Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis Zon in Finkenwerder Hof

Mecklenburgs Merengebied

Max.  12   gasten
180m²  Woonoppervlakte
7 Slaapkamers (+1)
3  Badkamer
Max. 12  gasten
180m²
7 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Haus Sonne biedt pure ontspanning voor families en vrienden - groepen van 6 tot max. 10 gasten kunnen zich hier volledig comfortabel en vrij voelen. Het huis is individueel en liefdevol ingericht en heeft alles wat je nodig hebt voor een paar mooie dagen op het platteland: zes slaapkamers, drie badkamers, twee keukens, twee omliggende terrassen - en groen en rust rondom
Finkenwerder Hof was oorspronkelijk de zetel van een jachthuis. Het huidige Haus Sonne is het overblijfsel van het vroegere herenhuis: het staat iets verhoogd en kijkt uit over een parkachtig terrein. Alle ramen bieden uitzicht op het groen. Het ensemble omvat twee andere, later gebouwde gebouwen, die nu ook worden gebruikt als vakantiehuis of seminarieruimte. Er zijn geen hekken - de huizen staan naast elkaar, maar hebben elk hun eigen karakter en hun eigen gebied. Er zijn open haarden en vuurschalen, tafeltennis, fietsen, enz. op het terrein.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Luchthaven 65 km Rostock-Laage

65 km

Station 25 km Malchow

25 km

Snelweg-afrit 25 km Malchow

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Haus Sonne ligt aan de westelijke rand van het Mecklenburgse merengebied en behoort tot het idyllische dorpje Finkenwerder Hof. Finkenwerder Hof, omgeven door weiden, velden, bossen en meren, is vanuit Berlijn en vanuit Hamburg elk in ongeveer 2 uur met de auto bereikbaar. Er zijn hier slechts zes huizen, weg van Goldberg en op een prachtig afgelegen locatie. U kunt 400 m door het weiland lopen naar de eigen aanlegsteiger van het huis. In de buurt zijn er prachtige zwem- en vismeren, een paardrijboerderij, een trolleybaan en het Dobbertin klooster, dat zeer de moeite waard is. Finkenwerder Hof is een wijk in Goldberg - het ligt weg van de gebruikelijke toeristische bestemmingen in het westelijke Mecklenburgse merengebied en aan de rand van de Nossentiner/Schwinzer Heide.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Wandelen
Waterskiën
Tafeltennis
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 150 € bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Neem contact met ons op voor een individuele offerte. Dit hangt af van hoeveel gasten en hoe lang u wilt komen. Wij zijn zeer flexibel en vinden altijd een goede manier voor u als gast en voor ons als gastheer. Hetzelfde geldt voor de aankomst- en vertrektijden. Wij zijn zeer flexibel, tenzij er een directe verbinding wordt geboekt. Ik kijk ernaar uit om je te lezen of van je te horen!

Annuleringsvoorwaarden:

  • 8 bis 4 Monate vor Termin: 25% der reinen Unterbringungskosten 4 bis 2 Monate vor Termin: 50% der reinen Unterbringungskosten kürzer als 2 Monate vor Termin: 75% der reinen Unterbringungskosten Sollte Ihre Anreise / Ihr Aufenthalt aufgrund von offiziellen Verordnungen im Rahmen der Coronapandemie nicht möglich sein, so entstehen keine Stornokosten. Wir würden lediglich die Anzahlung als Bearbeitungsgebühr einbehalten - dies jedoch nur, wenn Sie einverstanden sind.

meer informatie:

U vindt uitstekende winkelmogelijkheden (REWE, Lidl) op slechts ongeveer 2 km afstand in Goldberg.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.7 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

Alexander uit Leipzig

4,2
5 5 4 4 3
Toon Duits

Geweldige accommodatie met veel activiteiten in de omgeving

LOCATIE EN ACTIVITEITEN:
De accommodatie is zeer rustig gelegen op een paar honderd meter van Goldberg. De fietsen ter plaatse zijn in goede staat en kunnen worden gebruikt om de bakkerij in Goldberg in 10 minuten te bereiken. U kunt ook 2 winkelmarkten (Rewe & Lidl) bereiken in 8 min. Er zijn 2 roeiboten bij het grote Medower meer. Dit meer ligt op 2 minuten fietsen. Hoewel het geschikt is om te roeien, was het voor ons te drassig om in te zwemmen. Het Goldbergmeer is met de fiets in ongeveer 20 minuten te bereiken en nodigt meer uit tot zwemmen. Wij raden echter sterk aan om met de auto te reizen. De mooie stad Schwerin ligt op 1 uur afstand. In 16 minuten bereikt u de prachtige badzone met duiktoren van de Passower See. Een geweldige paardrijboerderij ligt ook op 30 minuten rijden. De mensen daar zijn hartelijk en de twee uur durende rijles is een aanrader. In 20 minuten rijden kunt u ook een roeiboot huren bij Plau am See. U kunt een boot nemen door de mooie oude stad en dan het Plau-meer op. Er zijn ook mooie badplaatsen verspreid over het meer.

naar het HUIS:
Op de begane grond bevinden zich twee tweepersoonsslaapkamers, waarvan één met een eigen badkamer met douche. Een keuken, woonkamer en nog een badkamer met douche. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Er is ook een badkamer met douche en een andere keuken. Op de tweede verdieping/zolder staan nog drie eenpersoonsbedden.
Het huis biedt goede faciliteiten om te koken en te barbecueën. De badkamers zijn tiptop en pas gerenoveerd. Er is een beetje stof en spinnenwebben hier en daar in het huis, maar niet tragisch voor ons. Alle kamers hebben ten minste één raam met een hor, zodat u 's nachts kunt luchten zonder door muggen te worden gekweld. Er is ook een tafeltennistafel met rackets aanwezig, een trampoline en twee voetbalgoals, maar zonder net.

Al met al een zeer mooie plek om te verblijven.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2020

Britta B. uit Bottrop

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannen vakantie voor groepen

We hebben een ontspannen week doorgebracht met familie en vrienden in het vakantiehuis Sonne (7 volwassenen, 3 kinderen, 1 hond). Het huis is groot genoeg om je terug te trekken, maar biedt ook mogelijkheden om samen te zijn. De uitrusting is goed. Het terrein van de boerderij is groot en mooi. Men kan zich hier zeer vrij voelen. De eigenaren zijn erg aardig en ongecompliceerd. Vanuit Hof Finkenwerder zijn er talloze mogelijkheden voor prachtige fietstochten. Zwemmeren en winkels in Goldberg zijn ook goed bereikbaar met de fiets.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2020

BOGENWEGE Berlin Latifa R. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een plaats van volheid

Opnieuw was ik met mijn booggroep in House Earth voor 4 dagen van intense ontmoetingen met elkaar en de pijl en boog.

Afgezien van de prachtige locatie is het zo gemakkelijk om hier te komen omdat het landgoed met zoveel liefde wordt gerund en ontworpen door het echtpaar Rubeau
Het is en blijft voor mij een "plaats van overvloed" waarnaar ik altijd graag terugkeer.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2020

Jonas F. uit Berlin

4,2
3 5 4 4 5

Alles super!

Wir haben hier zu siebt Urlaub gemacht und es sehr genossen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Januari 2020

Marie uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie accommodatie midden in de natuur.

Als achtkoppige familie hebben we een zeer ontspannen tijd gehad in Haus Sonne van de Finkenwerder Hof. Alles is aanwezig om je comfortabel te voelen. De eigenaren waren attent en zorgden voor al onze behoeften. De kamers zijn gezellig en er zijn veel mogelijkheden om mooie wandelingen of fietstochten in de omgeving te maken. Ook onze hond voelde zich op zijn gemak, voor hem was de vrijheid van de natuur geweldig. Ik beveel deze accommodatie van harte aan!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2019

Heike O. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Idylisch gelegenes Haus für Erholungsurlaub oder Seminar

Wir haben uns rundum wohl gefühlt. Das Haus liegt mitten im Grünen, mehrere Seen in direkter Umgebung. Wir haben dort mit einer Gruppe ein Seminar abgehalten und waren begeistert v.a. von dem Preis-Leistungs-Verhältnis - es ist alles da, was man so braucht, sauber und alles sehr entspannt. Wunderschöner weitläufiger Garten unnd sogar eine Tischtennisplatte und Boote und Fahrräder, die wir benutzen konnten. Können wir echt weiteremtpfehlen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. A. Rubeau

Mevr. A. Rubeau

Beste gasten, in Haus Sonne bent u volledig ongestoord. Mijn man en ik wonen meestal in Berlijn en zijn zelden in het naburige Haus Wiese. We hebben een conciërge die op ruim 12 minuten rijden woont en die altijd voor je klaar staat als er iets ontbreekt of niet werkt. Het is voor ons belangrijk dat u zich volledig comfortabel en vrij voelt, en we zijn blij dat we u dit prachtige huis en vooral het grandioze grote terrein rondom kunnen aanbieden.


meer informatie

Objectnummer: 115146

Laatst bijgewerkt: 08.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/115146.htm


«Huis Zon in Finkenwerder Hof» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven