Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Les trois Sis

Landes, Nouvelle Aquitaine, Lévignacq

Max.  5   gasten
93m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
93m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ons Maison "Les 3 Sis" met zijn typische en charmante karakter in landelijke stijl heeft op de begane grond een woonoppervlakte van ongeveer 93 vierkante meter en kan bewoond worden door 5 tot maximaal 6 personen. De zolder wordt momenteel door ons verbouwd en is helaas (nog) niet toegankelijk. Het huis ligt op een vlak perceel van ongeveer 1.200 vierkante meter, dat omheind is, deels met hagen en klimplanten. Er staan enkele oude loofbomen op. Op ons terrein staat nog een gebouw - de Fransen noemen het een "annex" - een stenen huisje van ongeveer 30 m2 met een pannendak. Het stenen huisje direct naast het huis dient ook als wasruimte en berging. De wasmachine staat er, net als de fietsen, ligstoelen, tuintafel en -stoelen en de barbecue. De sleutel van het stenen huisje vind je op het sleutelbord in de keuken.

Bij aankomst kom je vanuit de tuin bij de voordeur. Je kunt je auto parkeren op de parkeerplaats aan de Rue des Erables voor het vakantiehuis. Je komt het vakantiehuis binnen via de entreehal (Entreé) met de eerste sleutel. Vanuit de entree kom je, na het openen van de massief houten deur (2e sleutel), in de hal (gang). Vanuit de hal kom je in de woon- en eetkamer. Deze is ingericht met mooie oude Franse meubels (eettafel, kast). Links van de ingangsdeur is de kinderkamer met 3 grote bedden en een slaapbank. De hal (Entrée) zelf is een gezellig ingerichte zitkamer. Hier staat ook de koelkast.

In de woonkamer staat een televisie en een gezellige slaapbank. Van hieruit heb je toegang tot de douche en het toilet met wastafel en bidet. De woonkamer leidt ook naar de ouderslaapkamer met een groot tweepersoonsbed. Direct grenzend aan de woonkamer is de keuken, waar je het gasfornuis en de gasboiler voor warm water en gasverwarming vindt. De keuken leidt direct naar de tuin op het oosten. Het huis is volledig uitgerust voor 5 tot 6 personen, met uitzondering van bed- en tafellinnen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Meer 10 km

10 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 120 km Mérignac (Bordeaux)

120 km

Station 30 km Dax (TGV-Anschluss)

30 km

Snelweg-afrit 9 km Sortie 13 (Lesperon, Lit-et-Mixe)

9 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Lévignacq is een charmant Frans dorpje in de regio Nouvelle-Aquitaine en het departement Landes.
Ons vakantiehuis ligt aan de rand van de oude dorpskern van Lévignacq, een oud, klein, rustig dorpje tussen Bordeaux en Biarritz. Het dorp van ongeveer 400 inwoners wordt omringd door dennenbossen die zich uitstrekken tot aan de zee en wordt in de regionale Michelin-gids genoemd om zijn typische Landes-karakter en kerk, die zeker een bezoek waard is. Levignacq ligt ongeveer 15 kilometer over de weg van de Atlantische kust landinwaarts.

De zandstranden van CONTIS PLAGE en CAP DE L'HOMY - naar onze mening enkele van de mooiste van de 250 km lange "Zilveren Kust" van Aquitaine - kunnen worden bereikt in ongeveer 12 minuten met de auto over goede wegen.

In het dorp Levignacq vind je een kruidenierswinkel en een restaurant tegenover de 11e-eeuwse kerk. Vers brood (stokbrood, croissants), vers fruit en verse groenten zijn er gegarandeerd elke dag.

Levignacq is erg idyllisch met brede, goed onderhouden parken langs de rivier de Vignacq op weg naar de Atlantische Oceaan. We raden vooral de dagelijkse! Markt in het naburige dorp Lit-et-Mixe met vers gevangen visdelicatessen, fruit, groenten, kaas en typische regionale ambachten. In Lit-et-Mixe of in St. Julien-en-Borne - ook in de directe omgeving van Levignacq - vind je grotere supermarkten met het beste internationale assortiment.
Je vindt er ook typisch Franse boetiekjes en winkels die alle essentiële en niet-essentiële artikelen verkopen.

Alle Atlantische stranden van MIMIZAN-PLAGE, LESPECIER, CONTIS-PLAGE, CAP DE L'HOMY en GIRONS-PLAGE zijn gemakkelijk te bereiken en, met een mild, over het algemeen niet te warm klimaat, zijn breed, fijn zand, zelden druk en er zijn ook bewaakte gedeeltes in het hoogseizoen.

De schone stranden van CONTIS PLAGE, CAP DE L'HOMY en LESPECIER worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit zwemwater en behoren tot de schoonste stranden van Europa volgens een transnationale evaluatie door de EU-Commissie in Brussel (zie: Verslagen van het directoraat-generaal Milieu van de EU over de kwaliteit van het zwemwater in de EU).

De nachttemperaturen zijn aangenamer dan bijvoorbeeld in Zuid-Frankrijk aan de Cote d'Azur. We raden je aan een anorak en stevige schoenen mee te nemen, zodat je uitgerust bent voor wandelingen door de dennenbossen - dit is tenslotte het grootste dennenbos van Europa (Les Landes) - en duinwandelingen. Verder weg gelegen bestemmingen zijn Biarritz, Bayonne, St Jean-de-Luz, San Sebastian, Lourdes, het Pyreneeëngebergte, een van de hoogste van Europa, en Bordeaux met zijn wijngebieden (St Émilion, Haut-Médoc, Entre-Deux-Mers).

In de directe omgeving van Levignacq kun je in korte tijd de grootste meren van Frankrijk bereiken (Hourtin en Cazaux), het hoogste zandduin van Pilat (Pyla) bij Arcachon, het beroemdste wijngebied ter wereld met zijn herkomstbenaming (die van Bordeaux in de Gironde) en het beroemde wijndorp St Emilion, het bassin van Archachon, Dax (stierengevechten) en nog veel meer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Surfen
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 12:00
Uitchecken: 12:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 100 € bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 03-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. A. Quadflieg

Dhr. A. Quadflieg

Bedankt voor je interesse in ons vakantiehuis in Lévignacq. Samen met mijn vrouw Elena del Carmen zijn wij al 24 jaar eigenaar van het vakantiehuis "Les trois Sis". Wij verhuren ons gezellige maison graag aan u. We geven je graag meer informatie en uitleg per telefoon of e-mail.


meer informatie

Objectnummer: 460970

Laatst bijgewerkt: 03.04.2024

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/460970.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven