Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Les Lauriers

Var Cote Azur

Max.  6   gasten
200m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 6  gasten
200m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het huisje Les Lauriers ligt ver van de zee en het strand in een zeer rustige locatie op een heuvel op slechts 300meter. Het perceel is volledig omheind en zal parkeerplaats bezitten voor 2 auto's. De villa heeft ongeveer 140 vierkante meter en ongeveer 50m² grote terrassen. Het bestaat uit een grote moderne woon- en eetkamer met uitzicht op de tuin, zwembad en de zee. Het hoge balkenplafond, het heeft een ruime en comfortabele stoelen nodigt zelfs bij slecht weer om te blijven hangen. Gelijkvloers door de grote glazen deur te krijgen direct op het terras en het zwembad. Op hetzelfde niveau is de keuken met directe toegang tot het afgeschermde terras met grote tafel en stoelen, ideaal om maaltijden te nemen. 2 slaapkamers, een met queen-size bed en een met 2 eenpersoonsbedden en 2 badkamers met douche en een met een bad en een gastentoilet bij hen zijn.
Een verdieping hoger is een slaapkamer met een groot bed van 160 en directe toegang van de 3e badkamer. Vanaf hier hebben ze een panoramisch uitzicht op het Esterel gebergte. Beneden is er een kleine studio, die wordt bewoond door een paar dagen in de maand door een jonge man die zorg draagt ​​voor het zwembad en de tuin.
Een Boule speeltuin en parkeerplaatsen direct in de afgesloten woning aanwezig.
De beschutte outdoor zitplaatsen kunnen onze gasten gezellige barbecue-avonden doorbrengen bij het verlichte zwembad en genieten van de zonsondergang aan de ene kant en het prachtige uitzicht op de zee.
Een groot voordeel is dat de zee kan te voet bereikbaar in slechts 15 minuten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Skilift 30 km

30 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 90 km Nizza

90 km

Station 16 km Sainte Raphael

16 km

Snelweg-afrit 12 km Frejus

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Op de ongeveer 1800 m² groot, gesloten heuvel perceel in een zeer rustige en exclusieve woonwijk, is onze vakantiewoning Les Lauries zijn met privé zwembad en een prachtig panoramisch uitzicht op de zee.
Les Issambres is een zeer rustige plek in Frankrijk door de zee. Wat dacht je van een heerlijke vakantie in een huisje of appartement Les Issambres Les Issambres? In het bijzonder wordt de gemeente gelegen aan de Golf van Saint-Tropez, tussen steden Sainte Maxime en Saint Raphael. Het bijzondere aan dit resort is dat het hele jaar door bezocht kan worden, omdat een microklimaat. Dit zonnestraling is hoger dan in andere gebieden van gelijke breedte. Les Issambres is een badplaats, waarvan strand is gemaakt van fijn wit zand. Dit maakt de plek ook zo populair bij gezinnen met kinderen, want het zand is ideaal voor wandelingen en te spetteren voor de kinderen. Daarbij komt dat het strand vrij zacht glooiende de richting van het water, zodat het water is aangenaam warm in de buurt van de kust. Op het strand van Les Issambres Natuurlijk kun je niet zomaar splash rond. Hier worden alle soorten water worden toegepast, zoals duiken of zeilen, surfen of zwemmen. In het dorp zijn er diverse tennisbanen en rond verschillende golfbanen. De lobby herbergt ook een centrum voor thalassotherapie. In de restaurants van Les Issambres kunt u heel goed eten en krijgt in eerste klas service regionale en bekend in heel Frankrijk culinaire hoogstandjes geserveerd. Natuurlijk, maar u kunt ook genieten van internationale gerechten. Rond Les Issambres is er veel te ontdekken, zoals de prachtige naburige stad Grasse, die wordt beschouwd als de hoofdstad van parfum. Zeer interessant is de plaats Port Grimaud, ook wel aangeduid als het Venetië van Frankrijk. Nog een magneet voor toeristen, de prachtige Gorges du Verdon, die elk jaar duizenden bezoekers te trekken. Wie wil zijn vakantie door te brengen in Les Issambres, kan niet te vervelen, want het is het uitgangspunt voor andere bedrijven zoals excursies per boot naar Saint Tropez of Monaco. Verschillende routes in de Esterel, prachtig Voe vooral in het laagseizoen. Winkelen in Cannes of ook mei in eerste instantie het filmfestival, het is altijd wel iets.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

interessante winter prijzen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Vlakbij het huis is een strand waar honden zijn toegestaan ​​in het hoogseizoen. In het laagseizoen kunnen honden genieten van de zee en het strand overal.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-07-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. M. PELISSIER

Mevr. M. PELISSIER

Sinds 1981 woon ik hier in Zuid-Frankrijk en voel me erg comfortabel in dit prachtige land. Alles is hier beschikbaar, de zee, het strand, de bergen en meren, 7-8 maanden van het jaar de zon, de kleuren van de bloeiende struiken en de heerlijke geuren van de Provence. Waarom ik kan aanbevelen bij ons heel goed dat ze hier te blijven.


Andere accommodaties van Mevr. M. PELISSIER

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. PELISSIER

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 28422

Laatst bijgewerkt: 15.05.2023

Advertentie online sinds: 15 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/28422.htm

Mevr. Maria PELISSIER

7 Rue de la Rabasse

83111 AMPUS

0033611023820

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven