Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Kunj

Max.  6   gasten
145m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
145m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Villa Aurelia, gelegen in het pittoreske Istrische dorpje Kunj, is een idyllisch familieverblijf met drie slaapkamers met een prachtig panoramisch uitzicht op het groen en de berg Učka, op slechts 15 minuten rijden van de mooiste stranden van Istrië.

De 145m2 grote binnenruimte van Villa Aurelia biedt plaats aan 6 gasten in drie klassieke slaapkamers op de 1e verdieping van de villa. De slaapkamers zijn uitgerust met tweepersoonsbedden en alle slaapkamers hebben een eigen badkamer met douche en andere badkameraccessoires, evenals een eigen airconditioning. De begane grond van Villa Aurelia bestaat uit één grote open ruimte met een keuken, eetkamer en woonkamer en een apart toilet. De keuken is voorzien van alle keukenapparatuur en keukengerei voor het bereiden van heerlijke maaltijden waarvan u kunt genieten in de luxe eetkamer voor 6 personen. De woonkamer is uitgerust met een grote comfortabele bank en satelliettelevisie, waardoor het een perfecte ruimte is om het hele gezin te vermaken.
De grote buitenruimte met olijfbomen heeft een prachtig privé-buitenzwembad met interne trap, omgeven door ligstoelen en parasols. Vanuit het zwembad hebben de gasten een prachtig uitzicht op de omgeving vol groen en heldere luchten. Verder heeft het terras een eethoek buiten met een barbecue voor degenen die graag in de frisse lucht eten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 8 km

8 km

Bus 8 km

8 km

Luchthaven 48 km Pula

48 km

Station 48 km Pula

48 km

Snelweg-afrit 30 km Tunel Učka

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Aurelia ligt op 10 km van Labin, een middeleeuws stadje op een heuvel boven Rabac, in de buurt van grote groene gebieden die geschikt zijn voor tal van buitenactiviteiten, het proeven van lokale topwijnen, gerechten en het bezoeken van restaurants die uw verblijf meer dan aangenaam zullen maken. Mooie stranden bevinden zich op korte rijafstand van de villa in de buurt van Rabac. U bevindt zich niet ver van de belangrijkste bezienswaardigheden van Istrië, Kvarner en Gorski Kotar. Bezoek de prachtige stad Opatija, het Romeinse Colosseum 'Arena' in Pula, de authentieke Middellandse Zee en prachtige oude stadjes aan de Istrische kust zoals Rovinj, Vrsar, Poreč, Umag, de middeleeuwse stadjes Hum, Motovun, Grožnjan en de eilanden van Brijuni (Nationaal Park, exotische buitendieren en golfresort), Cres, Lošinj en vele anderen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Maak een wandeling over het 40 km lange Labin-bergpad vanaf de vuurtoren op de punta-kaap Crna en Skitača, de meest zuidelijke punten van het schiereiland Labin, door het historische Labin en Ripenda, dat boven de "bewaker" Rabac uitsteekt, het pittoreske Plomin en Sisol, de hoogste top van Plominska gora tot Brseč. Elk jaar in april wordt op deze route de traditionele trekking Long Walk Day gehouden, georganiseerd door de Mountaineering Club Skitaci uit Labin. Naast wandelen op Skitač met Pasen, de Tenhemelopneming van de Heilige Maagd Maria en St. Lucia in december, wordt in oktober ook de Internationale Wandeldag gevierd.
Geniet in oktober van de Valamar Trail-raceraces in de prachtige omgeving van Rabac en Labin op gemarkeerde circuits bestaande uit vier verschillende races van verschillende lengtes, bedoeld voor iedereen, van top trailrunners tot recreanten.
Verken en ontdek het fietsparadijs Labinština op vijf fietsroutes met een totale lengte van 240 km. De fietsroute Bella Vista (33 km) brengt u van Skitača - het hoogste punt van Labinština - naar het oude centrum van Labin. De terana-route (km) ter ere van de Istrische wijn met dezelfde naam neemt je mee langs de Labin-wijnroute, terwijl de Clear-eyed Lucia-route (km) het verhaal vertelt van St. Lucia op Skitača. De Istrische afbakening (51 km) is gewijd aan een van de belangrijkste Kroatische middeleeuwse documenten die in Kršan zijn gevonden, en de Liburnische route (67 km) introduceert de lokale geschiedenis van de mijnbouw en de stad Raša, de jongste stad in Istrië.
Mis in mei de internationale wielerwedstrijd Valamar Terra Magica niet met verschillende lengtes van de banen, van de moeilijkste wedstrijd van 75 km tot een recreatieve wedstrijd voor kinderen en gezinnen. Alle races beginnen en eindigen in Rabac, waar het Allegro Valamar 4* fietshotel tal van recreatie- en fietsfaciliteiten biedt voor wielerliefhebbers. Op verschillende plaatsen in Rabac en Labin zijn verschillende soorten fietsen te huur.
Van Plomin Bay tot Cape Crna Punta, de onderwaterwereld staat bekend om de rijkdom van de onderwaterwereld van de Kvarner-baai en duikattracties - gezonken scheepswrakken in het Vela vrata-kanaal. In 1914 liep de koopvaardijstoomboot Lina aan de grond op de kust van Kaap Pečen bij Cres, en de vrachtstoomboot Vis slaapt in de diepten van Kaap Mašnjak bij de ingang van Plomin Bay. Het onderwatergebied bij het Girandella-strand bekoort met zijn grote diepte, veel stenen watervallen en scheuren met koralen en sponzen. De wateren rond Kaap Babino aan het einde van de baai van Rabac staan bekend om de gorgonen en sponzen. De muren van Sveta Marina zijn een favoriete plek voor duikers dankzij drie grote riffen die rechtstreeks vanaf het strand afdalen tot 55 meter in de open zee, waardoor duiken mogelijk is, zelfs als het weer zeilen per boot niet toelaat.
U kunt leren duiken in Rabac, in het duikcentrum Girandella op een van de mooiste kiezelstranden van Rabac met de Blauwe Vlag of in de Maslinica-baai in de buurt van Oliva-camping.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Christian B. uit Berg SG

4,6
5 5 4 4 5
Toon Duits

Mooi huis, afgelegen

We waren met z'n vieren (2 volwassenen en twee tieners van 14 en 16 jaar) in de villa. Het huis en het zwembad zijn zeer ruim. Er zijn drie slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Zo hadden onze tienerjongens hun eigen ruimte. In de keuken, badkamer, bijkeuken en buiten is alles aanwezig wat je nodig hebt. Er zijn drie identieke huizen naast elkaar. Dit is degene helemaal rechts vanaf de parkeerplaats gezien. De percelen zijn gescheiden door een heg. Zo heeft men privacy. De villa is mooi maar zielloos. Je merkt dat hier niet met liefde gebouwd is. Het dorp Kunj bestaat naar het gevoel alleen uit vakantiehuizen. Er is verder niets te doen. Het dorp is afgelegen, maar dat wisten we van tevoren. Kunj ligt aan het einde van een smalle weg en je bereikt Labin (bijvoorbeeld om te winkelen) in ongeveer 15 minuten en Rabac (het strand) in ongeveer 30 minuten met de auto. Labin heeft een prachtige oude stad en is een bezoek waard. In Rabac zijn er zeer mooie stranden met helder schoon water.
De service bij aankomst/vertrek was in orde. We hadden alleen contact via Whatsapp/telefoon. Het zwembad wordt 1 keer per week schoongemaakt. Het beddengoed en de handdoeken echter niet. De handdoeken hebben we zelf in de wasmachine gewassen.
Al met al zeker aan te raden. Men moet zich er alleen van bewust zijn dat je te voet niet snel ergens kunt komen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2022

Matias D. uit 52066 Aachen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Beter dan verwacht.

We waren twee weken met z'n vieren + hond in het huis, en het was het eerste vakantiehuis in lange tijd waar we niets te klagen hadden over de uitrusting of netheid. Wat men moet weten is dat het zeer afgelegen ligt, maar daarom hebben we het juist gehuurd, omdat je er rust hebt en vanaf het terras een prachtig ongestoord uitzicht hebt over de groene bergen. Met de auto kunt u Labin en de kust goed bereiken.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Bedrijf MAYREN management & rentals
Dhr. M. Vukusic

Dhr. M. Vukusic

Mayren is een gespecialiseerd full-service bureau dat complete en professionele vastgoedonderhoud- en verhuurdiensten levert.


Andere accommodaties van Dhr. M. Vukusic

Alle accommodaties weergeven van Dhr. M. Vukusic

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 281812

Laatst bijgewerkt: 21.01.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/281812.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Kunj» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven