Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  5   gasten
152m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 5  gasten
152m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Maura is een vrijstaande, zeer goed onderhouden huis op 3 niveaus met een eigen parkeerplaats, eigen tuin met een barbecue en een tuintafel en stoelen om buiten te eten. Op de begane grond is er een grote woonkamer met twee comfortabele banken en een kleine tafel en een grote eettafel met 8 stoelen. De aparte, zeer lichte keuken met 2 ramen is volledig uitgerust met oven, vaatwasser, fornuis met 4 kookplaten, broodrooster, waterkoker, koelkast met vriesvak en een koffiezetapparaat. Door de heldere betegelde vloeren, het is leuk en koel hier in de zomer. Een mooie marmeren trap leidt naar de top. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers: de master bedroom "goud" heeft een groot tweepersoonsbed, een commode, een kaptafel, een walk-in closet en een kleine eigen balkon met stoelen en een prachtig uitzicht op het zwembad. De slaapkamer "Silver" heeft 3 eenpersoonsbedden die vrij kan worden omgezet, een kast en een dressoir. Elk van de drie verdiepingen heeft een badkamer. De eerste verdieping badkamer heeft een bad, terwijl de badkamer op de begane grond en benedenverdieping hebben een douche. De trap naar de kelder is beveiligd met een smeedijzeren rooster, dus zelfs kleine kinderen kunnen zorgeloos spelen in Wohnzimme. In de kelder is er een tafeltennistafel en een wasmachine. De gehele woning is een zeer vriendelijke en gastvrije sfeer, zoals het is ingericht met veel zorg ingericht.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 50 km

50 km

Supermarkt 1.3 km

1.3 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Luchthaven 45 km Flughafen Pisa (PSA)

45 km

Station 15 km San Miniato - Fucecchio

15 km

Snelweg-afrit 13 km Altopascio

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De kleine, particuliere complex schilderachtig gelegen op een heuvel in een omheinde tuin, dat is bevestigd door een elektrische poort. In aanvulling op de stand-alone Villa Maura is een Toscaans landhuis met zes zorgvuldig-en-klare appartementen. De uitnodigende en goed onderhouden zwembad heeft een prachtig zonneterras met parasols en ligstoelen. Een speeltuin en een klein voetbalveld genieten vooral onze jongere gasten. In het uitgestrekte en uitgestrekte tuinen zijn olijfbomen, dennen en zelfs palmbomen die samen markeren met een aantal bloeiende struiken de mediterrane flair.
De strategische ligging in het hart van Toscane is ideaal voor het verkennen van deze prachtige regio. Wereldberoemde steden, zoals Florence, Siena en Lucca of de Scheve Toren van Pisa zijn gemakkelijk bereikbaar via de snelweg A11. Kleinere juweeltjes zoals Vinci (geboorteplaats van Leonardo da Vinci met hun Leonardo Museum) of het mondaine kuuroord Montecatini Terme zijn ook zeer dichtbij. In minder dan een uur rijden van de zee. De Toscaanse kust is erg populair bij families vanwege hun brede en schone zandstranden. Onze jongere gasten ook genieten van een reis naar de Pinocchio Park in Collodi, of naar de dierentuin van Pistoia.
De stad Fucecchio is een echte insider tip! Naast een middeleeuwse stad en biedt een interessant museum en een historisch park met twee originele torens uit de tijd van keizer Frederik I Barbarossa (rond 1122 -1190). Afgezien van deze historische verleden Fucecchio biedt een breed scala van typische Toscaanse restaurants, pizzeria's, moderne supermarkten en winkelcentra. Er zijn sportfaciliteiten voor tennis, golf of paardrijden. Op slechts 600 meter afstand van uw vakantiehuis is het kleine stadje van Torre, die dus op loopafstand. De landelijke restaurant "Circolo Torre" biedt een espressobar ook pizza's en regionale gerechten. Ook op slechts een steenworp afstand (1,3 km) is een schilderachtig, kleine winkel "RitroVino di Caino" waar u Toscaanse lekkernijen kunt kopen, of kunt ontbijten in een van de weinige kleine houten tafels met een espresso of cappuccino en verse croissants. Hier brood en ham wordt zelfs op zondag verkocht!
Het resort en de stad van Torre gelegen in het natuurpark "Parco delle Cerbaie," en nodigt uit tot lange wandelpaden voor wandelingen in de natuur. Vanaf deze heuvels heb je een prachtig uitzicht op de "Fucecchio", de grootste binnenhaven van Italië moeras, kan worden waargenomen in de Storks en een breed scala aan watervogels.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 %
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle prijzen nutsvoorzieningen, zoals elektriciteit, water, beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen.
Belasting is niet inbegrepen ( Euro per persoon / per nacht voor maximaal 6 nachten, kinderen onder de 14 jaar gratis). Toeristenbelasting wordt apart in rekening gebracht in opdracht van de gemeente Fucecchio.
De airconditioning en verwarming kosten zijn over het algemeen berekend op basis van verbruik.

Annuleringsvoorwaarden:

  • STORNIERUNG & REISERÜCKTRITTSVERSICHERUNG - ohne Risiko buchen! Es steht kein Rücktrittsrecht im Sinne des Konsumentenschutzkodex zu. Wir empfehlen Ihnen den Abschluss unserer günstigen Reiseversicherung unseres Partners BeSafeRate!

meer informatie:

Uitgebreide informatie over excursies in de regio en de attracties zijn voor u beschikbaar. Wij spreken Duits, Engels en Frans, en kan waardevolle tips geven. Lakens en handdoeken zijn aanwezig. Wij bieden ook gezinnen met jonge kinderen een gratis baby uitrusting: kinderbed met beddengoed, kinderstoel, bad, aankleedkussen en een extra baby's bestek en servies.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 14-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf La Scuola srl
Mevr. T. Fierli

Mevr. T. Fierli

Graag verwelkomen u Tiziana en Walter Fierli. Onze Vader Furio heeft dit pand terug gekocht in de jaren negentig en gerestaureerd met veel inspanning en aandacht voor detail. Eerder dit gebouw gehuisvest de kleine basisschool van het dorp Torre, vandaar de naam "La Scuola di Furio". Villa Maura was ooit een schuur voor hooi en stro, dat volledig is gerenoveerd. Het werd gehecht bijzonder belang aan het rustieke karakter van de typische Toscaanse landhuis te combineren met modern comfort. We zijn altijd beschikbaar voor informatie of vragen die u kan hebben, zoals wij allemaal in de buurt wonen en werken. Zelfs in geval van nood, we zijn blij om u te helpen telefoon of Whatsapp bereiken en constant.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 116098

Laatst bijgewerkt: 15.09.2023

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/116098.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven