Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

VILLA LAS CHICAS

Spanje, Andalusië, Costa del Sol, West Coast, Fuengirola

Max.  12   gasten
200m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 12  gasten
200m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Exclusieve, kindvriendelijke villa in mediterrane stijl met een fantastisch uitzicht op zee en een groot zwembad omgeven door een tropische volwassen bloem en palm tuin met meer dan vierkante meter oppervlakte. Het kilometers lange zandstrand en de stad liggen op loopafstand van het huis.

De altijd goed onderhouden tuin zijn er vele romantische schaal zitplaatsen met 'Candle Lights' en fantastisch aangelegde terrassen met uitzicht op de open zee vanaf bijna elke kamer.

Rondom het 's nachts verlichte zwembad zijn 10 ligbedden met comfortabele kussens en zachte handdoeken voor het zwembad. Laad tal van kleurrijke parasols, drankjes tafels, stoelen en veel gezellige hoekjes BBQ Grill (grote Weber barbecue's) om te ontspannen onder tropische palmbomen en planten
a.

In de parkachtige altijd goed onderhouden en beschikt over citroen, sinaasappel, avocado bomen en tropische palmbomen. Romantisch fontein, imposante Boeddha en leeuw sculpturen, een meditatieruimte, een ruime zithoek onder bloeiende jasmijn en een grote buitendouche onder de palmbomen afgeven aangenaam comfort.

Het huis is gelegen op een toplocatie en biedt een exclusieve voorzieningen en een adembenemend uitzicht op de Middellandse alle faciliteiten die de veeleisende reiziger waarderen een ontspannen vakantie te genieten relaxed. De perfecte huis voor families, honing- maan, vrienden en groepen van alle leeftijden!

Groepen jongeren welkom -

Vanuit de woonkamer met airconditioning met romantische uitzicht op zee en vanuit de eetkamer en de keuken een extra balkon terras boven het huis leidt rond, met veel exclusieve tuinmeubelen en zitplaatsen. Hier kunt u genieten van fantastische zonsopgangen en zonsondergangen over de oceaan.

De kwaliteit gerechten met een brede selectie van moderne keukenapparatuur en mooie servies laat niets te wensen over. Veel ruimte, dit moderne en exclusieve eetkamer, hier zijn een kleine bibliotheek, familie spelletjes en brochures en kaarten met vele bestemmingen en steden reizen aangeboden. Een gids voor de romantisch gelegen plaatsen is ook beschikbaar voor onze gasten.

Alle 4 slaapkamers zijn zeer ruim en goed uitgerust met airconditioning en extra Deckenvenitlatoren. 3 van hen met een grote muur tv, stereo-installatie en een kluisje. 2 slaapkamers hebben een kingsize bed + 1 eenpersoons bed; in de andere twee slaapkamers hebben 2 grote tweepersoonsbedden. Best beddengoed en goede matrassen, originele accessoires en hoogwaardige olieverfschilderijen in alle kamers.

Alle kamers in het huis bieden veel ruimte voor 10 personen. De normale capaciteit van het huis is 10 personen + 2 baby's in een kinderbedje tot 3 jaar. Een 11e persoon in een extra bed is beschikbaar tegen extra kosten op aanvraag.

3 exclusieve wellness-badkamers met een haardroger, zachte handdoeken en badmatten, een stoombad met massagestralen, een stereo-installatie en nog veel meer.

Alles in het huis is kleur gecoördineerd en uitgerust met veel aandacht voor detail. Het huis is smaakvol ingericht in een moderne mediterrane stijl.

Voor onze "kleintjes" is een kinderzitje stoel, 2 extra kinderbedjes, slapen Teddy en veel kleurrijke luchtbedden, kinderbad, hobbelpaard, poppenwagen en vele waterpartijen en het zwembad en het strand speelgoed in tal van hoeveelheden.

Een voetbal Kieker, elektronische modern darts, diverse sportartikelen, zoals fietsen Cross en steppers en vele andere gevarieerde Aktvitäten bevinden zich in het hotel terrein en zorgen voor extra plezier.

Meer informatie over de functies:

Exclusieve villa uitzicht op zee, luxe voorzieningen, verwarming, airconditioning, een plafondventilator, moderne elektrische haard met afstandsbediening, 4 wall HD TV, hi-fi muziek-systeem, mp3, 's nachts verlichte zwembad met ligweide, terrassen met hoogwaardige zitplaatsen lounges, tot 50 Relax cursussen rond de villa, grote Budha- en leeuw sculpturen, fonteinen, dranken tafels te dwalen over, 10 ligstoelen met comfortabele kussens, parasols alle kleur afgestemd, parkachtig aangelegd planten en palmentuin, die twee keer per week en wordt schoongemaakt als het zwembad 3 en gecontroleerd op netheid , meditatie hoek onder bloeiende jasmijn, sinaasappel-, citroen- en olijfbomen, voetbal verrekijkers, sportartikelen div., elektrisch. Darts, motie om de grote garages met directe klim naar het huis, alarmsysteem, kluis, hands-free-systeem met TV, 2 grote Weber grill. Pool oversized, donzige badhanddoeken voor elke gast, design keuken, lekkere gerechten, moderne keuken apparaten in grote aantallen, wasmachine, vaatwasser en nog veel meer., 5 airconditioners, douche met massagestralen, een stoombad met bank en hi-fi systeem, zachte handdoeken, fijn, ongebruikelijke accessoires, luxe beddengoed, de beste matrassen. Alles in het huis was kleur gecoördineerd en ingericht met veel aandacht voor detail.
Licentie- of registratienummer: VFT/MA/31307

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.85 km

0.85 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.8 km

0.8 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 0.01 km

0.01 km

Luchthaven 15 km Airport Malaga

15 km

Station 2 km Torreblanca

2 km

Snelweg-afrit 2 km Fuengirola

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

FUENGIROLA is een stad aan de zee en is gelegen tussen Malaga en Marbella, 15 km ten westen van de luchthaven van Malaga, dat is ongeveer 20 minuten naar de villa. Vanaf het vliegveld kunt u gemakkelijk per taxi, trein of bus.

Vanuit het huis naar het strand en de stad liggen op loopafstand. Fuengirola is een levendige en bruisende stad direct aan zee onbeperkt vol van het leven met het hele jaar door, breed scala aan recreatieve activiteiten. Hier kunt u actief deel te nemen aan het culturele leven, want de stad heeft een uitstekende infrastructuur en houdt zichzelf stond hoogste normen.

Het huis is in een uitstekende en rustige locatie met een fantastisch uitzicht op zee. Bus een paar meter van het huis. Het ligt dicht bij de kilometer-lange boulevard en het levendige centrum van de stad met zijn prachtige oude stad. Schone stranden, vele bars en restaurants, exclusieve winkels en vele typische Andalusische "chiringuitos" nodigen u uit om te blijven hangen rond de boulevard. Hier kunt u genieten van heerlijke visspecialiteiten. Rond het strand zijn er vele recreatieve animatie.

er zijn de consulaten van Ierland, Zweden, IJsland, Bolivia en de Verenigde Staten in Fuengirola. De Duitse consulaat bevindt zich in Malaga.

Er is een klein appartement met aparte ingang naar de villa. Dit wordt deels ingenomen door de beheerder of diens plaatsvervanger, het maakt geen gebruik van het zwembad, de tuin of terras. Dit is alleen toegestaan ​​voor onze gasten. Het beheer van onroerend goed wordt beschouwd als een extra service aan onze gasten en is verantwoordelijk voor boodschappen buiten het huis en het zwembad en tuin onderhoud. Ze staan ​​voor vragen of speciale wensen voor onze gasten ter beschikking.

De rest van onze gasten hebben we de volgende diensten:

* Passenger huurauto, wordt de auto u aangeboden rechtstreeks naar de luchthaven, in de lobby zijn er de
overhandigde sleutels van de auto. er voor u klaar. Geen vervelende dwalen van het voertuig!

* Fietsverhuur, zelfs de fiets met elektrische motor te huur.

* Hulp in de huishouding per uur.

* Babysitten uur.

* Boodschappen voor de eerste dag van aankomst op aanvraag.

* Spaanse avond met vers bereide paella de beste ingrediënten, warm stokbrood en goede wijnen
Region zijn speciaal geserveerd voor onze gasten op de avond verlichte zwembad. U zult ervan genieten.
Ideaal voor verjaardagen of andere familiefeesten. Een hoogtepunt!

U kunt een typische Tappas- avond in verschillende variaties met vers stokbrood en hebben ook
bestellen heerlijke wijnen van de regio met ons. Dit wordt geserveerd in de avond in het verlichte zwembad. alles is
vers bereid voor onze gasten. Een traktatie voor liefhebbers van de Spaanse keuken :-)

* Professional masseur / masseuse komt naar het huis en serveert rustgevende
Wellnessmassages gehele of gedeeltelijke body Ajurveda- en voetreflexologie. Veel meer wellness
Programma's zijn beschikbaar voor selectie in een aangename sfeer bij het zwembad onder de palmbomen en plezierig
Music.

* Boottochten naar de dolfijnen en romantische baaien, in het bijzonder voor onze gasten. Het zal u geven
er veel meer op aanvraag dranken zoals champagne, wijn, water. op verzoek geserveerd.

* Flyer grootte en de afstand rond een verscheidenheid aan andere excursies op het huis.

Deze diensten van derden zijn ordenbaar op het terrein van het beheer van onroerend goed of direct bij de boeking en zijn in een gunstige verhouding prijs. om te vragen ....

Als welkomstgeschenk, zullen wij onze gasten geselecteerde wijnen uit de regio geven :-)

U kunt ontspannen met ons van de dagelijkse stress en geniet met uw familie of vrienden een ontspannen en onvergetelijke vakantie in de VILLA LAS CHICAS.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Tafeltennis
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 800
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Check-in is 17:00; alleen mogelijk met de voorafgaande schriftelijke toestemming op een ander tijdstip. Een latere check-in is geen probleem.
Check out is 10:00; alleen mogelijk met de schriftelijke overeenkomst op een later tijdstip. Een eerder vertrek is geen probleem.

Aankomst in juli en augustus is zaterdag tot zaterdag, kan je aankomt alle andere maanden flexibel. Vraag voor afzonderlijke dagen.
Minimum boeking voor mei 7 nachten. Vraag voor afzonderlijke dagen.

Voor de periode van november tot maart elektriciteit en water wordt in rekening gebracht op basis van uw verbruik. (Counter settlement)

Garage verhuur op aanvraag, wekelijks per voertuig € 50,00 in contanten bij aankomst bij het beheer van onroerend goed.

Huisdieren niet toegestaan. Sorry.

De kosten worden als volgt verdeeld:
Wat neerkomt op € 180,00 + € 80,00 voor de wasserij (Ges. € 250,00) administratiekosten in rekening gebracht € 30,00 + Sleutelgeld € 30,00. Deze kosten zijn niet inbegrepen in de huur en te betalen bij aankomst in contanten op het terrein van management zal zijn. U krijgt over een ontvangstbewijs.

De normale capaciteit van het huis is 10 personen. De huurprijs wordt berekend voor 10 personen. Boeken met meer mensen dan op aanvraag en alleen met schriftelijke toestemming. Als u reist met een 11 personen, rekenen wij een kleine vergoeding per week, extra beddengoed en handdoeken inbegrepen. Kinderen jonger dan 3 jaar zijn gratis.

Na uw vertrek, zal de borg binnen vier dagen worden teruggestort op uw account.

Kinderbed en-stoel voor kinderen tot 3 jaar zonder aanklacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Nema povrata za otkaz ili rani odlazak. Zato savjetujemo našim turistima da naprave putno osiguranje. ` Iznajmljivač ima pravo dati zamjensku stanarinu. Ako iz bilo kojeg razloga putovanje nije započeto, obavijest o poništenju mora se podnijeti u pisanom obliku.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2022

Torsten P. uit Bergkamen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoonweg prachtig!

Wij (9 personen - 3 gezinnen) hadden een heel fijn verblijf in Villa las Chicas. De foto's op internet en de voortdurend positieve recensies beloofden niet te veel en onze verwachtingen werden overtroffen. De transfer van de luchthaven naar de villa duurde ongeveer 30 minuten. Taxi's van alle maten waren massaal beschikbaar op de luchthaven. De warme ontvangst bij aankomst en de eerste indrukken bij het betreden van het complex waren fantastisch. Vanaf nu was HOLIDAY aan de orde van de dag!
Wij hebben voor de hele vakantieperiode een auto gehuurd bij "Auto Flores", die wij zonder voorbehoud kunnen aanbevelen. Aardig - op tijd - ongecompliceerd... wat wil je nog meer. De geweldige en behulpzame tips van het huismanagement voor het strand of voor de dagelijkse boodschappen bespaarden ons tijdrovende verkenningen in de omgeving en zorgden ervoor dat we vanaf het begin van onze vakantie konden genieten
Het huis en het hele terrein zijn in onberispelijke staat
Het hele complex is zeer mooi en harmonieus op elkaar afgestemd en met liefde onderhouden. Je voelde je onmiddellijk thuis op elk terras. We hebben genoten van de massages, de heerlijke tappas avond en de mooie barbecue avonden bij het zwembad.
De villa biedt een zeer mooi uitzicht op zee en is gelegen in een zeer rustige woonwijk, tegelijkertijd bereikt u het strand in een paar minuten
Excursiebestemmingen zoals Nerja, Mijas, Marbella en Benalmadena waren gemakkelijk te bereiken.
Al met al voelden we ons vanaf het eerste moment op ons gemak, konden we ons goed ontspannen en kunnen we de villa 100% aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

Vielen Dank für Ihren Besuch und dass ihr einen schönen Urlaub bei uns verbracht habt. Es freut uns sehr zu hören dass es euch in der VILLA LAS CHICAS so gut gefallen habt, euch gut erholt habt und gerne wieder zu uns kommen möchtet. Ihr ward tolle Gäste und wir würden uns sehr freuen euch bei uns wieder begrüßen zu dürfen. Vielen Dank für eure Eindrücke vom Haus, unseren Angeboten sowie auch die Erfüllung von kleinen Sonderwünschen die wir immer gerne für unsere Gäste erfüllen.

Oktober 2021

Chrissi S. uit Cottbus

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Grandioos

uniek, buitengewoon, indrukwekkend...
De vakantie in de "VILLA LAS CHICAS" was fantastisch mooi en een onvergetelijke ervaring voor ons. We vonden een echte oase van welzijn. We wilden niets. De tuin was een bloemenpracht met talloze plekken om te vertoeven, te genieten en te ontspannen - het paradijs -, het zwembad altijd uitnodigend voor verfrissing en beweging, het huis stijlvol ingericht en met liefde klaargemaakt voor ons gasten. De netheid van het hele pand was ook uitzonderlijk, evenals de warme ontvangst en de inspanningen van de beheerders om de tevredenheid en het welzijn van de gasten te garanderen.
Ontspannende vakantie en tijd weg van het dagelijkse leven gegarandeerd! Een woning met een stralend feel-good karakter!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

Wir bedanken uns für Ihren Besuch bei uns und für Ihre Zeit für unser Haus eine Bewertung abzugeben. Es freut uns sehr zu hören, dass es Ihnen mit Ihrer Familie bei uns sehr gut gefallen hat und alle einen unvergesslich schönen Urlaub bei uns verbrachten. Es liegt uns sehr am Herzen, dass wir eine "Wohlfühloase" mit vielen individuellen Plätzen zum Verweilen und Entspannen für jeden unserer Gäste gestalten konnten. Der tropisch angelegte Garten und ein großer Pool sorgen ebenfalls für gute Urlaubsstimmung und eine sorglose schöne Zeit bei uns. Sie waren alle außerordentlich liebe Gäste und wir würden uns sehr freuen euch alle bei uns wieder begrüßen zu dürfen.

Juli 2021

Rebbecca V. uit Aalst

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Perfecte familievakantie

We hadden een geweldige vakantie in Villa Las Chicas! We hadden onze vakantie samen met familie (in totaal 3 volwassenen en 4 kinderen tussen 5 en 11 jaar oud), en het was gewoon perfect. Er was meer dan genoeg ruimte voor ons allemaal; genoeg kamers en badkamers en het was allemaal super schoon! De bedden waren ook erg goed, we hebben elke nacht heel goed geslapen. Alles wat we nodig hadden was er; keukengerei, wasmachine, droogrekken, waterspeelgoed en zelfs koffie. Bij aankomst stond er een fles Cava gekoeld voor ons in de koelkast! We hadden het geluk dat we meteen naar de villa konden gaan na onze vroege aankomst in Malaga (rond 09.30 uur). Buiten waren er veel leuke hoekjes om een boek te lezen, een dutje te doen of gewoon tot rust te komen. Alle bomen en bloemen maakten het zo kleurrijk en prettig om daar te zijn. Als we in de villa waren, brachten we meestal onze tijd door rond het zwembad dat een perfecte temperatuur had; het was niet koud maar echt verfrissend. Met de auto was het strand echt dichtbij, maar we genoten meer van ons eigen zwembad met een hangmat op het water en ander waterspeelgoed.

Samengevat: we hadden een geweldige vakantie en ik heb geen opmerkingen! We zullen zeker teruggaan naar villa Las Chicas als we nog een keer naar Malaga gaan!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

Thank you for your visit and that you enjoyed it so much with us. The house offers a lot for families with children and is equipped with many amenities and games for young and old that provide plenty of variety. Since the pool has very warm temperatures in August, we et run cool water every day so that it is refreshing for our guests.
We would be very happy to see you all again.

Augustus 2020

Monika V. uit Bonn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomachtige faciliteit

We waren er in augustus 2020. Een van de mooiste vakantiewoningen die ik tot nu toe heb gehuurd. De beschrijving van de woning en de foto's komen perfect overeen met wat we aantroffen. Het huis kan zonder voorbehoud worden aanbevolen! Het contact met Christa en Dieter, onze verhuurders, werd gekenmerkt door vriendelijkheid, hartelijkheid en stiptheid (geheel ongecompliceerd). Het huis en de woning verkeren in een zeer goede, goed onderhouden, zeer schone en uiterst moderne staat en zijn van alle gemakken voorzien. Dit begint met de (noodzakelijke) airconditioning in alle vier de afzonderlijke slaapgedeelten tot en met tv's en stereo-installatie, wasmachine en droger. De keuken heeft een grote koelkast en een vaatwasser. Er is een garage beschikbaar
Vanuit het zwembad met terras en 1e verdieping prachtig uitzicht in de verte. Het bijzondere aan het zwembad was dat het elke dag de perfecte watertemperatuur had. Er zijn zowel overdekte terrassen als buitenterrassen, die uitnodigen tot zonnebaden. Een overdekte barbecueplaats met een eethoek ligt direct naast het zwembad, waar we heel gezellige avonden konden doorbrengen.
Een aanrader voor een rustige vakantie.
Je kunt zien dat de eigenaren veel tijd en liefde in deze villa hebben gestoken, zowel van binnen als van buiten. Zoals reeds beschreven overtreft het huis de Midden-Europese normen en biedt het de allerbeste voorwaarden voor een geslaagde vakantie. Ter indicatie: de afstand van de luchthaven naar het huis bedraagt ongeveer 30 minuten met de auto. We komen terug!

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

Wir bedanken uns sehr für euren Besuch und freuen uns dass es euch allen bei uns so gut gefallen hat. Wir würden uns sehr freuen euch wieder bei uns begrüßen zu dürfen, ihr ward tolle Gäste. Auch möchten wir uns herzlich dafür bedanken dass Sie sich die Zeit genommen haben um für die VILLA LAS CHICAS diese detaillierte Bewertung abzugeben. Wir würden uns sehr freuen wenn Sie uns weiterempfehlen und wünschen Ihnen und Ihrer Familie mit Freunden eine gute Zeit.

Augustus 2019

Tony T. uit Lippstadt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvilla

Wij mochten in augustus 2019 met 9 personen twee onvergetelijke weken doorbrengen in de prachtige VILLA LAS CHICAS. Eigenlijk zeggen de foto's van de VILLA alles! Het huis, evenals de inrichting en de verzorgde buitenruimte met zijn palmbomen, tropische planten, de prachtig aangelegde terrassen met uitzicht op zee, laten niets te wensen over. Het gevoel van welzijn begon niet bij de aankomst, maar al bij het huren. Het huismanagement zorgde ook voor de behoeften van de gasten. Alle activiteiten die we boekten en de aanvullende aanbevelingen waren een compleet, onvergetelijk succes. Ik zou nog veel meer positieve indrukken kunnen beschrijven, maar ik kan (na lang nadenken) geen negatieve noemen. De omgeving van Fuengirola is prachtig. Van daaruit kunnen verschillende fantastische bezienswaardigheden worden bezocht. Wij zullen VILLA LAS CHICAS weer boeken en denken met plezier terug aan de heerlijke tijd.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

Vielen Dank für Ihre gute Bewertung und dass es euch bei uns so gut gefallen hat. Wir würden uns sehr freuen wenn ihr uns weiterempfehlen würdet und freuen uns euch alle wieder in der VILLA LAS CHICAS begrüßen zu dürfen. Ihr ward sehr sehr liebe Gäste, danke für euren Besuch.

December 2018

Anne H. uit England

5,0
5 5 5 4.5

Perfect Christmas time

We a family with 6 adults and a child in a wheel chair had a wonderful Christmas time in this house.
The house was beautifully decorated in all rooms for Christmas and we felt like home. A large Christmas tree beautifully decorated was in the living room. Perfectly.
During the day we enjoyed the good weather and sunshine up to 25 degrees and also used the pool which was warm. In the evening we enjoyed the Christmas atmosphere at the fireplace in the large living room. The kitchen is very nice and we had a blast cooking. Almost all rooms have fantastic sea views. We enjoyed the beautiful sunsets with a good glass of wine. The weather is highly recommended at this time of the year. Everything was so clean and perfectly decorated. A nice holiday, we will be back!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

Thanks for your visit and thanks that you had a wonderful time with us. We would be glad to welcome you all again as our guests and look forward to your visit. You are always welcome by us. Thanks for your wonderful nice rating for VILLA LAS CHICAS.

Oktober 2018

Markus O. uit Gelsenkirchen

5,0
5 5 5 5

Eine unbeschwerte schöne Woche

Eine unbeschwerte Woche
5/5
Aufenthalt im Okt. 2017
Markus H.

Die Villa Las Chicas hält, was versprochen wird. Wir (4 Erwachsene und 5 Kinder) verbrachten im Oktober bei tollem Wetter eine unbeschwerte Woche. Das äusserst sympathische Hausverwalterpaar sorgt für alles. Bettwäsche, Handtücher und Pooltücher sind vorhanden. Die Villa und der Garten sind sehr gepflegt. Die Küche ist gut ausgestattet. Im Aussenbereich hat es zwei große BBQ-Grills, welche wir ausgiebig benutzten. Der geschmackvolle und farblich stimmige Innenbereich bietet gut Platz für viele Personen. Hervorzuheben sind die schönen Badezimmer. Die Lage der Villa ist top. Zum Meer und die Stadt ist es zu Fuss nicht weit und alles schnell erreichbar. Ein Bus geht vor dem Haus weg. Malaga, Mijas oder Marbella sind mit dem Auto in kurzer Zeit erreichbar. Empfehlenswert ist es, den angebotenen Paella- und Tappas Abend zu bestellen. Die Paella, welche wir hatten, kann man wohl nicht besser zubereiten. Insgesamt ist die Villa Las Chicas ohne Einschränkungen sehr empfehlenswert und bisher war das der beste Familienurlaub den wir je hatten. Auch wir können uns eine Rückkehr sehr gut vorstellen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

Sauberkeit und Professionalität von Beginn an der Anfrage bis zur Abreise, sowie das Wohl unserer Gäste stehen bei uns an erster Stelle; darum freut es uns sehr dass auch Sie mit ihrer Familie eine glückliche Zeit in der VILLA LAS CHICAS verbracht haben und sehr zufrieden waren. Wir bedanken uns sehr für Ihre Bewertung und Ihre Empfehlung. Wir würden uns sehr freuen Sie bei uns wieder begrüßen zu dürfen

Oktober 2018

Tatjana R. uit 93138 LA

5,0
5 5 5 5

Traum Urlaub

Dankeschön für denn wunderschönen Urlaub, wir waren das erste mal da und waren begeistert, immer wieder
Sehr Sauber und man fühlt sich direkt wie zuhause:)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

Vielen Dank für ihre Bewertung, wir würden uns sehr freuen Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Für uns ist es sehr wichtig, dass unsere Gäste sich bei uns sehr wohl fühlen und sich gerne an ihre Urlaubszeit zurück erinnern.

Augustus 2018

Bev A. uit England

5,0
5 5 5 5

Wonderful house with stunning sea view

We was a couple of 8 friends and spent a beautiful holiday in VILLA LAS CHICAS. A really very beautiful and well maintained house with absolutely fantastic sea views. A well maintained home with beautiful furnishings and many sea view terraces, all very clean and beautifully decorated. The pool and the palm garden with many tropic plants is very nice. Beach and town are within walking distance. We have recovered us gorgeous and like to come again. Absolutely recommendable.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

Thanks for your visit and that you had all a happy time in VILLA LAS CHICAS. Young people are very welcome by us, its a perfect house to celebrate a good time with a lot of fun with friends.
We would be glad to welcome you again as our guests. Thanks for your wonderful rating.

Augustus 2018

Brien M. uit Irrland

5,0
5 5 5 5

Fantastic Villa with a Warm Welcome

As 2 adults and 3 teenagers, we had a wonderful, relaxing time at this villa. Management of the booking was excellent and the welcome from Christa was warm and friendly. We appreciated having her just across the road for advice and help. The villa was even better than it looks in the photos, was spotlessly clean and had everything you could need. The outdoor space was excellent, the balconies had wonderful views and the grounds were well maintained. The pool was a good size, regularly maintained and deep - which suited our teenagers perfectly. They also enjoyed the fact they had a separate space - the downstairs level is accessed separately, so everyone had plenty of space. The villa is situated in a quiet, peaceful area. It is a 10 minute downhill walk into the northern part of the main town where there is everything you could need - small supermarkets, cafes, restaurants etc. The beach is clean and has good facilities - volleyball nets, small play equipment, toilets, etc. We chose not to hire a car and used taxis to get to the other end of town (Bioparc, waterpark and watersports at the port). Everywhere we went the people were friendly, the town was clean and we felt very safe. What more could you ask from a holiday? Thoroughly recommended.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

Thanks for your visit and for your wonderful rating for VILLA LAS CHICAS. Its so great for us to hear that our guests feel good with us and had a wonderful best time here. We would be very glad to welcome you again as our guests. You was all such kindly guests.

Juli 2018

Jim B. uit USA

5,0
5 5 5 5

A pefect holiday destination !

We had with our family and children a fantastic holiday in this very well-kept and nice house. The pool is large and well maintained.Our kids loved the pool. We had spend a very good time in the beautiful garden with tropical plants and palm trees. The terraces are equipped with comfortable seating, everything very clean and modern.The house is specious and very well equipped. The highlight at night was the large roof terrace where we every evening grilled and the enjoyed wonderful views over the sea and the city. The city is very beautiful and offers a lot of variety. Everything is very central and is in walking distance. The house management was very helpful for informations about best restaurants, bars and nightlife. We had with our family and children a fantastic holiday in this very well-kept and nice house. Thanks for the nice time, we will gladly come back. Our holiday exceeded all of our expectations and we will highly recommend to everyone.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

Thanks for your visit and thanks for your good rating. We are always very happy to see and hear that our guests had a wonderful perfect and relaxt time with us. We would be glad to welcome you again.

Juli 2018

Charles S. uit Ch8730 Uznach - Schweiz

5,0
5 5 5 5

Unvergesslich schöne Familienferien

Wir haben, wie im Online-Inserat beschrieben und bebildert, diese Luxusvilla angetroffen. Sie ist sehr sauber und mega gemütlich eingerichtet. Die Verwaltung hat uns sehr gut betreut und in die Stadt begleitet zum Einkauf, Strand und Plätzen von Interesse. Die Villa ist sehr zu empfehlen, vor allem auch für Kinder wegen dem grandiosen Pool. Das Freizeitangebot ist riesig und bietet jedem etwas, wie auch die vielen guten Restaurants. Besonders angetan hat uns das Pueblo Mijas, ein sehr hübsches ursprüngliches Dorf oberhalb von Fuengirola mit fantastischer Rundsicht, abends gemütliches Essen, Feiern und Geniessen mit Musik bis tief in die Nacht!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

Wir freuen uns immer sehr zu hören dass unsere Gäste eine schöne Zeit bei uns hatten. Das Haus ist sehr familienfreundlich, "ein Treff für Familien und Freunde" . VILLA LAS CHCAS lässt wirklich keine Wünsche offen für eine schöne unbeschwerte Urlaubszeit. Ein fantastischer Meerblick und ein gut gepflegter tropischer Garten bieten zusätzlichen Urlaubsflair. Viele romantische Plätzchen mit reichlich Sonnenliegen und Sitzplätzen sorgen dafür dass auch jeder "sein ruhiges eigenes Plätzchen" findet. Wir legen großen Wert ins Detail und fröhlichen Farben. Danke für Ihren Besuch, Sie sind immer herzlichst willkommen.

Juni 2018

Thommy F. uit Dänemark

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Hele fijne vakantie

Wij 10 vrienden en collega's waren nu voor de 2e keer in de villa in Fuengirola en hadden opnieuw een geweldige tijd. De villa en het buitengebied waren weer in uitstekende staat en de liefde voor detail is overal zichtbaar. De ligging van het huis is zeer prettig voor een vakantie, omdat je de dag bij het zwembad kunt doorbrengen of snel naar het strand kunt gaan, wat te voet zonder problemen te bereiken is. Ook goede restaurants en bars zijn snel te bereiken. De uitrusting met veel ligstoelen, parasols en barbecues is zeer goed en laat niets te wensen over. Ook in het huis zelf is alles voorzien van airconditioning en er is voldoende ruimte voor een grotere groep. De huismeester heeft ons opnieuw geholpen bij al onze vragen en de massages bij het zwembad en de paella-avond waren een geweldige ervaring. We zouden deze villa met al haar voordelen en de zeer vriendelijke en competente huismeester aan iedereen aanbevelen en we zouden deze villa meteen weer boeken voor een mooie vakantie.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

Wir freuen uns dass ihr uns wieder besucht habt und die Zeit bei uns sehr genossen habt. Vielen Dank für eure Bewertung und wir freuen uns schon jetzt euch bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Mei 2018

Bengt E. uit Schweden

5,0
5 5 5 5

Beautiful holiday home

We can merely join the previous evaluations.

We have spent our summer holidays with our whole family (incl. a baby) in the VILLA LAS CHICAS in Fuengirola. All of us enjoyed the days there very much and we can highly recommend this villa.

The house is situated on an hill in the mansion district of Fuengirola. It is perfectly equipped, very clean and well groomed. For our baby all was available, a cot, highchair, babypool, toys and much more. The kitchen have all you can imagine. Two very comfortable grills are available for outdoor-barbeques. Around the pool there are located many deckchairs and sunshades, all well-tended and very neat. The pool was cleaned few times a week and a gardener is taking care of the gorgeous exotic plants. Very friendly and helpful is the property management. Par example they organized an evening with paella and massages at the pool. (Highly recommended!) We had a perfect weather in May, the pool was very warm.

Altogether lovely holidays! The two weeks passed off too fast. The house is to be recommended and we would like to come back again.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

We say thanks for your rating and your visit. We are always happy that our guests enjoy a perfect holiday time with a lot of fun. The house is perfect for families with children and we have a lot of toys for them in and outside the house. As well there is a lot of space for the children for to run and play. Its a realy big house with a large garden with tropical coloured flowers and many palms. Thanks for your rating.

April 2018

Jonathan H. uit Holland

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Hammer Vakantie

We waren een groep van 10 vrienden uit Zwitserland en hadden een geweldige week in Villa las Chicas. De villa is geweldig, mooie kamers, een geweldige wellness-douche en de keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt. Naast het zwembad zijn twee geweldige barbecues, die we konden gebruiken. De buitenruimte is prachtig met veel plekken om te ontspannen. De tuin en het zwembad zijn goed onderhouden en van goede kwaliteit, het zwembad was altijd schoon, wat ons erg blij maakte. De aandacht voor detail is overal zichtbaar en het vakantiegevoel is er vanaf de eerste seconde in de villa.

Het management zorgde erg goed voor ons, we kregen geweldige tips voor stranden en restaurants, evenals winkelmogelijkheden in Fuengirola. We boekten ook massages direct bij het zwembad, die geweldig en ontspannend waren, en de tapasavond (super lekker) was een geweldige afsluiting van ons geweldige verblijf. De locatie van de villa is erg goed, je bent in een rustige woonwijk, tegelijkertijd ben je binnen enkele minuten op het strand of in het centrum van de stad. Er rijdt ook een bus voor het huis. Fuengirola zelf heeft veel te bieden, goede restaurants en strandbars en er was altijd wat te doen in de avonden. Je bent snel bij de luchthaven en een uitstapje naar Ronda of Marbella was geen probleem, omdat je overal aan de kust snel kunt komen. De ondersteuning voor en tijdens het verblijf was erg vriendelijk en professioneel. Het boeken voor het verblijf was erg eenvoudig, alle vragen werden altijd in zeer korte tijd beantwoord. We kunnen de villa met al zijn mogelijkheden 100% aanbevelen, we hadden een geweldige week en zouden de villa op elk moment opnieuw boeken.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

Vielen Dank für euren Besuch und dass es euch bei uns so gut gefallen hat. Das Haus ist ideal für Gruppen von Freunden, da wir sehr viel Platz im wie auch in der Außenanlage mit vielen Sitzgruppen angelegt haben. Wir würden uns freuen euch wieder als unsere Gäste in der VILLA LAS CHICAS begrüßen zu dürfen. Ihr ward eine tolle Truppe :-)

November 2017

Kerstin + Chris R. uit 93053 Regensburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

een droomvakantie

Een ruime en elegante villa met alle comfort. De slaapkamers, badkamers, keuken en woonkamer zijn zeer smaakvol en luxe ingericht. Met veel liefde zijn de prachtige accessoires op elkaar afgestemd qua kleur. WOW!!!. Het parkachtige buitenterrein verleidt tot ontspanning en zonnebaden. Vooral 's avonds is de sfeer geweldig, wanneer de prachtige buitenruimte en het zwembad verlicht zijn. Gewoon romantisch. Het beste Andalusische klimaat met een strand aan de Middellandse Zee - geweldig!!! We zullen deze vakantie zeker herhalen en kunnen deze accommodatie alleen maar van harte aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

Vielen Dank für Ihr Lob und die tolle Bewertung. Es ist uns immer ein großes Anliegen unseren Gästen das Beste von Allem zu bieten mit höchsten Komfort. Wir würden uns sehr freuen euch wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Bis zum nächstenmal und danke für eure Empfehlung.

September 2017

Damien M. uit Gütersloh

5,0
5 5 5 5

Der Himmel auf Erden

Wir (8 Freunde) verbrachten eine unvergessliche Woche in der Villa las Chicas.

Schon beim herzlichen Empfang wurde uns klar:

Hier bleiben keine Wünsche offen:-)))

Wir genossen das sehr gepflegte und liebevoll eingerichtete Haus, den wunderschönen Garten mit den vielen Sitzecken und dem herrlichen Pool, den leckeren Paella- und Tappas Abend, Pepe`s Massagen am Pool und einen Bootsausflug zu den Delfinen in vollen Zügen.

Zum Strand und in die Stadt waren es nur ein paar Minuten Fußweg und es hielt auch ein Bus vor der Tür.

Ausflüge nach Benamaldena, Mijas oder Marbella waren nicht allzu weit und auch dort konnte man abends lecker essen gehen und südländisches Nightlife genießen. Fuengirola ist eine tolle Stadt !

Wir wurden rundum gut betreut, haben uns vom ersten Moment wohl gefühlt und können das Haus absolut weiterempfehlen.

Danke nochmals für alles, wir kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

Es ist uns ein großes Anliegen, dass sich unsere Gäste von der 1. Minute an bei uns wohl fühlen.
Wir bieten am Haus ein großes Programm an Abwechslung für Jung und Alt an, so dass es niemals langweilig wird. Viel Abwechslung bieten die am Haus befindlichen Spiele für den Pool, Sportgeräte, Bücher. Ebenfalls halten wir romantische Paella-und Tapas-Abende für unsere Gäste. Unser Masseur kommt gern ans Haus und bietet sein Verwöhnprogramm an.
Danke für euren Besuch und eure tolle Bewertung. Bis bald wieder...

September 2017

Silke D. uit Berlin

5,0
5 5 4 5

Eine Ferienvilla der besonderen Art

Eigentlich ist mit den Fotos der Villa alles gesagt - Haus und Garten sind mit viel Liebe zum Detail gestaltet. Wir hatten einen so herzlichen Empfang nach unserer recht langen Anreise - es war wie ein Nach-Hause-Kommen zur Familie. Alles stimmte - das Wetter, die Fürsorge, das gute Essen (Danke an die Hausverwaltung für den tollen Paella-und Tappas Abend, das Schwimmen im Pool und vor allem das "Seele-Baumeln-Lassen". Fuengirola war ein guter Ausgangspunkt für unsere Unternehmungen ins Landesinnere.

Wir kommen gern zurück. Liebe liebe Grüße an die besten Gastgeber der Welt.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

Wir bedanken uns für euren Besuch und würden uns sehr freuen euch wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Es ist für uns ein großes Bedürfnis dass sich unsere Gäste bei uns wohl fühlen und die schönste Zeit des Jahres bei uns mit vielen schönen Erinnerungen verbringen. Vielen Dank für die tolle Bewertung. Bis bald wieder, ihr ward wunderbare Gäste.

Juli 2017

Robert R. uit Schweiz

5,0
5 5 4 5

Alle Versprechen gehalten, was will man mehr

Alle Beschreibungen stimmen und wurden sogar noch übertroffen. Wichtig für uns war, dass alles klappt. Angekommen am Flughafen stand das Auto schon da. Die Wegbeschreibung zur Villa stimmt perfekt und auch die Hausübernahme war unkompliziert. Den Ort kannten wir nur vom Internet. Aber kein Problem! Die Hausverwaltung lotste uns zum Supermarkt, zeigte die Tauchschule, wo wir gleich buchen konnten und hat für unsere Jungs noch einen fahrbaren Untersatz organisiert. Was will man mehr. Die tollen Abende am Pool und an der Grillstelle werden wir nicht vergessen. Unsere Jungs konnten den Tag am Meer, beim Tauchen und in der Stadt verbringen. Wir gemütlich am Pool bei einem schönen Drink. Es gibt genügend coole Restaurants direkt am Meer. In der Villa ist alles so ausgelegt, dass 11 Personen gemütlich wohnen und essen können. Die Bedenken, dass man sich auf der Pelle sitzen könnte sind unbegründet. Tolle Ausflüge ins Umland, genügend Rückzugsmöglichkeiten in und um die Villa und ein grosses Poolareal geben einem das Gefühl von Ferien. Man fühlt sich sehr wohl. Die Autos fahren ohne Hektik und das Feeling ist entspannt. Braucht man mal einen Arzt ist die Hausverwaltung zur Stelle und hilft vorbehaltslos.

Von wegen heiss und unerträglich feucht. Positiv überrascht waren wir von der milde des Klimas, dem angenehmen Wind und Temperaturen der Nächte. Supermärkte gibt es wie Sand am Meer. Speziell zu empfehlen El Corte Inglés. Die Auswahl ist riesig und die Preise moderat. Wir waren in einem Argentinischen Restaurant und fandes es phantastisch. Es ist für alle etwas dabei. Ich kann bestätigen, dass es mehr als genügend Mode, Souvenir, Shopping und Märkte etc. in und um Fuengirola gibt. Wir haben uns im Internet schlau gemacht und alle einschlägig beschriebenen Orte sind sehr zu empfehlen.Wir sind eher kritisch und nicht leicht zu beeindrucken, konnten aber keine Kritikpunkte finden . Zusammenfassend: Für alle etwas dabei ! Wir kommen gerne wieder. Haus war großartig !

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Morhart:

Wir sind überaus glücklich so eine wunderschöne Bewertung erhalten zu haben, vor allem dass ihr eine tolle Zeit bei uns hattet. Wir würden uns freuen euch wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Ihr ward ganz tolle Gäste, bis bald wieder.


Contactpersoon

Mevr. C. Morhart

Mevr. C. Morhart

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 105504

Laatst bijgewerkt: 23.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/105504.htm


«VILLA LAS CHICAS» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven