Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

VZ095 Chalet Ossenisse

Max.  6   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

8 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

8 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Wilt u zeker zijn dat uw kinderen zich geen moment vervelen op vakantie dan moet u echt dit gezellige 6-persoons vakantiehuis net buiten Ossenisse huren.  Het is een zeer kindvriendelijke mini-camping met ongeveer veertien vakantiehuizen in totaal. Er zijn vele dieren aanwezig welke de kinderen, samen met de eigenaar, mogen verzorgen. De vakantiechalets staan ieder op een groot perceel en bij sommige is er voldoende ruimte om uw eigen paard te weiden. Tevens kunt u er paarden huren voor een buitenrit, men- of rijlessen. 

Door de ruimte om de vakantiehuizen heen is er voldoende ruimte voor de kinderen om er te spelen en er zijn meerdere skelters en fietsen welke ze mogen gebruiken. Daarnaast zijn er ook nog een kinderboerderij, wasserette, karper vijver, horecagelegenheid, openluchtzwembad, trampoline, speeltuin, sportveld en animatie in het hoogseizoen. Ossenisse is gelegen aan de Westerschelde in Zeeuw-Vlaanderen, de omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandelingen of lange fietstochten maar ook steden zoals Brugge, Knokke en Antwerpen zijn leuke uitstapjes. Wacht dus niet met het boeken van uw gezinsvakantie en kom met de kinderen naar Ossenisse waar u dit gezellige 6-persoons vakantiechalet kunt huren.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Zandbak
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Bestek

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Wasdroger
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan

Status

toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 30 km

30 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Paardrijden
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Huisdierkosten: 30€ pro Gast


U neemt tijdens uw verblijf uw viervoeter mee op vakantie. Hiervoor zullen kosten in rekening gebracht worden voor extra schoonmaak. 



Schade Garant: 12.1€ fix


Het schade garant is opgericht voor kleine schades die huurders maken tijdens hun verblijf. Er geldt enkel dekking voor huurders van VakantieZeeland.com 
 Er is dekking voor schade aan opstal, inboedel of zaken waarvan de huur of het gebruik ter beschikking is gesteld aan de huurders. Schades tot € 25 worden niet in behandeling genomen. De schade garant is maximaal tot € 1.000 per boeking. Voor meer info vraag naar de exacte voorwaarden via info@vakantiezeeland.com



Boekingskosten: 0€ fix
Hiermee kunnen wij ons platform in stand houden.

Servicekosten Ferienhausmiete: 0€ fix


Servicekosten Ferienhausmiete



Toeristenbelasting: 2.65€ pro Gast, pro Tag
Toeristenbelasting is een belasting die door je provincie of woonplaats wordt geheven over de verhuur van accommodaties. In veel plaatsen staat dit bekend als toeristenbelasting, maar het kan ook accommodatiebelasting, kamerbelasting, omzetbelasting of hotelbelasting worden genoemd.

Transactiekosten: 5€ fix

Optionele bijkomende services:

Bedlinnen: 10€ pro Gast
Bij aankomst ligt er een bedlinnen pakket klaar voor u per persoon, afhankelijk van hoeveel u er besteld heeft. Vaak bestaat dit uit een kussensloop, dekbedhoes en matrashoes.

Hand- en badlinnen: 7.95€ pro Gast
Bij aankomst ligt er een handdoeken pakket klaar voor u per persoon, afhankelijk met hoeveel u komt.

Annuleringsverzekering : 4.24€ fix
Een annuleringsverzekering helpt je om kosten terug te krijgen als je je reis moet annuleren of als je vakantie vroegtijdig eindigt. Als je via ons een kortlopende annuleringsverzekering afsluit, is deze alleen geldig voor één reis en duurt het zolang je vakantie duurt. Dekking Deze verzekering dekt onverwachte gebeurtenissen zoals ernstige ziekte of een ongeval van jou of een familielid, het overlijden van een familielid, als je plotseling zonder werk komt te zitten, natuurrampen en andere onverwachte situaties. Maar, als je geen zin meer hebt of het slecht weer is, krijg je geen geld terug. In de voorwaarden lees je precies wat er wel en niet gedekt is en wat je moet doen om een claim in te dienen. Wij werken samen met RecreatieVerzekeringen.nl voor het afsluiten van je verzekering. Zij beslissen uiteindelijk of je claim geldig is en hoeveel geld je terugkrijgt. Kosten Je betaalt 5,5% van de totale huurprijs van je vakantie plus €3,50 voor de polis en 21% belasting op de verzekering. De premie moet betaald worden direct na het boeken van je reis. Laat ons binnen vijf dagen weten wie er met je meegaan. Als je dit vergeet of te laat doet, is het mogelijk dat je geen verzekering hebt. Bekijk hier de verzekeringskaart of algemene voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.3 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.3 Ligging
4.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Alexander M.

4,2
4 4.5 4.5 4 4

Immanuel W.

3,9
3 4.5 5 4 3

Alles sehr Kinderfreundlich gemacht!

Mervyn H.

4,4
4.5 4.5 5 4 4

Die Möglichkeit mit den Kettcars über den Hof zu fahren und das allgemeine Ambiente.

Sandra A.

5,0
5 5 5 5 5

De dieren die er zijn. Rust. Veel wandelingen gemaakt met de hondjes.

Patrick S.

4,8
4 5 5 5 5

Lindie J.

3,6
4 4 4.5 3 2.5

Leuk huisje bij de dierenwei, zeer vriendelijke mensen, goed verzorgde dieren, verwarmd zwembad, genoeg speeltuinen, paardenritjes mogelijk.

Lieve E.

4,5
4.5 5 5 4 4

Carla L.

4,2
4 4.5 5 4 3.5

Sowieso de huisjes Heel gezellig Maar ook de hele Entourage Zeker voor kinderen een top locatie

Max L.

4,1
3.5 4 4.5 4.5 4

De ongepolijste omgeving. Kippen op de veranda, zwanen in de vijver en allerlei ander dieren in de buurt, Ook prima om te wandelen.

Heinz Uwe J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We vonden het geweldig dat de kinderen zo vrij en gelukkig waren. Ze konden zich vrij bewegen en alles gebruiken wat er was. De speelplaatsen waren geweldig! Maar wat ons allemaal het meest heeft enthousiast gemaakt, was de vriendelijkheid en omgang met de dieren. Het ochtendlijke voeren van de dieren met Boer Piet was zo geweldig en informatief dat onze kinderen er 's avonds nog over spraken. Ik moet ook het paardrijden vermelden, wat geweldig was en vooral de vriendelijkheid en geduld van de dochter. We hebben een geweldige vakantie gehad met onze kleinkinderen. Bedankt voor alles.

Siear Q.

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

De boerderij is een droom voor kinderen en families! We hebben een erg leuke tijd gehad en de kinderen zouden graag nog een week langer gebleven zijn. Piet en Terry zijn geweldige gastheren en zorgen vooral heel geduldig en liefdevol voor de kinderen. Ze stonden extra vroeg op om de dieren 's ochtends te voeren en hadden er veel plezier in. De dieren worden allemaal in grote en zeer goed onderhouden verblijven gehouden. Bovendien heeft de boerderij een grote collectie aan skelters, driewielers en ander speelgoed waarmee de kinderen over de boerderij kunnen racen. Ook het speelgoed is goed onderhouden en verzorgd. De verdere uitrusting laat niets te wensen over. Speelschuur, trampoline (InGround!), tafelvoetbal, barbecueplaats.... ik kan hier niet alles noemen. Vanaf 19.00 uur is er rust, zodat niemand gestoord wordt en ook kleine kinderen rustig kunnen slapen. Dus een absolute aanrader en we komen zeker terug! Bedankt!

Martina T.

4,5
4 5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het blokhut is gezellig en je kunt heel mooi op het terras zitten. Daarnaast is er de mogelijkheid om in de eigen tuin te zijn. De keuken is goed uitgerust en we hebben niets gemist om te koken. In de ochtend kwamen de kippen met de kuikens langs onze veranda. Een grappig schouwspel! Er zijn veel dieren op de boerderij, die 's ochtends samen met de families gevoederd werden. Daarnaast zijn er veel speelmogelijkheden (trampoline, speelplaatsen, zwembad) voor kinderen. We waren zonder kinderen en hebben ons ook zeer op ons gemak gevoeld.

Nina S.

4,6
4.5 5 5 4.5 4
Toon Duits

Altijd behulpzame, superlieve gastheren die proberen alles mogelijk te maken, of het nu hulp is bij een autopech, fietsverhuur of routebeschrijving, enz. Gewoon aardige mensen op een geweldige locatie met alles wat het kinderhartje begeert. Boer Piet is zo lief om elke ochtend met de kinderen de vele geweldige dieren te voeren en neemt de tijd voor iedereen en legt alles uit. De speeltuinen zijn goed uitgerust en er is voor elke leeftijd iets te doen. Het zwembad is verwarmd en schoon. Ook geweldig zijn de talloze fietsen en voertuigen die vrij beschikbaar zijn voor de kinderen. Je moet zeker een dierenvriend zijn tijdens je verblijf, omdat kippen, paarden en geiten, enz. - indien mogelijk - zelfs tot op het terras komen :-) Zeeland biedt voldoende mogelijkheden voor activiteiten die je deels met de fiets of de auto kunt bereiken. Ossenisse is een zeer rustige, ontspannende, mooie plek om te wandelen, fietsen en paardrijden. We komen zeker terug!

Rebecca T.

4,2
4.5 4 5 4 3.5
Toon Duits

Geweldige omgeving voor kinderen, boer Piet legt alles uit en neemt de kinderen mee om te voeren en op de tractor. De voertuigen en speeltuinen zijn geweldig, evenals het verwarmde zwembad, de schuur en het overdekte gedeelte voor slecht weer. Korte afstand tot de zee.

Martina T.

4,5
4 5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

De blokhut is gezellig en je kunt heel mooi op de veranda zitten. Bovendien is er de mogelijkheid om in je eigen tuin te zijn. De keuken is goed uitgerust en we hebben niets gemist om te koken. 's Ochtends kwamen de kippen met hun kuikens langs onze veranda. Een grappige show! Er zijn veel dieren op de boerderij die 's ochtends samen met de families werden gevoerd. Er zijn ook veel speelmogelijkheden (trampoline, speeltuinen, zwembad) voor kinderen. We waren daar zonder kinderen en voelden ons ook erg op ons gemak.

Marjan D.

4,4
5 4.5 5 4 3.5

Alle dieren, vooral de paarden, geweldig voor de kinderen. Ze mochten dieren voeren, meerijden op de tractor met boer Piet. Skelters, fietsen, alles mocht je zo pakken. Twee speeltuintjes buiten, ook nog een zwembad voor in de zomer.
Echt geweldig dit met jonge kinderen. Heel gastvrij en wat een rust, heerlijk even eruit zo.

Siear Q.

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

De boerderij is een droom voor kinderen en gezinnen! We hebben een hele leuke tijd gehad en de kinderen waren graag nog een week gebleven. Piet en Terry zijn geweldige gastheren en zorgen heel geduldig en liefdevol voor de kinderen. Ze gingen 's morgens vroeg op pad om de dieren te voeren en hadden daar veel plezier in. De dieren worden allemaal gehouden in grote en zeer goed onderhouden verblijven. Bovendien beschikt de boerderij over een groot wagenpark met kettingen, driewielers en andere speeltoestellen waarmee de kinderen over de boerderij kunnen racen. Ook de speeltoestellen zijn zeer goed onderhouden en verzorgd. De andere uitrusting laat niets te wensen over. Speelschuur, trampoline (InGround!!), tafelvoetbal, barbecueplaats.... ik kan hier niet alles opnoemen. Stilte is aan de orde van de dag na 19.00 uur, zodat niemand gestoord wordt en zelfs kleine kinderen rustig kunnen slapen.

Dus een absolute aanrader en we komen zeker terug!

Hartelijk dank!

Tanja K.

4,5
4 5 5 3.5 5
Toon Duits

We vonden het erg leuk. Er was veel aanbod, vooral voor de kinderen. Onze zoon, die bijna 10 is, heeft die leeftijd niet meer. Ik zou de boerderij aanbevelen voor jongere kinderen.

De gastheren waren zeer vriendelijk en altijd behulpzaam. We mochten zelfs drie uur eerder naar binnen.

De huizen zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt.


Contactpersoon

Bedrijf UrlaubSeeland

Bij Holiday Zealand hebben we oog voor detail. Als u op zoek bent naar een verblijfplaats die precies is wat u wilt, zoek dan niet verder. Ook voor grotere groepen is Vakantie Zeeland het juiste aanspreekpunt. Bel ons met vragen over het boeken van


Andere accommodaties van UrlaubSeeland

Alle accommodaties weergeven van UrlaubSeeland

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 176550

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/176550.htm


«VZ095 Chalet Ossenisse» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven