Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Rosmarino

Sardinië, Sulcis, Sant Antioco

Max.  8   gasten
96m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
96m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

31 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

31 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Villa Rosmarino heeft een keuken-woonkamer met airconditioning, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 terrassen en een tuin van 190 m² met barbecue en buitendouche. Het is geschikt voor maximaal 8 personen
Bedindeling: slaapkamer 1 - 4 personen, 1 tweepersoonsbed, 1 stapelbed
(+airconditioning)
Slaapkamer 2 (kelder) - 2 personen, 1 tweepersoonsbed
Slaapkamer 3 (kelder) - 2 personen, 1 stapelbed

Beide badkamers zijn uitgerust met toilet, bidet, wastafel en douche. In badkamer 1 is er een wasmachine en 1 haardroger.
In de keuken-woonkamer is er een volledig uitgeruste keuken met gasfornuis, oven, vaatwasser, magnetron met grill, broodrooster, koelkast met vriezer, eethoek met 2 tafels voor maximaal 10 personen, 6 stoelen (4 extra klapstoelen staan in de slaapkamers beneden), wandstereo met radio/CD/USB/Bluetooth, TV, DVD-speler en nieuw! Airconditioning. Nieuw! Vanaf nu internet met WLAN.
In het huis zijn drie vloerventilatoren in de slaapkamers en twee radiatoren (olieradiator en paneelradiator) voor koelere dagen. De radiatoren zijn desgewenst beschikbaar voor 50,-€ per week.
Terras 1 heeft een gezellige zithoek, Terras 2 (voor de keuken/woonkamer) is ideaal om buiten te eten. Er zijn ook 4 relax ligstoelen om te ontspannen in de tuin.
De tuin en buitenruimte van Villa Rosmarino hebben een grootte van ongeveer 190 m². Er is een stenen barbecue in de buitenruimte voor gezellige barbecue-avonden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.7 km

0.7 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 90 km Cagliari Elmas

90 km

Station 25 km Carbonia

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De villa is gelegen op een heuvel, net buiten Calasetta, een charmant stadje op het eiland Sant Antioco, met inwoners. Sant Antioco is aangesloten op het belangrijkste eiland door een dijk, waardoor bereiken met de auto.
De situatie is zeer rustig, maar het strand en het centrum van de stad kan in een paar minuten te bereiken. Een prive, alleen voor de bewoners, die rechtstreeks naar Spiazzia di zoutoplossing en is op loopafstand te bereiken in 11-12 minuten. Met de auto bent u binnen 3 minuten daar. Dat van Spiaggia di Saline strand is erg zanderig en ideaal voor kinderen vanwege het vlakke lang blijft.
In aanvulling op vakantie-eiland beach Sant Antioco is ideaal om te wandelen en rijden fiets. Het bezoek aan de twee steden Calasetta en Sant Antioco de moeite waard. Vanuit de haven Calasetta is er een veerboot naar Carloforte op het eiland San Pietro (30 min.) Welke is een natuurreservaat, een populaire bestemming voor wandelaars. In Carloforte zijn er uitstekende restaurants die niet onbekend zijn, zelfs in celebrity kringen. Johnny Depp, Tom Cruise, de Fiat gemeenschappen en de familie Bulgari en nog veel meer waren er al gasten.
De tuin en buitenruimtes van het Villa Rosmarino hebben een grootte van ongeveer 190 vierkante meter. Buiten is er een barbecue voor gezellige barbecues.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beddengoed en handdoeken tegen een prijs van 10, - wordt € worden verstrekt per persoon per verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bis 30 Tage vor Anreise 100% Erstattung abzüglich einer Stornierungsgebühr von 15% des Mietpreises. Bis 14 Tage vor Anreise 50% Erstattung des Mietpreises, danach keine Erstattung.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-01-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.6 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

M. C. uit Bodensee

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon perfect!

Zeer mooi en goed onderhouden vakantiehuis. Rustige locatie aan de rand van het dorp. Het vakantiehuis heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan! Zeer aardig contact met de verhuurder, evenals met Cinzia, de contactpersoon ter plaatse. Hartelijk dank voor de fles wijn als welkomstgeschenk. Voor ons was het een geweldige vakantie en we kunnen Villa Rosmarin met een gerust hart aanbevelen.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Juni 2023

Katharina K. uit Aßling

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ideaal voor vakantie met kinderen.

We hebben bijna twee zeer ontspannen weken doorgebracht met 4 volwassenen en twee kinderen (vier en zes jaar oud) in het zeer schone en goed uitgeruste vakantiehuis. De zeer vriendelijke verhuurder heeft ons van tevoren van alle belangrijke informatie voorzien en ter plaatse heeft de ook zeer vriendelijke huishoudster ons ontvangen, alles laten zien en was altijd bereikbaar voor ons als we vragen of problemen hadden. De locatie was voor ons geweldig. De kilometer naar het strand was goed te doen met de kinderen en rechtstreeks in Calasetta zijn er veel winkels, restaurants en bars. De dichtstbijzijnde grotere stad Sant'Antioco is slechts 15 minuten rijden met de auto. We hopen op een dag weer een vakantie in het vakantiehuis door te kunnen brengen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2022

Diana L. uit 03096

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Geweldige vakantie met kinderen

Wij (2 volwassenen & 3 kinderen van 8 tot 14 jaar) hebben een geweldige tijd gehad in het huis van Andreas. Het huis is super uitgerust en schoon. De huismanager is altijd beschikbaar en zeer behulpzaam. Ook onze vragen over de omgeving heeft ze altijd snel en naar tevredenheid beantwoord. Het huis ligt in een zeer mooie woonwijk, rustig aan het einde van de straat. Zowel het strand als de stad kunnen worden bereikt na een wandeling van 10 tot 15 minuten. Het is er niet te druk en je kunt er alles krijgen wat je nodig hebt. Er zijn verschillende restaurants en bars waar u kunt genieten van de lokale keuken. De stranden zijn een absolute droom. Wij vonden het strand "Spiaggia La Salina" het dichtst bij het vakantiehuis het mooist. Ondiep, turquoise water - geweldig voor kinderen!
Wij kunnen een vakantie in Calasetta en het geweldige vakantiehuis van Andreas alleen maar aanbevelen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. A. Regolin:

Vielen Dank für Ihre nette Bewertung, es freut uns immer, wenn die Gäste sich wohl fühlen.
Gerne sehen wir Sie auch als Gäste wieder.

April 2022

Detlef T. uit Mühlenbecker Land, OT Zühlsdorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Met de auto van Berlijn naar Sardinië - een moderne avontuurlijke reis!

Na een rit van 2 dagen, met een tussenstop in München en een nachtelijke overtocht van Livorno naar Olbia, kwamen we aan op het eiland Sardinië. Met prachtige landschappelijke indrukken zetten we de reis voort en uiteindelijk, na 300 km rijden, staken we de oude verbinding over van het vasteland naar het eiland S. Antioco om Calasetta en het vakantiehuis te bereiken

De eerste verkenning van de heuvelachtige omgeving beloonde ons met een ongekende stilte, een prachtige zonsondergang en een prachtig ver uitzicht op het eiland S. Pietro, waarvan men het dorp Calaforte zeker met de veerboot vanuit Calasetta moet bezoeken

Daarna hebben we het vakantiehuis bezocht en vonden we bevestiging van het uitgebreide aanbod, alles was schoon en netjes en zelfs airco in de keuken en slaapkamer, dus niet te veel beloofd.

Aangezien we al verschillende vakanties op Sardinië hebben meegemaakt en verschillende accommodaties en
aangezien we al meerdere vakanties op Sardinië en verschillende accommodaties hebben meegemaakt en dit vakantiehuis kort na aankoop hebben leren kennen, kunnen we alleen maar lovend zijn over wat de familie Regolin voor hun vakantiegasten en zichzelf heeft gecreëerd en voor ontspannen gebruik aanbiedt.

Met de auto en vervolgens te voet hebben we de oude geschiedenis van het eiland S. Antioco beleefd,
als een historisch deel van Sardinië, op historische plaatsen en erfenissen.
De hoofdstad van het eiland, Cagliari, ligt op ongeveer 90 km afstand en is ook een bezoek waard, met veel typisch Italiaanse indrukken en historisch erfgoed

Conclusie: Laat het stadstempo thuis, geniet van de vakantie, het klimaat en de Sardijnse manier van leven, drink cappuccino/espresso en eet enorme pizza's in de maritieme pizzeria "Nord-Ovest" in Calasetta.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. A. Regolin:

Vielen Dank, es freut uns immer, wenn die Gäste sich wohl fühlen und zufrieden sind.

Augustus 2021

Patrick W. uit Stuttgart

4,2
4 4 5 4 4
Toon Engels

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. A. Regolin:

Ich danke Ihnen für die nette Bewertung und freue mich sehr, dass es Ihnen gefallen hat.
Gerne begrüßen wir Sie jederzeit wieder in unserem Ferienhaus.

Augustus 2020

Ralf U. uit Viersen

3,2
3 3 3 4 3

Leider nicht wie erwartet...

Wir haben gerade den Urlaub dort beendet und haben leider einige negative Punkte anzumerken. Das Haus als solches ist eigentlich schön, der Garten gut bepflanzt, leider ist im Garten schon länger nichts mehr passiert..hier muss dringend mal Kultur gemacht werden, sprich die Bäume geschnitten, altes Laub beseitigt werden...etc..Innen ist das Haus mit Max. 6 Personen zu bewohnen..mehr ist nicht zu empfehlen...großes Manko ist die Küche..egal welchen Schrank man öffnet kommt einen ein stark muffiger Geruch entgegen..leider..sämtliches Geschirr nimmt den Geruch in kurzer Zeit an..das geht gar nicht..wir haben nicht einmal in der Küche gekocht...hier ist eine Sanierung zu empfehlen um zukünftigen Ärger zu vermeiden...und von einer ordentlichen Grundreinigung, die 100 Euro kostet, war man weit entfernt..Des weiteren sollte (muss)sämtliches zusammengewürfeltes Geschirr und Besteck erneuert werden. Die Sauberkeit bei Ankunft war nicht befriedigend..die Räume waren nur gefegt, nicht gewischt. Der GrillRost im Aussenbereich nicht gesäubert, der Wäscheständer verrostet, die Wäscheklammern total verdreckt..Sauberkeit der Böden schlecht...ich möchte hier nicht alles schlecht reden..das Haus hat potential..aber es muss sich vernünftig gekümmert werden..so ist es nicht zu empfehlen...sorry...und wir hatten in der gesamten Zeit kein Fernsehempfang..warum auch immer..und W-lan gibt es auch nicht(was wir wussten)..aber auf Grund des schlechten Handyempfangs sollte dies für die Zukunft zur Verfügung stehen...

Fazit: Das Haus mit der Aussenanlage ist eigentlich schön, aber es ist hoher Wartungsstau entstanden..so kann man es nicht vermieten...Küche mit Geschirr muss erneuert werden..es muss Vernünftig betreut werden..wenn das alles umgesetzt wird steht einem Aufenthalt nichts im Wege...aber so macht es keinen Spaß...Umgebung und Strände sie zu empfehlen..

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Antwoord van Dhr. A. Regolin:

Leider eine ziemlich ungerechtfertigte Bewertung, da der Mieter vorher schon darüber informiert wurde, dass es aufgrund von Coronabestimmungen nicht möglich war Haus und Garten entsprechend vorzubereiten. Normalerweise sind wir im Frühjahr immer für einige Wochen dort um alles für die Saison fertig zu machen. Das ging in diesem Jahr leider nicht, was in erster Linie im Garten zu sehen war. Einige aufgeführte Mängel wurden im nächsten Herbst beseitigt, viele andere der angeführten Punkte sind dagegen völlig absurd, worauf ich auch gar nicht näher eingehen will.

September 2018

Birgit H. uit 14467 Potsdam

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Idyllische rust en pure ontspanning

De Villa Rosmarino bevindt zich helemaal aan het einde van een klein straatje aan de rand van Calasetta. Daar heeft men een prachtig uitzicht op de omringende natuur en de zee die op de achtergrond ligt. De tuin van het huis is prachtig en nodigt uit tot ontspanning. Het huis is volledig ingericht, we hebben niets gemist. Het betoverende strand van Saline is te voet in ongeveer 10 minuten te bereiken. Met de auto zelfs in een paar minuten.
Calasetta is een mooie kleine plaats, met een haven van waaruit men ook met de veerboot het buureiland San Pietro kan bereiken. De stad Carloforte daar moet men absoluut een bezoek aan brengen.
Al met al voelden we ons zeer op ons gemak in de Villa Rosmarino. Alles was netjes, schoon en zeer goed onderhouden. We zullen zeker nog een keer terugkomen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. A. Regolin:

Ganz lieben Dank, wir freuen uns sehr dass es Ihnen gefallen hat.


Contactpersoon

Dhr. A. Regolin

Dhr. A. Regolin

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Wandel- en klimvakantie

Objectnummer: 103723

Laatst bijgewerkt: 11.01.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/103723.htm


«Villa Rosmarino» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven