Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Belle

Plau am See, Mecklenburgs merengebied

Max.  6   gasten
110m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
110m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het vakantiehuis biedt een totale leefruimte van 200 m² voor max. 12 personen. Het heeft een carport met 2 parkeerplaatsen, voortuin, betegelde binnenplaats, terras en een grote tuin met ligweide. Het terrein is volledig omheind zodat kleine kinderen zonder zorgen kunnen ravotten en spelen. Vanuit de tuin kunt u via een kleine deur direct het strand van het Daschowmeer bereiken. Hier vindt u een goed onderhouden volleybalveld en een speeltuin met schommels, wippen en een draaiende draaimolen. Gratis W-LAN is beschikbaar in het huis.

Het appartement op de begane grond heeft een woonkamer met aparte slaapbank (1,40 m breed), 2 slaapkamers, badkamer met bad en douche, gastentoilet, volledig uitgeruste keuken, woonkamer met eethoek voor 6 personen. In de slaapkamer Rose slaapt u in een 1,80 m breed feelgood bed met directe toegang tot de tuin. De groene kamer is uitgerust met een modern 1,40 m breed bed. De keuken is uitgerust voor fijnproevers met een Delonghi koffiemachine, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, fornuis met keramische kookplaat en oven (inclusief convectie), magnetron, vaatwasser en koelkast.

Het appartement op de bovenverdieping is bereikbaar via een aparte ingang. Het heeft een ruime woonkamer met 6 eetplaatsen, 2 woon/slaapkamers en een badkamer met douche. In de grenen kamer slaapt u in een nostalgisch 1,80 m breed bed en leeft u in een gezellig ingerichte woonruimte met 2 banken, tafel en TV. De tienerkamer heeft 2 eenpersoonsbedden en een modern woongedeelte met slaapbank (1,40 m breed) en tv. De zeer gezellige keuken is uitgerust met een koffiezetapparaat, Senseo-apparaat, waterkoker, broodrooster, koelkast met vriesvak, fornuis met keramische kookplaat en oven en vaatwasser

De appartementen kunnen individueel gehuurd worden van 2 tot 6 personen of het hele huis met een maximale bezetting van 12 personen. De prijs voor het hele huis is 200 €/dag. In het hele huis zijn er 4 aparte slaapkamers, 1 extra bed in de woonkamer en een extra bed in de tienerkamer boven, evenals 2 badkamers en 1 gastentoilet, 2 volledig uitgeruste keukens.
Het terras is uitgerust met zitmeubilair en een ligstoel. Met de aanwezige rookoven kunt u bijzondere barbecue-avonden beleven. In de ruime tuin vindt u nog een ligweide en een speeltuin
Als je familie een hond heeft, neem dan contact met me op.

Al met al biedt het vakantiehuis faciliteiten en een omgeving voor een allround ontspannende familievakantie.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km

Meer 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 5 km

5 km

Station 20 km Malchow

20 km

Snelweg-afrit 25 km Röbel

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt in het kleine pittoreske dorpje Daschow in de gemeente Gallin-Kuppentin. Plau am See is met de fiets bereikbaar in 5 km en met de auto in 8 km.
Daschow verwelkomt u met een benadering via een kasteellaan met uitzicht op kasteel Daschow. Het vakantiehuis ligt aan het einde van de weg langs het meer op een heuveltop direct aan het Daschowmeer.
Het badstrand grenst direct aan de woning. Het strand heeft een volleybalveld, een speeltuin en een zwemsteiger. Vanaf hier kunt u rond het meer wandelen en vele idyllische plekjes ontdekken met steigers, bankjes en een aanlegsteiger. De wandeling eindigt bij Daschow Castle Park.
Het meer biedt zwemgelegenheid voor jong en oud in het heldere water. Vissen is ook mogelijk bij het meer. U kunt een visvergunning krijgen in het dorp.
Daschow is aangesloten op het fietspadennetwerk van het Mecklenburgse merengebied, zodat van hieruit kleine en grote tochten mogelijk zijn. Bovendien kunnen excursies worden gecombineerd met een boottocht vanuit Plau am See. U kunt ook een individuele kanotocht maken, bijvoorbeeld vanuit Kuppentin, langs de waterwegen van de Elde. U kunt profiteren van alle voorzieningen die het Mecklenburgse merengebied te bieden heeft voor vakantiegangers in de omgeving. Het aanbod varieert van familievakanties aan het meer tot actieve vakanties met watersporten en spelletjes, vissen tot bezoeken aan het nabijgelegen berenbos en apenpark met zomerrodelbaan en bezoeken aan typische Mecklenburgse kerken, kastelen en landhuizen. De meervaart biedt de mogelijkheid om de hele regio Müritz te bereiken met excursieboten, sommige met fietsvervoer. In de zomermaanden biedt de regio haar bezoekers talrijke evenementen, festivals en wekelijkse antiek- en rommelmarkten. Bovendien zijn de grote winkelmarkten in Plau am See ook op zondag geopend van 12 tot 18 uur.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 100 € bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

extra kosten voor het meebrengen van een hond: 50 € per verblijf op afspraak

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. S. Ronkowski

Mevr. S. Ronkowski

Beste gasten, het vakantiehuis is volledig opgeknapt en vanaf juli 2017 voor het eerst verhuurd. Ik kijk uit naar uw bezoek en wens u ook onvergetelijke avonden met zonsondergang aan het meer Met vriendelijke groet Uwe S. Ronkowski


meer informatie

Objectnummer: 102299

Laatst bijgewerkt: 05.02.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/102299.htm

Mevr. Silvia Ronkowski

Max-Linke-Straße

99438 Bad Berka

0151-18352585

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven