgeven door een grote tuin met eeuwenoude bomen, gazons, bloeiende struiken en subtropische planten.

Het huis 'Moulin' is de echte voormalige molen gebouw. Daar vindt u op één niveau op de mezzanine verdieping 3 slaapkamers en 2 badkamers. Om een ​​35 m² grote woonkamer met open keuken en een eettafel voor 6 personen aan de ene kant, aan de andere kant een zithoek met een bank en satelliet-tv. Het gebouw is omgeven aan de oost- en zuidzijde met een houten veranda. Een kamer heeft een eigen klein balkon boven de voormalige molen race.
De slaapkamers zijn voorzien van comfortabele bedden (1x 160x200, 140x200 1x en 1x 2 eenpersoonsbedden 90x190), nachtkastjes met leeslampjes, een kleine tafel en 2 rieten stoelen. In de centrale hal is er een ruime kast in één van de kamers een andere en een andere in een kamer, een grote ladekast voor uw kleding.
Beide badkamers zijn voorzien van ramen naar de tuin, badkamer met douche, wastafel met spiegel, toilet en bidet. Een föhn is klaar.
Op de veranda, een eettafel gemaakt van teak met 6 bijpassende stoelen en een parasol zijn beschikbaar. In de tuin vindt u nog een ronde met mozaïek bezette tafel. Er is ook een houtskoolgrill en 6 ligstoelen.

naast het huis "Moulin" Het pand omvat ook de voormalige woning van de molenaar, "Maison Ibure". Beiden werden omgetoverd tot comfortabele vakantiehuizen, volledig gerenoveerd en prachtig gerenoveerd. Elk huis is een apart appartement met aparte ingang, eigen terras en elk met een zeer royale, goed gedefinieerd door de voormalige molen ras tuin.
Alleen de toegang tot het uitgestrekte terrein met elkaar gemeen hebben.

Het derde gebouw op de site voorheen gehuisvest stallen. Het is gemoderniseerd en wordt nu gebruikt als opslagruimte en werkplaats. Er bevindt zich in een aparte ruimte, de wasserette met moderne wasmachine, kleding lijnen en staat-strijkijzer en strijkplank voor onze gasten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x190 cm)
Eenpersoonsbed (90x190 cm)
Opvouwbaar bed (80x190 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 30 km

30 km

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Luchthaven 30 km Biarritz

30 km

Station 30 km Bayonne

30 km

Snelweg-afrit 8 km Urt

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Dit typisch Baskische dorp Bardos is een beetje buiten de gebaande slechts ongeveer 30 km ten oosten van Biarritz en is een ideaal uitgangspunt voor prachtige uitstapjes naar de zee, in de bergen, de prachtige achterland met zijn pittoreske dorpjes en charmante stadjes zoals Bayonne, Biarritz, Saint Jean de Luz, Bordeaux of in de buurt Spanje San Sebastian, Pamplona en Bilbao met zijn beroemde Guggenheim Museum.
In iets minder dan 4 km afstand van de molen dorp vindt u een restaurant, een koffiebar, een supermarkt, supermarkt, bakkers, slagers, donderdag een markt en postkantoor.
Veelzijdiger winkelen voor lokale producten is beschikbaar in de nabijgelegen dorpen en de traditionele wekelijkse markten in de omgeving.

De baaien en stranden aan de kust kan gemakkelijk worden bereikt in ongeveer 30 minuten. Voor het zwemmen met kleine kinderen uit de buurt van de golven van de zee, kan de entertainment-centra in de buurt te vinden met tal van andere watersporten op de meren "Lac de Sames" en "Lac des Arroques" en een buitenzwembad in de naburige stad van La Bastide Clairence.
Heel dicht bij de "Bois de Mixes", een beschermd bos voor wandelingen is. Wandelaars zullen mooie paden in de omliggende heuvels, de nabijgelegen Pyreneeën en langs de kust. Ook ruiters hebben veel opties.
Voor de cultuurliefhebbers is er ook veel te ontdekken: musea, zoals het "Musée Bonnat" en, Musée Baskische 'in Bayonne, muziek en dans festivals, de traditionele feesten van de dorpen, oude abdijen, prehistorische grotten en nog veel meer. Het Aquarium in Biarritz en het Maritiem Museum zijn zeer interessant, kinderen zullen vooral genieten van de chocolade museum.

Golfen en surfen hebben een lange traditie in de regio. Liefhebbers van deze sporten zal absoluut ideale mogelijkheden vindt u hier! Golfers zullen in de buurt vinden langs de kust van Ciboure Saint Jean de Luz, Bidart, Biarritz en Anglet weg omhoog in het naburige departement Les Landes en het achterland tal van top-kwaliteit golfbanen. Slechts 11 van die kan snel en eenvoudig in 30 tot 40 minuten te bereiken met de auto via de uitstekende toegang tot de snelweg naar de A63 en A64. Veel van deze cursussen zijn ingebed in prachtige landschappen en bieden een spectaculair uitzicht op de Atlantische Oceaan of de Pyreneeën.

Om de vakantie in de Moulin d'Ibure genieten met zijn prachtige omgeving en de vele excursies rondom, een auto is van essentieel belang. Daarom zijn veel vakantiegangers die met de auto. maar een zeer interessant alternatief is de combinatie van vlucht en huurauto, want er zijn nu vele goedkope vliegtickets: afhankelijk van de bestemming z. B. Biarritz (ongeveer 0,5 uur. De reistijd naar de molen), Pau (ong. 1 uur), Lourdes (ongeveer 1,5 uur.), Bordeaux of Bilbao (. Ongeveer 2 uur), Toulouse ( ongeveer 2,5 uur.) en Santander (3 uur.) Dus je kunt ontspannen aankomen en de lange reis de moeite waard, zelfs voor een korte pauze na een zeer korte reistijd.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In de regel verhuren wij op wekelijkse basis van zaterdag tot zaterdag .

Toeristenbelasting 1,10€ per volwassene per nacht.
Elektriciteit en water zijn inbegrepen in de huurprijs. Wi-Fi gratis.
Kinderbed en kinderstoel gratis.
Op verzoek, bedlinnen € 8,00 per persoon, handdoeken € 6,50 per set (3 + 1 normaal handdoek)
Extra opklapbed 35,00 € per week.
Huisdier een keer 20,00 €
Indien nodig, olie centrale verwarming € 70,00 per week.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Reisende, die mindestens 30 Tage vor der Anreise stornieren, erhalten 100% des bisher bezahlten Betrages zurück. Wenn sie zwischen 14 und 30 Tagen vor der Anreise stornieren, erhalten sie 50% zurück. Andernfalls erhalten sie keine Erstattung.

meer informatie:

Al onze gasten krijgen uitgebreid advies om te winkelen, aantrekkelijke bestemmingen en een aantal restaurants in de buurt, plus een gedetailleerde routebeschrijving voor aankomst.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. S. Degen

Mevr. S. Degen

Sinds 2002, we zijn erg blij om vele enthousiaste Frankrijk vakantiegangers die willen de magische Baskenland ervaren verwelkomen. Geniet van de rust en stilte in het huis en de tuin en ontdek de stranden, bergen en charmante plaatsen! Sigrid Degen en Jens Krüger erg blij om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om ons of bel om te schrijven in een van de bovenstaande nummers!


meer informatie

Objectnummer: 100474

Laatst bijgewerkt: 24.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/100474.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven