Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Strandschätzchen

Binz, eiland Rügen, Mecklenburg-Vorpommern

Max.  2   gasten
58m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
58m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 15.05 tot 23.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

19 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 15.05 tot 23.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

19 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Beste vakantiegasten, wij stellen u graag onze vakantiewoning "Strandschätzchen" voor.
Het is ideaal voor singles of koppels. Het is een rustig 2 kamer appartement op de begane grond met een groot overdekt terras. Alles is gelijkvloers, dus ook geschikt voor de 60+ generatie. Het appartement heeft een aangename vierkante indeling en ramen aan twee kanten.

Het centrale deel van de flat is de woonkamer, die aangenaam licht en huiselijk is met 3 ramen en de glazen dubbele terrasdeur. De woonkamer heeft een gezellige eethoek met 4 stoelen, een comfortabele loungebank met veel kussens, fauteuil, salontafel, 2 dressoirs en de technische "entertainmentapparatuur" TV, muziekinstallatie incl. DVD, vaste telefoon en modem (W-LAN is gratis). De volledig uitgeruste keuken (vaatwasser, oven en keramische kookplaat, koelkast met ijsblokjesvak, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker) met een bar aanrecht en 2 barkrukken is geïntegreerd in de woonkamer en biedt alles wat u nodig heeft om zelf te koken.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het ca. 14 m² grote overdekte terras op het oosten. Op het terras kunt u in de zon ontbijten tot het middaguur. Het terras biedt veel privacy, omdat het afgelegen ligt (er zijn geen buren rechts of links). Vanaf het terras kunt u de groene zones van het duinpark inlopen en het grasveld rechts gebruiken om 's middags te zonnebaden. De grote terrasdeur en de slaapkamer zijn voorzien van horren.

De slaapkamer is aangenaam groot en heeft twee ramen die voor voldoende frisse lucht zorgen. De bedden zijn voorzien van dubbele matrassen en hebben een goed ligcomfort (eerder stevig dan zacht), zodat ook rugpatiënten hier geen last van hebben. Ook de verduisteringsgordijnen en insectenhorren zorgen voor een rustgevende nachtrust.

De badkamer heeft Italiaanse granieten tegels, grote spiegels en een glazen douche. Een haardroger aan de muur, een badkamerkrukje en een make-upspiegel zijn aanwezig.

Vanuit de badkamer (evenals vanuit de gang) bereikt u de praktische aparte "kleedkamer", waar u comfortabel uw kleding, koffers en persoonlijke spullen kunt opbergen. Een elektronische kluis is beschikbaar voor uw waardevolle spullen, zodat niets een zorgeloos dagje strand in de weg staat. In deze kamer vindt u ook een stofzuiger, bezem enz., kussens voor de terrasstoelen, een bagagerek en een droogrek.
Elk raam in het appartement is voorzien van plisségordijnen.

Het appartement is zeer praktisch ingedeeld en uitgerust. Bij de foto's van het appartement vindt u een plattegrond.

Bij de flat hoort een ondergrondse parkeerplaats, die gratis beschikbaar is. De maximale toegangshoogte tot de ondergrondse garage is 2 meter.

Het Dünenpark zelf biedt zijn gasten alle comfort. In het receptiegebouw vindt u bakkerij Peters en een klein ontbijtrestaurant, dat een uitgebreid ontbijtbuffet aanbiedt.
In de mooie groene omgeving kunt u gebruikmaken van een barbecueplaats, een tafeltennistafel en een schaakspel.
De haltes van de Jagdschlossexpress en de Binzer Bäderbahn bevinden zich direct voor het receptiegebouw.

Wij verheugen ons op uw aanvraag.
Uw familie Müller

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.02 km

0.02 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 161 km Rostock Airport

161 km

Station 1 km Binz

1 km

Snelweg-afrit 70 km A20 Stralsund

70 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het Dünenpark Binz ligt op een droomlocatie, beschut tegen de wind achter de typische Oostzeedennen, op slechts ca. 150 m van de promenade en het fijne zandstrand zonder stenen, aan een van de mooiste stukken strand van de meer dan 5 km lange Baai van Binz. Het duinpark in Binz maakt indruk met zijn ruime, parkachtige en autovrije groengebied en de daarin ingebedde huizen, gebouwd in de typische badplaatsstijl. Gelegen aan de rand van Binz (ongeveer tussen het centrum van Binz en Prora), bent u buiten de drukte van het centrum van Binz, maar toch dichtbij genoeg om te profiteren van alles wat Binz te bieden heeft.
Ons appartement ligt recht tegenover de Binz-Therme en is daarom ideaal voor wie wil genieten van de behandelingen en voordelen van de Binz-Therme. Ook ideaal is de directe ligging ten opzichte van het strand. Het appartement ligt aan de strandzijde van het duinpark en precies tegenover een ingang van het strand. Het voetpad naar de promenade en het prachtige Oostzeestrand ligt op ca. 150 - 200 meter (ca. 2-3 minuten lopen).
Voor alle nudistenliefhebbers: onze strandopgang leidt direct naar het naaktstrandgedeelte aan de linkerkant.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gelieve de toeristenbelasting ter plaatse te betalen in het kantoor van de OAR in Binz, Wylichstraße 8.

Diensten inbegrepen in de prijs:
Eindschoonmaak
Reserveringskosten OAR
Ondergrondse parkeerplaats
WLAN in de appartementen
alle energie- en vuilnisophaalkosten
wettelijke belasting op de toegevoegde waarde

Annuleringsvoorwaarden:

  • Für die Stornierung gelten die in den AGB §6 beschriebenen Regelungen des OAR. `Stornierungsgebühren/Rücktritt vom Vertrag 6.1. Vertragsauflösungen können nur im gegenseitigen Einvernehmen beider Partner erfolgen. Im Falle Ihres Rücktrittes können wir pauschalierte Rücktrittsgebühren verlangen, bei denen wir ersparte Aufwendungen sowie eine soweit möglich anderweitige Belegung des Objektes berücksichtigt haben. Bei Rücktritt des Kunden gelten folgende Bedingungen: · Bei einem Rücktritt bis zum 61. Tag vor Belegungsbeginn 50,- Euro. · Bei einem Rücktritt vom 60. bis zum 35. Tag vor Belegungsbeginn 50% des Übernachtungspreises. · Bei einem Rücktritt vom 34. Tag bis zu Tag vor Belegungsbeginn 80% des Übernachtungspreises. · Bei Nichtanreise bzw. Stornierung nach Reisebeginn werden 90% des Übernachtungspreises fällig bzw. kann nicht zurückerstattet werden. 6.2. Gelingt es uns, dass Objekt bei einem Rücktritt ab dem 60.Tag vor Belegungsbeginn anderweitig zu belegen, so beträgt die Bearbeitungsgebühr 70,- EUR. 6.3. Ihnen wird die Möglichkeit gegeben, uns nachzuweisen, dass ein Schaden entweder gar nicht oder in geringerer Höhe entstanden ist.`

meer informatie:

Als eigenaar hebben wij voor u als gast een overeenkomst gesloten met Ostseeappartments Rügen (OAR), zodat u tijdens uw vakantie volledig verzorgd wordt.
Ostseeappartments Rügen, kantoor Binz
Wylichstrasse 8
18609 Oostzeebadplaats Binz
Tel.: 038393 / 46 30

Het OAR verwelkomt en verzorgt u bij aankomst en tijdens uw vakantie. Hier ontvangt u de sleutel van uw appartement en de controlekaart voor de ondergrondse parkeergarage en hier kunt u te allen tijde terecht met uw vragen en wensen.

Het appartement is over het algemeen beschikbaar vanaf 16:00 uur op de dag van aankomst. Gelieve vooraf telefonisch contact op te nemen met de OAR om te informeren naar de mogelijkheid van een eerdere aankomst. Als u verwacht na 18:00 uur aan te komen, neem dan tijdig contact op met de OAR.

Op de dag van vertrek vragen wij u vriendelijk uw vakantiewoning voor 10:00 uur achter te laten voor het schoonmaakpersoneel. Een later vertrek is mogelijk op basis van beschikbaarheid, maar kan niet worden gegarandeerd. Gelieve dit ter plaatse met de OAR te bespreken.

Omdat sommige gasten liever hun eigen beddengoed en handdoeken meenemen, is het appartement niet standaard voorzien van beddengoed en handdoeken. Gelieve desgewenst het gewenste linnenpakket te reserveren bij de OAR.

Optionele diensten geleverd door de OAR:
Pakket 1: 1 x badjas, 1 x douchehanddoek, 1 paar wellness slippers (eenmalig 20 € per persoon)
Pakket 2: 1 x compleet bedlinnen, 2 x kleine handdoeken, 2 x grote handdoeken, 1 x badmat, 1 x theedoek (eenmalig 20 € per persoon)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 05-06-2023


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
5.0 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

Mareen R. uit Lünen

4,6
5 5 4 5 4
Toon Duits

Mooi appartement

Een zeer mooi ingericht vakantiehuis dat alles heeft wat je nodig hebt, goede bedden, praktisch ingerichte keuken met keramische kookplaat, koelkast en kleine vaatwasser. Mooi terras.

De service van het duinenpark (tussentijdse schoonmaak) laat aanvankelijk te wensen over, maar na contact met de eigenaar verliep alles soepel... dus topcontact met de eigenaar.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Familie Müller:

Vielen Dank für die gute Bewertung und den super Kontakt. Wir freuen uns, dass Ihnen unser Strandschätzchen so gut gefallen hat.

Augustus 2020

Sabine L. uit Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een echt strandjuweeltje

En weer eens heb ik het strandhuisje geboekt en ben niet teleurgesteld. Alles is nog steeds zeer goed onderhouden en met liefde ingericht. Het appartement is zeer ruim voor 2 personen en de inloopkast laat niets te wensen over. De keuken is voorzien van alles wat je nodig hebt en de badkamer is ook groot en zeer schoon. Op alle ramen zitten professionele horren en op het terras een stevige vliegenwerende deur. Het stadscentrum is op loopafstand en via een klein voetpad door het bos ben je in 3 minuten direct aan de prachtige boulevard. Een vakantie in Binz laat niets te wensen over en graag weer in dit geweldige appartement.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Familie Müller:

Herzlichen Dank für die gute Bewertung. Es ist großartig, das Sie wieder einen schönen Urlaub im Strandschätzchen verbracht haben. Wir freuen uns schon aufs nächste mal.

Oktober 2019

Ralf und Sabine H. uit Ludwigshafen

5,0
5 5 5 5

Top Ferienwohnung

Wir waren das erste mal auf Rügen und sind begeistert von der Wohnung sowie von Rügen.
Alle Angaben des Anbieters zur Wohnung stimmen überein.
Die Anlage ist ruhig gelegen aber trotzdem ist Binz ( Centrum ) gut zu erreichen.
Uns hat die Strecke am Strand zur Seebrücke am besten gefallen.

RÜGEN wir kommen wieder und werden auf jeden Fall wieder Quartier im " Strandschätzchen " suchen.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Familie Müller:

Vielen Dank für die tolle Bewertung. Wir freuen uns, das Ihnen Rügen und das Strandschätzchen gefallen hat. Kommen Sie uns gerne wieder besuchen und werden Sie Rügenfan.

Augustus 2019

Daniel B. uit Dorf

5,0
5 5 5 5

Wunderschöner Urlaub

Die liebevoll eingerichtete Wohnung bietet den idealen Rahmen für einen wunderschönen Strandurlaub zu zweit. Wir kommen sicher wieder zurück.

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Antwoord van Familie Müller:

Ein herzliches Dankeschön für die positive Bewertung. Die Anreise aus der Schweiz ist schon sehr weit und daher freuen wir uns umso mehr, das Ihnen der Urlaub so gut gefallen hat.

Juli 2018

Sabine L. uit 60488 Frankfurt am Main

5,0
5 5 5 5

Ein wahres Strandschätzchen

Ein wunderschönes, sehr gepflegtes und liebevoll eingerichtetes Appartement. Sehr sauber in zentraler Lage. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder. Sehr zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Antwoord van Familie Müller:

Vielen herzlichen Dank für die 5 Sterne Bewertung. Ja, bitte kommen Sie gerne wieder, wir freuen uns auf Ihren nächsten Urlaub im Strandschätzchen.

Juni 2018

Susanne L. uit 40883 Ratingen

5,0
5 5 5 5

Urlaub gepflegt chillig

Wunderschön und liebevoll eingerichtete Wohnung. Das Equipment ist komplett vollständig und lässt einen komplett sorgenfrei Urlaub machen. Lage zum Strand ist perfekt. Werde das Strandschätzchen unbedingt weiter empfehlen.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Antwoord van Familie Müller:

Unsere erste Bewertung und gleich 5 Sterne. Vielen Dank dafür und das Sie uns weiterempfehlen. Wir freuen uns auf Ihren nächsten Besuch im Strandschätzchen.


Contactpersoon

Familie Müller

Familie Müller

Beste gasten, als enthousiaste Rügen-fans zijn wij blij met uw interesse in een vakantie op Rügen. Wij gaan meerdere keren per jaar naar Rügen en het verveelt nooit. Ons strandliefje is bij uitstek geschikt voor ontspannende dagen voor twee aan het strand. Wij wensen u veel plezier. Familie Müller


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 118312

Laatst bijgewerkt: 20.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/118312.htm


«Strandschätzchen» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 15.05 tot 23.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven