Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Cascina Borchina hele huis FINCA

Lago Maggiore Italië Lombardije

Max.  4   gasten
105m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
105m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 04.05 tot 11.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

18 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 04.05 tot 11.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

18 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Wat begon als een hart project is nu een liefdevol "Cascina Borchina" een exclusieve landgoed in het schilderachtige locatie met een adembenemend uitzicht op het Lago Maggiore, in de eerste opening van april 2017.
De sfeer is exclusief en dicht bij de natuur, paste het zeer uitnodigend om aan de behoeften van de weinige gasten.
Het is een onbeschrijflijk, bijna magische eigenschap met mooie stenen muren en tuinen die absolute rust beloven en te transformeren het verblijf in een heerlijke vakantie. Een favoriet van natuurliefhebbers in een idyllische locatie.

Cascina Borchina biedt weinig appartementen:

- een hele huis (Finca), verdeeld over twee verdiepingen
is deze advertentie

- een appartement met één slaapkamer (pekel)
- een studio (Violetta)
- een studio (Falco)

Alle appartementen genieten van een adembenemend uitzicht op het Lago Maggiore.

Je bent een gast in het "La Finca", een feodale stenen huis met een eigen tuin, gazon, pergola en een buitendouche. Deze kleine oase beschikt ook over twee eigen terras direct aan het huis, hier of in de eigen tuin kunt u genieten van een onvergetelijke zonsondergang en het uitzicht over het Lago Maggiore. Het interieur van de finca laat niets te wensen over. De woning heeft op de begane grond een grote woon-eetkamer, met uitzicht op het Lago Maggiore en het park, stenen vloeren, antieke kast en zitplaatsen voor vier personen. Grote massief houten eettafel met 6 comfortabele houten stoelen. De hoogwaardige keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, 5 pits gaskookplaat, heteluchtoven, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster genoeg borden, glazen en bestek en keukengerei. Ruimte voor kleding en kleine bureau met internetaansluiting, als gewü badkamer is alles marmer, steen en marmer douchebak.

Boven is de tweede badkamer met stenen douche en stenen wastafel, een slaapkamer met tweepersoonsbed en kasten en een grote slaapkamer met kasten en een groot zonneterras met een prachtig uitzicht op het Lago Maggiore. Het terras biedt plaats en een hele huis is zeer comfortabel en ingericht met oog voor detail.
In het hele huis de vloeren van steen, sommige natuurlijke stenen op de muren zorgen voor een zekere nostalgie en maken dit appartement in een gezellige en romantische juweel. Je hebt van zonsopgang tot zonsondergang zon.
Van satelliet-tv voor Duitstalige tv-programma's,
Beddengoed, elektriciteit, water, gas, en zijn opgenomen in de prijs.
Indien gewenst, handdoeken en badlakens hoge kwaliteit, draadloos internet (10 euro).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
niet geschikt voor kinderen niet geschikt voor kinderen
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Meer 5 km

5 km

Skilift 4 km

4 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 70 km Malpensa Meiland

70 km

Station 5 km Maccagno

5 km

Snelweg-afrit 40 km

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Meer informatie en onze "geschiedenis".

Meer dan tien jaar geleden hebben we gekeken naar het meer en dromen met open ogen en jaar na jaar, steen voor steen, is vanaf de Finca Cascina Borchina realiteit en herbouwd volgens oude reeds bestaande boerderijen, vandaag is het een klein huis met familie, met de eerste opening april 2017.

Finca Cascina Borchina ligt op een heuvel en biedt een prachtig uitzicht op het Lago Maggiore en in woorden, het is echt moeilijk te beschrijven. Om deze reden, we hebben een groot aantal foto's gemaakt (al onze boerderij en niet die van standpunten), zodat u een idee van onze standpunten en landdieren, maar het is slechts een deel van wat wij aanbieden. Wij verzekeren u dat het veel mooier in "Nature" nog!

materialen

Wat onderscheidt de structuur is ongetwijfeld de aandacht voor detail en de keuze van materialen. In de loop der jaren hebben we altijd geprobeerd om een ​​elegante en verfijnde omgeving te creëren, maar tegelijkertijd rustieke, te verbinden met de omringende natuur. De buitenmuren van het huis zijn volledig gemaakt van steen, gneis, baksteen en graniet, terwijl de vloeren zijn (zowel extern als intern) uitsluitend in marmer, lava, travertin, leisteen en steen. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk duurzame materialen, zoals ecologische cement voor de bouw en gerecycled hout meubilair in de appartementen, maar ook de muren en buitenmuren te gebruiken om de oude reeds bestaande boerderij te behouden, uit respect voor de oude traditie. We probeerden ecologische materialen niet te vermijden en de voorkeur aan hout en steen gebruikt creëren kruid bedden rondom het huis naar de integratie met de omringende vegetatie vergemakkelijken. Hoewel we in het midden van een bos, is Cascina Borchina omringd door oude rotsen en stenen muren, die is gebruikt in de geschiedenis van de teelt van fruitgewassen en wijn. Vandaag hebben we citroenbomen, kruiden cactussen, wilde kersen, eiken en hazelnoot, kastanje en meidoorn.

milieu

Cascina Borchina wordt letterlijk omringd in het midden van de natuur en van boswegen, hoewel we zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto. Voor degenen die willen een ontspannen vakantie te besteden aan een nauw contact met de natuur om te genieten van rust is Cascina Borchina ideaal. Om deze reden, verwelkomen wij, atleten en yoga liefhebbers, Moutainbikker, wandelaars, koppels op zoek naar romantiek, maar ook families en vrienden die samen op vakantie willen.

Cascina Borchina is welkom, maar niet voor kleine kinderen aan niemand aanraden omdat er veel muren en trappen in de tuin.

Opmerkelijk is het feit dat er geen andere huizen in de buurt Cascina Borchina, men hoort en ziet geen auto's alleen door de gasten.

In een notendop?

Het uiterst moeilijk Cascina Borchina naar label:

Wij geloven dat het is rustiek, maar oosterse stijl, modern en rustig tot nu toe, maar niet melancholie. Voor ons, het is gewoon een huis en alles wat je wilt genieten in zijn Ausszeit. Onze wens is dat u uitgeeft aan een onvergetelijke plaats uw speciale vakantie


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:30
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 38 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Een exclusieve ambiance, Finca met DREAM LAKE, landgoed, rustig + natuurlijk, maar we zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Annullierung
 Der Mieter und Vermieter kann jederzeit vom Vertrag unter folgden Bedingungen zurücktreten: ab Beginn des verbindlichen Mietverhältnisses bis 60 Tage vor Anreise; 25% des reinen Mietpreises. bis 41 Tage vor Anreise: 45% des reinen Mietpreises. bis 30 Tage vor Anreise: 60 % des reinen Mietpreises. ab 14 Tage vor Anreise: 100 % des reiner Mietpreises Corona Sonderregelung : Buchen Sie unbesorgt ! Sollte zum gebuchten Zeitraum eine Reisewarnung, einer Kennzeichnung als Risikogebiet oder einer Umkreissperre für Ihren Landkreis oder den Landkreis meines Ferienobjektes für Ihren Buchungszeitraum vorliegen, lässt sich Ihr Urlaub unkompliziert und kostenfrei auch bis in das nächste Jahr verschieben. Bitte informieren Sie mich dazu unbedingt unmittelbar, nachdem Sie davon Kenntnis erlangt haben. Alle weiteren Stornierungsbedingungen für unsere Apartments bleiben davon unberührt.

meer informatie:

Cascina Borchina kan worden bereikt met de auto in ongeveer 10 minuten van Maccagno en de stranden (ongeveer 3,5 km van de heuvel). Je moet gaan ongeveer vijf minuten op de heuvel naar Campagnano. Zelfs voordat Campagnano om te zetten in een onverharde weg. Een woud kan niet worden gebruikt met lage-riding sportwagen. In "normale" auto's, is er geen probleem.

Maccagno is een bekende vakantiebestemming van het vroege voorjaar tot de late herfst, als gevolg van de nabijheid van de grens met Zwitserland (6 km). Maccagno is een klein stadje aan het Lago Maggiore, die veel biedt: gratis klimmers in elk seizoen direct op de rotsen aan het meer, wandelen en fietsen (racefiets en mountainbike) en de beroemde markt in Luino op woensdag (ongeveer 5 km) .U kunt bezoek aan het museum van hedendaagse kunst, lange wandelingen op het meer te maken, zwemmen, roeien, waterfietsen, beachvolleybal, tennis, gaan uit naar (het meer direct) te eten of in een goede restaurants en pizzeria's .. het dichtstbijzijnde restaurant ligt op 1,5 entfert km van de finca. In het voorjaar, zomer en herfst biedt Maccagno vertrekken per boot naar Stresa, Cannobbio, Locarno en de Borromeus-eilanden en vele andere mooie plekjes.

Tijdens de herfst seizoen Cascina Borchina is ideaal winkelen voor lange wandelingen en trektochten voor gratis klimmers, maar ook in de steden en te bezoeken. Met de auto: Lugano (Zwitserland) ligt op slechts 35 minuten Locarno (Zwitserland) 30 minuten naar Milaan in ongeveer 1:20 in de auto of trein, Comomeer, ongeveer 1 uur en 15 minuten.

In de buurt van Lugano is er ook een Outlett met meer dan 80 winkels, die het hele jaar geopend.

Maccagno heeft een postkantoor, een apotheek, een bank en een supermarkt, een wasserette en een auto-service voor het delen, een aantal goed ontwikkelde klimwanden gratis klimmers.

Ski: De kleine maar zeer fijne skigebied op Monte Ceneri boven Lugano ligt op slechts 35 minuten rijden van de finca. De hoge alpine ski-resorts in de Valle d'Aosta, zoals de prachtige omgeving van de Monte Rosa, Cervinia aan de voet van de Matterhorn of Courmayeur aan de zuidkant van de Mont Blanc kan zeer gemakkelijk te bereiken bereikbaar vanaf de snelweg ongeveer 2 1/2 uur rijtijd. Het is de moeite waard, zelfs voor een dagje uit!

Golf: Onze mooie vakantiehuis is ook een ideale bestemming voor fanatieke golfers. De eerbiedwaardige golfclub Lugano ligt op slechts 25 minuten rijden in het kleine stadje Magliaso direct aan het meer van Lugano. De golfclub in de buurt van het meer van Varese is gemakkelijk te bereiken in ongeveer 45 minuten met de auto. De 'Le Golf Course sprinkhanen' is ontworpen door Jack Niklaus als een prachtige groene tuin. De 18-holes golfbaan is een meesterwerk met amfitheater, bunkers, terrassen, vijvers, valleien en heuvels. Alles afgestemd elkaar is natuurlijk een uitdaging voor elke golfer, waardoor hij zo veel vaardigheid en het vermogen uit. Het complex omvat een driving range met 18 overdekte tees, twee putting greens, pitching green, clubhuis met kleedkamers, een goed gevulde pro shop; Hotel complex met een overdekt zwembad en een fitnessruimte, vergaderzalen en ruime parkeergelegenheid. De plaats is het hele jaar (behalve op 1 januari en 15 augustus) geopend.

Een mooie plek voor een (on) spannende vakantie!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2023

Markus S. uit Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Sensationeel en ontspannend

Bettina en Andrea zijn zeer aangename en persoonlijke gastheren. We voelden ons onmiddellijk thuis. Klein ensemble van slechts 4 vakantiewoningen. De ligging is fantastisch. De 'finca' biedt veel privacy. Perfect uitgerust. Een plek om te ontspannen buiten de gebaande paden aan het Lago Maggiore.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

September 2022

Susann R. uit 04683 Belgershain

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

betoverende woning - tijd om te dromen

Vanaf het eerste moment waren we betoverd - door de sfeer van het huis en de vele liefdevolle details en het spectaculaire uitzicht op het Lago. Onze verwachtingen werden meer dan overtroffen. De foto's geven slechts een idee van hoe prachtig het in werkelijkheid is!!! Een grote dank aan onze vriendelijke gastheren die deze refuge!!!! gemaakt hebben We voelden ons super comfortabel en konden een week lang ontspannen. We hadden de auto nauwelijks nodig en verkenden de omgeving te voet. Het duurt bijvoorbeeld ongeveer een half uur om het mooie stadje Maccagno te bereiken en een geweldige zwemplek, die zeldzaam is aan het Lago Maggiore. Het was erg moeilijk om afscheid te nemen en we dromen al van de volgende keer ..........

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

Mei 2022

Ulrich B. uit Niedernhausen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een vakantiehuis in een klasse apart!

Vanaf het moment dat we aankwamen, waren we gefascineerd door de fantastische locatie en het geweldige uitzicht op het meer en de bergen.
Het huis is gehouden in een rustieke stijl en ingericht met zeer hoogwaardige materialen. De kamers zijn comfortabel, gezellig, zeer schoon en ingericht met veel aandacht voor detail. Je voelt de persoonlijke benadering en voelt je meteen welkom. De foto's kunnen niet weergeven hoe fantastisch de locatie en het gevoel zijn. Het spectaculaire uitzicht vanaf het terras, de woonkamer en de slaapkamer zijn in werkelijkheid nog indrukwekkender dan op de foto's
Absoluut uitstekend is het contact met de gastheren, die altijd op de achtergrond ervoor zorgen dat hun gasten zich op hun gemak voelen. Bettina en Andrea wonen naast de deur en zijn zeer aangename gastheren die de privacy van hun gasten respecteren, maar wel klaar staan om te helpen bij vragen en problemen
Over het geheel genomen laat de finca niets te wensen over. Er is hier echt iets bijzonders gecreëerd, dat onze erkenning en respect verdient !!!!
Als u op zoek bent naar rust, veel ruimte, een prachtige ambiance en een adembenemend uitzicht - iets unieks - dan heeft u het hier gevonden
- Uniek - heeft hier het juiste gevonden.
We komen zeker nog eens terug, vooral omdat we al na een paar dagen gewend waren aan de weliswaar nogal avontuurlijke manier om hier te komen.
Een zeer grote dank aan onze gastheren Bettina en Andrea, die ons niet alleen deze prachtige accommodatie boden, maar ook een zeer uitstekende biologische wijn van eigen bodem, waarvan we 's avonds aan het eind van de dag op het terras bij prachtig lantaarnlicht konden genieten.

Momenten van geluk zijn kort, maar ze blijven voor altijd in het geheugen !!!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

April 2022

Rainer S. uit Herbolzheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

voorjaarsverblijf

... 's ochtends wakker worden met uitzicht op het Lago Maggiore en 's avonds in slaap vallen met de lichten is onovertroffen. De foto's komen precies overeen met wat je daadwerkelijk aantreft.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2021

Stefanie H. uit Maccagnio

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Ontspannende vakantie met een droomuitzicht

We brachten een zeer ontspannende vakantie door in het vakantiehuis La Finca. Het vakantiehuis heeft een fantastisch uitzicht op het Lago Maggiore, is zeer rustig gelegen en heeft wandelpaden direct voor de deur. Het vakantiehuis was zeer schoon en zeer goed uitgerust. De keuken liet niets te wensen over, er zijn twee mooie badkamers en je voelde je meteen thuis in de slaapkamers.
De verhuurders waren zeer behulpzaam en stonden altijd open voor tips en vragen.

Juli 2021

Corinna M. uit Berlin

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Prachtige rustige oase met een fantastisch uitzicht over het Lago Maggiore

Het zeer rustig gelegen, prachtige pand boven het dorp Maccagno met zijn 4 grote rustico's, een enorme verzorgde weide met kruidenpotten, citroenbomen en een fantastisch uitzicht over het Lago Maggiore is werkelijk een idylle. Het is een geweldige plek om te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van de liefdevol ontworpen, schone en nieuw ingerichte appartementen. Bettina en Andrea zijn zeer vriendelijke, warme, behulpzame maar gereserveerde verhuurders die ook apart op het terrein wonen in hun eigen rustico. Je kunt zien dat ze dit pand en de gebouwen met veel liefde en passie authentiek hebben gerenoveerd. De locatie is ook ideaal voor excursies en wandelingen. We komen zeker terug! (We reisden met z'n drieën als gezin)

Juni 2021

Jürgen D. uit Zweibrücken

5,0
5 5 5 5 5

Tolles Anwesen

Wir waren. im Juni für 1 Woche in der "Finca".
Nach unserer Ankunft waren wir absolut begeistert! Wir wurden sehr herzlich von Andrea
und Bettina empfangen. Unsere Unterkunft und vor allem die Lage und Aussicht haben uns
total begeistert. Der Blick auf den Lago Maggiore ist fantastisch. Man kann sich nicht satt sehen.
Das Haus selbst ist sehr geschmackvoll mit teilweise antiken Möbeln und modernen Bädern
eingerichtet. Wir fanden alles vor was für einen schönen Aufenthalt notwendig war.
Bettina und Andrea sind tolle Gastgeber, die hier in sicherlich mühevoller Arbeit ein kleines
Paradies geschaffen haben. Wir haben uns sehr wohlgefühlt.
Wir können Cascina Borchina uneingeschränkt empfehlen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Single-vakantie, Romantische vakantie

Oktober 2020

Waldemar, Diana, Julia, Sophia F. uit Witten

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Zauberhafte Auszeit

Bettina und Andrea nehmen uns mit viel Herzenswärme auf. Wir fühlten uns sofort wie zu Hause und konnten uns frei auf dem Grundstück bewegen. Die Lage und die Aussicht sind unverwechselbar schön. Das Haus ist sehr sauber und geschmackvoll eingerichtet. Die Terrasse ist schön möbliert. Hier konnten wir dem Alltag entfliehen und uns pudelwohl fühlen. Wir erhielten Tips für Ausflüge und Restaurants in der Nähe. Ein besonderer Höhepunkt war im Herbst, das wir im angrenzenden Wald Kastanien selbst gesammelt haben. Andrea hat dann Abends ein Feuer gemacht und die Kastanien gegrillt. Bettina machte für uns einen leckeren Rotwein auf und wir standen gesellig beisammen.
Dies war der zweite Aufenthalt an diesem schönen Ort. Ich gehe davon aus der wir nicht das letzte Mal dort waren. Auch im Frühling ist es sehr schön.

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

September 2020

Claudia H. uit Essen

5,0
5 5 5 5 5

Einzigartiges, traumhaftes Ferienhaus!!!

Diese Unterkunft ist absolut traumhaft!
Unser Ferienhaus, La Finca, bestach schon beim Eintreten durch die hochwertigen Materialien, die Sauberkeit und die mit viel Liebe zum Detail ausgesuchte Möblierung und Dekoration! Die sonnige Terrasse gibt einen einmaligen Blick auf den Lago frei. Der terrassenförmig angelegte Garten ließ uns nur Staunen: eine schattige Bank unter Bäumen, wunderbare selbstgezogene Kräuter und Tomaten und immer wieder die tolle Aussicht . Die absolute Ruhe war einfach genial für einen entspannten Urlaub! Hier stimmt einfach alles! Bettina ist immer für ihre Gäste da und durch ihre herzliche und offene Art eine wunderbare Gastgeberin. Danke Bettina und Andrea, dass ihr uns an eurem wahr gewordenem Traum habt teilhaben lassen! Ihr habt ein unvergleichbares Urlaubsdomizil erschaffen!

Juni 2020

Colette C. uit Mainz

5,0
5 5 5 5 5

Traum Ausblick

Die Finca ist wunderschön, sehr gemütlich und hat einen traumhaften Ausblick. Ich war schon zum zweiten Mal da und werde wiederkommen. In der Küche ist alles was man braucht und auch viele darüber hinaus (Gewürze. Essig usw.).
Die Terrasse und der Balkon sind, was den Blick angeht atemberaubend und man kann sich auch auf der Wiese sehr schön hinlegen und ausruhen. Eine traumhafte Lage mit Ruhe und Weitsicht. Bettina und Andrea sind ausgesprochen liebenswerte Gastgeber.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

September 2019

Angelika B. uit Bad Doberan

5,0
5 5 5 5

Bezauberndes Kleinod in atemberaubender Lage

An diesem Ferienhaus ist alles perfekt! Sehr geschmackvolle Einrichtung und Ausstattung. Es ist alles da, was man für einen wundervollen Urlaub braucht. Die Gastgeber sind supernett und sehr hilfsbereit. der Blick von der großen Terrasse auf den Lago ist einzigartig. Man fühlt sich wie im Paradies. Die Umgebung bietet unbegrenzte Möglichkeiten für Wanderungen. Diese Seite des Lago wurde vom Tourismustrubel bisher weitgehend verschont.

Juli 2019

Familie S. uit Dessau-Roßlau

5,0
5 5 5 5

Fantastisch!

Wer ein wenig abseits vom touristischen Trubel Entspannung sucht, ist in dieser zauberhaften Unterkunft genau richtig aufgehoben. Die Gastgeber sind jederzeit für ihre Gäste da und sorgen für eine herzliche, geradezu familiäre Atmosphäre . Die Ausstattung des Ferienhauses lässt keine Wünsche offen, und der Blick über den Lago ist bei jedem Wetter und zu jeder Tageszeit sensationell. Vom Quartier aus sind schöne Wanderungen möglich und die weiter entfernten Reiseziele sind mit Auto oder Schiff leicht zu erreichen. Wir kommen ganz sicher wieder und sagen Dankeschön für den einmaligen Urlaub!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juli 2019

BB uit Seelow

5,0
5 5 5 5

Sommerurlaub

Super schön!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2019

Thomas D. uit 97357 Prichsenstadt

5,0
5 5 5 5

La Finca fantastica

Erstmalig verbrachten wir unseren Urlaub auf der Cascina Borchina "La Finca".
Traumhafte Lage, wundervolle Ruhe, tolles Ambiente, unser bisher schönster Urlaub mit Ferienhäusern!

Danke schön für die tolle Urlaubswoche am Lago Maggiore

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2019

Thomas & Anke S. uit 12349 Berlin

5,0
5 5 5 5

Traumhaus!!

Wir hatten für eine Woche das Haus "La Finca" in Cascina Borchina gebucht. Das Haus und die gesamte Einrichtung ist absolut top, der Blick auf den Lago Maggiore sensationell. Die Fotos im Netz sind schon toll, wenn man es jedoch live sieht, wirkt alles noch viel schöner. Wir haben uns, auch auf Grund der Herzlichkeit der Gastgeber (Bettina und Andrea) sofort wohl und willkommen gefühlt.
Ein großes Lob an die beiden Eigentümer....besser geht es nicht, macht bitte weiter so!!
Eine echte Empfehlung für Paare, die Ruhe und Entspannung suchen abseits vom Trubel der Stadt.

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Mei 2019

Roland uit 32479

5,0
5 5 5 5

...ein wirklich traumhafter Ort

...an dem es wirklich an nichts fehlt. Supernette Vermieter, spannende Anreise, unglaubliche Aussicht, hochwertige Möblierung und Ausstattung. Hier gab es wirklich nichts zu meckern. Grosse Klasse. Danke an Bettina und Andrea für die herzliche aber auch diskrete Gastfreundschaft. Wir werden wiederkommen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

April 2019

Diana F. uit 58453 Witten

5,0
5 5 5 5

Wunderschönes Ferienhaus in top Lage

Wir hatten unbeschwerte Urlaubstage in einer wunderschönen Umgebung. Die Vermieter sind unkompliziert und stets gut zu erreichen. Das Haus ist komfortabel eingerichtet und sauber.
Wir werden auf jeden Fall noch einmal wieder herkommen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

April 2018

Sylvia uit 72218 Wildberg

4,9
4.5 5 5 5

Erholung garantiert

Wir waren aif Anhieb begeistert. Die Lage! Die Aussicht! Die Einrichtung! Alles passt.


Contactpersoon

Mevr. B. Caprioglio

Mevr. B. Caprioglio

Meer dan tien jaar geleden hebben we gekeken naar het meer en dromen met open ogen en jaar na jaar, steen voor steen, is de realiteit van de Finca Cascina Borchina geworden. gerestaureerd door ons en herbouwd volgens oude reeds bestaande boerderijen, vandaag is het een klein huis met onze familie, de eerste opening van april 2017.


Andere accommodaties van Mevr. B. Caprioglio

Alle accommodaties weergeven van Mevr. B. Caprioglio

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 101564

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/101564.htm


«Cascina Borchina hele huis FINCA» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 04.05 tot 11.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven