Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Gross Kordshagen

Max.  8   gasten
140m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
140m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Uw vakantieobject:
Het vakantiehuis ligt op een 2000 m² groot, gesloten terrein met tuin met weide, bloemen, struiken en bomen. Het huis bestaat uit een groot vakantieappartement (5 personen) en een studio (bovenste verdieping, 4 personen) met een aparte ingang via een buitentrap. Het is daarom bijzonder geschikt voor 2 gezinnen. LET OP: Bij boeking tot 5 personen is de studio niet beschikbaar. Deze kan dan apart gehuurd worden, zonder gebruiksrecht van het barbecueterras. In het laagseizoen worden de appartementen apart verhuurd onder de codes MEK VOR 069 (studio, 4 personen) en MEK VOR 070 (5 personen). Geen verhuur aan jeugdgroepen De verhuurder woont in een apart gebouw op het terrein. De inrichting is voor u privé gebruik beschikbaar. U kunt buiten relaxen op het terras of de ligweide met parasol, ligstoel en tuinmeubeklen. De speelplaats met schommel en zandbak laat kinderharten sneller slaan. Een barbecue is aanwezig. Fietsenberging. De wasmachine is in een aparte kamer in het huis en kan tegen betaling worden gebruikt in overleg met de verhuurder.
Uw vakantiehuis: Uw vakantiehuis heeft 2 verdiepingen, 4 kamers (daarvan 2 slaapkamers), is 140 m² groot en is geschikt voor maximaal 8 personen. Roken is binnen niet toegestaan. Op koude dagen kan uw vakantiehuis verwarmd worden met een elektrische verwarming. De ingang is gelijkvloers en leidt direct in de gang met kapstok. Trap naar de zolder naar de slaapkamers. De indeling van de kamers is als volgt:
begane grond: woon/slaapkamer met 1 extra bed op slaapbank, zithoek, eethoek, TV en radio. De eethoek heeft plaats voor 6 personen. U heeft toegang tot het terras met tuinmeubelen, 2 tafels, 10 stoelen en parasol. keuken met eethoek, afwasmachine, elektrisch fornuis (4 kookplaat), bakoven, afzuigkap, koelkast (vriesvak), magnetron, koffiemachine, broodrooster en elektrische waterkoker. De eethoek heeft plaats voor 10 personen. badkamer met douche, 1 wastafel, WC, haardroger, venster, wasmachine en Wasmachine bevindt zich in een aparte ruimte.
zolder: woon/slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 2 extra bedden op slaapbank, zithoek, eethoek, TV en radio. De eethoek heeft plaats voor 4 personen. U heeft toegang tot het balkon. slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 ledikant. kookhoek met eethoek, afwasmachine, elektrisch fornuis (keramische kookplaat, 2 kookplaat), koelkast (vriesvak), magnetron, koffiemachine, broodrooster, elektrische waterkoker en Magnetron met geïntegreerde ovenfunctie. De eethoek heeft plaats voor 4 personen. badkamer met douche, 1 wastafel, WC, haardroger en venster. badkamer met badkuip met douche, 1 wastafel, WC, haardroger en venster.
Bovendien heeft uw vakantiehuis met WLAN- internettoegang, kinderspeelgoed, ledikantje, kinderstoel, strijkijzer en wasmachine. TV-resp. radiozender kunnen per satelliet worden ontvangen.
Huisdier: niet toegestaan.

Ligging: Gross Kordshagen. Het vrijstaand en in 2022 gerenoveerde vakantiehuis is modern ingericht. Het grondstuk is aan de rand van de plaats. Deze plaats is populair vanwege het ligt op een rustige en zonnige plek. Het huis met uitzicht op de natuur ligt in een landelijke omgeving, gekenmerkt door veel bos, weilanden en het Boddenlandschap. In het voorjaar en in de herfst is de natuur van Kranichrast heel bijzonder. Bij het vakantiehuis zijn U 3 parkeerplaatsen voor meerdere auto's op het perceel beschikbaar. De dichtsbijzijnde winkels zijn op 9 km afstand (in de winter 9 km), restaurant 6 km en centrum 400 m. station, discotheek, dokter, apotheek, bank, vliegveld elk 9 km in Barth. thermaal bad, overdekt zwembad, sauna, bioscoop elk 20 km in Stralsund. Een kinderspeelplaats op 250 m afstand. spoorlijn 9 km en hoofdweg 500 m. Rijmogelijkheden, rijtuig en tractorritten 100 m, Grabower Bodden 2000, wandelroute langs de Oostzee op 1000 m, fietsverhuur in Barth 9 km - wordt op afroep ook buitenwijk gebracht, Stralsund als een wereld heritage stad met marien museum, Ozeaneum en vele andere recreatieve mogelijkheden in 20 km,
Eiland Rügen 20 km, boottochten naar het eiland Hiddensee 9000 m
In de zomer: Oostzee (Grabower Bodden) in Gross - Kordshagen 3 km, zandstrand 5 km van uw verblijf vandaan. Uw viervoeter begleider is hartelijk welkom op het hondenstrand, 20 km. Naar de aanlegplaats voor boten is het 5 km. Sportvissers kunnen in 5 km de hengel uitgooien. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. watersportmogelijkheden in 20 km. golf in 35 km. paardrijden in Gross- Kordshagen 500 m. tennis in Stralsund 20 km. Oostzee in Zingst -Fischland - Darss (Nationaal Park "Vorpommersche Bodden landschappen") 20km.

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : babybedje, internettoegang, Babybedje, Parkeerplaats, Ligstoelen, WLAN Internettoegang.
Bijkomende kosten - Kosten ter plaatse: Verplicht: Elektriciteit 0,40 € per kilowattuur Naar verbruik. Water 7 € per kubieke meter Naar verbruik. Verwarming 0,40 € per kilowattuur Naar verbruik. Eindschoonmaak 150 € per accommodatie per verblijf. Naar wens: Wasmachine 3 € per wasbeurt Naar verbruik. Handdoeken 5 € per persoon per bezetting en wissel. Linnenpakket (handdoek, badlaken) 5 € per persoon per bezetting en wissel. Beddegoed (inrichting) 10 € per persoon per verblijf.
Waarborgsom: EUR 150,-/object.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Strijkijzer
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 9 km

9 km

Restaurant 6 km

6 km

Luchthaven 9 km

9 km

Station 9 km

9 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.2 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Alexander F.

3,4
2 4 5 1 5
Toon Duits

Over het geheel genomen was het ok.

Maik P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie en vriendelijke huisbaas.

Bärbel M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een zeer goed onderhouden woning met gezellig en zeer schone appartementen, een klein paradijs met een speeltuin en de natuur voor onze kleinkinderen. En verhuurders die erg vriendelijk en leuk om alle verzoeken en problemen waren aangepakt.
We hadden erg leuke dagen en kan alleen maar aanraden de appartementen.

Bärbel M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een zeer goed onderhouden woning met gezellig en zeer schone appartementen, een klein paradijs met een speeltuin en de natuur voor onze kleinkinderen. En verhuurders die erg vriendelijk en leuk om alle verzoeken en problemen waren aangepakt.
We hadden erg leuke dagen en kan alleen maar aanraden de appartementen.


Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 206829

Laatst bijgewerkt: 03.05.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/206829.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Gross Kordshagen» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven