Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vicky Appartementen, Wildschönau-Niederau

Max.  6   gasten
95m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
95m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 31 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Woonkamer(TV, DVD-speler, stereo-installatie), open keuken(kachel, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(ligbad, toilet), badkamer(douche, toilet), private infrared cabin, wasmachine, balkon of terras, verwarming(CV), tuinmeubilair, parking, parasol, kinderstoel, baby crib(free)

Zeer comfortabele feel-good appartementen, met balkon of terras, zonnig en centraal, maar toch rustig in het midden van een prachtige bergwereld (828 m boven de zeespiegel). In elk van de liefdevol ingerichte luxe appartementen met eiken parketvloeren bevindt zich een infrarood wellnesscabine en er is ook een wellnessruimte met sauna en infraroodcabine voor gezamenlijk gebruik. Bij de ingang is er een gezellige, kleine lounge met een pooltafel. De woning is volledig gerenoveerd waarbij rekening is gehouden met energiebesparende en milieuvriendelijke maatregelen. Midden in de Kitzbüheler Alpen genieten van een rustgevende, landelijke sfeer met het hoogste wooncomfort.



Details: Gastenkaart met aantrekkelijke inclusieve services WiFi 20% korting op fietsverhuur



Activiteiten in de omgeving: recreatiepark en zwemmeer Salvenaland in Hopfgarten op ca. 10 km afstand. Wandelpaden: Waldrandweg 200 m, Panoramaweg en Käsealm - Horlerstiegl 150 m, avonturenpad Franziskusweg 800 m. Op de 300 km goed onderhouden en gemarkeerde wandelpaden kan het gebied keer op keer worden herontdekt. Op de toppen kunt u genieten van een prachtig panoramisch uitzicht over het Inntal, de Kitzbüheler en de Zillertaler Alpen. Er zijn talloze Nordic Walking-routes direct voor de deur. Met de Wildschönau-gastenkaart zijn tal van diensten voor u bij de prijs inbegrepen: gebruik van de bergbanen in Niederau en Auffach, toegang tot het buitenzwembad van Wildschönau, kiteclub - kinderclub met kinderprogramma - 5x per week in de vakantieperiodes, wandelprogramma - begeleide wandelingen van maandag tot vrijdag, gebruik van de tennisbaan, toegang tot verschillende musea



Mobiliteit: sommige objecten zijn op aanvraag aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Parkeren

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Kinderstoel
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Meer 10 km

10 km

Skilift 0.15 km

0.15 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Station 7 km

7 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 12/dier/nacht. Dogs as pets.
Bedlinnen: Inclusief.
Elektriciteit: elektriciteit - bij de prijs inbegrepen.
Water: water - bij de prijs inbegrepen.
Toeristenbelasting: Inclusief.
handdoeken: handdoeken - bij de prijs inbegrepen.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor annuleringen tot de 30e dag voorafgaand aan de aanvang van de eerste dag van het verblijf: 0% van de huurprijs.
  • Voor annuleringen vanaf de 29e dag tot de eerste dag van het verblijf: 100% van de huurprijs.

meer informatie:

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Niet roken accommodatie.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Nicole Hessing

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Engels

Appartement is ruim en schoon, de locatie dichtbij skiliften, supermarkt etc. Check-in was snel, vriendelijk en dame was super aardig, behulpzaam en geweldig Engels

Charlotte Leferink

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het is een prachtig appartement. Heel schoon, zeer compleet. We hebben een appartement op de tweede verdieping met een fantastisch uitzicht.

Klaus

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Es könnte nicht besser sein!

Alfons

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Super geweldig appartement, we komen graag terug

Silke

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

De Wildschönau Card, die bij de huurprijs was inbegrepen, was erg goed (gebruik van de bergbanen

Stefan Hauk

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Toplocatie, prachtige accommodatie.

Marlies Ruigewaard

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het is een fijn appartement voor een familie met volwassen kinderen met partners. De slaapkamers zijn ruim, de bedden zijn goed en er zijn twee badkamers. De privé infraroodcabine in de badkamer was ook erg fijn! Daarnaast is er een gezamenlijke ruimte voor alle skispullen incl. schoenwarmers. En er is een gemeenschappelijke hetelucht sauna. De locatie is ook super! Dicht bij de skibus en de gondellift in Niederau. Wat te verbeteren valt: - de keuken functioneerde niet optimaal. Zowel het fornuis als de oven werkte niet goed. Toen we hiermee naar de receptie gingen kregen we te horen dat ze hier van op de hoogte waren en dat we een andere stand moesten gebruiken. Het is jammer dat dit niet gerepareerd wordt of van te voren wordt aangegeven. Hierdoor is 1 avondmaaltijd bijna verloren gegaan. Daarnaast ontbraken er ook onderzetters om pannen op tafel te kunnen zetten en waren de messen erg bot. - Je krijgt slechts 1 set handdoeken voor de gehele week. Toen wij om schone handdoeken vroegen werd dit als zeer ingewikkeld ervaren en kregen we te horen dat we dan zelf extra handdoeken mee hadden moeten nemen. Na vragen of we er anders voor konden betalen hebben we toch schone handdoeken ontvangen, maar het ging niet van harte. - De appartementen zijn behoorlijk gehorig. Mensen op de gang van het complex hoor je alsof ze bij je in het appartement staan. En wij hadden de pech dat 2 van de slaapkamers aan de achterkant zaten waar een buurman eenden houdt, die elke ochtend om 06:00 uur luid begonnen te kwaken. - Als laatste had de eettafel net een slag groter gemogen voor 6 personen en had een lekkere loungebank ook niet misstaan. De vloer is wat afgeleefd en de muziekinstallatie en tv zijn verouderd (bijv. geen mogelijkheid om te streamen) . Dit zijn echter zaken die het net helemaal af hadden kunnen maken, maar geen noodzakelijkheid.

Marlies Ruigewaard

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het is een fijn appartement voor een familie met volwassen kinderen met partners. De slaapkamers zijn ruim, de bedden zijn goed en er zijn twee badkamers. De privé infraroodcabine in de badkamer was ook erg fijn!
Daarnaast is er een gezamenlijke ruimte voor alle skispullen incl. schoenwarmers. En er is een gemeenschappelijke hetelucht sauna. De locatie is ook super! Dicht bij de skibus en de gondellift in Niederau.

Wat te verbeteren valt:
- de keuken functioneerde niet optimaal. Zowel het fornuis als de oven werkte niet goed. Toen we hiermee naar de receptie gingen kregen we te horen dat ze hier van op de hoogte waren en dat we een andere stand moesten gebruiken. Het is jammer dat dit niet gerepareerd wordt of van te voren wordt aangegeven. Hierdoor is 1 avondmaaltijd bijna verloren gegaan. Daarnaast ontbraken er ook onderzetters om pannen op tafel te kunnen zetten en waren de messen erg bot.
- Je krijgt slechts 1 set handdoeken voor de gehele week. Toen wij om schone handdoeken vroegen werd dit als zeer ingewikkeld ervaren en kregen we te horen dat we dan zelf extra handdoeken mee hadden moeten nemen. Na vragen of we er anders voor konden betalen hebben we toch schone handdoeken ontvangen, maar het ging niet van harte.
- De appartementen zijn behoorlijk gehorig. Mensen op de gang van het complex hoor je alsof ze bij je in het appartement staan. En wij hadden de pech dat 2 van de slaapkamers aan de achterkant zaten waar een buurman eenden houdt, die elke ochtend om 06:00 uur luid begonnen te kwaken.
- Als laatste had de eettafel net een slag groter gemogen voor 6 personen en had een lekkere loungebank ook niet misstaan. De vloer is wat afgeleefd en de muziekinstallatie en tv zijn verouderd (bijv. geen mogelijkheid om te streamen)
. Dit zijn echter zaken die het net helemaal af hadden kunnen maken, maar geen noodzakelijkheid.

Klaus

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het kan niet beter zijn!

Marlies Ruigewaard

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het is een fijn appartement voor een familie met volwassen kinderen met partners. De slaapkamers zijn ruim, de bedden zijn goed en er zijn twee badkamers. De privé infraroodcabine in de badkamer was ook erg fijn!
Daarnaast is er een gezamenlijke ruimte voor alle skispullen incl. schoenwarmers. En er is een gemeenschappelijke hetelucht sauna. De locatie is ook super! Dicht bij de skibus en de gondellift in Niederau.

Wat te verbeteren valt:
- de keuken functioneerde niet optimaal. Zowel het fornuis als de oven werkte niet goed. Toen we hiermee naar de receptie gingen kregen we te horen dat ze hier van op de hoogte waren en dat we een andere stand moesten gebruiken. Het is jammer dat dit niet gerepareerd wordt of van te voren wordt aangegeven. Hierdoor is 1 avondmaaltijd bijna verloren gegaan. Daarnaast ontbraken er ook onderzetters om pannen op tafel te kunnen zetten en waren de messen erg bot.
- Je krijgt slechts 1 set handdoeken voor de gehele week. Toen wij om schone handdoeken vroegen werd dit als zeer ingewikkeld ervaren en kregen we te horen dat we dan zelf extra handdoeken mee hadden moeten nemen. Na vragen of we er anders voor konden betalen hebben we toch schone handdoeken ontvangen, maar het ging niet van harte.
- De appartementen zijn behoorlijk gehorig. Mensen op de gang van het complex hoor je alsof ze bij je in het appartement staan. En wij hadden de pech dat 2 van de slaapkamers aan de achterkant zaten waar een buurman eenden houdt, die elke ochtend om 06:00 uur luid begonnen te kwaken.
- Als laatste had de eettafel net een slag groter gemogen voor 6 personen en had een lekkere loungebank ook niet misstaan. De vloer is wat afgeleefd en de muziekinstallatie en tv zijn verouderd (bijv. geen mogelijkheid om te streamen)
. Dit zijn echter zaken die het net helemaal af hadden kunnen maken, maar geen noodzakelijkheid.

Stefan Hauk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Toplocatie, mooie accommodatie

Silke

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

De Wildschönau Card, die bij de huurprijs was inbegrepen, was erg goed (gebruik van de bergbanen


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 266424

Laatst bijgewerkt: 30.04.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/266424.htm


«Vicky Appartementen, Wildschönau-Niederau» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 31 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven