Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis met zwembad en uitzicht op de Et...

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 31 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Woonkamer(TV(satelliet, duitse zender(s)), DVD-speler, CD-speler, airconditioning), keuken(eettafel, kachel, kookplaat(4 kookplaten, inductie), waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 2-pers. bed), badkamer(douche, toilet, bidet, haardroger), badkamer(douche, toilet, bidet, haardroger), guest toilet, grill, douche(buiten), wasmachine, ligbedden, parking, zwembad(privé, buiten, geopend van Apr t/m Okt), kinderstoel, babybedje(free)

Vanuit de tuin van uw comfortabele vakantiehuis is de majestueuze Etna een echte eyecatcher. Het ruime vakantiehuis voor maximaal zes personen ligt ingebed in het schilderachtige natuurlandschap van Sicilië en belooft u niet alleen indrukwekkende uitzichten, maar vooral een zorgeloze vakantie. Overdag kunt u heerlijk wegdommelen op een ligstoel in de schaduw van de palmbomen of een verfrissende duik nemen in het privébuitenzwembad. Uiteraard nodigt de omgeving ook uit tot leuke excursies en vrijetijdsactiviteiten. Na een uitgebreid ontbijt kunt u bijvoorbeeld een korte wandeling maken of een dagtocht naar de Etna plannen. Het beste wat je kunt doen is het fascinerende lavalandschap van dichtbij bekijken. In de tuin kunt u de avonden ontspannen afsluiten: iets lekkers grillen en genieten van een glaasje wijn.
De muren van het oude centrum van Castiglione di Sicilia zijn duidelijk zichtbaar. Uw vakantiehuis ligt slechts een paar kilometer buiten het heuveldorp. In het centrum vindt u historische bezienswaardigheden, alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse boodschappen en enkele restaurants. Als u het ongeveer twee kilometer lange pad wilt lopen, steekt u onderweg de Alcantara rivier over, die praktisch achter uw tuin loopt.

Extra's inbegrepen:
Verbruiksafhankelijke energiekosten, beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak
WLAN

Activiteiten in de buurt: Een van de hoogtepunten van elke vakantie op Sicilië is een bezoek aan het natuurpark Etna. Er zijn nu goede wandelpaden, waarvan sommige zelfs dicht bij de belangrijkste kraters leiden. Vanaf de Refugio Etna Nord kun je ook een terreinbus nemen naar het observatorium. Onze tip: neem de iets langere route naar Refugio Etna Sud en neem de kabelbaan over het fascinerende lavalandschap. Daarnaast is de rivier de Alcantara een schilderachtige omgeving die uitnodigt tot vele activiteiten. Dit zijn onder andere rafttochten en canyoning, wandel- en mountainbike-excursies. Niet ver van je vakantiehuis liggen ook verschillende watervallen voor wandelaars binnen handbereik. Hier kun je spectaculaire foto's maken als vakantieherinnering. De beroemdste motieven wachten op je bij de "Gole dell'Alcantara" (ongeveer zeven kilometer). De kloven zijn tot 20 meter diep en vier tot vijf meter breed. Het rivierpark ten zuidoosten van Francavilla is bereikbaar via een parkeerplaats. Je kunt de kloof in via een voetpad of zelfs met de lift. Vergeet je zwemspullen niet, want in sommige baaien kun je ook zwemmen.

Mobiliteit: Niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning

Buitenshuis

Barbecue
Zwembad
Parkeren

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
DVD-speler

Geschikt voor

Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Restaurant 2 km

2 km

Luchthaven 63 km Catania Fontanarossa

63 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 150.
Eindschoonmaak: Inclusief. (except kitchenette).
Huisdieren: Max. 2; gratis. Dogs as pets.
Bedlinnen: Inclusief.
Elektriciteit: Inclusief.
Gas/Olie: Gas Included.
Water: water - bij de prijs inbegrepen.
Babybedje: Babybedje - bij de prijs inbegrepen.
Beddengoed: beddengoed set - bij de prijs inbegrepen.
Badhanddoeken: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Wifi: Gratis.
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Schoonmaak: tussentijdse schoonmaak € 50 per gebruik.
Airconditioning: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor annuleringen tot de 30e dag voorafgaand aan de aanvang van de eerste dag van het verblijf: 0% van de huurprijs.
  • Voor annuleringen vanaf de 29e dag tot de eerste dag van het verblijf: 100% van de huurprijs.

meer informatie:

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,2 van 5
4.2 Inrichting
4.2 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.2 Ligging
4.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maiken Steenberg

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Engels

Mooi huis en zwembad, maar een beetje ver van alles, maar voor eenzaamheid en het horen van de krekels is het perfect.

TUI Guest

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

De verhuurder is heel vriendelijk en hartelijk, zeer snel te bereiken, een heerlijk

Silke

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Zeer aardige verhuurder en zeer mooie gids ter plaatse! (vooral Mary die ons ontving

Matthias

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Het appartement is erg mooi en is in principe goed uitgerust, de verhuurders zijn erg vriendelijk en behulpzaam, de staat van het huis is helaas, hoewel het nog vrij nieuw is

Alex Slok

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

De accommodatie was redelijk gezien de prijs die wij ervoor betaalde. Ik heb wel een aantal op- en aanmerkingen waar de eigenaar van het huis (eigenlijk 'huizen', want er staan er twee op het terrein) hopelijk iets mee gaat doen. - Ons 6-persoons huis had een woonkamer gedeelte waar maar drie zitplekken stonden die ook nog eens heel erg slecht/ kapot en oncomfortabel waren. - 's ochtends in de huiskamer zitten was geen optie vanwege de opkomende zon die recht in de huiskamer straalde. Met gordijnen kun je dit probleem simpel oplossen. - De tuin is heel groot en mooi, maar er was, buiten de kaki boom, geen enkele plek waar je in de schaduw kon zitten of liggen. - 's avonds buiten zitten was niet mogelijk vanwege de afwezigheid van licht en de hoge luchtvochtigheid. een plek waar je 'onder' kunt zitten en licht zou zeer welkom zijn. - De tafeltennistafel die buiten stond was zo aangetast door het weer (spaanplaat!) dat er niet op te spelen was. Koop een nieuwe of haal de kapotte weg. - Het zwembad onderhoud mag meer aandacht aan worden geschonken, want bij aankomst was het zwembad groen. Dit is in de twee weken dat wij er waren meerdere malen gebeurt.

CCJ Jaspars

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het huisje in Castiglione Di Sicilië was echt geweldig!. Wat een mooie plek om van het uitzicht en de rust te genieten. Het huis overtrof onze verwachtingen, ook omdat het via Belvilla niet duidelijk was of het om 2 huizen ging of één. Er staan dus 2 huisjes op het perceel maar ze zijn beide privé met eigen zwembad. Een pad ertussen scheid de huizen. Wij zaten in het grotere huis (er is een verschil) en deze heeft 2 hele mooie slaapkamers met eigen badkamer inclusief een TV op beide kamers. De keuken (ook met TV) was ook goed ingericht en vanuit de zitkamer heb je een prachtig uitzicht op de Etna en de tuin. Fijn dat er ook een wasmachine aanwezig was. Adina de host was ook heel erg aardig en had een fles wijn, een fruitschaal en een krat met sinaasappels voor ons klaargelegd zodat we verse sinaasappelsap konden maken. Ze was zeer behulpzaam! Wij raden deze mooie speciale plek zeker aan iedereen aan. Het is een parel in de vallei waar je geheel tot rust komt.

Frank

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Drie weken droomvakantie aan de voet van de Etna - aan de noordkant... Wat begon als een "shot in the blue" bleek een schot in de roos. We hebben nog nooit geboekt in het resort voor het volgende jaar - maar dit tijd hebben we ook al vroeg een beslissing genomen voor 2020, met een goede reden! De hartelijke ontvangst van de familie met een klaargemaakt bord antipasti en rode wijn deed ons "onderdompelen" in een bijna familiale doch professionele sfeer te voet te bereiken in vijf minuten, andere waardevolle bestemmingen zijn onder andere bereikbaar met de beschikbare fietsen of met de auto (Castiglione 3 km bergopwaarts - Taormina 30 km - Bronte 35 km - Syracuse 130 km enz.), Het grote pand met liefdevol aangelegde tuin (2.000 m²) heeft slechts één buurman (naburig pand) in een brede gang

Alex Slok

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

De accommodatie was redelijk gezien de prijs die wij ervoor betaalde. Ik heb wel een aantal op- en aanmerkingen waar de eigenaar van het huis (eigenlijk 'huizen', want er staan er twee op het terrein) hopelijk iets mee gaat doen.



- Ons 6-persoons huis had een woonkamer gedeelte waar maar drie zitplekken stonden die ook nog eens heel erg slecht/ kapot en oncomfortabel waren.

- 's ochtends in de huiskamer zitten was geen optie vanwege de opkomende zon die recht in de huiskamer straalde. Met gordijnen kun je dit probleem simpel oplossen.

- De tuin is heel groot en mooi, maar er was, buiten de kaki boom, geen enkele plek waar je in de schaduw kon zitten of liggen.

- 's avonds buiten zitten was niet mogelijk vanwege de afwezigheid van licht en de hoge luchtvochtigheid. een plek waar je 'onder' kunt zitten en licht zou zeer welkom zijn.

- De tafeltennistafel die buiten stond was zo aangetast door het weer (spaanplaat!) dat er niet op te spelen was. Koop een nieuwe of haal de kapotte weg.

- Het zwembad onderhoud mag meer aandacht aan worden geschonken, want bij aankomst was het zwembad groen. Dit is in de twee weken dat wij er waren meerdere malen gebeurt.

Martina

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Wij boeken altijd alles via TUI garantie dat alles goed is en werkt - bedankt daarvoor, commentaar op de woning: goede service + super aardige verhuurder ter plaatse, maar: wilde honden! er moet een volledige omheining + poort naar het object/tuin zijn, niet aanbevolen voor kleine kinderen! De twee honden kwamen elke dag en blaften ooit door het raam naar onze kleine Maltezer

Frank

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Drie weken droomvakantie aan de voet van de Etna - aan de noordkant... Wat begon als een "shot in the blue" bleek een schot in de roos. We hebben nog nooit geboekt in het resort voor het volgende jaar - maar dit tijd hebben we ook al vroeg een beslissing genomen voor 2020, met een goede reden! De hartelijke ontvangst van de familie met een klaargemaakt bord antipasti en rode wijn deed ons "onderdompelen" in een bijna familiale doch professionele sfeer te voet te bereiken in vijf minuten, andere waardevolle bestemmingen zijn onder andere bereikbaar met de beschikbare fietsen of met de auto (Castiglione 3 km bergopwaarts - Taormina 30 km - Bronte 35 km - Syracuse 130 km enz.), Het grote pand met liefdevol aangelegde tuin (2.000 m²) heeft slechts één buurman (naburig pand) in een brede gang

Martina

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Wij boeken altijd alles via TUI garantie dat alles goed is en werkt - bedankt daarvoor, commentaar op de woning: goede service + super aardige verhuurder ter plaatse, maar: wilde honden! er moet een volledige omheining + poort naar het object/tuin zijn, niet aanbevolen voor kleine kinderen! De twee honden kwamen elke dag en blaften ooit door het raam naar onze kleine Maltezer

Alex Slok

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

De accommodatie was redelijk gezien de prijs die wij ervoor betaalde. Ik heb wel een aantal op- en aanmerkingen waar de eigenaar van het huis (eigenlijk 'huizen', want er staan er twee op het terrein) hopelijk iets mee gaat doen.



- Ons 6-persoons huis had een woonkamer gedeelte waar maar drie zitplekken stonden die ook nog eens heel erg slecht/ kapot en oncomfortabel waren.

- 's ochtends in de huiskamer zitten was geen optie vanwege de opkomende zon die recht in de huiskamer straalde. Met gordijnen kun je dit probleem simpel oplossen.

- De tuin is heel groot en mooi, maar er was, buiten de kaki boom, geen enkele plek waar je in de schaduw kon zitten of liggen.

- 's avonds buiten zitten was niet mogelijk vanwege de afwezigheid van licht en de hoge luchtvochtigheid. een plek waar je 'onder' kunt zitten en licht zou zeer welkom zijn.

- De tafeltennistafel die buiten stond was zo aangetast door het weer (spaanplaat!) dat er niet op te spelen was. Koop een nieuwe of haal de kapotte weg.

- Het zwembad onderhoud mag meer aandacht aan worden geschonken, want bij aankomst was het zwembad groen. Dit is in de twee weken dat wij er waren meerdere malen gebeurt.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 263129

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/263129.htm


«Vakantiehuis met zwembad en uitzicht op de Et...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 31 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven